به نام خدا
در این تایپیک در خصوص گرگ های شهر رم بحث خواهیم کرد
لطفا از هر گونه کل کل و بحث های بی مورد پرهیز کنید!
از قراردادن اخبار در این تایپیک پرهیز کنید و اخبار را در تایپیک مربوطه قرار دهید!
موفق باشید
به نام خدا
در این تایپیک در خصوص گرگ های شهر رم بحث خواهیم کرد
لطفا از هر گونه کل کل و بحث های بی مورد پرهیز کنید!
از قراردادن اخبار در این تایپیک پرهیز کنید و اخبار را در تایپیک مربوطه قرار دهید!
موفق باشید
!!! No Totti No Party
نه به جون تو بحث اینا بوده از قبل . همینجوری از خودم ول نکردم که!
اونا هم واسه تنوع بدک نیستن!
ولی اصولا این ساباتینی ما اعتقاد عجیبی به جوون گرایی داره. رو این اصلشم بدجور پافشاری کرده تا الان! رم همین فصل رو با فصل های گذشته مقایسه کن.. تفاوت رو دیدی؟
بحث خرج کردن یا نکردن نیست . به اندازه کافی خرج شده اما نه برای موفقیت بلکه برای آینده نگری و برداشت در آینده !
بنظرم این ایده در کنار داشتن تجربه شدنیه. پس رو همین حساب باید رفت دنبال بازیکنانی که بتونن این حس رو به تیم تزریق کنن...
در غیر این صورت باید با نام عمو توتی در زمین بیشتر آشنایی پیدا کنیم!![]()
!!! No Totti No Party
مشغله های کاری آخر سال و تعطیلات عید باعث شد تا چند هفته ای نتونم اینجا پست بدم. خب در این مدت اتفاقات زیادی افتاد.
1. دیروز در یک ظهر آفتابی که فک کنم بعضی ها زنبیل واسه ناهار با خودشون آورده بودننوارا رو پنج تایی کردیم. برد دیروز به نوعی اعلام این موضوع بود که رم رو نباید از لیست مدعیان کسب رتبه ی سوم کنار گذاشت. همون نگاه کردن به گلزنان این دیدار میتونه امید رو بهمون برگردونه. بویان بعد از مدتها و مارکینیو برای اولین بار پاشون به گلزنی باز شد. اما واسه من از همه چیز مهمتر عملکرد اسوالدو بود. اول فصل وقتی ادای باتی گل رو درمیاورد ، عین یه جوک توی ذهنم تداعی میشد که چرا یه همچین بازیکن متوسطی باید خودشو شبیه به یه اسطوره بدونه. اما دیروز دیگه به یقین رسیدم که اگه این بشر قدر خودشو بدونه میرسه به همون جایگاهی که آرزوشو داره. در بازی دیروز دو پاس گل داد و یه گل هم زد. کلا استیل با ابهتی داره که من خیلی باهاش حال میکنم.
2. در پشت این شادی که از برد دیروز داریم استرس بردن یا نبردن لچه مخفی شده. نتایج پرنوسانمون همه رو گیج کرده و همین چیزاست که باعث میشه این پنج تا شدت لذت بخش بودنش کمتر از پنج تای اولی که جلوی چزه نا داشتیم باشه. بردن هر سه بازی پیش رو انتظار خیلی زیادی نیس. اول باید به مهمانی لچه بریم و بعدشم مقابل اودینزه و فیورنتینا میزبانیم. با بردن این سه بازی عملا به نوسانات پایان خواهیم داد.
3. قهرمانی تیم جوانانمون در جام حذفی که حدود 10 روز پیش بدست اومد تبریک میگم. جمعیت نسبتا زیادی به استادیوم اومده بودن. خوشحالم که موفقیت های تیم های پایه متداوم بوده. این روند از سال 2010 با قهرمانی تیم نوجوانانمون در رقابتهای لیگ شروع شد. سال 2011 هم تیم جوانان تونست قهرمانی ایتالیا رو از آن خودش کنه و این فصل هم به مقام قهرمانی در کوپا ایتالیا رسیدیم که البته هنوز تکلیف قهرمان لیگ معلوم نشده. باز هم تاکید من روی اون جمعیت زیاده که در فینال کوپا ایتالیا برای حمایت از گلادیاتورهای جوان اومده بودن چون این اتفاق نشانگر اینه که تیم جوانان هم جایگاه خوبی در بین هواداران پیدا کرده و برد و باختاش براشون حائز اهمیته.
الآن در موقعیتی قرار داریم که سهمیه در دسترسمونه اما با این شرایط فعلی و این همه رقبایی که داریم رسیدن به رتبه ی سوم نیازمند بردهای متوالیه که خیلی وقته چنین چیزی رو نداشتیم. آخرین باری که برد های پی در پی و زیاد رو تجربه کردیم برمیگرده به فصل 2009/10 که از اواسط فصل روند اوج گیریمون شروع شد و تا پایان فقط سه چهار تا مساوی و اون باخت ناراحت کننده به سمپدوریا رو داشتیم. بعد از اون زمان دیگه هرگز تیمی که حرف دلمونو بزنه ندیدیم. نمیخوام حرفای نا امید کننده بزنم ولی همیشه ثابت کردیم که در امیدوار کننده ترین روزها ، نا امید کننده ترین نتیجه ها رو گرفتیم.
و اما نبرد جالوروسی ها!
امروز دو تیمی که هر دو جالوروسی هستن با هم دیدار میکنن. سابقه نشون داده که لچه اکثرا حرفی برای گفتن در مقابل رم نداشته اما همون اندازه که تصورش برامون سخت بود کالیاری دابلمون کنه یا از آتالانتا اونجوری ببازیم ، به همون اندازه باید انتظار هر نتیجه ی عجیبی رو داشته باشیم! بارزترین نکته در بازی امروز غیبت 8 نفر از بازیکنامونه که حداقل 3 تای اونها ( توتی ، بورینی و خوان ) از کلیدی ترین های این فصلمون بودن. فقط امیدوارم امروز هرجور شده ببریم چون اگه نتیجه نگیریم پرونده ی این فصل رو کلا باید بست.
واین بار تحقیر در برابر تیم قعر جدولی لچه!انریکه یه بار دیگه بی لیاقتی خودش رو نشون داد وبا این طرز فکری که داره ثابت کرده که مرد روزهای سخت و حیاتی نیست ( بردی که میتونست از نون شب هم واجب تر باشه).
خیلی جالبه
وقتی تیمی در طول بازی بیش از شصت درصد آمار رو درمالکیت خودش دیده اونوقت 4 تا از تیمی که نصف این آمار روهم در اختیار خودش نمیبینه ،عقبه! واقعا که خیلی خسته کنندن این یه شکل فوتبال بازی کردن و این آمارهای کوفتی تا وقتی که نتیجه ای نیست صد سال سیاه انتظارندارم این آمارها باشه!
ترجیح میدم یکی مثه لچه یا خیلی های دیگه باشیم ولی حداقل نتیجه گرا...
اینا همه درست ولی این وسط نباید عملکرد فوق العاده ضعیف بازیکنا رو. نادیده گرفت.
گاهی اوقات هم میشه به سرمربی تیم خورده نگرفت انصافا یه جاهایی هم هست که به شخص انریکه مربوط نمیشه..با اینکه آدم سنگدلی هستم و با اینکه در جریان کامل کارنامه درخشان! انریکه هستم ولی دیروز دلم براش سوخت!
وقتی توپ به همین راحتی وارد دروازه میشه ، یا که مدافعین اصول اولیه دفاع کردن رواز یاد بردن( اینو میذاریم رو اصل فقدان یا عدم بازیکن در این زمینه) یا اینکه خلاقیتی در سبک بعضی ها دیده نمیشه. یا اینکه موقعیت های صد در صد به گل تبدیل نمیشه .. به نظرتون انریکه چه کاری از دستش برمیاد.
مثلا تو همون صحنه ای که اسوالدو احمق به بدترین شکل هدر داد( خداییش گل نزدنش سخت تر بود) انریکه چه کار میتونست بکنه. چه بسا با زدن همون گل سرنوشت بازی تغییر میکرد اینجاست که عیار بازیکن مشخص میشه . هر وقت صحبت از خروجی تیم بوده من با صراحت نام تادی رو مطرح میکردم بدون هیچ چشمداشتی! ولی الان ترجیح میدم اسوالدو اولین خروجی تیم باشه . بازیکنی که فقط وجود خودشو تو تیم احساس کنه همون بهتر که اصلا نباشه . خداییش همین تادی که از کیفیتش رنج میبریم شرف داره به خیلی از اینا حداقل اینو میدونیم وقبول داریم که چیزی واسه تیم کم نذاشته تا الان.ولی ....!
در کل با همه ی این اوصاف وعلی الرغم اینکه هنوز در کاغذ شانسی برای رسیدن به اروپا وجود داره ولی من به شخصه ترجیح میدم این اتفاق نیوفته چون عواقبش خیلی تر دردناک خواهد بود!
همچنین ادامه کار با انریکه رو بهترین گزینه ممکن در این شرایط میبینم. حداقل تا پایان همین فصل...
زنده باد رم![]()
!!! No Totti No Party
وقتی کاپیتان توتی طعم 50امتیازی شدن رم رو به همه میفهماند
امشب در بازیهای همزمان دو اسطوره گلهای دوم تیمشونو زدند که هر دوتاش سه امتیازی بود.
گل دقیقه 7 اسوالدو نشون میداد انریکه به فکر برده و لی گل فرناندز تازه به رمی فهموند حمله راه حل برده و اینبار کاپیتان توتی بود که بسیار زیرکانه گلزنی کرد.گل اون حکم ششمی بودن رم رو گرچه امضا کرد ولی باخت ناپولی ای گل رنگ پنجم شدن و اختلاف 4 امتیازی با تیم سوم جدول رو به انریکه چشاند.گل مارکینیو هم آب سردی بود بر پیکر یلران دیناتاله.
انشالا رم به عنوان تیم سوم بره برا چمپیونز لیگ.
خب یه چند وقتی نبودم پس اول از همه باخت به میلانو تسلیت میگم بعد برد پرگل مقابل نوارارو تبریک میگم بعد شکست مفتضحانه به لچه رو تسلیت میگم و در نهایت پیروزی 3-1 جلوی اودینزه رو تبریک میگم
فصل داره تموم میشه ولی هنوز نتایج سینوسی رم ادامه داره,خب با این وضع نمیشه امید زیادی به کسب سهمیه لیگ قهرمانان داشت.6 هفته به پایان رقابت ها مونده و رم 4 امتیاز با لاتزیوی رده سومی فاصله داره البته چون در بازیهای رو در رو مقابل لاتزیو مغلوب شده در صورت مساوی شدن امتیازها لاتزیو در رده بالاتری قرار میگیره. پس در حقیقت رم با لاتزیو 5 امتیاز فاصله داره.البته با توجه به بازی های سخت لاتزیو تا پایان فصل میشه امیدوار بود که این تیم امتیازهای زیادیو از دست بده ولی خب تا زمانی که این نتایج پر نوسان ادامه داره نمیشه انتظاری به کسب سهمیه داشت
به هر حال امیدوارم تو این 6 هفته پایانی ثبات بیشتری داشته باشیم و بتونیم سهمیه چمپیونز لیگو بدست بیاریم, چون اگه نتونیم سهمیه رو کسب کنیم عملا فصل بعدو هم از دست میدیم چون هم مدیران بودجه کمتری رو به تیم اختصاص میدن هم اینکه بازیکنای بزرگ رغبت کمتری برای اومدن به رم پیدا میکنن.
ترکیب چیدن مضحک انریکه + موضوع کلیشه ای و خسته کننده ی داوری + بازی نسبتا خوب و بی نقص یووه => bye bye champions league !
هی میخوام از ضعف های واضح انریکه بگم اما دیگه خسته شدم. یه فیلم سینمایی باید بسازن با نام نیمکت طلسم شده در سه قسمت! سری اول مربوط میشه به فصل دوم رانیری در رم با اون فراز و نشیبهاش. سری دوم درمورد نتایج اعصاب خورد کن دوران مونتلا. و اما سری سوم که در دست ساخته و هنوز تموم نشده درمورد وصف این روزای انریکه. از رفتن انریکه بدم نمیاد اما بعد از اون کی میخواد بیاد؟ اگه تونستن یه مربی خوشنام و مشهور پیدا کنن که هیچ اما اگه نشد ، انریکه نباید برکنار بشه.
فقط امیدوارم کاپیتان در این روزا یه وقت از اون مصاحبه های جنجالی معروف خودش انجام نده که اگه این اتفاق بیوفته به قدری اسیر حواشی میشیم که لیگ قهرمانان که هیچ! اروپایی شدن هم به یه آرزو تبدیل میشه! بازی قبل هرچی بود دیگه تموم شد. فعلا بچسبیم به این پنج بازی باقی مونده که 3 تاش تو المپیکو و اون دو تایی که راحتتره در خانه ی حریفه. با خویشتن داری بازیکنان ، کادری فنی و مدیریت تیم این پنج بازی میتونه به بهترین شکل ممکن تموم شه.
خب به یوونتوس هم باختیم , البته چون بازی قبلیو برده بودیم اگه تو این بازی نمی باختیم جای تعجب داشت
از نظر فنی یوونتوس عالی بود و در مورد رم هم چیزی نمیشه گفت چون با ترکیب مسخره ای که انریکه چیده بود جلوی یووه کاملا از پیش باخته بودیم. قطعا اگه انریکه به توتی و هاینزه بازی میداد و از دروسی هم بجای قلب دفاع تو میانه زمین استفاده میکرد گرفتن یه امتیاز از یووه خیلی هم دور از ذهن نبود. البته توجیه انریکه در باره چینش ترکیب تیم و استفاده نکردن از توتی هم واقعا جالبه. ایشون فرمودن که میخواستن سطح دوندگی تیمو بالا ببرن خب یکی نیست بگه وقتی خلاقیت تو تیم صفر باشه دوندگی به چه دردی میخوره, همین اسوالدو تو بازی خیلی دوید ولی حتی یه توپ خوب هم بهش نرسید اصلا من یادم نمیاد توپ به محوطه جریمه یووه رسیده باشه, هیچکدوم از هافبکای رم نمیدونستن باید چکار کنن فقط الکی توپو به همدیگه پاس میدادن و حتی یه حرکت مفید هم نتونستن انجام بدن, البته باید قبول کنیم تو بعضی از پست ها واقعا دست انریکه بسته است ولی خب خود انریکه هم از این داشته هاش به نحو احسن استفاده نمی کنه. به هر حال من که از انریکه کاملا نا امید شدم.
هرچند رم انقدر بد بازی کرد که در هر صورت بازیو می باخت ولی انتخاب داور مسابقه هم از نکات بحث بر انگیز این بازی بود. فکر کنم این رئیس کمیته داوران ایتالیا خوب خون به مغزش نمیرسه که داوریو که تو بازی حساس قبلی رم(بازی با لاتزیو) سر تیمو برید رو دوباره برای بازی مهم بعدی رم انتخاب میکنه , به هر حال برگوتزی هم نشون داد که خوب کارشو بلده و با تکرار سناریوی بازی با لاتزیو تو این بازی هم نسخه رمو پیچید.
این گزارشگر صدا سیما که بازیو گزارش میکرد هم موجود جالبی بود که کاملا از فرمایشاتشون بهره مند شدیم . واقعا جالب بود که میگفت اختلاف توتی و مونتلا باعث جدایی مونتلا از رم شده در حالی که توتی بهترین بازیهای یکی دو فصل اخیرشو تو زمان مربیگری مونتلا انجام داد و اولین کسی هم بود که از مونتلا حمایت کرد![]()
از سران رم میخوام به حمایت هاشون ادامه بدن آخه نمیشه تبعیض قایل شد! ما که یووه رو قهرمان کردیم صدرنشینی میلان در اون مقطع از فصل رو حفظ کردیم لاتزیو رو که به سمت ucl راهنمایی کردیم فیورنتینا رو ابقا کردیم حالا مگه چسه نا و کیه وو دل ندارن?
انریکه داره علنا هوادارای رم رو مسخره میکنه. آخه با لج کردن با توتی و اصرار به پیاده کردن سبک خودش میخواد چیو برسونه? رم اسپالتی بهترین و هجومی ترین بازیها رو در ایتالیا انجام میداد اصلا یه سبکی شده بود واسه خودش. حالا چرا باید بریم دنبال بهره گرفتن از سبک های تیم های دیگه. حتی خودش هم فک کنم بعد از ترک سالن کنفرانس به مصاحبه ی مضحکی که انجام داد خندید. با چه رویی میگه هدفم رسیدن به یورو لیگه. با چه رویی وقتی ازش درمورد کاپیتان سوالی میپرسن جوابی نمیده. هر وقت انریکه رو اخراج کردن واسم اندازه رفتن به ucl ارزش داره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)