Design & Developed BY Patira

صفحه 22 از 25 نخستنخست ... 122021222324 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 211 تا 220 , از مجموع 244
    مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848
    تشکر شده 12,262 در 2,645 پست

Jadid آخرین خبرها از بوندس لیگای آلمان

به نام خدا
    در این تاپیک مهمترین و آخرین خبرها از بوندس لیگای آلمان قرار میگیرد.

نکته مهم:تمامی خبر ها را با ذکر منبع قرار دهید.

2. 4 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063
    تشکر شده 2,462 در 769 پست

هوملز قرارداد خود را با دورتموند تمديد کرد

باشگاه بورسيا دورتموند آلمان روز يکشنبه اعلام کرد متس هوملز Mats Hummels مدافع مياني آلماني قرارداد خود را با اين باشگاه براي سه سال ديگر تا ژوئن دو هزار و هفده ميلادي تمديد کرد.

اين مدافع بيست و سه ساله که يکي از اعضاي تيم ملي فوتبال آلمان براي حضور در رقابت هاي جام ملت هاي اروپا يورو دو هزار و دوازده است، گفت هنگامي که باشگاه دورتموند پيشنهاد تمديد قرارداد را به وي ارائه کرد، او فورا در اين خصوص اقدام کرد.

هوملز گفت :« هنگامي که باشگاه پيشنهاد تمديد قرارداد را مطرح کرد، پس از موفقيت هايي که در بورسيا دورتموند به دست آورديم، من ديگر در اين خصوص فکر نکردم و وقت را تلف نکردم ».

يورگن کلوپ سرمربي تيم فوتبال بورسيا دورتموند از اين که هوملز مسير فليپه سانتانا مدافع مياني برزيلي اين تيم را در تمديد قرارداد با باشگاه دنبال کرد، خرسند است.

کلوپ با تمجيد از خصوصيات دفاعي و رهبري هولمز در ميدان، گفت :« هولمز مي توانست به سادگي دورتموند را براي پيوستن به ديگر باشگاه هاي اروپايي ترک کند اما وي بورسيا دورتموند را انتخاب کرد و من در اين خصوص بسيار خرسندم ».

به گزارش خبرگزاري فرانسه از برلين، هولمز در سال دو هزار و هشت ميلادي از باشگاه بايرن مونيخ به بورسيا دورتموند پيوست.

این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063
    تشکر شده 2,462 در 769 پست

آخرين اخبار نقل و انتقالات آلمان

شايد بتوان تمدبد قرارداد هوملس با دورتموند را مهمترين خبر بازار نقل و انتقالات فوتبال آلمان دانست.

متس هوملس مدافع ملي پوش بروسيا دورتموند قرارداد خود را تا سال 2017 با طلايي پوشان تمديد کرد.

از حوالي ولتينز آره نا خبر مي رسد مسئولين باشگاه شالکه آماده ارائه پيشنهاد 31 مليوني براي جذب فن در فارت هستند.

باشگاه ولفسبورگ رسما از باس دوست آقاي گل هلند و خريد جديد خود رونمايي کرد.

باشگاه رئال مادريد رقيب جديد بايرني هاي براي جذب خاوي مارتينز ستاره بيلبائو است.

رافائل ولسکي پديده جديد و 19 ساله فوتبال اروپا و تيم ملي لهستان در آستانه پيوستن به دورتموند قرار دارد.

بايرني ها هرگونه ارائه پيشنهاد رسمي براي جذب جرمي متيو مدافع والنسيا را رد کردند.

باشگاه گلادباخ در آستانه جذب ديويد هليوت ستاره 9 مليون يورويي بلکبرن انگليس قراردارد.

این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم

5. کاربر روبرو از پست مفید ALEX-ss تشکر کرده است .

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    وینگر یوونتوس آماده پیوستن به شالکه

Fcbayern.ir-الخیرو الیا وینگر هلندی باشگاه یوونتوس اعلام آمادگی کرده است که در صورت پیشنهاد احتمالی باشگاه شالکه بار دیگر به بوندسلیگا بازگردد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ این بازیکن 25 ساله، سال گذشته با ترک هامبورگ به یوونتوس پیوست، اما به هیچ عنوان نتوانتست جای ثابتی در این تیم برای خود پیدا کند و حالا برای ترک تورین اعلام آمادگی کرده است.

بنابر ادعای سایت Tuttojuve.com، باشگاه شالکه قصد ندارد برای این انتقال مبلغ زیادی را پرداخت کند اما یوونتوس برای موافقت با این انتقال بیش از 9 میلیون یورو در خواست کرده است.

الیا در فصل گذشته سری A ، تنها در 4 مسابقه برای یوونتوس به میدان رفت.

fcbayern.ir

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    آقای گل هلند به وولفسبورگ پیوست

Fcbayern.ir- پس از نظر مساعد فیلیکس ماگات سرمربی تیم فوتبال وولفسبورگ برای جذب مهاجم تیم هرینوین هلند، باس دوست آقای گل لیگ هلند به طور رسمی به وولفسبورگ پیوست.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ باس دوست 23 ساله که در فصل گذشته رقابتهای لیگ هلند در 34 مسابقه موفق به به ثمر رساندن 32 گل شده است با تیم وولفسبورگ آلمان برای 5 سال به توافق رسید.

فیلیکس ماگات که از این انتقال بسیار خوشحال شده است و در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه وولفسبورگ میگوید:"باس در سالهای گذشته پیشرفت خوبی داشته، او در محوطه جریمه خیلی خطرناک است و من مطمئن هستم که او نقش مهمی را در تیم من ایفا خواهد کرد."

باس دوست هم پس از شرکت در معاینات پزشکی و امضا قرارداد به خبرنگران گفت:"اینکه بتوانم همراه با وولفسبورگ در بوندسلیگا بازی کنم یکی از شانسهای بزرگ زندگی من است، من از وقتی که بسیار کوچک بودم بوندسلیگا را تعقیب میکردم."

fcbayern.ir

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

بمب افکن ترکها در رادار دورتمندیها

Fcbayern.ir- تیم بورسیا دورتمند که لوکاس باریوس را از دست داده قصد دارد یک مهاجم خوب وآینده دار را جایگزین این بازیکن نماید.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران وبه نقل از شبکه ntv ترکیه باشگاه بورسیا دورتمند قصد دارد بوراک یلماز ستاره 26 ساله تیم ترابوزان اسپور ترکیه را جذب نماید.این مهاجم ملی پوش ترکیه ای موفق شده است 33 گل در 34 بازی برای ترابوزان اسپور به ثمر برساند.

یوراک یلماز به دلیل هوش و زیرکی زیاد در امر گلزنی به بمب افکن ترکیه معروف شده است.او یکی از آینده دارترین مهاجمان حال حاضر ترکیه به شمار می رود.این بازیکن طبق گفته شبکه ntv می تواند تنها با 5 ملیون یورو به دورتمند بپیوندد.

fcbayern.ir

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

قرارداد مت هوملز تمدید شد

Fcbayern.ir-مت هوملس مدافع جوان تیم فوتبال دورتمند و تیم ملی آلمان با تمدید 5 ساله قرارداد خود به شایعات پیرامون جدایی اش از قهرمان بوندسلیگا خاتمه داد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ هوملس 23 ساله که در اردوی تیم ملی آلمان به سر میبرد همچون فیلیپ سانتانا، لنگراک و اوومویلا که قراردادشان را با دورتمند تمدید کرده بودند قرارداد خود را با زنبورها تمدید کرد.

هوملس در مورد تمدید قراردادش میگوید:" به محض اینکه باشگاه مساله تمدید قرارداد را مطرح کرد بلافاصله به ماندن در دورتمند ابراز علاقه کردم وقراردادم را تمدید کردم تا بتوان به موفقیتهای بیشتری همراه با دورتمند دست پیدا کنم."هوملس که سابقه 121 بازی در بوندسلیگا را دارد در سال 2008 از بایرن مونیخ به دورتمند آمد.

fcbayern.ir

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

بازار نقل و انتقالات در بوندسلیگا

Fcbayern.ir- با توجه به اتمام فصل 12-2011 لیگ های اروپایی باشگاه های بوندسلیگایی نیز برای کسب آمادگی بیشتر در فصل آینده بدنبال ترمیم نقاط ضعف خود به منظور حضوری قدرتمندتر در فصل آتی هستند. بدین منظور گزینه هایی در بازار پر هیاهوی نقل و انتقالات مطرح می شود که وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران مهمترین خبرهای مربوط به نقل و انتقالات را به اطلاع شما می رساند.

-به گزارش شبکه رای اسپورت ایتالیا بعد از علاقه مندی دو باشگاه شهر میلان نسبت به آنتولی تیموشک تیم ناپولی هم خواهان جذباین بازیکن اکراینی از تیم بایرن مونیخ شد.

-سباستین بوینیش بازیکن ملی پوش لهستانی برمن آلمان در استانه انتقال به اشتوتگارت قرار دارد.

-تیم هامبورگ پس از اینکه در امر خرید درک کویت بازیکن هلندی لیورپول شکست خورد یکبار دیگر هم در راه خرید دیوید ابراهام ستاره بازل ناکام گردید.

-درک کویت بعد از انتقال به فنر باغچه ترکیه اعلام کرد :من دوست داشتم در لیگ قهرمانان بازی کنم که فنر باغچه این امکان را به من می داد ولی در سایر گزینه هایم (ازجمله هامبورگ) این شانس را نداشتم.

-لوک دی یونگ ستاره جوان تونته وملی پوش هلند اعلام نمود اگر در آلمان بازی کنم فقط برای بورسیا گلادباخ به میدان خواهم رفت.وکیل این بازیکن اعلام نمود شرایط گلادباخ از سایر تیمها بهتر است وی همچنین گفت :از تیمهای دورتمند وشالکه نیز پیشنهادهایی دریافت کردیم که دارای اهمیت نبودند .بایرن ؟ما اصلا از این تیم پیشنهادی نداشتیم.

-تیم بورسیا منونشن گلادباخ در استانه خرید دیوید هویلت ستاره کانادایی و مهاجم بلکبرن انگلیس قرار دارد.

-زورک مدیر ورزشی بورسیا دورتمند بار دیگر اعلام کرد روبرت لواندوفسکی ستاره لهستانی خود را نخواهیم فروخت.

-وکیل رافائل فن درفارت به یورو نیوز گفت :موکلم دوست دارد در لندن بماند اما اگر مسئولان شالکه او را جدی می خواهند باید مبلغ فسخ قرداد وی را به تاتنهام ( چیزی در حدود 32 ملیون یورو)بپردازند ودر زمینه های شخصی نیز با او به توافق دست پیدا نمایند.

-تیمهای دورتمند و ولفسبورگ آلمان برسر خرید یوریس اوکور ستاره 19 ساله و پدیده جدید فوتبال دانمارک رقابتی سخت با یکدیگر آغاز نموده اند.

-به گزارش مطبوعات فرانسوی باشگاه آرسنال قصد دارد پیش دستی نموده و ام ویلا را قبل از رقابتهای یورو 2012 بخرد تا با این کار مانع از خرید وی توسط تیمهایی مانند بایرن مونیخ آلمان ومنچستر سیتی وچلسی انگلیس شود.

-هونتلار بار دیگر در محل اردوی تیم ملی هلند تاکید نمود اگر مدیران شالکه موفق به خرید چند ستاره بزرگ نشوند به طور حتم این تیم را ترک خواهد نمود.شالکه به دنبال خرید سالمون کالو (چلسی )الیا (یوونتوس )ون در فارت (تاتنهام هاتسپر )و کاکائو (اشتوتگارت) است.

fcbayern.ir

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

شینجی کاگاوا به منچستر پیوست

Fcabyern.ir-شینجی کاگاوا ستاره ژاپنی باشگاه بورسیادورتمند آلمان پس از کش و قوس های فراوان رسما به عنوان خرید تابستانی این فصل منچستر یونایتد معرفی شد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ درایران؛ شینجی کاگاوا یکی از بهترین بازیکنان این فصل بورسیادورتمند و از مهمترین عوامل قهرمانی دورتمند در لیگ و جام حذفی آلمان بود.

این ستاره ژاپنی از مدتها پیش مورد ستایش الکس فرگوسن سرمربی شیاطین سرخ قرار گرفته بود تا سرانجام منچستریهی توانستند با مبلغ 17 میلیون پوند مدیرانن دورتمند را به این انتقال راضی کنند.

کاگاوا هم اکنون در اردوی تیم ملی ژاپن به سر میبرد و گفته میشود بعد از پایان اردوی تیم ملی رسما به هواداران معرفی خواهد شد.

fcbayern.ir

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

لواندووسکی در دورتمند می ماند

Fcabyern.ir- باشگاه بورسیا دورتمند آلمان شایعات اخیر پیرامون پیوستن رابرت لواندووسکی مهاجم این تیم به تیم فوتبال منچستریونایتد انگلیس را رد کرد وتاکید کرد این ستاره لهستانی در بورسیادورتمند خواهد ماند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ درایران؛ گمانه زنی ها در مورد آینده لواندووسکی پس از اظهارات سرمربی تیم ملی لهستان که لواندووسکی را خرید جدید منچستر نامیده بود بسیار افزایش یافت اما یواخیم واتزکه، مدیر اجرای باشگاه بورسیادورتمند اتفاقات اخیر را بازی رسانه ها خواند.

او میگوید:" تا آنجایی که من اطلاع دارم هیچ اتفاقی رخ نداده است، رابرت پس از یورو 2012، کمی استراحت خواهد کرد و سپس به تمرینات ما ملحق خواهد شد، این تنها اتفاقی است که رخ خواهد داد، این گمانه زنی ها برای من ناخوشایند است و به همین دلیل به حرفهایی که در رسانه ها مطرح میشود توجهی نمیکنم".

اسمودا سرمربی لهستان هفته پیش در اظهار نظری گفته بود پس از مسابقات یورو لواندووسکی به منچستریونایتد، پیچک به رئال مادرید و کوبا به یکی از تیمهای انگلستان خواهد رفت.

fcbayern.ir

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

ستاره دورتمند در رادار بزرگان اروپا

Fcbayern.ir- خبرها حاکی از آن است که باشگاهای یوونتوس ایتالیا و پاریسن ژرمن فرانسه هم به جمع مشتریان رابرت لواندووسکی مهاجم لهستانی بورسیادورتمند اضافه شدند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هوداران بایرن مونیخ در ایران؛ رقابت برای جذب رابرت لواندووسکی هرروز سخت تر میشود و حالا منچستر یونایتد که از مدتها پیش این مهاجم را در لیست خرید خود جای داده بود رقبایی جدی را پیش رو دارد.

باشگاه یوونتوس قصد دارد این مهاجم را در صورت ناکامی در جذب رابین ون پرسی به جمع نفرات خود اضافه کند اما پاریسی ها به شدت تحت تاثیر این مهاجم هستند و میخواهند هرچه سریعتر او را جذب کنند.

آنجلوتی سرمربی تیم فوتبال پاریسن ژرمن میگوید:" من عاشق او هستم، به خصوص توانایی او در جایگیری هایش فوق العاده است، مطمئنا او اگر در دورتمند بماند تکرار موفقیتهای 2 سال اخیر برایش دشوار خواهد بود."

باشگاه بورسیا دورتمند پیش از این اعلام کرده بود قصد فروش مهاجم لهستانی خود را ندارد.

fcbayern.ir

صفحه 22 از 25 نخستنخست ... 122021222324 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)