من که اصلان دوست ندارم همچین انتقالی انجام بشه![]()
من که اصلان دوست ندارم همچین انتقالی انجام بشه![]()
1 بازیکن 28 ساله بدیم 1 32 یاله بگیریم درسته سنش بیشتره ولی فک نکنم تجربه ش از توز بیشتر باشه توز تو تیم های بزرگتری بوده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید سلامتی کامل شما
من اصلا از این که بازیکنی رو معاوضه کنیم خوشم نمیاد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید سلامتی کامل شما
شاید باید بره انگار اختلافات حل نشده
بازی امشب زیاد آسون نیست ! ولی سیتی با وجود پیروزی این هفته با روحیه ی بالایی بازی میکنه ! تازه اگرو و سیلوا که بازی قبلی رو استراحت کردن با آمادگی بالایی بازی میکنن !
به امید پیروزی![]()
الان بازی تیم دوم من سیتی رو مقابل تیم دوم بولتون دیدم
ته وزم یه گل زد ! هنوز خیلی با دوران آمادگیش فاصله داره ولی بازم شوت های محکم و کاشته های دقیقش رو داشت![]()
نیمه اول 0-0 مساوی![]()
امیدوارم برگشت بیشتر از 2 گل بزنیم
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
به نظر من توز باید اخر فصل از من سیتی جدا شه فکر کنم ادامه این شرایط و دوستی ها موقت و قهرها و نیمکت های طولانی به ضرر خودش و من سیتیه و باید به فکر یه مهاجم دیگه باشه در مورد انتقال و جابجایی هیگواین و اگرو هم به نظر من به ضرر دو تیمه رئال و من سیتیه
چون من سیتی بازیکنی احتیاج داره با حمل توپ بالا که هیگواین این خصوصیتو نداره اما شم گلزنیش خیلی بالاس و تو این زمینه به مراتب از اگرو بهتره
همچنین تو رئالم بازیکن با قدرت حمل توپ فراوان وجود داره و اینطوری و خودخواهی های اگرو و نیازش به نگه داشتنش به توپ براورده نمیشه
در مجموع به نظرم این انتقال کار اشتباهیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)