Design & Developed BY Patira

صفحه 21 از 48 نخستنخست ... 11192021222331 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 201 تا 210 , از مجموع 494

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

پیش فرض فرگوسن: فکر مي‌کنم معناي مزاحمت را نمي‌دانم!

سرمربي منچستريونايتد با انتقاد از داور اعلام کرد معناي ايجاد مزاحمت براي دروازه‌بان را نمي‌داند.

منچستريونايتد در ديدار هفته سي و دوم خود در دربي شهر منچستر با حساب 2 بر يک مغلوب منچسترسيتي شد.

جيمز ميلنر 51 و سرخيو آگوئرو 78 براي سيتي گل زدند و ويسنت کمپاني هم دقيقه 59 به اشتباه دروازه خودي را باز کرد. يونايتد با 77 امتياز صدرنشين ماند و سيتي 65 امتيازي شد تا فاصله‌اش با صدر را به 12 امتياز کاهش دهد.

الکس فرگوسن پس از اين ديدار به انتقاد از داور پرداخت و اعلام کرد گل نخست سيتي بايد مردود اعلام مي‌شده است زيرا کارلوس توز، مهاجم سيتي با ايستادن جلوي دروازه‌‌بان يونايتد مانع ديد کافي او شده بود.

«در مورد گل نخست ديدار بايد بگويم که کارلوس توز به شکل کامل جلوي دروازه‌بان ما ايستاده بود و اجازه نداد او توپ را ببيند. از عملکرد داوري نااميد شدم زيرا آنها بازيکني که ديد را کور کرده بود را نديدند. اگر کار توز مزاحمت براي دروازه‌بان نبود، پس فکر مي‌کنم من معناي مزاحمت را نمي‌دانم!»

فرگوسن عملکرد ضعيف مدافعان خود روي هر 2 گل سيتي را مورد انتقاد قرار داد و افزود: در نيمه دوم تيم بهتر ميدان بوديم. از اين پس بايد بيش از اين حواسمان به گل‌هايي باشد که از دست داده‌ايم. همه مي‌دانيم که سرخيو آگوئرو يک تمام کننده حرفه‌اي است. دليل به ميدان آمدن او همين بود. براي گلزني فرصت‌هاي زيادي به او داديم که اين موضوع نشان مي‌دهد دفاع ما عملکرد خوبي نداشت.»

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Just Real Madrid & Man Utdl

2. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

فرگوسن: مانچيني به دنبال ترحم است

سرمربي منچستريونايتد بر اين باور است که همتاي او در منچسترسيتي به دنبال جلب ترحم ديگران است.

روياي دفاع از عنوان قهرماني فصل گذشته براي منچسترسيتي پس از آنکه فاصله تيمش با يونايتدها به 12 امتياز رسيد دور از دسترس به نظر مي‌رسد.

به گزارش فارس،در حالي که منچسترسيتي در اين هفته، مسابقه نيمه نهايي جام حذفي را برابر چلسي برگزار مي‌کند، يونايتدها با استوک سيتي روبه‌رو مي‌شوند و مي‌توانند فاصله را بار ديگر به 15 امتياز افزايش دهند.

در حالي که منچستريونايتد در آستانه فتح بيستمين جام قهرماني خود در ليگ برتر انگليس هستند، روبرتو مانچيني چندي پيش گفته بود همه تيم‌ها برابر يونايتدها با نوعي ترس بازي مي‌کنند که اين موضوع موجب مي‌شود آنها نمايش خوبي برابر شياطين سرخ نداشته باشند. اکنون الکس فرگوسن صحبت‌هاي سرمربي ايتاليايي را رد کرده و گفته چنين چيزي وجود ندارد.

«صحبت‌هاي مانچيني هيچ پايه و اساسي ندارند. او يا به دنبال اين بوده که ديگران به او ترحم کنند يا چيزي شبيه به آن. همه ما مي‌دانيم که فوتبال انگليس با همه روراست بوده و سال‌ها است که اين‌چنين است. بازيکنان نورويچ در اين فصل بيش از 100 مايل دويده‌اند. اين انرژي‌ است که بازيکنان تيم‌هاي انگليسي براي بازي‌هاي خود مي‌گذارند. اين يک نمونه از فوتبال در انگليس است. در ديدار با ريدينگ زماني که نتيجه 3 بر 2 شد، احساس مي‌کردم بازي را با 30 گل مي‌بازيم ولي خب، 4 بر 3 پيروز شديم. بازي‌هاي بسيار زيادي در اين فصل تماشا کرده‌ام که به خودم گفتم آنها خيلي خوب هستند حتي اگر تيمشان نام و نشاني نداشته باشد. اين طبيعت فوتبال انگليس است.»

پيرمرد 71 ساله معتقد است تيمش نه تنها در ورزشگاه بريتانيا برابر استوک کاري ساده پيش رو ندارد بلکه در هيچ يک از 7 ديدار باقي مانده نيز نمي‌تواند خود را از پيش برنده بداند.

«رفتن به ورزشگاه بريتانيا همواره کار مشکلي بوده است. از همه مربيان و بازيکناني که به آنجا رفته‌اند سوال کنيد. بايد برابر آنها بجنگيد زيرا آنها نيز همواره آماده هستند تا شما را به چالش بکشانند.»

4. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

سر الکس : رابین نزدیک بود که مرا بکشد
    "این نتیجه خوبی بعد ازدربی برای ما است . همه امروز کارشان را به خوبی انجام دادند .

من اول بازی گفتم که باد شدیدی که امروز می وزید روی بازی تاثیر میگذارد این باد کار ما مقابل استوک را سخت تر هم کرد ولی باید به بازیکن ها اعتبار داد که جنگیدن و موفق به کسب 3 امتیاز شدند .

امیدوارم که استوک در لیگ بماند . من فکر میکنم که ان ها باشگاهی بزرگ با مربی و هوادارانی فوق العاده هستند . تونی پولیس بینظیره یکی از بهترین ها در این کار است . با کارهایی که در این سال ها انجام داده شایسته حضور در این مکان نیست . من واقعا ارزو میکنم که در لیگ بمانند .

مسئولیت و انتظار از منچستر یونایتد این است که هر بازی را ببرد . فکر نمیکنم که هواداران به چیزی غیر از این فکر کنند . شش بازی دیگر باقی مانده و من به بچه ها گفتم که باید تمام ان ها را جدی بگیرند و برای برد به زمین بروند . بردن تک تک بازی ها باقیمانده کاری است که ما میخواهیم انجام بدهیم .

رابین نزدیک بود که مرا بکشد ! یادش رفت که من 71 سالم هست ! واقعا شادی خوبی بود چون همه را احساساتی کرد و همه تونستند در شادی شرکت کنند .

یک مهاجم وقتی روی روند گل نزدن می افتد فکر میکند که دیگر گل نمیزند و وقتی که دوباره گل میزند به این فکر میکند که دیگر هیچ موقعیتی را از دست نمیدهد . گل امروزش مهم بود . ضربه پنالتیش بسیار خوب بود . ضربش زمینی به گوشه دروازه و محکم بود .

فکر میکنم که رونی امروز درخشان بود . فکر میکنم که وی نیاز داشت تا در پست ونقش جدیدی بازی کند تا اعتماد بنفسش را دوباره باز یابد . مدتیست که ازش انتقاد میشود . او بازیکن فوق العاده ای است و کار ما این است که اعتماد بنفسش را بهش برگردانیم . من فکر میکردم که بازی در پست هافبک وسط به افزایش اعتماد بنفسش کمک میکند و این کار جواب داد . مدتی بازی در خط هافبک به رونی کمک میکند .

این امکان هست که دوباره از رونی در این پست استفاده کنم . ما از والنسیا و کاگاوا که فکر میکنم امروز فوق العاده بود در کناره ها استفاده کردیم و با داشتن رابین و چیچا در خط حمله مشکلی در گلزنی نداشتیم ."

6. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

ستايش فان‌درسار از جانشينش در اولدترافورد

سنگربان سابق شياطين سرخ دِخيا را دروازباني خوب و شايسته جانشيني خود در اولدترافورد دانست.

سرآلکس فرگوسن پس از اعلام بازنشستگي ادوين فان‌درسار انگشت روي دِخيا اسپانيايي گذاشت و با رقم بالاي 17 ميليون پوند، دروازه‌بان جوان آتلتيکومادريد را جذب کرد.

اين دروازه‌بان اسپانيايي در ابتداي نمايش ضعيفي در دروازه‌ شياطين سرخ داشت و حتي در مقطعي نيمکت‌نشين شد ولي رفته‌رفته عملکردش بهتر شد و الان به مهره قابل اعتمادي در دروازه‌ تيمش تبديل شده است.

فان درسار، سنگربان سابق منچستريونايتد به ستايش از دِخيا پرداخت و او را دروازه‌باني مناسب براي شياطين سرخ دانست: "دِخيا در ابتداي فصل حضورش در منچستريونايتد روزهاي سختي را پشت‌سر گذاشت و اين طبيعي است؛ چرا که جوان بود و در دروازه‌ تيم بزرگي همچون منچستريونايتد قرار مي‌گرفت. براي سازگار شدن با بازي در ليگ برتر انگليس چهار سال زمان نياز است. من چند سال در دروازه‌ فولام ايستادم بعد از آن به منچستريونايتد پيوستم. وقتي به اولدترافورد رفتم، 34 سالم و تجربه لازم را داشتم. طبيعي است که دِخيا در ابتدا با مشکل مواجه شود.

او افزود: ريتم و سرعت ليگ برتر انگليس تفاوت زيادي اسپانيا دارد. دِخيا در ابتدا با مشکل مواجه شد اما الان توپ‌هايي را مي‌گيرد که کمتر دروازه‌باني توان مهار آنها را دارد. او بعضي اوقات واکنش‌هاي عجيبي با پاهايش دارد. توپي که او در ديدار برابر رئال گرفت، بسيار جالب بود. مهم نيست که چگونه توپ را از دروازه‌ دور کرد، مهم بسته نگه داشتن دروازه‌ است. دِخيا دروازه‌بان خوبي است و ثابت کرد که فرگوسن پولي را که براي او پرداخت، به هدر نداد.

8. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

سان: روني با پاري‌سن‌ژرمن تمام کرد

روزنامه سان از پيوستن وين روني به پاري‌سن‌ژرمن در ازاي 25 ميليون پوند خبر داد.

هرچند سرآلکس فرگوسن بارها اعلام کرده است، وين روني فروشي نيست و اجازه نخواهد داد، اولدترافورد را ترک کند ولي روزنامه سان انگليس فاش کرد، پاري‌سن‌ژرمن با اين مهاجم ملي‌پوش به توافق نهايي رسيده و با 25 ميليون پوند او را جذب کرده است.

اين روزنامه انگليسي همچنين نوشت که پاري‌سن‌ژرمن علاوه بر روني مي‌خواهد، ناني را هم به خدمت بگيرد و حاضر است براي او هم 15 ميليون پوند پرداخت کند.

ميشل مولان، مجري برنامه تلويزيوني"اسپورت" فرانسه هم انتقال روني به پاري‌سن‌ژرمن را تاييد کرد و گفت: مي‌خواهم به نقل از منابع موثق براي شما اعلام کنم که روني فصل آينده با پيراهن‌ پاري‌سن‌ژرمن بازي خواهد کرد و در کنار ابراهيموويچ زوج خط حمله اين تيم خواهد بود.

روني در فصل جاري ليگ برتر انگليس ندرخشيده و تنها 12 گل به ثمر رسانده است. پس از پيوستن فان‌پرسي به شياطين سرخ موقعيت روني تا حدودي متزلزل شده است. رسانه‌هاي انگليسي و اسپانيايي در روزهاي اخير از علاقه فرگوسن به جذب فالکائوي کلمبيايي خبر دادند که در اين صورت جدايي روني بيش از پيش قوت خواهد گرفت.

منچستريونايتد که با 80 امتياز يکه‌تازه رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس است، در فصل جاري در خط حمله نمايش بسيار خوبي داشته است و با زدن 73 گل در 32 بازي بهترين خط حمله را دارد. در خط حمله اين تيم بازيکناني چون فان‌پرسي، روني، هرناندي و دني ولبک بازي مي‌کنند.

10. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

توقف منچستر يونايتد و پيروزي خانگي سيتي

تيم فوتبال منچستر يونايتد در ديداري خارج از خانه به تساوي رسيد.

در دو بازي عقب افتاده از هفته بيست و نهم ليگ برتر انگليس، منچستر سيتي ميزبان ويگان بود و وستهام از منچستر يونايتد پذيرايي مي‌کرد.

به گزارش فارس، ديدار منچستر سيتي و ويگان با نتيجه يک بر صفر به سود سيتي به پايان رسيد.

توز در دقيقه 83 تک گل اين بازي را به ثمر رساند.

همچنين مسابقه وستهام و منچستر يونايتد با نتيجه 2 بر 2 مساوي به پايان رسيد.

ريکاردو واز ته در دقيقه 17 وستهام را يک بر صفر پيش انداخت اما در دقيقه 31 والنسيا کار را به تساوي کشاند.

در نيمه دوم ديامه 55 گل دوم وستهام را زد و فن‌پرسي در دقيقه 77 باز هم بازي را مساوي کرد.

سيتي با اين پيروزي از 32 بازي صاحب 68 امتياز شد و منچستر يونايتد با اين تساوي با 33 بازي 81 امتيازي شد و فاصله در صدر جدول کمتر شد.

12. 2 کاربر از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

فرگوسن: مثل قهرمان‌ها بازي کرديم

سرمربي منچستريونايتد پس از تساوي 2 بر 2 تيمش مقابل وستهام اعلام کرد شاگردانش مثل قهرمان‌ها بازي کردند.

سر الکس فرگوسن بر اين باور است که کار اندي کارول بر روي داويد دخيا مستحق يک کارت قرمز بود.

صدرنشينان ليگ برتر انگليس شب گذشته به تساوي 2 بر 2 مقابل وستهام دست يافتند تا با 81 امتياز در فاصله 5 هفته مانده به پايان مسابقات همچنان با 13 اختلاف نسبت به منچسترسيتي در صدر باشند.

به گزارش فارس، فرگوسن اظهار داشت: من فکر مي‌کنم خطاي کارول کاملا مشخص بود. اين کار يک کارت قرمز واضح داشت، اما داور اعتقادي به خطا نداشت.

وي ادامه داد: همان طور که امشب ديديم، وستهام تيم بسيار جنگنده‌اي است. اميدوار بوديم داور قدرتمندي بازي را قضاوت کند.

سرمربي 71 ساله منچستر همچنين گفت: 2 بار عقب افتاديم و برگشتيم و امشب مثل قهرمان‌ها بازي کرديم.

وي افزود: با شجاعت و اراده فراواني بازي کرديم و بنابراين از اين نتيجه راضي هستم.

14. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

خوشحال از پایان گل نزدنهای خود R.V.P
    رابین وان پرسی اعتراف کرد که از گل نزدنهای خود راها شده است.
    پس از گلزنی رابین وان پرسی در برابر تیم استوک سیتی در ادامه هفته 32 رقابتهای لیگ برتر و تقسیم شادیش با سر آلکس فرگوسن، وی در گفتگو با شبکه Sky Sports، در این باره تصریح ساخت:" این یک بازی با امتیازات مهم بود و خوشبختانه پس از چند هفته یک گل به ثمر رساندم. من میخواستم آن را به همه جشن بگیریم، با کارکنان و با بازیکنان حتی بازیکنان روی نیمکت زیرا آنها از روز اول با من عالی بوده اند. حتی در این زمان که اندکی سخت تر است آنها به من ایمان دارند و هنوز از من حمایت میکنند و تا آنجا که میتوانند مرا کمک میکنند، پس به همین دلیل بود که میخواستم به آنها ملحق شوم".
    در همین حال، همبازی او، وین رونی که در این دیدار در پست هافبک بازی کرد، میگوید که امیدوار است رابین وان پرسی به آتش تیم منچستر یونایتد برای کسب جام کمک کند.
    وین رونی در این باره اظهار داشت:" به عنوان یک بازیکن فوتبال، یک مهاجم و یک گلزن، شما فکر میکنید چند مهاجم در جهان بوده اند که نتوانستند در یک سری از رقابتها گل زنی کنند. رابین وان پرسی سر خود را پائین انداخت و سخت کار کرد و خوشبختانه او امروز توانست گلزنی کند. به بازی او امیدوارم زیرا او بازیکن بزرگی برای چند دیدار باقی ما در لیگ است".

16. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

در پاسخ به شايعه جذب فالکائو
    فرگوسن: واقعا شما خودتان اين را باور مي‌کنيد؟

سرمربي منچستريونايتد شايعه جذب مهاجم کلمبيايي اتلتيکو مادريد را رد کرد.

سر الکس فرگوسن گزارش‌هاي اخير در خصوص تمايل شياطين سرخ به جذب فالکائو را رد کرد.

به گزارش فارس، وي در اين باره اظهار داشت: واقعا شما خودتان اين را باور مي‌کنيد؟

سرمربي منچستر يونايتد همچنين با رد اين پيشنهادات که وين روني و خاوير هرناندز مي‌توانند در تابستان تيم را ترک کنند تا جا براي فالکائو باز شود، خاطرنشان کرد: واقعا؟ برايم جالب است که اين مسائل را مي‌شنوم.

درحالي که اتلتيکو مبلغ پايه براي فروش فالکائو را 60 ميليون يورو اعلام کرده، به نظر مي‌رسد با توجه به اظهارات فرگوسن، منچستريونايتد يکي از تيم‌هايي باشد که بتواند اين مبلغ را تهيه کند.

علاوه بر اين‌ها گزارش شده است که فالکائو معلمي خصوصي اختيار کرده که به او زبان انگليسي بياموزد. تمام نشانه‌ها حاکي از اين است که مقصد مورد علاقه وي ليگ برتر است.

18. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

چيچاريتو:مي‌خواهم بيشتر در ترکيب يونايتد باشم

چيچاريتو،مهاجم جوان و مکزيکي باشگاه منچستريونايتد در صحبت هايي اعلام کرده که از حضور کمرنگش در ترکيب اصلي شياطين سرخ در رقابت هاي اين فصل نااميد شده است.

اين بازيکن مکزيکي در رقابت هاي اين فصل ليگ برتر تنها در 7 بازي از ابتدا در ترکيب تيمش به ميدان رفته و اين درحالي است که در دو فصل پيشين در 18 و 15 بازي در ترکيب اصلي تيمش به ميدان رفته بود. اما با اين وجود با زدن 16 گل در تمامي تورنمنت هاي اين فصل، درکنار وين روني در جايگاه دومين گلزن برتر باشگاه قرار دارد.

به گزارش گل در ماه ژانويه، سران اتلتيکو مادريد آماده اند تا در صورت جدايي رادامل فالکائو و آدريان لوپس براي جذب چيچاريتو دست به کار شوند .

البته ستاره سابق باشگاه گوادالاخارا اعلام کرده که دوست دارد در منچستر بماند و البته از نارضايتي اش از نيمکت نشيني هاي پي در پي هم صحبت کرده.

چيچاريتو در گفتگو با سان گفت:«اين نا اميد کننده است. تمام بازيکنان دنيا دوست دارند تا در تک تک بازيهاي تيمشان در ترکيب اصلي قرار بگيرند. هر بازيکني اين را مي خواهد. »

چيچاريتو ادامه داد:«من خوشحالم که در يونايتد هستم ولي دوست دارم که در بازيهاي بيشتري به ميدان بروم. البته وقتي به عنوان بازيکن ذخيره به ميدان مي روم هم نهايت تلاشم را به کار مي گيرم. من بايد به باشگاه منچستريونايتد احترام بگذارم ولي قطعا دوست دارم بيشتر در ترکيب اصلي تيم به ميدان بروم.»

20. 2 کاربر از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده اند .

صفحه 21 از 48 نخستنخست ... 11192021222331 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع