Design & Developed BY Patira

صفحه 21 از 48 نخستنخست ... 11192021222331 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 201 تا 210 , از مجموع 472
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    DEFENDER
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX
    بازیکن محبوب
    Best

ArgentinaManUtdManUtd

تشکر ها
    6,673
    تشکر شده 3,034 در 532 پست

manutd ๑۩๑كلوپ هواداران شياطين سرخ فصل2012_2013 ๑۩๑

به نام حق

اینم کلوپ جدید هواداران منچستریونایتد در فصل 2012_2013
    (باتشکر از آقا سعید که اجازه دادن تا من این کلوپ جدید رو افتتاح کنم)
    امیدوارم این فصل همراه با موفقیت های تیم باشه و کلا فصلی موفق چه از نظر جام چه از نظر معرفی بازیکنان جوان و با استعداد به فوتبال دنیا باشه
    و همچنین از تمام دوستانی که در فصل قبل به بخش منچستر سر میزدن ونظراتشون رو میگفتن تشکر میکنم و امیدوارم تو این فصل بتونن تو این بخش فعالیت کنن

Good Bye Berba

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

عضو Derby

پست مورد علاقه
    DEFENDER
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX
    بازیکن محبوب
    Best

ArgentinaManUtdManUtd

تشکر ها
    6,673
    تشکر شده 3,034 در 532 پست

امروز دیدار دوستانه منچستریونایتد و بارسلونا برگزار میشه هرچند بازی دوستانه هست ولی میتونه نکات خوبی برای دو تیم داشته باشه فرگوسن میتونه قبل از شروع لیگ تیم رو یه محک حسابی بزنه همچنین این بازی میتونه کمک خوبی به هماهنگی بیشتر بازیکنا با هم داشته باشه با برگشت ویدیچ به قلب دفاع و حضور کاگاوا در میدان باید ببینیم تو این بازی منچستر چطور کار میکنه
    این بازی میدون خوبی برای کاگاوا میتونه باشه که توانایی های خودشو توی یه بازی بزرگ و پر فشار نشون بده امروز نقش کاگاوا برای منچستر خیلی حیاتی هست چون طبق معمول بارسلونا بازی رو در اختیار میگیره و منچستر با حضور کاگاوا به فکر ضد حمله هست که کاگاوا جلوی بایرن مونیخ در فینال جام حذفی آلمان این کار رو خیلی خوب انجام میداد
    این بازی برای مربی جدید بارسلونا هم خیلی مهمه چون میخواد توانایی های خودشو نشون بده البته اگه دو تیم از بازیکنان اصلیشون بیشترین استفاده رو در زمین بکنن
    اینم آمار بازی های رودر روی بارسلونا و منچستریونایتد (بازی های رسمی)
    تیمهای یونایتد و بارسا دو رقیب سنتی هستن که در مجموع در 11 مسابقۀ رسمی غیر دوستانه (Competetive) در جامهای مختلف به مصاف هم رفتن که انصافا یکی از یکی قشنگتر و جذاب تر بوده. خلاصۀ نتایج دو تیم در این یازده بازی:
    یک چهارم نهایی جام در جام اروپا 1984:
    بازی رفت در نوکمپ: بارسلونا 2-0 منچستریونایتد گلها: گل به خدی از گرائیم هاگ و گل روجو
    بازی برگشت در اولدترافورد: منچستریونایتد 3-0 بارسلونا ..... گلها: برایان رابسون، برایان رابسون، فرانک استیپلتون
    فینال جام در جام اروپا – 1991 – ورزشگاه فاینورد
    بارسلونا 1-2 منچستریونایتد .... گلها: مارک هیوز، مارک هیوز، رونالد کومان
    مرحلۀ گروهی لیگ قهرمانان 1994-1995
    بازی رفت در اولدترافورد: یونایتد 2-2 بارسا گلها: مارک هیوز، روماریو و باکرو (بارسا)، لی شارپ
    بازی برگشت در نوکمپ: بارسا 4-0 یونایتد گلها: استویچکوف، استویچکوف، روماریو، آلبرت فرر
    دور گروهی لیگ قهرمانان 1999:
    بازی رفت در اولدترافورد: یونایتد 3-3 بارسا گلها: اسکولز، گیگز، سانی اندرسون، جیوانی، بکام، انریکه
    بازی برگشت در نوکمپ: بارسا 3-3 یونایتد گلها: سانی اندرسون، یورک، یورک، ریوالدو، کول، ریوالدو
    نیمه نهایی لیگ قهرمانان 2008:
    بازی رفت در نوکمپ: بارسا 0-0 یونایتد
    بازی برگشت در اولدترافورد: یونایتد 1-0 بارسا گل: پل اسکولز
    فینال لیگ قهرمانان 2009-روم: بارسلونا 2-0 یونایتد گلها: اتوئو، مسی
    فینال لیگ قهرمانان 2011-ومبلی: بارسلونا 3-1 یونایتد گلها: پدرو، رونی، مسی، ویا
    در پایان یه عکس قشنگ برای این بازی
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    مارادونا و رابسون
    Good Bye Berba

