Design & Developed BY Patira

صفحه 22 از 131 نخستنخست ... 1220212223243272122 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 211 تا 220 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

ميلاد ميداودي:استقلال مزد برتري‌اش برابر سپاهان را گرفت

مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: برتر از سپاهان بوديم و کسب پيروزي در اين ديدار مزد برتري بازيکنان تيم ما بود.
    میلاد میداودی در خصوص پیروزی تیمش در بازی مقابل تیم فوتبال سپاهان گفت: در مجموع بازی خوبی انجام دادیم و مزد برتری خود را گرفتیم. این برتری بیشتر در نیمه اول محسوس بود و با ارائه یک بازی زیبا چندین موقعیت روی دروازه سپاهان خلق کردیم که فقط 3 موقعیت تبدیل به گل شد.
    وی افزود: در نیمه دوم سپاهانی‌ها تاحدودی نبض بازی را به دست گرفتند اما در نهایت این ما بودیم که توانستیم به حق خود یعنی 3 امتیاز بازی دست پیدا کنیم.
    میداودی در خصوص عدم دعوت به تیم ملی تصریح کرد: این نظر کادر فنی تیم‌ملی است. من تابع تصمیمات افشین قطبی هستم و تلاش می کنم نظر مثبت ایشان را جلب کنم.
    دیدار تیم‌های فوتبال استقلال تهران و سپاهان اصفهان جمعه شب در ورزشگاه آزادی با نتیجه 4 بر 3 به سود تیم میزبان خاتمه یافت.

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

4. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

مظفری زاده: با اطمینان می گویم توپ سپاهان گل نشد

به امير قلعه نويي و مجيد بصيرت سرمربي و سرپرست سپاهان قول داده بودم، فيلم مسابقه را بازبيني كردم تا ببينيم توپ سپاهان در صحنه‌اي كه مشكوك به عبور از خط بود گل شده است يا خير. اين اطمينان را به اين عزيزان مي دهم كه عملكرد رضا سخندان در آن صحنه فوق العاده بود و آن توپ از خط رد نشده است.

سعيد مظفري زاده در مورد قضاوت شب گذشته گفت: بازي سختي بود. فكر مي‌كنم يكي از جذاب‌ترين، زيباترين و پر هيجان ترين مسابقات ليگ در چند سال اخير را شاهد بوديم/ از اينكه چنين مسابقه‌اي را سوت زدم، احساس خوشحالي مي‌كنم.
    وي در مورد اينكه آيا اشتباه تاثيرگذاري داشته است، عنوان كرد: همانطور كه شب گذشته به امير قلعه نويي و مجيد بصيرت سرمربي و سرپرست سپاهان قول داده بودم، فيلم مسابقه را بازبيني كردم تا ببينيم توپ سپاهان در صحنه‌اي كه مشكوك به عبور از خط بود گل شده است يا خير. اين اطمينان را به اين عزيزان مي دهم كه عملكرد رضا سخندان در آن صحنه فوق العاده بود و آن توپ از خط رد نشده است.
    وي افزود: در اين مسابقه دو صحنه حساس وجود داشت كه يكي همين صحنه‌اي بود كه توضيح دادم. ديگري گل چهارم استقلال بود كه نياز به تمركز زيادي داشت و مرتضي كريمي كمك ديگر من با تمركز بسيار خوب اين صحنه را قضاوت كرد. توپ قبل از آنكه به بازيكن استقلال برسد، به بازيكنان سپاهان برخورد كرده بود و آفسايد نبود. مي‌خواهم از همين طريق از هر دو كمك داورم تشكر كنم كه اگر شب گذشته تيم داوري عملكرد خوبي داشته است، علت اصلي آن تمركز و دقت مرتضي كريمي و رضا سخندان بود.

مظفري زاده در مورد اينكه آيا در پايان مسابقه از قلعه نويي عذر خواهي كرده است، گفت: به قلعه نوعي كه از مربیان خوب ما است، تبريك مي‌گويم كه يك تيم خوب درست كرده است. به ايشان فقط گفتم، فيلم بازي را بازبيني مي‌كنم تا از تصميم كمك داور مطمئن شوم.

مظفري زاده در مورد اينكه در قضاوت‌هاي او سپاهان معمولا شكست مي‌خورد، گفت: احترام خاصي براي سپاهان قائل هستم. بدون شك سپاهان يك تيم بزرگ در فوتبال ايران است؛ اما نتايج فوتبال را داوران رقم نمي‌زنند و ما نقشي در آن نداريم. اگر بخواهم دو ديدار مهم را كه قضاوت كرده‌ام را نام ببرم، ديدارهاي استقلال و سپاهان و پرسپوليس و سپاهان، هر دو مسابقه برايم خاطر انگيز بود.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه فریبا

بازيكنان در نيمه دوم غريزي بازي كردند

فريبا: استقلال 2 گل استثنايي خورد

خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال استقلال گفت: در ديدار با سپاهان دو گل استثنايي خورديم.

بهتاش فريبا در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد برتري 4 بر 3 برابر سپاهان گفت: از قبل هم پيش بيني كرده بودم ديدار سختي خواهيم داشت كه همينطور هم شد. پرويز مظلومي نيز به دليل اينكه مي‌دانست بازيكنان سپاهان سرزن هستند، تغيير سيستم داد و با سه مدافع به ميدان آمديم. در اين بازي سيستم 3-5- 2 را براي تيم در نظر گرفت كه بسيار خوب هم بود و مدافعان ما ضربات اول را زدند و هم در خط حمله خوب اضافه شدند. در نيمه اول 3 گل زديم و دو موقعيت خوب گلزني را از دست داديم.
    وي ادامه داد: بين دو نيمه مظلومي بارها به بازيكنان گفت كه بايد حملات را ادامه بدهيم و گل‌هاي بيشتري بزنيم؛ اما بازيكنان غريزي بازي كردند و عقب نشستند. سپاهان دو گل استثنايي به ما زد و فرصت هم براي جبران داشت. گل‌هايي كه خورديم، از راه دور بود و مدافعان ديد محمدي را كور كرده بودند؛ البته تصور مي‌كنم گل سوم سپاهان خطا بود و بازيكنان حريف محمد را شارژ كردند؛ هر چند بهتر است در اين مورد كارشناسان نظر بدهند.
    مربي استقلال با اشاره به حضور مجتبي جباري و فرهاد مجيدي در تركيب استقلال، گفت: با حضور اين دو بازيكن وضعيت تيم بهتر شد. بايد از جباري تشكر كنيم كه با آن شرايط مصدوميت براي استقلال بازي كرد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

فتح‌الله‌زاده: دويدن مجيدي همه را به شك مي‌اندازد

خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال تهران گفت: به مجيدي گفتم، وقتي اينطور مي‌دوي، همه را به شك مي‌اندازي.

علي فتح‌الله‌زاده، سرپرست باشگاه استقلال تهران پس از پيروزي 4 بر 3 مقابل سپاهان اصفهان در ورزشگاه آزادي، تازه‌ترين صحبت‌هاي خود را با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس انجام داد.
    متن مصاحبه وي را در زير بخوانيد.

فارس: امروز بايد روز خوبي براي شما باشد.
    وقتي براي استقلالي‌ها روز خوبي است، قطعا براي من هم روز خوبي است.

فارس: البته هواداران استقلال براي رسيدن به پيروزي استرس زيادي را تحمل كردند.
    همين كه تيم به پيروزي رسيد، مهم است. 45 دقيقه اول بچه‌ها خيلي سرحال و عالي كار كردند. هواداران از اين بازي لذت بردند. اگر به لحاظ بدنسازي در شرايط بهتري باشيم، استقلال از آنچه به نمايش گذاشت، بهتر هم خواهد بود. در تعطيلاتي كه در پيش داريم، قطعا فقط به بدنسازي فكر مي‌كنيم و تيم خطرناكي مي‌شويم.

فارس: به نظر، اين اولين بار است كه استقلال نسبت به تطعيلي ليگ به خاطر تيم ملي اعتراضي ندارد.
    دقيقا همينطور است چون اين تعطيلات به نفع ماست. خودتان مي‌دانيد تمريناتمان را دير شروع كرديم.

فارس: سپاهان را چطور تيمي ديديد؟
    تيم بسيار مقتدر و قوي بود كه كادر فني مجربي آن را هدايت مي‌كند. بردن اين تيم كار راحتي نبود؛ اما پرويز مظلومي و بازيكنان استقلال از عهده اين كار برآمدند. البته در كنار تشكر از بازيكنان، از هواداران فهيم تيم نيز تشكر مي‌كنم كه حتي وقتي به تساوي رسيديم، دست از تشويق خود برنداشتند و باعث شدند كه تيم گل چهارم را هم بزند.

فارس: البته گل چهارم گل به خودي بود و عنايتي زحمتش را كشيد.
    درست است كه عنايتي اين گل را زد؛ اما اين از مهارت آرش برهاني بود كه به قدري بازيكن را تحت فشار گذاشت كه باعث شد گل به خودي بزند.

فارس: قبول داريد كه دفاع دو تيم متزلزل نشان داد.
    در مورد استقلال، بايد بگويم كه در اين بازي ما در خط دفاع تغيير سيستم داشتيم. معمولا استقلال با سيستم 4- 3 - 2- 1 بازي مي‌كند؛ اما در اين بازي تقريبا 3- 5- 2 بازي كرديم. به همين دليل، بازيكنان در خط دفاع هماهنگ نبودند.

فارس: آقاي فتح‌الله‌زاده! از خريدهاي اين فصل خود راضي هستيد؟
    خريدهاي خوبي كرديم؛ مثل ميلاد ميداودي. به واقع، چيزي از بازيكنان طراز اول دنيا كم ندارد.

فارس: اما همين بازيكن به تيم ملي دعوت نشده است.
    او هم به تيم ملي دعوت مي‌شود. در اردوي قبلي دستش آسيب‌ديده بود.

فارس:‌ گفته مي‌شود دليل دعوت نشدن ميداودي و مجيدي به تيم ملي ربطي به مسائل فني ندارد. ظاهرا كادر فني به دليل اينكه ميداودي در اردوي قبلي خود را به آسيب ديدگي زده، او را دعوت نكرده‌ است. در مجموع، صحبت‌هاي حاشيه‌اي در مورد دعوت نشدن اين دو بازيكن زياد است.
    نوع بازي مجيدي و ميداودي اظهر من الشمس است. كمتر بازيكناني را داريم كه در اين سطح كيفي بازي كنند. حتما مسائلي در دعوت نكردن اين دو وجود دارد كه بايد آن را بررسي كنيم. از نبود اين دو بازيكن، تيم ملي است كه بيشتر ضربه مي‌خورد.

فارس: از بررسي دعوت نشدن اين دو بازيكن گفتيد. قرار است اقدام خاصي انجام دهيد؛ مثلا با قطبي جلسه بگذاريد؟
    به هر حال، باشگاه استقلال به دنبال اين است كه بداند به چه علتي اين دو در چنين سطحي به تيم ملي دعوت نمي‌شوند. بايد قبول كرد كه آنها بازيكنان ويرانگري هستند.

فارس:‌ ظاهرا شب گذشته در ورزشگاه نيز كنار افشين قطبي بازي را ديديد. فرصتي نشد تا درباره ميلاد ميداودي و فرهاد مجيدي صحبتي با او كنيد؟
    اينقدر در جريان مسابقه حواسم به استقلال بود كه صحبتي با افشين قطبي نداشتم. بازي به قدري حساس بود كه فرصتي براي چنين صحبت‌هايي نداشتم.

فارس: در آن لحظات، چقدر استرس داشتيد كه استقلال تيم پيروز ميدان باشد؟
    اتفاقا من دلم مي‌خواست وقتي تيم، دو گل خورد، گل سوم را هم زودتر دريافت كند تا بچه‌ها به خودشان بيايند. پيش خود گفتم اگر قرار است گل تساوي را بخوريم، همان بهتر كه زودتر اين اتفاق بيفتد.

فارس: اما فوتبال كه قابل پيش بيني نيست. ممكن بود با تساوي شما سپاهان شير شود و بازي را ببرد؟
    اما ديديد كه اين استقلال بود كه تا آستانه شير شدن رفت. شير شدن فقط براي استقلال است. ما شيرهاي واقعي هستيم.

فارس: فكر نمي‌كنيد تعويض‌هاي پرويز مظلومي باعث شد تا همه استقلالي‌ها تا رسيدن به پيروزي استرس زيادي تحمل كنند؟
    تعويض‌هاي پرويز خان اجباري بود. مي‌دانيد كه مجتبي جباري با بيني شكسته بازي كرد. از غيرت او تشكر مي‌كنم كه با آن شرايط در زمين حاضر شد. فرهاد مجيدي هم به درخواست خودش كه آسيب ديده بود، از زمين بيرون آمد چون نمي‌توانست ادامه دهد.

فارس: از خريدهاي خارجي خود راضي هستيد؟ به غير از روز گذشته كه لوئيز بازي خوبي از خود نشان داد، در مجموع 3 بازيكن برزيلي استقلال نمايش خوبي از خود نداشتند.
    با توجه به شرايطي كه پيش از فصل داشتيم، اين بازيكنان را جذب كرديم و خريدهاي بدي هم نيستند. سانتوس هنوز به شرايط آرماني نرسيده است. البته اگر او به شرايط خوب برسد، گره‌گشا خواهد بود. دسوزا هم عملكرد بدي نداشته است. او بايد در استقلال جا بيفتد.

فارس:‌ آقاي فتح‌الله‌زاده! از هواداران فهيم استقلال تشكر كرديد؛ اما همين هواداران شب گذشته 90 دقيقه خسرو حيدري را مورد آماج خود قرار دادند و بدتر اينكه به مربي سابق خود نيز رحم نكردند.
    ديروز ديديد كه بيك‌زاده هم مقابل استقلال بازي كرد؛ حتي گل هم زد و هيچ اتفاقي رخ نداد. نتيجه مي‌گيريم كه رفتارها در برخورد تماشاگران تأثيرگذار است. البته كار هواداران در قبال خسرو حيدري و امير قلعه‌نويي را نمي‌پذيرم؛ حتي پيش از بازي هم از آنها خواهش كرده بوديم احترام بازيكناني كه براي اين تيم زحمت كشيده‌اند را نگه دارند. تا جايي كه مي‌توانستم شب گذشته از جاي خود برمي‌خواستم و از هواداران مي‌خواستم عليه كسي شعار ندهند. به هر حال، امير قلعه‌نويي يك استقلالي اصيل است كه براي استقلال جام‌هاي ارزشمندي آورده است. او هميشه عزيز استقلالي‌ها است. به او به عنوان يك سرمربي مقتدر افتخار مي‌كنيم چون يك استقلالي واقعي است. كساني كه مي‌خواهند بين باشگاه و امير قلعه‌نويي فاصله بيندازند، چنين اجازه‌اي نمي‌دهيم چون سرمايه اين باشگاه است. از ايشان بابت توهين‌هايي كه به ايشان شد، عذرخواهي مي‌كنم. او بداند كه هواداران خاطرات خوش با او را فراموش نمي‌كنند.

فارس:‌ شما كه فكر نمي‌كنيد شعارهاي داده شده هماهنگ شده بود؟
    اصلا چنين چيزي امكان ندارد. اگر هم كساني به صورت هماهنگ شعار مي‌دادند، يك عده خاص بودند. قبل از بازي در محل اقامت آقاي ساكت و قلعه‌نويي حاضر شدم و به آنها خوشامدگويي كردم.

فارس: پس از پايان بازي، از فرهاد مجيدي تست دوپينگ گرفته شد. اين ديدار باعث ناراحتي اين بازيكن شد.
    فرهاد مجيدي در اين زمينه حق دارد. سال گذشته بيشتر از 5 بار از اين بازيكن تست گرفته‌اند. او مثل قالي كرمان مي‌ماند. به او گفتم وقتي اينطور مي‌دوي، همه را به شك مي‌اندازي. ديشب فقط مانده بود تير دروازه را هم دريبل كند.

فارس:‌ اينطور كه به نظر مي‌آيد، ظاهرا اسم بازيكن ديگري براي انجام تست درآمده بوده؛ اما به خواست برخي مسئولان فدراسيون، از فرهاد مجيدي تست دوپينگ گرفته شده است.
    بعضي‌ها ياراي مقابله با فرهاد مجيدي را در زمين مسابقه ندارند و مي‌خواهند در بيرون با او مقابله كنند. او بازيكن ارزشمندي است. اگر مي‌خواهند، مي‌توانند 100 هزار بار از او آزمايش بگيرند. فرهاد مجيدي سالم زندگي مي‌كند و عده‌اي به وي حسادت مي‌كنند. او بيدي نيست كه با اين بادها بلرزد. اصلا خودم پيشنهاد مي‌دهم براي هر بازي، آزمايش دوپينگ اختصاصي از مجيدي بگيرند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه میداوودی

ميداودي: آنقدر گل مي‌زنم تا دوباره ملي‌پوش شوم

وقتي گل مي‌زنم و مردم را خوشحال و شور اشتياق آنها را روي سكوهاي مي‌بينم انگيزه‌ام چند برابر مي‌شود.

ميلاد ميداوي با بيان مطلب فوق به سايت رسمي باشگاه استقلال گفت: يك بازي رويارويي را مقابل سپاهان پشت سر گذاشتيم، فوتبالي كه همه از تماشاي آن لذت بردند.
    سپاهان يكي از بهترين تيم‌هاي ايران و قهرمان ليگ گذشته بود. آنها حريف سرسختي بودند اما ناچار بوديم براي ماندن در كورس قهرماني و بازگشت به اوج اين تيم را از سر راه خود برداريم. پيروزي چهار بر سه اتفاق خوشايندي بود كه اثرات مثبت آن را در آينده ديده خواهد شد.
    ميداودي كه نقش تاثيرگذاري در اين پيروزي داشت افزود: شروع فوق‌العاده‌اي استقلال داشت. انگيزه زياد باعث آن شد خيلي زود گل اول را بزنيم و خيلي سريع تعداد گل‌هايمان را به عدد 3 برسانيم، انگيزه زياد بازيكنان، تدابير كادرفني، حمايت مديريت، هواداران پرشور روي سكوها عوامل موفقيت استقلال در اين بازي بودند. من به عنوان عضوي از استقلال خوشحالم كه توانستم 2 گل بزنم و لبخند شادي را بر لبان هواداراني كه به استاديوم آمده بودند بنشانم.
    واقعا مديون آنها هستيم. 90 دقيقه عاشقانه تيم را مورد تشويق قرار دادند و برد كوچك‌ترين پاداش براي آنها بود.
    من وقتي گل مي‌زنم و مي‌بينم آنها شاد مي‌شوند انگيزه‌ام چند برابر مي‌شود. اميدوارم تا پايان فصل بتوانم براي استقلال مثمر ثمر باشم.
    ميداودي خاطر نشان كرد: در نيمه دوم سپاهان كه سه بر صفر عقب افتاده بود چيزي براي از دست دادن نداشت و متاسفانه در ميان ناباوري بازي سه بر صفر برده را به تساوي كشانديم. اين اصلا براي ما خوب نبود به خود آمديم و سكوها ما را به سمت گل چهارم كشاندند و خدا را شكر كه اين چنين شد.
    ميداودي در پايان گفت: وقتي گل زدم و به سمت جايگاه رفتم فقط به اين دليل بود كه شادي‌ام را با اعضاي نيمكت تقسيم كنم چون شور و شعف آنها را ديدم.
    درباره تيم ملي بايد بگويم تلاشم را ادامه خواهم داد و آنقدر گل مي‌زنم كه باز ملي‌پوش شوم. درباره مصدوميت دستم بارها حرف زدم و باز هم مي‌گويم من نگفته بودم دستم شكسته بلكه فقط اين جلمه را به زبان آوردم كه مصدوميتي از ناحيه دست دارم و آتل بسته‌ام.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مجیدی

مجيدى: قطبى علت دعوت نشدنم به تيم ملى را اعلام كند

فرهاد مجيدى درباره گرفتن تست دوپينگ از او پس از بازى جمعه شب گفت: من هيچ ترسى از دادن تست ندارم اعتقاد دارم كه بايد اين كار انجام شود اما مهم اين است كه فصل گذشته ۵ بار از بازيكنان استقلال تست دوپينگ گرفتند كه ۵ بار آن مربوط به من بود. خدا را شكر همه آزمايشات منفى بود. تنهاى چيزى كه مى گويم اين است كه طبق قوانين فيفا بايد تست دوپينگ تصادفى انجام گيرد. پس از بازى جمعه شب قرعه كشى انجام شد اما اسم من درنيامد، اما مامور مبارزه با دوپينگ در حضور دكتر استقلال گفت كه مسئولان فدراسيون فوتبال گفتند كه از من تست بگيرند. براى من سؤالى كه وجود دارد اين است كه آيا براى مسئولان فدراسيون فوتبال تنها مهم است كه از من تست دوپينگ بگيرند و براى آنها اهميتى ندارد كه چرا افشين قطبى ،فرهاد مجيدى را به تيم ملى دعوت نمى كند. چرا مسئولان فدراسيون براى يك بار هم شده درباره اين موضوع حساسيت نشان نمى دهند. مجيدى در پاسخ به اين سوال كه قطبى در مصاحبه اى اعلام كرد مجيدى و ميداوودى مى دانند دليل دعوت نشدنشان چيست؟ گفت: من يك دفعه در زمان قطبى به تيم ملى دعوت شدم همان يك دفعه هم روى نيمكت نشستم و كاملا به نظر قطبى احترام گذاشتم. بعد از آن نمى دانم چه اتفاقى افتاد كه به تيم ملى دعوت نشدم. با اين حال به تيم ملى كشورم افتخار مى كنم و افتخار مى كنم كه براى تيم ملى كشورم بازى كنم. فعلا دعوت نشدن به تيم ملى مشكل من نيست. مشكل من اين است كه بايد پاكى ام را ثابت كنم.وى در پاسخ به اين سوال كه مى گويند منصوريان و حاجيلو موافق حضور شما در تيم ملى نيستند، گفت: افتخار مى كنم كه در گذشته پيراهن تيم ملى را پوشيده ام، اميدوارم قطبى بگويد كه چرا من را به تيم ملى دعوت نكرده است. نمى خو اهم در مورد اين مساله فعلا صحبت كنم و در فضاى مناسب تر درباره اين مساله حرف خواهم زد.كاپيتان استقلال درباره رويارويى اين تيم برابر سپاهان هم گفت: سپاهان تيم بزرگى است بازيكنان خوبى دارد و از مربى مشهور و كاربلدى هم استفاده مى كند. خوشحالم توانستيم يك برد بسيار بزرگ كسب كنيم. ما براى نزديك شدن به صدر جدول به اين ۳ امتياز نياز داشتيم. خوشحالم كه توانستيم در روز ميلاد امام حسن مجتبى (ع) هواداران را خوشحال كنيم. شب قبل از بازى با سپاهان آقاى زريبافان با من صحبت كرد و گفت كه دعا مى كند كه من در ديدار با سپاهان يك گل زيبا به ثمر برسانم تا هواداران را شاد كنم. من اين گل زيبا را اول به هواداران استقلال و سپس به زريبافان كه به من خيلى روحيه داد تقديم مى كنم. اين برد تاريخى براى استقلال بود. وى درباره افت استقلال در نيمه دوم بازى هم گفت: پس از ۳ گلى كه زديم طبيعى بود كه سپاهانى ها حمله كنند، آنها هيچ چيز براى از دست دادن نداشتند و با تعويض هايى كه انجام دادند بازى را در نيمه دوم بسيار خوب شروع كردند. نبايد بازى ۳ بر ۳ مى شد با اين حال خوشحالم كه هواداران از اين پيروزى خوشحال شدند و بيشتر خوشحالم كه گل پيروزى را برهانى به ثمر رساند. مجيدى در باره تعويضش هم گفت: من روى يك برخورد از ناحيه دوقلوى پا دچار آسيب ديدگى شدم و هنوز خونريزى ام ادامه دارم. بعد از اين مساله خودم خواستم تعويض شوم. ضمن اينكه من هيچ وقت به خاطر تعويض شدن گلايه نداشتم. بعضى ها فكر مى كنند كه اين تعويض باعث گل خوردن تيم شد در حالى كه اين طور نيست و استقلال عملكرد خوبى ارائه كرد

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه قلعه نوعی

فحاشى عليه من خودجوش بود

قلعه نويى: هواداران استقلال پاسخ زحمات مرا دادند

امير قلعه نويى سرمربى تيم فوتبال سپاهان خطاب به استقلالى ها گفت: دستشان درد نكند. با شعارهايشان جواب تمام زحماتى كه براى اين تيم كشيده بودم را دادند.وى پس از شكست ۴ بر ۳ سپاهان مقابل استقلال در جمع خبرنگاران گفت: من به فوتبال ايران و باشگاه استقلال به خاطر اين بازى تبريك مى گويم. ۲ تيم بازى تاكتيكى و جوانمردانه اى البته تنها در داخل زمين ارائه كردند. ما در نيمه اول عملكرد بسيار ضعيفى داشتيم اما بين ۲ نيمه به بازيكنان گفتم ساده بازى كنيد و اگر اين كار را انجام بدهيد مى توانيد پيروز شويد. ما در اين بازى ۱۵ موقعيت گلزنى داشتيم و در آن صحنه اى كه مدافع استقلال توپ را از درون دروازه بيرون كشيد بايد بگويم بچه ها زنگ زدند و گفتند آن صحنه توپ ما وارد دروازه شده است. در گل چهارم استقلال هم فكر نمى كنم خطايى صورت گرفت. به هر حال فكر مى كنم در ديدارى كه ۷ گل به ثمر رسيد و تنها ما ۱۵ موقعيت گلزنى داشتيم يكى از بهترين بازى هاى چند سال اخير بود. من معتقدم اين بازى بهترين بازى ۱۰ سال اخير فوتبال ايران بود. قلعه نويى در رابطه با شعار هواداران استقلال عليه خود هم گفت:دستشان درد نكند. آنها جواب زحماتى كه كشيده بودم را دادند.او در سوال خبرنگارى كه پرسيد هر زمان كه روى سكوهاى آزادى شعارى عليه كسى داده مى شود مى گويند اين خط را امير قلعه نويى داده است. حالا كه تماشاگران استقلال عليه شما شعار دادند فكر مى كنيد چه كسى خط داده بود كه قلعه نويى در پاسخ گفت: من آخرتم را به اين چيزها نمى فروشم. نه به كسى انگ مى زنم و نه مى گويم برنامه ريزى شده بوده. دستشان درد نكند. جواب ۵ قهرمانى كه با اين تيم آوردم را دادند.او با كنايه گفت: همه كسانى كه به من فحش دادند خودجوش بودند و دستشان درد نكند! وى درباره عملكرد ضعيف هادى عقيلى در اين بازى گفت: كل تيم ما در نيمه اول در خط دفاعى ضعيف بود. مشكل ما اين بود كه بازيكنان اين طورى كه بايد و شايد بازى نكردند، اما تا نيمه دوم يك بازى مدرن را به نمايش گذاشتند. گلى هم كه ما به ثمر رسانديم صددرصد صحيح بود. تعجب مى كنم چطور كمك داور اول آن صحنه را پنالتى نگرفت. به هر حال تيم داورى هم زحمت خود را كشيد و به اين تيم هم خسته نباشيد مى گويم.
    قلعه نويى درباره اينكه چرا در طول بازى كمتر به كناره هاى خط آمد، گفت: شايد اگر كنار زمين مى آمدم وضع فرق مى كند اما براى خود دلايلى داشتم كه روى نيمكت نشستم و تنها در زمان يكى از گل ها واكنش نشان دادم.
    قلعه نويى با بيان اينكه سپاهان تا به حال خوب نتيجه نگرفته است، گفت: اگر
    ۵۰ درصد نمايشى كه در نيمه دوم را بازى كرديم را در ديگر بازى ها انجام دهيم مى توانم با اطمينان بگويم صددرصد تيم ما قهرمان مى شود.
    خبرنگارى از قلعه نويى پرسيد با توجه به اتفاقاتى كه هفته پيش براى عنايتى افتاد و اشتباهى كه عنايتى برروى گل چهارم استقلال مرتكب شد چه سرنوشتى براى اين بازيكن رقم خواهد خورد كه قلعه نويى در پاسخ گفت: هيچ اتفاقى در اصفهان نمى افتد. اين چيزها در فوتبال طبيعى است. هواداران سپاهان هم جزيى از اصلى ترين هواداران هستند و كانون هواداران هم چنين شرايطى دارند. سال گذشته هم در ابتداى فصل چنين شرايطى براى ما به وجود آمد، اما آنها از ما حمايت كردند و حتى در تمرينات هم حضور يافتند.
    قلعه نويى درباره تعطيلى ليگ هم گفت: به هر حال تعطيلات مفيد نيست و ما براى هماهنگى به زمان نياز داريم. تا تيم ما مى آيد هماهنگ شود ليگ را تعطيل مى كنند. چطور يك تيم با ،۱۳ ۱۴ بازيكن مى توان د به هماهنگى برسد. اردوى اتريش كه مى خواست برگزار شود ما كتبا اعتراض كرديم. اما اتفاقى براى اعتراض ما نيفتاد.قلعه نويى درباره مغرور شدن بازيكن سپاهان هم گفت: فكر مى كنم غرور كاذبى بازيكن خط دفاعى را فرا گرفته شايد هم خستگى عامل عملكرد او شد اما در هر حال با توجه به قهرمانى كه با آن آمار به دست آورديم بازيكنان كمى مغرور شده باشند.خبرنگارى از قلعه نويى درباره برنامه دوشنبه ۹۰ پر سيد كه قلعه نويى گفت: عادل فردوسى پور بچه بسيار خوبى است اما به اعتقاد من برنامه ۹۰ دارد فوتبال ايران را به بيراهه مى برد و فقط به دنبال حاشيه سازى است و غير از ضر به زدن به فوتبال ايران نمى تواند كارى انجام دهد. ۳ سال پيش پس از حذف تيم ملى از جام ملت هاى آسيا مرا به اين برنامه دعوت كردند و ۳ كارشناس آوردند تا عليه من حرف بزنند. از گوشى هم به مجرى برنامه نكاتى را مى گفتند. صحبت هاى ۸ ، ۹ نفر خبرنگار را كه عليه من بود پخش كردند، اما اجازه ندادند كه صحبت هاى يك حامى من پخش شود. به اعتقاد من برنامه ۹۰ راهش را گم كرده است يقينا نه من به برنامه ۹۰ مى روم و نه با آنها صحبت مى كنم. البته شايد خود آنها هم نيازى به حضور من در برنامه شان نداشته باشند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

مظلومي: استقلال يك تيم 50 دقيقه‌اي است

خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال معتقد است تيمش 50 دقيقه‌اي است كه بايد بازيكنان بيشتر تلاش كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي در مورد ديدار با سپاهان گفت: با مشورتي كه با اعضاي كادرفني داشتيم تصميم گرفتيم با روش 2-5-3 برابر سپاهان به ميدان برويم و معتقدم اين شوك خوبي بود كه به حريف وارد كرديم. با توجه به ميانگين قدي بالاي بازيكنان حريف اين روش را برگزيديم و ديديم كه روي دو شوت و يك پرتاب اوت گل خورديم و حريف نتوانست از ارسال‌هاي خود بهره ببرد. البته هر بازي شرايط خاص خود را دارد و ممكن است در آينده تغيير سيستم دهيم.

وي افزود: در هر صورت يكي از زيباترين بازي‌هاي سال‌هاي اخير را شاهد بوديم و بسيار خوشحالم كه فاتح اين بازي مهيج استقلال بود. البته استقلال فعلي يك استقلال 50 دقيقه‌اي است كه بايد براي رسيدن به شرايط آرماني بيشتر تلاش كنيم. اعتقاد دارم تعطيلي پيش‌رو به نفع ما خواهد بود و فرصت خواهيم يافت تا با اردويي كه برگزار مي‌‌كنيم شرايط بدني و فني تيم را ارتقاء دهيم.

مظلومي تصريح كرد: چنانچه فرهاد مجيدي و مجتبي جباري توان خود را از دست نمي‌دادند مجبور به تعويض آنها نمي‌شدم، قطعا مي‌توانستيم در نيمه دوم عمكلرد مطلوب‌تري داشته باشيم و با حفظ توپ سرعت حريف را بگيريم كه خروج اجباري اين دو بازيكن براي ما خيلي گران تمام شد.

سرمربي استقلال خاطرنشان كرد: تا لحظات آخر وضعيت مبعلي و ميداودي مشخص نبود. از هر دو آنها تست گرفتيم كه ميلاد به بازي رسيد ولي مبعلي به خاطر مصدوميت از ناحيه مچ پا مسابقه را از دست داد. بايد اظهار تاسف كنم كه برخي‌ها مي‌گويند مبعلي از استقلال قهر كرده است. با صراحت اعلام مي‌كنم در تيم ما همه كنار هم هستند و چيزي به نام قهر وجود ندارد.

مظلومي در مورد تعويض‌هاي خود گفت: از عملكرد آلوز دسوزا اصلا راضي نيستم و نتوانست خواسته‌هاي مرا در زمين اجرا كند ولي آرش برهاني و كوشكي وظايف خود را به خوبي انجام دادند و برهاني روي گل چهارم تاثير مستقيم داشت و كوشكي هم عملكرد مطلوبي داشت. بايد از هواداران و شكيبايي آنها تشكر كنم كه پس از اينكه بازي سه بر صفر برده سه بر سه شد از حمايت خود دست برنداشتند و خوشحالم كه با پيروزي كه به دست آورديم آنها را شادمان كرديم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

دوست داريم از استقلال بازيكن كمترى به تيم ملى دعوت شود

مظلومى: حاضرم ۳۹ گل بخوريم و ۴۰ گل بزنيم

پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: حاضرم تيمم ۳۹ گل بخورد و ۴۰ گل بزند تا مردم از فوتبالمان لذت ببرند.او پس از برد تيمش مقابل سپاهان گفت: بازى بسيار خوبى را در هر ۲ تيم تماشا كرديم. ديدارى كه به اعتقادمان از زيباترين بازى هاى چند سال اخير ايران بود. البته مردم هم همين توقع را داشتند و خوشحالم كه بازى زيبا و پرگلى از آب درآمد. برنامه هاى ما در نيمه نخست به خوبى انجام گرفت و دقيقا از جايى به گل رسيديم كه از قبل برنامه ريزى كرده بوديم. سپاهان در نيمه نخست كار چندان زيادى انجام نداد اما در نيمه دوم با توجه به عقب افتادن حريف مى دانستيم كه آنها با استفاده از مهاجمان بلندقامت روى دروازه ما فشار مى آورند.وى افزود: زمانى كه فرهاد مجيدى را به دليل آسيب ديدگى و جبارى را به خاطر خستگى از بازى بيرون آورديم حريف فشار بيشترى آورد و مجبور به تعويض شديم. وقتى حريف بر ما حمله مى كرد بايد از مهاجمان سرعتى استفاده مى كرديم كه خوشبختانه اين هر ۲ نتيجه داد. به هر حال معتقدم تيمى كه ۳ گل عقب است انتحارى بازى مى كند. اعتقاد دارم گل دوم سپاهان خطا بود و بازيكن حريف روى دروازه بان ما خطا ظاهر شد. به هر حال به سپاهان تبريك مى گويم چرا كه با اين باخت چيزى از ارزش هاى اين تيم كم نمى شود. وى با تقدير از هواداران استقلال گفت: از هواداران استقلال تشكر مى كنم كه تا دقيقه ۹۰ از تيم شان حمايت كردند. بايد از بازيكنان هم تشكر كنم كه نشان دادند نتيجه بازى هفته گذشته تنها يك اتفاق بود. ضمن اينكه ما در اين بازى فرصت خوبى داشتيم و توانستيم كار تاكتيكى انجام دهيم. ما در بازى با سپاهان هم از سيستم ۲-۵-۳ استفاده كرديم كه خوشبختانه جواب داد.وى در پاسخ به اين سوال كه فكر نمى كنيد بازيكنان شما در نيمه دوم مغرور شده بودند گفت: درست است ما در بين ۲ نيمه به بازيكنان گوشزد كرديم كه بازى هنوز تمام نشده است. به آنها گفتم كه همانطور كه در يك نيمه ۳ گل زديم ممكن است در نيمه دوم ۳ گل بخوريم كه اين اتفاق هم افتاد اما خوشبختانه با تغييراتى كه انجام داديم گل چهارم را به ثمر رسانديم. اگر آرش برهانى دقت مى كرد مى توانستيم گل پنجم را هم به ثمر برسانيم. مظلومى درباره تعداد گل خورده هاى استقلال هم گفت: من حاضرم تيمم ۳۹ گل بخورد و ۴۰ گل بزند. دوست دارم مردم از فوتبال ما لذت ببرند. ضمن اينكه ما در اين بازى به قهرمان ايران گل خورديم و گلى كه دريافت كرديم به ضعفمان در خط دفاعى بر نمى گشت. يك گل برروى خطاى مهاجم حريف برروى دروازه بان ما به ثمر رسيد و ۲ گل ديگر برروى شوت از راه دور.مظلومى درباره عملكرد داورى هم گفت: ما هر زمان باخته ايم و هم از داورى حمايت كرده ايم. به اعتقاد من مظفرى زاده از بين داوران ايران قضاوت خوبى داشت. درست است كه بعضى خطاها را جابه جا مى گرفت اما در مجموع خوب قضاوت كرد. وى گفت: از سازمان ليگ گله دارم چرا بايد هميشه بازى هاى پرسپوليس بعد از ديدار استقلال برگزار شود. اميدوارم از اين به بعد عدالت را اجرا كنند و اجازه بدهند كه ما هم چند بازى بعد از پرسپوليس داشته باشيم.وى در پايان در پاسخ به اين سوال كه شما در اردوى قبلى معترض بوديد كه چرا افشين قطبى از تيم شما بازيكنان زيادى به تيم ملى دعوت كرده اما حالا مى گوييد چرا مى داوودى و مجيدى به تيم ملى دعوت نشدند؟ با خنده گفت: دوباره مى خواهيد مرا به حاشيه ببريد اما بايد بگويم كه مجيدى و ميداوودى و منتظرى از بهترين هاى فوتبال ايران هستند. با اين حال ما دوست داريم كه از استقلال بازيكن كمترى به تيم ملى دعوت شود. برنامه ما اكنون اين است كه پس از ۲ روز استراحت تمرينات هوازى را برگزار كنيم. چرا كه تيم ما در اين بخش با مشكل روبروست

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فریبا

فريبا: داور صحنه هاى ۵۰ - ۵۰ را به سود سپاهان سوت زد

بهتاش فريبا مربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اردوى كردان به دليل نبود فضاى كافى لغو شد و به جاى آن اردوى ۴ روزه در كمپ تيم هاى ملى و برنامه هاى آماده سازى تيم در كشور تركيه در برنامه آبى پوشان قرار گرفت.
    او افزود: پيش از اين قرار بود در منطقه كردان كرج اردوى آمادگى خود را برپا كنيم اما به دليل آن كه تيم داماش قبل از ما اين اردو را در اختيار گرفته بود، فضا و جاى كافى براى تمرينات استقلالى ها نبود و به همين دليل قرار شد، برنامه هاى خود را تغيير دهيم . وى ادامه داد: پس از ۲ روز استراحت به بازيكنان استقلال تهران، قرار بر اين شد كه در كمپ تيم هاى ملى فوتبال اردويى ۴ روزه را به صورت شبانه روزى برپا كنيم كه بازيكنان بايد در زمان اعلام شده در اين محل حاضر شوند.مربى استقلال تهران در مورد برنامه هاى اين تيم در كشورتركيه خاطرنشان كرد: با توجه به تعطيلى ليگ و با توجه به آن كه در ابتداى فصل زمان كافى را براى آماده سازى تيم نداشتيم، مقرر شد از اين فرصت استفاده كنيم و ادامه كارهاى آماده سازى تيم را به اتمام برسانيم. وى افزود : براى همين به شهر آنكارا خواهيم رفت و بر روى كارهاى بدن سازى، بازى هاى تداركاتى و برنامه هاى تمرين ويژه كار خواهيم كرد تا استقلال به همان تيمى كه همگان از ما انتظار دارند، نزديك تر شود. فريبا ادامه داد: منصور پورحيدرى در صدد برنامه ريزى است و مطمئن هستم وى با تجربه بالايى كه دارد شرايط خوبى را براى استقلالى ها تدارك مى بيند. وى در مورد گرفتن تست هاى دوپينگى كه از فرهاد مجيدى گرفته مى شود، گفت: سلامت بازى مجيدى براى همگان ثابت شده است و به نظر من اين بازيكن به دليل آنكه زندگى بسيار سالمى دارد ، در شرايط خوب بدنى قرار گرفته است و نبايد با اين رفتارها او را درگير حاشيه ها كنيم خوشبختانه هر زمان كه اين بازيكن تست داده، مشكلى نداشته است اما نمى دانم چه اصرارى براى اين كار وجود دارد. فريبا در مورد اعتراض بازيكنان و كادر فنى سپاهان در بازى گفت: در اين خصوص بايد كارشناسان نظر بدهند اما تا جايى كه من سايت ها را چك كردم، مطلبى در اين مورد نديدم اما باز هم مى گويم بايد افرادى كه روى خط بودند، در اين خصوص نظر دهند.
    او تصريح كرد: داور در تمامى صحنه هايى كه ۵۰-۵۰ بود، به سود سپاهانى ها سوت زد اما نمى دانم چرا آنها چنين حرفهايى را مى زنند. به هر حال اين بازى تمام شده و نبايد به اين چنين مسايلى دامن زد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 22 از 131 نخستنخست ... 1220212223243272122 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)