همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
من از سال 2001 تا الان تیم اولم منچستر بوده و هست ، و همیشه این تیمو خیلی دوس داشتم و دارم ، رئال رو هم تقریبا 2-3 فصل دوس داشتم اونم برای دیوید بکهام ، در اصل من رئالی نبودم ، ولی چون دیوید توش بازی میکرد دوس داشتم رئال قهرمان شه ، بعدش هم که بکس از رئال رفت منم دیگه دلیلی برای دوس داشتن رئال نداشتم !حتما اینم میدونی که من عاشق دیوید بکهام هستم !
این بود پایان قصه ی ما
والا من فقط منچستر رو دوس دارم ، بعدش هم تیم ملی انگلیس !
تو ایران هم پرسپولیسی هستیم
مهرداد دیگه خالی نبند بابا![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعدشم رموالا من فقط منچستر رو دوس دارم ، بعدش هم تیم ملی انگلیس !![]()
![]()
!!! No Totti No Party
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط King Beckham : 02-14-2011 در ساعت 17:05
چنان زندگی کن که کسانی که تو را می شناسند، اما خدا را نمی شناسند، بواسطه آشنایی با تو، با خدا آشنا شوند ...
اهان
اونو میگی ؟
اولا که من برای این عضو نشدم که طرفدار رم هستم !
یه روز فری ( feri 71) به من یه لینک داد گفت این فروم من هست ، ولی چون امکانات نداره بهشون گفتم بیان دربی ، منم رفتم ببینم دیدم نمیشه ، نوشته فقط اونایی که عضو هستن حق دیدن این تاپیک رو دارن ، برای همین عضو شدم !
الان هم بری تو اون فروم تو پروفایل من میبینی که من خیلی وقته اون طرفا نیومدم![]()
ولی من دارم اون اعماق دل سعیدو میبینم...رئالیه...
هرچی تو دل داری رو بریز بیرون خجالت نکش...
میدونم عاشق رئالی...
تازه شنیدم منچسترو واسه رونالدو دوست داشتی و الان رئالی شدی![]()
چنان زندگی کن که کسانی که تو را می شناسند، اما خدا را نمی شناسند، بواسطه آشنایی با تو، با خدا آشنا شوند ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)