3. 6 کاربر از پست مفید ashly تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

اینم از بازیکنانی که منچستر دنبالشون بود
    بنظر من فرگوسن دنبال بازیکنی مفت و مجانی هست اگه بازیکنی مفت هم پیدا کنه دوباره ناز میکنه
    ما انتظار داشتیم که حداقل لوکاس رو به اولدترافورد بیارن و نتونستن این کار رو بکنن من که دارم جوش میزنم از این کارا

5. 6 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

خب ديشب هم طبق معمول به بارسا باختيم البته نتيجه مهم نبود مخصوصا اينكه اون نتيجه تو ضربات پنالتي رقم خورد ،‌اما در كل اين تيم نقاط ضعفي داره كه بايد تا آغاز ليگ برطرف بشه ، ويرن روني متاسفانه يك ضربه پنالتي رو در جريان بازي و در اواخر نيمه اول از دست داد تا نشون بده از شرايط آرماني خودش به دور هست ، اميدوارم روني رو دوباره سرحال و با انگيزه ببيم ، شايد بعد از يورو و عدم موفقيت اين بازيكن به همراه انگليس كمي از لحاظ روحي و انگيزشي افت كرده باشه ، فرگوسن خودش بهتر از هر مربي ديگه اي واسه بازيكنانش انگيزه ايجاد ميكنه و اونارو از لحاظ روحي آماده ميكنه ، اما به نظرم يه اتفاق خوشايند مثل خريد ونپرسي ميتونه روني رو به كلي تغيير بده و اين زوج رويايي در كنار هم بدرخشند ،‌ بي شك اين يك تجربه بي نظير براي هر دو اين بازيكنان خواهد بود ، اميدوارم اين اتفاق بيفته هر چند بايد منتظر خبرهاي بد هم باشيم ...
    اما لوكاس مورا بازيكني پول پرست برزيلي هم به دام عربها افتاد ،‌ تيم پاريسن ژرمن تونست با پيشنهاد اغواكننده 45 مليوني اين بازيكن 19 ساله رو به خدمت بگيره !!! هر چند به نظرم تو كار اين انتقال بسيار ضعيف عمل كرديم و نبايد ميزاشتيم كار به اينجا كشيده بشه ! در هر صورت اين بازيكن رو هم از دست داديم و نميدونم فرگي چي تو فكرش ميگذره و چه نقشه هايي براي ادامه فصل نقل و انتقالات داره ،‌ ديشب و بعد از بازي با بارسا فرگي در كنفرانس خبري اعلام كرد ما پيشنهاد جديدي براي ونپرسي داده ايم و بايد صبر كنيم ببينيم جواب آرسنالي ها چه خواهد بود ، اميدوارم حداقل واسه اين بازيكن بيشتر تلاش كنيم و اونو از چنگ آرسنال دربياريم .

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

7. 6 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

در آخرين بازي دوستانمون بايد به مصاف هانوفر بريم ، بازي خوبي ميتونه باشه و فرگي ميتونه نقشه هاي مختلفي رو تو اين بازي امتحان كنه ، به نظرم يه بار ديگه از كريك تو خط دفاع استفاده ميكنه چون اسمالينگ ، ايوانز و جوينز رو براي شروع فصل نخواهيم داشت و فقط ريو و ويديچ رو داريم ، با اين حساب لازمه كريك كمي براي اين پست آماده باشه تا در صورت نياز ازش استفاده بشه ، اما در حالت عادي كاپيتان ويديچ در كنار ريو قرار ميگيره تا هماهنگي سابق رو به دست بيارن و ايشالا قدرتمند ترين خط دفاع ليگ رو امسال داشته باشيم .
    تو بازي قبل مقابل بارسا والنسيا تو دفاع راست قرار گرفت و به نظرم خوب كار كرد ، اينطوري ميتونيم به طور همزمان از ناني و يانگ هم استفاده كنيم .
    از نمايش اندرسون تو بازي با بارسا راضي نبودم و هرچي فكر ميكنم ميبينم نميشه روي اين بازيكن حساب باز كنيم ،‌ اميدوارم هر چه زودتر كلورلي رو در كنار اسكولز در تركيب ببينم و اين ايده آل ترين تركيب در ميانه زمين واسه ما هست .

":":":":":":":":":":":":":":":":":":

اما در مورد نقل و انتقالات بايد بگم همچنان تلاشمون براي جذب ونپرسي بي نتيجه مونده و دنبال بازيكن ديگه هم نميريم و من نميدونم دليل اين همه بي فكري چيه ! ديويد گيل گفته بود تا آخر اين هفته قرارداد يه بازيكن رو نهايي ميكنيم و خدا ميدونه چه بازيكن خواهد بود و بعيد ميدونم اون ونپرسي باشه
    در هر حال همچنان بي صبرانه منتظريم ببينيم اين بار هم سركاريم يا نه !

9. 6 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    right back
    مربی مورد علاقه
    sir alex fergusan
    بازیکن محبوب
    چیچاریتو
    اسم واقعی شما
    sina

EnglandManUtdPersepolis

تشکر ها
    806
    تشکر شده 137 در 36 پست

بنظر من کریک نمیتونه تو پست دفاع موفق باشه اون یک بازیکن بازیساز هست و وقتی توپ رو کنترل میکنه با یه کمی مکث توپ رو به یه بازیکنی پاس میده و این مکثها در وسط قلب دفاع خیلی به ضرر تیم تموم میشه امیدوارم که تمام مصدومان زود برسن و مجبور نشیم که از پست دیگه ای بازیکن به پست دیگری انتقال دهیم
    اما در مورد نتقل و انتقالات:
    من از اول نقل و انتقالات مطمئن بودم که منچستر یک بازیکن گرون قیمت و اسم دار مثل فن پرسی نمیگیره
    بنظر من فرگوسن فقط به فکر کاگاوا و نیک پاول بوده و فکر کسی دیگه هم نبوده
    پس نباید دیگه منتظر خرید بزرگی باشیم اگه خریدی هم تو راه باشه حتما یه بازیکن جوون هست.

11. 5 کاربر از پست مفید چیچاریتو تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

manutd

نقل قول نوشته اصلی توسط چیچاریتو نمایش پست ها
    بنظر من کریک نمیتونه تو پست دفاع موفق باشه اون یک بازیکن بازیساز هست و وقتی توپ رو کنترل میکنه با یه کمی مکث توپ رو به یه بازیکنی پاس میده و این مکثها در وسط قلب دفاع خیلی به ضرر تیم تموم میشه امیدوارم که تمام مصدومان زود برسن و مجبور نشیم که از پست دیگه ای بازیکن به پست دیگری انتقال دهیم
    اما در مورد نتقل و انتقالات:
    من از اول نقل و انتقالات مطمئن بودم که منچستر یک بازیکن گرون قیمت و اسم دار مثل فن پرسی نمیگیره
    بنظر من فرگوسن فقط به فکر کاگاوا و نیک پاول بوده و فکر کسی دیگه هم نبوده
    پس نباید دیگه منتظر خرید بزرگی باشیم اگه خریدی هم تو راه باشه حتما یه بازیکن جوون هست.

چيزي كه مشخصه كريك نميتونه در حد و اندازه هاي يك مدافع شش دانگ واسمون ظاهر بشه ، ولي بين بازيكنان فعلي تيم و در غياب سه بازيكن ما يعني جوينز و اسمالينگ و ايوانز بهترين گذينه براي قرار گرفتن در خط دفاع هست ، البته اين فقط رعايت جانب احتياط به حساب مياد و اگه مشكل خاصي پيش نياد ويديچ و فرديناند بدون شك زوج اصلي خط دفاعي هستند .
    در مورد نقل و انتقالات هم موافقم ، مشخص هست كه اهداف اصلي فرگوسن همون 2 بازيكن بودند و فرگي اصراري بر خريد بازيكن ديگه اي نداره ، البته اين چيزي هست كه در ظاهر به نظر مياد ، چه بسا ظرف روزهاي آينده بتونيم حتي ونپرسي رو هم به خدمت بگيريم ... و شايد گذينه ديگري رو ،‌در هر حال بهتره صبر كنيم و در پايان فصل نقل و انتقالات در اين مورد بهتر قضاوت كنيم ...

