به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران گفت: باید از اشتباهاتی که در دیدار با اردن یا دیگر بازیهای تدارکاتی حادث میشود درس بگیریم، چرا که مقابل دیگر تیمها شاید به این سادگی نتوانیم عقب افتادگی خود را جبران کنیم.
علی کریمی پس از تساوی 2 بر 2 تیم ملی مقابل اردن در گفتگویی با مدیر رسانهای تیم ملی تصریح کرد: در این مسابقه بد بازی نکردیم و حریف هم موقعیتهای آنچنانی نداشت.
گل اول اردنیها با بدشانسی ما وارد دروازه رحمتی شد و روی گل دوم این تیم هم در جاگیریها دقت لازم را نداشتیم؛ چرا که ما (بازیکنان) باهم حرف نزدیم و آنها با دروازه بان ما تک به تک شدند.
وی افزود: در هر صورت خدا را شکر که موفق شدیم نتیجه را تغییر دهیم. به نظرم این تغییر نتیجه حمایت تیمی ما را میرساند.
کریمی خاطرنشان کرد: فکر میکنم در نیمه دوم بهتر کار کردیم، البته از موقعیتهایی هم که داشتیم خوب استفاده نکردیم که اگر اینگونه میشد، برنده این بازی بودیم.
کاپیتان تیم ملی درباره بازیکنان جوانان تیم ملی هم گفت: آنها ستارههای تیمهای خود و جزو بهترینهای لیگ هستند که به تیم ملی دعوت شدهاند. البته باید به آنها زمان داده شود تا بتوانند در تیم ملی جا بیفتند.
وی در پایان درباره دیدارهای دور بعد مقدماتی جام جهانی تاکید کرد: همه میدانیم که بازیها سختتر میشود و ما باید از اشتباهاتی که در دیدار با اردن یا دیگر بازیهای تدارکاتی رخ میدهد درس بگیریم، چون مقابل تیمهای مرحله بعد به این سادگی نمیتوانیم عقب افتادگی خود را جبران کنیم.
اعضای تیم ملی فوتبال ایران صبح روز جمعه در زمین چمن باشگاه ایرانیان دبی زیرنظر کادر فنی ریکاوری کردند. تیم ایران ساعت 20 جمعه به وقت ایران وارد تهران خواهد شد و تمرینات خود را از عصر شنبه در تهران پی خواهد گرفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خوشحالم که کارلوس کی روش به جوانان فرصت می دهد.
بازيکن تيم پرسپوليس که دقايقي کوتاه در ديدار با اردن به ميدان رفت، گفت: زماني که من وارد زمين شدم ما يك گل عقب بوديم و تحت فشار قرار داشتيم. من به گوش چپ رفتم که روي دروازه حريف سانتر کنم که خوشبختانه روي همين تاکتيک به گل مساوي رسيديم.
من کمتر از 10 دقيقه بازي کردم اما فکر مي کنم مثمرثمر بودم اگر بازهم به تيم ملي دعوت شوم قطعا تلاش مي کنم تا بازي بهتري انجام دهم. اين بسيار خوب است که كيروش به جوانها ميدان مي دهد و اين نوعي سرمايه گذاري براي آينده و انشاالله حضور در جام جهاني است. اين کار بطور حتم به جوانها انگيزه مي دهد که در ليگ خوب کار کنند و مطمين باشند که کي روش آنها را مي بيند و مي توانند به تيم ملي راه پيدا کنند.
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس گفت: تیم ملی نباید در دیدارهای رسمی راحت گل بخورد.
حمید استیلی در مورد دیدار تدارکاتی تیم ملی ایران برابر اردن گفت: بازی تدارکاتی خوبی برای ما بود و بازیکنان جوانی مثل رضا حقیقی در این مسابقه به خوبی آزمایش شدند.
اگر چه دو بر صفر عقب افتادیم اما بازیکنان نشان دادند به خود باوری رسیدهاند و میتوانیم حتی در دقیقه ۹۲ گل مساوی را بزنیم.
وی ادامه داد: از این بازی درسهای خوبی گرفتیم. نباید در بازیهای رسمی به این راحتی گل بخوریم زیرا در آن مسابقات برگشت به بازی دشوارتر است. در بازیهای تدارکاتی بازیکنان از نظر روانی آمادهتر و آرامترند و میتوانند راحتتر گلزنی کنند اما در مسابقات رسمی کار سخت است.
استیلی با اشاره به کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی عنوان کرد: او مربی بزرگی است و نقاط ضعف تیم را بهتر از هر کسی میداند. بازگشت یک سری بازیکن هم میتواند شرایط تیم را بهتر کند. از دیدار با قطر که بازی تشریفاتی است میتوانیم استفاده لازم را ببریم تا برای دور بعدی آمادهتر شویم. اگر بتوانیم گل اول را بزنیم با توجه به بازیکنان سرعتی که در اختیار داریم میتوانیم روی ضد حملات گلهای بیشتری به حریف بزنیم.
استیلی در مورد اینکه از نظر فنی چه اشکالی در بازی تیم ملی دید گفت: در برخی دقایق بازی فاصله خطوط میانی و دفاعی زیاد میشد. ضمن اینکه میتوانیم از ضربات ایستگاهی و حتی پرتابهای اوت خیلی خوب استفاده کنیم. بازیکنان ما از نظر فیزیکی نسبت به مدافعان برتری دارند و باید از این امتیاز استفاده کنیم. بازیکنان سرزن خوبی مثل نوروزی، عقیلی، نکونام، قاضی و انصاری فرد داریم. در فوتبال ۳۰ درصد گلها روی ضربات ایستگاهی به ثمر میرسد و میتوانیم از این مسئله نهایت استفاده را ببرد. بازیکنانی چون حسین ماهینی و حاج صفی را در اختیار داریم که میتوانیم روی پرتابهای آنها هم به گل برسیم.
سرمربی پیشین پرسپولیس در مورد وضعیت این تیم گفت: با توجه به بازیکنانی که جذب شدهاند، پرسپولیس میتواند موفق شود. دنیزلی مربی خوبی است و پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا با توجه به بازیکنان بین المللی خوبی که دارد میتواند موفق شود.
استیلی در مورد وضعیت مربیگری خودش گفت: قصد دارم به اسپانیا بروم و در کنار یکی دو تیم باشگاهی اسپانیا باشم تا تجربههای جدیدی در مربیگری به دست بیاورم اما مشکلاتی برایم پیش آمد. اول گذرنامهام گم شد و بعد هم مشکلاتی برای ویزا داشتم که به محض حل شدن این مسئله به اسپانیا میروم.
وی همچنین به برادر فقیدش اشاره کرد و گفت: عید امسال اولین سالی است که مسعود در کنارمان نیست اما ما به خاطر اینکه مردم در عید گرفتار هستند ۲۵ اسفند ماه برایش سالگرد میگیریم.
کارلوس کي روش سرمربي تيم ملي ايران از اضافه شدن 3 لژيونر به همراه مهرداد پولادي به تيم ملي خبر داد.
كيروش در حالي از حضور سه بازيكن خارجي در تيم ملي خبر داده كه پيش از اين اعلام شده بود كه در فهرست تيم ملي 4 بازيكن لژيونر به نامهاي محمدرضا خلعتبري، عليرضا حقيقي، جواد نكونام و اشكان دژاگه حضور دارند.
ادامهي اردو از ساعت 13 فردا شنبه در محل کمپ تيمهاي ملي از سر گرفته مي شود.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس گفت: در این فصل از اواسط کار آمدیم اما برای فصل بعد برنامه ریزی کاملی برای تیم های پایه داریم. هدف این است که همه تیم های پرسپولیس در سال آینده باید در کورس قهرمانی باشند.
جمشید زارع در حاشیه مراسم اهدای مدال ها و احکام نایب قهرمانی تیم سرخپوشان نونهال گفت:
بعد از حضور مدیریت جدید در پرسپولیس تلاش زیادی برای رفع مشکلات تیم های پایه شد اما یکسری اتفاقات که تعیین کننده هستند باید قبل از شروع فصل روی دهد و اگر این زمان از دست رفت، در ادامه نمی توان کار زیادی انجام داد.
وی افزود: با این وجود باید از کار خوب سعید تهرانی نژاد و همکارانش یاد کنیم که با دست خالی ولی با تلاش فراوان این موفقیت را رقم زدند، ضمن آنکه باید به فعالیت های دکتر عالمی و مهندس عبدی که با علاقه مندی و پیگیرانه در خدمت این تیم بودند، اشاره کنم.
زارع در ادامه تصریح کرد: به نمایندگی از باشگاه بزرگ پرسپولیس، از خانواده های این عزیزان نونهال تشکر می کنم که اعتماد کردند تا در خدمت عزیزان آنها باشیم و با حمایت هایی که داشتند، در این افتخار آفرینی سهیم بودند.
قائم مقام پرسپولیس با اشاره به برنامه های کلان باشگاه در رده های پایه که پیش از این توسط سردار محمد رویانیان مدیر عامل باشگاه اعلام شد، افزود: برای این فصل از اواسط کار آمدیم اما برای فصل بعد برنامه ریزی کاملی داریم و هدف این است که همه تیم های پرسپولیس، سال آینده در کورس قهرمانی باشند و برای باشگاه عنوان کسب کنند. با سرمایه گذاری که صورت خواهد گرفت تیم هایی می خواهیم که عملکردشان مناسب با شأن باشگاه باشد و باید در تمام مراحل از جذب مربی و بازیکن تا تمرینات و اردوها همه چیز به شکل اصولی و اساسی و طبق استاندارد هایی باشد که در دنیا رواج دارد.
وی ادامه داد: باشگاه پرسپولیس نگاهی سرمایه ای به تیم های پایه خواهد داشت چرا که داشتن تیم های پایه قوی لازمه ایجاد پشتوانه خوب برای ساختن تیمی قدرتمند در رده بزرگسالان خواهد بود.
تمرین تیم فوتبال پرسپولیس صبح دیروز (پنجشنبه) با حضور علی پروین در مجموعه ورزشی درفشی فر پیگیری شد. گزارش تمرین سرخ ها از نگاه دوربین:
ویرایش توسط AmirUtd : 02-24-2012 در ساعت 20:36
حسین بادامکی گفت: مسائل مختلفی باعث آن بوده که ثبات لازم را نداشته باشیم اما می توانیم آن را برطرف کنیم.هافبک پرسپولیس در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس با ذکر مطلب فوق گفت: جام قهرمانان از نظر روحی و روانی برای ما در حکم یک شروع دوباره است که می تواند شروعی متفاوت با آنچه باشد که در لیگ برتر و جام حذفی داشتیم.
وی افزود: ما باید راحت تر گل بزنیم و سخت تر گل بخوریم. البته همه در اینباره حرف می زدند ولی ما می توانیم آن را اجرا کنیم. به هر حال نباید فراموش کنیم ما فرصت زیادی برای تغییرات تاکتیکی نداشتیم و باید با پیدا کردن معایب، آنها را رفع کنیم و قطعا آقای دنیزلی در این فرصتی که پیش آمده روی این مسئله تمرکز دارد. هافبک پرسپولیس ادامه داد: من شخصا فکر می کنم هر یک از ما باید بتواند فشار بیشتری را تحمل کند. البته بچه ها تمام انرژی خود را می گذارند ولی شاید ترسی از بعضی مسائل مثل گل بد خوردن باعث بشود که آنچه باید انجام بدهیم به درستی انجام نشود. بادامکی در ادامه درباره وضعیت خود گفت: من قبلا هافبک دفاعی بودم، ولی حالا مسئولیت جدیدی دارم. برایم غریبه نیست ولی کمی زمان لازم است تا ویژگی های قبلی خودم در این پشت را کاملا برگردانم و در این صورت امیدوارم سرمربی را راضی کنم که سهم بیشتری در بازی ها داشته باشم و در نهایت آنچه اهمیت و اولویت دارد، موفقیت تیم است که موفقیت همه ما خواهد بود.
شيث دربازي مقابل الهلال ميتواند به ميدان برود
مسئولان باشگاه پرسپوليس طي نامهاي به AFC خواستار روشن شدن تکليف شيث رضايي در ليگ قهرمانان آسيا شدند.
![]()
مسئولان باشگاه پرسپولیس در نامهای به AFC از آنها درخواست کردند تا تکلیف شیث رضایی با توجه به محرومیت و اخراجی که از سوی باشگاه انجام شده را برای لیگ قهرمانان آسیا روشن کنند.
از همین رو مسئولان AFC در نامهای به فدراسیون فوتبال که کپی آن در اختیار مسئولان باشگاه قرار داده شده اعلام کردند چون محرومیت شیث رضایی داخلی است از نظر AFC حضور این بازیکن در لیگ قهرمانان آسیا بلامانع است و او میتواند قرمز پوشان را در لیگ قهرمانان آسیا همراهی کند.
این موضوع به اطلاع مسئولان باشگاه پرسپولیس و دنیزلی رسیده است.
مدیر راهبردی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازیهای دوستانه همیشه ملاک نتیجه یک تیم نیست پس شما هم عجله نکنید چون کیروش بچهها را آزمایش میکند.
علی پروین در خصوص بازی ایران و اردن اظهار داشت: با توجه به مشکلاتی که داشتم فقط 15 دقیقه آخر بازی ایران و اردن را دیدم به نظر من بعد از مدتها دوری بچهها دور هم جمع شده بودند و در حال شناختن یکدیگر بودند. ما همیشه میدانیم نتایج بازیهای دوستانه ملاک یک تیم نیست.
چون در حال حاضر کیروش درحال آزمایش بچهها است. پس بازیهای دوستانه ملاک نتایج تیم ملی نیست. اما باز هم تیم ملی در روزی که بد شروع کرد اما خوب تمام کرد و به یک تساوی رسید. پروین ادامه داد: بازی با قطر هم مهم نیست، انشاالله تا مرحله بعد که تیم ملی به تیمهای استخوان داری میخورد موفق باشد. به نظرم شرایط سخت است اما همه دوست داریم به جام جهانی برویم. خوشبختانه بچهها نیز آن چیزی که من در تلویزیون دیدم خوب تلاش و کوشش میکنند و یک دل هستند.
پروین خاطرنشان کرد: باید آمادگی این را داشته باشیم تا در مراحل بالاتر به تیمهای سخت بخوریم. چون تیمهای دیگر هم برای رفتن به جام جهانی برنامه ریزی کردند. امیدوارم ما هم بدون توجه به حاشیهها فقط به جام جهانی فکر کنیم.
پروین در خصوص حضور هدایتی در پرسپولیس نیز گفت: ببنید هدایتی عاشق پرسپولیس است و این را بارها ثابت کرده است. او باید بیاید و کنار ما باشد. با حضور سردار و مسئولان باشگاه میخواهیم تیمی گردن کلفت و قوی بسازیم و بچهها را رو به جلو حرکت دهیم و تیمی بسازیم که مردم لذت ببرند. با هدایتی صحبتهای خوبی داشتیم و من مطمئن هستم پشت تیم پرسپولیس تیمی درست خواهد شد که همه از آن لذت ببرند این تیم نیاز به افرادی دارد که عاشق پرسپولیس هستند و برای برد و باخت این تیم دلسوزی کنند و سردار را هدایت کنند هدف ما این است.
وی درباره آخرین دیدارش با دنیزلی در تمرین روز پنج شنبه نیز گفت: ما همیشه به دیدار آقا مصطفی میرویم. خیلی سرش شلوغ است اما برنامههای خوبی برای لیگ قهرمانان دارد از ما هم دعوت کرد کنارش باشیم. حالا باید ببنیم خدا چه میخواهد. من امیدوارم پرسپولیس در مرحله اول لیگ قهرمانان آسیا به مرحله بعد صعود کند و هواداران از ما در آسیا انتظار دارند، تا به نتایج مطلوب برسیم.
وزیر ورزش و جوانان با اعلام اینکه واگذاری سهام دو باشگاه پایتختنشین پرسپولیس و استقلال تا پایان سال۹۳ انجام میشود، تاکید کرد که خصوصی سازی این دوباشگاه ارتباطی به دولت ندارد.
محمد عباسی در رابطه با آخرین وضعیت خصوص سازی دو باشگاه پرسپولیس و استقلال اظهار کرد: در قانون همه موارد واگذاری این دو باشگاه تعیین شده و قرار است بر اساس قانون خصوصی سازی واگذاری آنها تا انتهای سال ۹۳ انجام پذیرد.
وی با تاکید بر اینکه واگذاری سرخابیها ارتباطی به دولت ندارد، افزود: شرایط خصوصی سازی این شرکتها به سازمان خصوصی سازی واگذار شده و این ربطی به دولت ندارد.
وزیر ورزش و جوانان در پاسخ به این سوال که چرا علیرغم قول رییس جمهور مبنی بر واگذاری این دو باشگاه به مردم پیش از انتخابات سال ۸۸ هنوز اقدامی در خصوص واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال صورت نگرفته، گفت: از قول رییس جمهور نباید اینچنین چیزی نقل شود چون موضوع خصوصی سازی به دولت ارتباطی نداشته و سازمان خصوصی سازی مسئول آن است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)