به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
علي كريمي گفت: موفقيت تيم ملي مهمتر از گل زدن من است.
بازيكن تيم ملي فوتبال در رابطه با اردوي تيم ملي در امارات و ادامه آن در تهران گفت: خوشبختانه اردوي بسيار خوبي در دوبي داشتيم، تمرينها با نظم خاصي انجام ميشد و به نظرم بازي نسبتا خوبي را هم مقابل اردن انجام داديم و در حال حاضر هم براي بازي مقابل قطر آماده ميشويم.
وي در مورد گلي كه به اردن زد، اظهار داشت: در آن صحنه من بايد در صدم ثانيه تصميمگيري ميكردم، به همين دليل احساسم اين بود كه محمد نوري در آفسايد قرار دارد، به همين دليل خودم ضربه را زدم اما قطعا اگر مطمئن بودم كه نوري در آفسايد نيست، حتما ميگذاشتم نوري ضربه را بزند، چون در هر صورت موفقيت تيم ملي مهم و در اولويت است نه گل زدن من.
وي درباره اين مطلب كه بعضيها تصور ميكنند بازي با قطر خيلي حساس نيست، اظهار داشت: به هر حال هر بازي تيم ملي اهميت خاص خودش را دارد و در حال حاضر تمام بچهها انگيزه لازم براي اين بازي را دارند و در صورت صلاحديد كيروش اگر من هم بازي كنم تمام تلاشم را براي موفقيت و پيروزي تيم ملي به كار ميبرم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران ابراز امیدواری کرد با پیروزی مقابل قطر، شاگردان کی روش صعود مقتدرانه ای به مرحله دوم انتخابی جام جهانی داشته باشند.
غلامرضا رضایی در مورد شرایط بازی با قطر اظهار داشت: با برنامه ریزی خوبی که شده شرایط خوبی داریم. بازیکنان روحیه خوبی دارند و امیدواریم با پیروزی بر قطر صعود مقتدرانه ای به مرحله بعدی داشته باشیم.
وی در مورد اهمیت نتایج در بازی های تدارکاتی گفت: نمی شود گفت نتایج این رقابت ها مهم نیست اما مهم تر این است که سرمربی تیم نقاط ضعف را بشناسد.
پيشكسوت باشگاه پرسپوليس با اشاره به انتخابات فدراسيون فوتبال گفت: كفاشيان، با توجه به تجربه چهار سال مديريت در فوتبال گزينه مناسبي است.
حسين كلاني در حاشيه مراسم تجليل از قهرمانان و پيشكسوتان ورزشي منطقه شميرانات اظهار كرد: به نظرم اين مراسم فوقالعاده بود و مسئولان اداره ورزش و جوانان شميران با شايستگي اين مراسم را برگزار كردند و زحمت زيادي كشيدند.
من از طرف خودم و ساير دوستانم تشكر ميكنم و براي همه اين جوانان آرزوي سلامتي و موفقيت دارم. همين جوانان آيندهساز اين مملكت هستند و اميدوارم مسئولان خواستههاي آنان را در اختيارشان بگذارند. تمام صحبتهايي كه رنجبر و اربابي مطرح كردند و از طرف همه خانوادههاي شميران برخواست و اميدوارم به اين خواستهها توجه شود.
كلاني در پاسخ به سوالي درباره انتخابات فدراسيون فوتبال تاكيد كرد: من زياد در جريان رويدادهاي انتخابات نيستم و زياد هم با مسئولان ارتباط ندارم اما به نظرم كساني كه در حال حاضر ثبت نام كردهاند همگي شايستگي تصدي اين پست را دارند. من شناخت كمتري از بعضي افراد دارم اما شناختي كه از كفاشيان دارم اين است كه وي تجارب بسيار خوبي در اين چهار سال پيدا كرده و علاوه بر آن از قهرمانان خوب اين مملكت بوده و حالا در فوتبال هم تجربه كسب كرده است. اميدوارم با برنامهريزيها و قوانين جديدي كه تدوين شده و يك مقدار دست روسا و مسئولين را بازتر كرده است نتيجه بهتري بگيريم.
قهرمان و پيشكسوت دنياي فوتبال با اشاره به روزهاي پاياني سال و نزديكي نوروز گفت: به عنوان يك شهروند معتقدم هر كس نام ايران را يدك ميكشد، با همين عرق ملي توان مضاعفي مييابد كه به وطن و مسلك و مردم خود خدمت كند و قطعا ورزشكاران ايران هم در سال جديد كوشا خواهند بود تا براي ايران غرور آفرين باشند. مطمئن هستم جوانان و ورزشكاران و مسئولان ما همه و همه تلاش ميكنند تا نقاط ضعف گذشته را برطرف كنند و براي ايران در سال جديد افتخارآفرين باشند و از همين روز عيد را به همه تبريك ميگويم.
مدیر حقوقی باشگاه پرسپولیس گفت: فیفا رای خود را درباره پرونده وینگادا اعلام کرده اما ما به این رای اعتراض کردهایم.
محمود سالارکیا در خصوص شکایت وینگادا سرمربی پرتغالی پیشین پرسپولیس از این تیم و خطر کسر امتیاز از سرخپوشان اظهار داشت: فیفا رای خود را درباره وینگادا صادر کرده که ما به آن اعتراض و مستندات خود را ارسال کردیم چون حق با ما است.
خبرنگار از سالارکیا پرسید با توجه به این نامه آیا احتمال کسر 6 امتیاز از پرسپولیس وجود دارد که مدیر حقوقی پرسپولیس در این باره جوابی نداد و فقط گفت که این نامه آمده و ما اعتراض کردهایم. اصرار خبرنگار برای پاسخ گرفتن در این باره نتیجهای نداشت و مدیر حقوقی باشگاه پرسپولیس ترجیح داد سکوت کند.
گفته میشود باشگاه پرسپولیس به دلیل عدم پرداخت مطالبات وینگادا پس از چند بار تذکرات جدی فیفا محکوم به کسر 6 امتیاز شده است.
این در حالی است که پرسپولیس پیش از این نیز در زمان مربیگری افشین قطبی به دلیل شکایت یکی از بازیکنان خارجی با کسر 6 امتیاز از سوی فیفا مواجه شده بود.
مدیر حقوقی پیشین باشگاه پرسپولیس تاکید کرد که در خصوص شکایت وینگادا کسر امتیاز این تیم را تهدید نمیکند.
مصطفی شکری در خصوص احتمال کسر 6 امتیاز از پرسپولیس به دلیل شکایت وینگادا سرمربی پرتغالی پیشین این تیم گفت: قرارداد وینگادا یک فصل و نیم بود اما مسئولان باشگاه پرسپولیس تصمیم گرفتند این قرارداد را کاهش دهند.
در این میان پس از فسخ قرارداد عددی معادل دویست هزار دلار مانده بود که باید به وینگادا پرداخت میشد.
وی افزود: پس از اینکه وینگادا این مبلغ را با مطرح کردن در فیفا از ما خواست قبول کردیم آن را بپردازیم اما بعد از آنکه متوجه شدیم وینگادا 140 هزار دلار جریمه هم از ما مطالبه کرده و موضوع در کمیته وضعیت بازیکنان فیفا مطرح شده بلافاصله به این موضوع ورود کردیم.
شکری ادامه داد: به فیفا اعلام کردیم باید اینگونه مشکلات ابتدا باید در فدراسیون و کمیته انضباطی ایران بررسی شود. فیفا درخواست ما را قبول کرد اما ما چون کمیتهای در خصوص بررسی وضعیت بازیکنان در فدراسیون نداریم و این کار را کمیته انضباطی انجام میدهد، کمیته انضباطی به این مسئله رسیدگی نکرد. یعنی ما در فدراسیون فوتبال علیرغم اساسنامه، شورای حل اختلاف بازیکنان نداریم و به همین دلیل کار به فیفا کشیده شد.
مدیر حقوقی پیشین باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: ظاهراً در این مدت حکمی صادر شده و کمیته وضعیت بازیکنان فیفا اعلام کرده باید پولی به وینگادا پرداخت شود، اما این موضوع که از پرسپولیس 6 امتیاز کم شود واقعیت ندارد. دو هفته پیش نامهای به باشگاه ابلاغ شده که باید پولی را به وینگادا پرداخت کنند. باشگاه میتواند ظرف 10 روز به آن اعتراض کند که این اتفاق افتاده است. با مستنداتی که پرسپولیسیها دارند به رأی فیفا اعتراض کردهاند و قطعاً به آن رسیدگی خواهد شد اما باز هم میگویم احتمال کسر 6 امتیاز وجود ندارد.
وی در پایان گفت: با توجه به روندی که طی شده و پس از مراحل مختلف، مبلغی بالغ بر سیصد هزار دلار باید طبق نامهای که اعلام شده به وینگادا پرداخت شود که قطعاً به این موضوع رسیدگی خواهد شد. کسر 6 امتیاز از یک تیم مسئله کوچکی نیست. اگر رأی وینگادا قطعی و سپس ابلاغ شود و اقدامی نشود و مسئولان باشگاه اعتراضی نداشته باشند آن وقت در مراحل بعدی کار به کسر امتیاز میرسد که این موضوع پرسپولیس را تهدید نمیکند.
تیم فوتبال پرسپولیس صبح امروز در غیاب بازیکنان ملی پوش و مصدومانش در دیداری تدارکاتی به مصاف پیکان رفت و با یک گل به پیروزی رسید. گزارش این مسابقه به روایت عکس:
معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه وینگادا به تعهدات قراردادش عمل نکرده، گفت: در نامه کمیته انضباطی فیفا به باشگاه پرسپولیس هیچ اشاره ای به کسر امتیاز نشده است.
محمود سالارکیا گفت: وینگادا از باشگاه پرسپولیس به کمیته انضباطی فیفا شکایت کرده و در این شکایت خود اعلام کرده که باشگاه پرسپولیس بخشی از مطالبات مالی وی را پرداخت نکرده است و بر این اساس این کمیته حکمی نیز صادر کرده است.
وی در همین خصوص افزود: در نامه فیفا که به دست ما رسیده از باشگاه پرسپولیس خواسته شده که مطالبات مالی وینگادا پرداخت شود و در آن هیچگونه تهدیدی مبنی بر کسر امتیاز از باشگاه پرسپولیس قید نشده است.
معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه هنوز فیفا رای قطعی در این خصوص صادر نکرده، خاطرنشان کرد: ما بر روی این رای فیفا اعتراض خود را نوشته ایم و در آن قید کرده ایم که سرمربی پیشین پرسپولیس به تعهداتش که در قرارداد وی قید شده، عمل نکرده است
وی در خصوص این تعهدات گفت: به عنوان نمونه این تعهدات به بحث ارتقای جایگاه تیم در لیگ برتر، جذب بازیکنان طراز اول، گرفتن نتیجه در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا و ... باز می گردد و در پرونده وینگادا کاملا حق با باشگاه پرسپولیس است.
سالارکیا تاکید کرد: در حال حاضر منتظر پاسخ فیفا به اعتراض خود هستیم و حتی اگر ما را احضار کنند نیز از هیچگونه تلاشی برای آنکه حقی از تیم پرسپولیس ضایع نشود، کوتاهی نمی کنیم.
عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: جلسه پیشکسوتان را فقط به خاطر هدایتی گرفتیم هر آقایی که خوشش نمیآمد باید همان دقیقه جلسه را ترک میکرد.
علی پروین در خصوص جلسه پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: خدا را شکر میکنیم که پیشکسوتان پرسپولیس دور یکدیگر جمع شدند. مو سفیدانی که همیشه در عرصه ورزش و مخصوصا پرسپولیس زحمات زیادی کشیدهاند ولی متأسفانه به آنها توجهی نشده است. ما این افراد را دور هم جمع کردهایم تا به آنها بگوییم همیشه به یاد آنها هستیم.
وی افزود: این مراسم را فقط به خاطر تقدیر از هدایتی برگزار کردیم و مسئله دیگری در میان نبود. مدتی پیش به پیشنهاد هدایتی کمیتهای تحت عنوان پیشکسوتان تشکیل دادیم و او نیز دست و بال ما را گرفت. به همین دلیل موقعاش بود که از هدایتی تشکر کنیم.
پروین تاکید کرد: هر فردی که آمد دستش درد نکند اما یک مسئله مانده که باید اعلام کنم هر فردی که در جلسه آمد و ناراحت بود که چرا بقیه در آن جلسه هستند یا باید نمیآمد یا همان دقیقه جلسه را ترک میکرد. جا دارد از خبرنگاران و عکاسان و همچنین مسئولانی که این مراسم را ترتیب دادند تشکر کنم.
وی در خصوص دیدارش با عادل فردوسیپور گفت: روز گذشته میخواستم به دیدار مدیر شبکه سه بروم که ناگهان دیدیم بچههای 90 هم آنجا هستند. دیدار خاصی نبود.
پروین در خصوص بازی دوستانه پرسپولیس و پیکان گفت: پیکان در این دیدار 35 بازیکن خود را به درفشیفر آورد. پرسپولیس هم 5 بازیکن خوبش را نداشت. در مجموع بازی خوبی بود و طرفین به اهداف خود در این بازی دوستانه رسیدند. پرسپولیس کار سختی در عربستان دارد و پیکان هم برای صعود به لیگ برتر کار بسیار سختی دارد.
پروین درباره حضور شیث و نصرتی در ترکیب پرسپولیس برابر پیکان گفت: باور کنید وقتی که این دو بچه را در زمین دیدم کیف کردم. دست دنیزلی درد نکند که به آنها بازی داد. شیث و نصرتی سرحال هستند و من شک ندارم این دو بچه انگیزه زیادی دارند تا خود را ثابت کنند.
عضو هیئت مدیره پرسپولیس درباره بازی روز چهارشنبه ایران و قطر تصریح کرد: باید با تمام توان به دیدار قطر برویم. حداقل باید 3 ، 4 گل به قطریها بزنیم تا دوباره این عربها در ورزشگاه آزادی سرشان پایین باشد و به خانه خودشان بروند. من معتقدم که نباید رحم کرد، انشاءالله هواداران هم میآیند و از تیم ملی حمایت میکنند.
پزشک تیم فوتبال پرسپولیس مصدومیت هادی نوروزی و سایر بازیکنان مصدوم این تیم را جدی ندانست.
وجیهالله چشمهسری در مورد آخرین وضعیت هادی نوروزی ضمن بیان مطلب فوق گفت: هادی نوروزی در جریان دیدار با پیکان از ناحیه زانو دچار مصدومیت شد که در حال حاضر برنامههای فیزیوتراپی را پیگیری میکند.
وی در مورد وضعیت سایر بازیکنان پرسپولیس هم اظهار داشت: مصدومیت وحید هاشمیان، مهرداد اولادی و حمید علی عسگر هم برطرف شده و در تمرین امروز حضور داشتند.
پزشک تیم فوتبال پرسپولیس در مورد وضعیت ایمون زاید نیز خاطرنشان کرد: مصدومیت این بازیکن هم جدی نیست و با برگزاری تمرینات فیزیوتراپی بزودی در تمرینات گروهی حضور خواهد یافت.
چشمه سری در پایان در مورد اینکه بازیکنان مصدوم پرسپولیس به دیدار با الهلال میرسند، گفت: تمام بازیکنان به آن بازی میرسند و میتواند برای پرسپولیس در آن مسابقه مهم به میدان بروند.
دیدار تیمهای فوتبال الهلال عربستان و پرسپولیس ایران در هفته نخست رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا روز هفدهم اسفندماه در ورزشگاه ملک فهد شهر ریاض عربستان برگزار میشود.
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: حکم کمیته استیناف در مورد شیث و نصرتی قطعی است و رضایی نمیتواند در آسیا برای پرسپولیس بازی کند.
اسماعیل حسنزاده در مورد استعلام باشگاه پرسپولیس از کنفدراسیون فوتبال آسیا برای حضور شیث رضایی در لیگ قهرمانان آسیا و مخالفت کفاشیان با این مسئله طبق حکم کمیته انضباطی اظهار داشت: مسلما رایی که کمیته استیناف برای نصرتی و شیث رضایی در نظر گرفته قطعی است. کمیته انضباطی رای خود را در این زمینه صادر کرد و پس از اعتراض به این رای پرونده به کمیته استیناف رفت. رئیس کمیته انضباطی ادامه داد: در حکم کمیته استیناف آمده این دو بازیکن از حضور در تمام مسابقات رسمی محروم هستند. مسابقات رسمی شامل تمام بازیهای داخلی و مسابقات آسیایی میشود. اگر مسئولان باشگاه پرسپولیس خواهان اطلاعات بیشتر هستند باید به کمیته استیناف مراجعه کنند. آقایان اگر شک و شبههای دارند باید با کمیته استیناف مذاکره کنند و آنها پاسخ قطعی را خواهند داد.
وی ادامه داد: مسابقات رسمی شامل همه مسابقاتی می شود که در بازیهای داخلی، تقویم AFC و فیفا است.
حسنزاده در مورد انتخابات فدراسیون فوتبال گفت: نظری در این زمینه ندارم و امیدوارم مجمع فدراسیون فوتبال ۱۵ اسفند ماه رئیس فدراسیون فوتبال را انتخاب کند و به هر شخصی که اصلح میداند رای بدهد. ما هم تا آن روز وظیفه خود را انجام میدهیم.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)