13. 5 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    تمامی بازیکنان منچستریونایتد
    اسم واقعی شما
    مهران

EnglandManUtdPersepolis

تشکر ها
    77
    تشکر شده 188 در 30 پست

سلام دوستان . من کاربر جدیدم امیدوارم منو تو جمعتون بپذیرین .

در مورد کریک که دوستان صحبت میکردن به نظرم کریک فقط در صورتی که برای ویدیچ و فردیناند مشکلی پیش بیاد میره وسط دفاع وگرنه توی پست همیشگیش یعنی هافبک دفاعی باقی میمونه . پس نباید نگران باشیم .
    توی این چند ساله کریک توی پست هافبک دفاعی سوتی زیادی داده مثل بازی با بارسا فینال 2011 . از اون طرف بازیسازیش هم تعریفی نداره . کم کم دیگه اخراشه و داره تاریخ مصرفش تموم میشه .

اما من خیلی به امسال امیدوارم . ما پارسال با وجود مصدومیت های زیاد و کمبود هافبک درجه یک تا اخرین لحظه قهرمان بودیم . امسال هم دو بازیکن جوان و خوب به تیممون اضافه شدن و مصدومان هم اکثرا برگشتن پس میتونیم عنوان رو پس بگیریم .
    نظرتون چیه ؟

15. 5 کاربر از پست مفید mehran1478 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

نقل قول نوشته اصلی توسط mehran1478 نمایش پست ها

در مورد کریک که دوستان صحبت میکردن به نظرم کریک فقط در صورتی که برای ویدیچ و فردیناند مشکلی پیش بیاد میره وسط دفاع وگرنه توی پست همیشگیش یعنی هافبک دفاعی باقی میمونه . پس نباید نگران باشیم .
    توی این چند ساله کریک توی پست هافبک دفاعی سوتی زیادی داده مثل بازی با بارسا فینال 2011 . از اون طرف بازیسازیش هم تعریفی نداره . کم کم دیگه اخراشه و داره تاریخ مصرفش تموم میشه .

اما من خیلی به امسال امیدوارم . ما پارسال با وجود مصدومیت های زیاد و کمبود هافبک درجه یک تا اخرین لحظه قهرمان بودیم . امسال هم دو بازیکن جوان و خوب به تیممون اضافه شدن و مصدومان هم اکثرا برگشتن پس میتونیم عنوان رو پس بگیریم .
    نظرتون چیه ؟
    اول ورود شما رو به تاپیک هواداران تعصبی منچستر یونایتد تبریک میگم و امیدوارم در کنار دوستان فعالیتهای مفیدی داشته باشی .
    اما منچستر : منم امیدوارم با این بازیکنانی که داریم عنوان قهرمانی رو پس بگیریم ، این فصل مصدوم خیلی کم داریم مثل فصل قبل مصدوم نداریم

17. 5 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

خب امروز هم تولد تام کلورلی بود
    من تولدش رو تبریک میگم و امیدوارم که تو دوران سنی جدیدش بتونه موفق باشه و برای تیم منچستر مفید تر از دوران قبلش
    باشه

19. 4 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

manutd

نقل قول نوشته اصلی توسط mehran1478 نمایش پست ها

نظرتون چیه ؟
    سلام دوست عزيز ، به كلوپ شياطين سرخ خوش اومدي
    بله درسته كريك تنها در صورتي تو خط دفاع قرار ميگيره كه ويديچ يا فرديناند آماده بازي نباشند در غير اين صورت در پست اصليش بازي ميكنه .
    البته لازمه بگم كريك تو فصل قبل يكي از بهترينهاي ما بود و نمايش فوق العاده اي داشت ، اين فصل هم روش ميتونيم روش حساب كنيم ...
    موافقم امسال شرايطمون خيلي بهتر از سال قبل هست و ميتونيم بهتر نتيجه بگيريم ، به امي اينكه به جايگاه اصلي خودمون برگرديم ...

21. 5 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

صفحه 21 از 48 نخستنخست ... 11192021222331 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع