Design & Developed BY Patira

صفحه 21 از 100 نخستنخست ... 1119202122233171 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 201 تا 210 , از مجموع 991
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

chelsea مهم ترین اخبار شیرهای لندن فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین اخبار باشگاه چلسی فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه چلسی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

chelsea لوکاکو : فرصت مناسبی برایم خواهد بود

لوکاکو : فرصت مناسبی برایم خواهد بود

روملو لوکاکو بازی در جام اتحادیه ( کارلینگ کاپ ) را فرصت مناسبی برای خود می داند.

روملو لوکاکو که تابستان امسال اندرلشت را به مقصد چلسی ترک کرده است فرصتی زیادی برای درخشش در تیم چلسی را بدست نیاورده است و هنوز جایی در ترکیب اصلی چلسی پیدا نکرده است.

لوکاکو امیدوار است بتواند در بازیهای جام اتحادیه و در برابر فولام خودش را به کادر فنی نشان دهد ، وی در مصاحبه ای با وب سایت رسمی باشگاه چلسی گفت :" این جام فرصتی برای بازیکنان جوانی که سخت تمرین کرده اند و می توانند بازی کنند و خودشان را به مربی نشان دهند تا مربی روی آنها حساب باز کند ، که من نیز امیدوارم فردا بتوانم شان خودم را امتحان کنم."

وی ادامه داد :" من مطمئنا به گلزنی فکر می کردم ، اما فشاری روی خودم نگذاشتم . من فقط می خواهم سخت کار کردنم را به عنوان یک مهاجم ادامه دهم، سپس گلها خواهند آمد."

لوکاکو اضافه کرد :" مهم این است که من در تمرینات سخت کار می کنم وپس از یک هفته احساس بهتری دارم، من احساس می کنم از زمانی که اینجا آمدم پیشرفت های زیادی با انگلیسی زبان ها کرده ام .بازیکنانی که فرانسوی و اسپانیایی صحبت کی کنند برایم خیلی مهم هستند چرا که آنها خیلی باتجربه هستند با آنها بودن می تواند به پیشرفتم کمک کند."

وی همچنین در خصوص اهمیت جام اتحادیه گفت :" در بلژیک چنین مسابقاتی را به یاد ندارم ، اما در اینجا تمام جام ها برای باشگاه مهم است ، پس برای من نیز مهم است . در چلسی باید تمام تلاش خود را برای برنده شدن بکار گیریم ، پس کارلینگ کاپ ( جام اتحادیه ) از دید ما خیلی مهم است."

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

ItaliaChelseaShahinBoushehr

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

chelsea

پترچک و دفاع از تورس: این پسر هر روز پیشرفت می کند

دروازه بان موفق باشگاه چلسی در صحبتهایی به دفاع از فرناندو تورس برخاسته و پیش بینی کرده که تورس گلهای زیادی را به ثمر خواهد رساند

پتر چک دروازه بان باشگاه چلسی در صحبتهایی به دفاع از فرناندو تورس برخاسته و اعلام کرده
    که این ستاره اسپانیایی هرروز پیشرفت می کند و به زودی شاهد گلهای فراوانی از او خواهیم بود.
    چک در صحبتهایی که در روزنامه مارکا بازتاب یافته، گفت:« همیشه همین را می گویم. من هر روز روند پیشرفت تورس را می بینم. مقابل استوک سیتی او بازی فوق العاده ای را به نمایش گذاشت و مقابل بایرلورکوزن شاید گل نزد ولی دو پاس گل داد. یکشنبه شب و در دیدار مقابل منچستریونایتد هم موقعیتهای گلزنی خوبی را برای رامیرس و دانیل استوریج فراهم کرد که متاسفانه آنها با بدشانسی نتوانستند این فرصتها را مبدل به گل کنند.»

این دروازه بان باتجربه ادامه داد:« این اتفاقاتی است که می افتد و آنچه لازم به یادآوری است این است که تورس واقعا خوب بازی کرد و گل مهمی برای تیم زد.بازهم می گویم ، نکته ای که باید یادآوری کنیم بازی خوب تورس و گل خوبی که به ثمر رساند، است. او تمام تلاشش را دراین بازی به کار گرفت. من اصلا نگران نیستم؛ چون می دانم که تورس گلهای زیادی خواهد زد. همه دنیا تنها گلهایی که یک مهاجم می زند را می شمارند ؛ همیشه همین طور است ولی به عنوان مثال دیمیتار برباتوف نه فقط به خاطر گلهایی که می زد، بلکه به خاطر 30 فرصتی که در هر فصل حضورش در تاتنهام ایجاد می کرد، روانه منچستر یونایتد شد.درمورد فرناندو هم همین طور است. او نه تنها گل می زند، بلکه موقعیتهای زیادی را هم خلق می کند. حالت ایده آل یک مهاجم این است که گل بزند؛ ولی اگر در طول بازی 2 پاس گل بدهد، چطور؟»
    ویرایش توسط DanielBahrami : 09-21-2011 در ساعت 17:50

6. 4 کاربر از پست مفید amin_20 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea روملو لوکاکو: حضور در چلسی مانند رویاست

روملو لوکاکو: حضور در چلسی مانند رویاست

این مهاجم 18 ساله قرار است در دیدار امشب در کنار دیدیه دروگبا قرار بگیرد و می خواهد نمایش تاثیر گذاری در این دیدار ارائه دهد.

روملو لوکاکو، مهاجم جوان چلسی، در استانه دیدار تیمش مقابل فولام در جام اتحادیه اعلام کردحضور در این باشگاه مانند رویاست.

این مهاجم 18 ساله قرار است در دیدار امشب در کنار دیدیه دروگبا قرار بگیرد و می خواهد نمایش تاثیر گذاری در این دیدار ارائه دهد.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه چلسی گفت:" این فرصتی برای ما بازیکنان جوان تر تیم یا بازیکنانی است که به سختی کار می کنند اما فرصت بازی پیدا نمی کنند. می توانیم به سرمربی نشان دهیم که می تواند روی ما حساب کند.

می دانم که باید گلزنی کنم اما فشاری روی خودم احساس نمی کنم . تنها می خواهم به سختی کار کنم و کارم را به عنوان یک مهاجم انجام دهم. گل ها دیر یا زود از راه می رسند.

من در تمرینات به سختی کار می کنم و فکر می کنم هفته به هفته بهتر کار می کنم که بسیار مهم است. فکر می کنم از زمانی که به اینجا آمده ام، پیشرفت زیادی داشته ام.

من در حال حاضر در ابتدای راه قرار دارم و هنوزدر رویا زندگی می کنم اما باید روی فوتبال مان تمرکز کنیم."

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط DanielBahrami : 09-21-2011 در ساعت 17:52

8. 4 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    ولاس بواس
    بازیکن محبوب
    FRANK LAMPARD

Germany

تشکر ها
    24
    تشکر شده 125 در 50 پست

موندم چی بگم بابا دمتون گرم

10. 4 کاربر از پست مفید frank تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea آنلکا: قصد ندارم از چلسی جدا شوم

آنلکا: قصد ندارم از چلسی جدا شوم

قرارداد این مهاجم 32 ساله با آبی ها در پایان این فصل تمام خواهد شد و به نظر می رسد این باشگاه تمایلی برای تمدید قرارداد این بازیکن ندارد.

نیکلاس آنلکا، مهاجم فرانسوی چلسی، شایعه جدایی اش از این باشگاه در ژانویه را رد کرد.

قرارداد این مهاجم 32 ساله با آبی ها در پایان این فصل تمام خواهد شد و به نظر می رسد این باشگاه تمایلی برای تمدید قرارداد این بازیکن ندارد.

با این وجود این ملی پوش سابق فرانسوی تاکید کرد که در چلسی خواهد ماند و اعلام کرد که از بازی در آبی ها لذت می برد.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه چلسی گفت:" از چند باشگاه مختلف به عنوان مقصد بعدی من نام برده شده اما این به آن معنی نیست که من می خواهم از چلسی جدا شوم.

من چلسی را دوست دارم و می خواهم در این باشگاه بمانم. به همین دلیل هنوز اینجا هستم. باید ببنیم در دسامبر چه اتفاقاتی رخ خواهد داد. اگر در آن زمان بمانم، آن وقت باید ببینیم در ژوئن چه اتفاقاتی رخ می دهد.

از بودن در اینجا راضی هستم، من این باشگاه را دوست دارم و همین طور همه کسانی که اینجا هستند. اما باید ببنیم چه پیش می آید چون این موضوع تنها به من مربوط نمی شود.

من چهار سال است که اینجا هستم و از اتفاقاتی که در این مدت در این باشگاه رخ داد، راضی هستم."

آنلکا تاکنون 344 بازی در لیگ برتر در تیم های آرسنال، لیورپول، بولتون و چلسی انجام داده و 123 بار گلزنی کرده است.

ویرایش توسط DanielBahrami : 09-21-2011 در ساعت 21:04

12. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea ویلاس بواس: آبراموویچ از من خواست در جام اتحادیه از بازیکنان جوان استفاده کنم

ویلاس بواس: آبراموویچ از من خواست در جام اتحادیه از بازیکنان جوان استفاده کنم

سرمربی پرتغالی معتقد است این رقابت ها می تواند فرصت خوبی برای پیشرفت ستاره جوان تیمش باشد

رومن آبراموویچ، مالک باشگاه چلسی، از آندره ویلاس بواس، سرمربی تیمش، خواست در دیدار امشب مقابل فولام در جام اتحادیه، از بازیکنان جوان تیمش استفاده کند.

سرمربی جوان پرتغالی در این مورد به خبرنگاران گفت:" این تصمیمی است که توسط مالک باشگاه گرفته شده است. او می خواهد بازیکنان جوان تیم پیشرفت کنند. اما از سوی دیگر، من مسئول تلاش برای فتح جام های مختلف هم هستم. فکر می کنم هر جامی پرستیژ خودش را دارد."

ویلاس بواس از آرسنال به عنوان الگویش در این زمینه نام برد و گفت:" این کاری است که توپچی ها چندین سال است انجام می دهند. البته می توان در این زمینه بحث کرد که آیا این مسئله برای بازیکنان جوان مفید است یا خیر. من فکر می کنم می تواند باشد. آرسنالی ها سال گذشته به فینال رسیدند و چندین حضور در نیمه نهایی را نیز تجربه کرده اند. این خیلی مهم است که بازیکنان جوان احساس حضور در یک رقابت را داشته باشند.

جام اتحادیه فرصتی برای ماست تا از بهترین بازیکنان جوان مان استفاده کنیم و به آنها فرصت بازی بدهیم. البته این روش خیلی هم تازه نیست و ما آن را در فصل گذشته هم تجربه کردیم.

ما می خواهیم به بازیکنان جوان فرصت بدهیم. این دیدار فرصت خوبی است زیرا فولام یک تیم لیگ برتری است و به ما نشان خواهد داد که در کجا قرار داریم."

14. 4 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea ویلاس بواس: نمایش بازیکنانم مقابل فولام فوق انسانی بود

ویلاس بواس: نمایش بازیکنانم مقابل فولام فوق انسانی بود

در این دیدار که در پایان 120 دقیقه با تساوی بدون گل به پایان رسید، آبی ها در نهایت در ضربات پنالتی توانستند جواز حضور در مرحله بعد را به دست بیاورند

آندره ویلاس بواس، سرمربی چلسی، تلاش بازیکنانش در دیدار شب گذشته مقابل فولام را مورد ستایش قرار داد.

در این دیدار که در پایان 120 دقیقه با تساوی بدون گل به پایان رسید، آبی ها در نهایت در ضربات پنالتی توانستند جواز حضور در مرحله بعد را به دست بیاورند.

سرمربی پرتغالی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من از نمایش تیمم بسیار بسیار خوشحال هستم. بازیکنانم تلاشی فوق انسانی به نمایش گذاشتند. فکر می کنم با توجه به اینکه حریف فولام بود، شایستگی آنها بیشتر نمایان می شود زیرا تیم حریف فوتبال بسیار خوبی به نمایش می گذارد.

حتی وقتی ما 10 نفره شدیم، آنها بی محابا حمله نکردند. آنها تلاش می کردند با در اختیار داشتن توپ به دروازه ما نزدیک شوند.

70 دقیقه 10 نفره و فولام را عقب نگه داشتن و در عین حال موقعیت های زیادی ایجاد کردن کار بسیار دشواری است.

از اینکه بازیکنانم نمایش هوشمندانه ای داشتند و با تمرکز کامل بازی کردند، بسیار خوشحالم."

16. 2 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

chelsea

بواس: مصدوميت پتر چک جدي نبود

اين دروازه بان اهل چک در نيمه اول با ارلاندو سا برخورد کرد و مربيان چلسي براي احتياط، او را در بين دو نيمه ديدار شب گذشته تعويض کردند.

آندره ویلاس بواس، سرمربی چلسی، اعلام کرد پتر چک، دروازه بان تیمش، که در دیدار شب گذشته مقابل فولام به دلیل مصدومیت از بازی خارج شد، مشکل خاصی ندارد.

این دروازه بان اهل چک در نیمه اول با ارلاندو سا برخورد کرد و مربیان چلسی برای احتیاط، او را در بین دو نیمه تعویض کردند

سرمربی پرتغالی در گفتگو با نشریه سان گفت:" پتر برای اسکن به بیمارستان رفت اما وضعیت او خوب است. او در بین دو نیمه اندکی دچار تاری دید شده بود و ما تصمیم گرفتیم ریسک نکنیم. اما او می تواند در دیدار روز شنبه به میدان برود."

در این دیدار راس ترنبال جانشین چک شد و در ضربات پنالتی یکی از پنالتی های حریف را گرفت اما با بازگشت چک، در دیدار مقابل سوانسی باید بار دیگر روی نیمکت بنشیند.

چک در سال 2006 در برخورد با استفن هانت دچار شکستگی جمجمه شد و برای مدتی طولانی از میادین دور بود و به همین دلیل هنوز با کلاه محافظ بازی می کند.

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
    ویرایش توسط DanielBahrami : 09-22-2011 در ساعت 18:58

18. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea ویلاس : 70 دقیقه توپ را در اختیار داشتیم

ویلاس : 70 دقیقه توپ را در اختیار داشتیم

آندره ویلاس بواس معتقد است تیمش پس از اخراج الکس ، نمایش ماوراء انسانیت داشته است.

آندره ویلاس بواس پس از پیروزی برابر فولام در کارلینگ کاپ یا همان جام اتحادیه که این پیروزی حاصل 120 دقیقه بازی بازیکنانش و همچنین ضربات پنالتی بود ، در ستایش از تیم خود و مصاحبه مطبوعاتی خود گفت :" این یک نمایش فوق انسانیت برای 70 دقیقه بود ، بخشی از آن به خاطر بازی خوب فولام بود ، آنها یکدفعه به جلو نمی پریدند در حالی که ما 10 نفره بودیم ، که بازی را در اختیار ما قرار داد . 70 دقیقه توپ را از راههای مختلف در اختیار داشتیم و توانستیم موقعیت هایی خلق کنیم و دروازه خود را نیز بسته نگاه داریم ."

وی در خصوص بازیکنانش نیز گفت :" پائولو فرییرا بازی فوق العاده ای داشت ، دیوید لوئیز نیز همینطور ، مالودا نیز 120 دقیقه باور نکردنی بازی کرد و لمپارد هم از زمانی که به زمین آمد همینطور بود. "

آندره در خصوص رومئو ، بازیکن جوان تیمش که در روز گذشته یک اشتباه بزرگ انجام داد و توپ را رو به عقب و به مهاجم حریف پاس داد ، نیز گفت :" رومئو نیز بازی خوبی داشت ، او توانی گرفتن توپهایی که خارج از این جهان است را دارد ، او با توپ خیلی راحت است . مستقیما توپ را از دروازه بان تحت فشار دریافت کرد ، شما دیدید که او چگونه توپ را از دست داد ، اما این یک ریسک است . این نشان می دهد که مدرسه ای که او از آنجا آمده خوب بوده است و می تواند در لیگ برتر بازی کند . "

او همچنین درباره جاش مک ایچران نیز گفت :" حیف شد که جاش مک ایچران زود از بازی خارج شد ، چرا که او نیز بازی خوبی را انجام می داد . "

آندره در خصوص مصدومیت چک و استاریج نیز گفت :" پتر برای اسکن رفته است ، اما حالش خوب است . او احساس می کرد کمی سرگیجه داردو تصمیم گرفت که بهتر است ریسک نکند ، او می تواند بازی بعدی بازی کند. در خصوص استاریج نیز ، بازیکنی روی افتاد و او نیز در زانویش احساس درد شدیدی داشت اما رباط پایش مشکلی ندارند ، اما او تنها بازی آینده را از دست خواهد داد ."

20. 2 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

ItaliaChelseaShahinBoushehr

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

chelsea

بواس: مصدوميت پتر چک جدي نبود

اين دروازه بان اهل چک در نيمه اول با ارلاندو سا برخورد کرد و مربيان چلسي براي احتياط، او را در بين دو نيمه ديدار شب گذشته تعويض کردند.

آندره ویلاس بواس، سرمربی چلسی، اعلام کرد پتر چک، دروازه بان تیمش، که در دیدار شب گذشته مقابل فولام به دلیل مصدومیت از بازی خارج شد، مشکل خاصی ندارد.

این دروازه بان اهل چک در نیمه اول با ارلاندو سا برخورد کرد و مربیان چلسی برای احتیاط، او را در بین دو نیمه تعویض کردند

سرمربی پرتغالی در گفتگو با نشریه سان گفت:" پتر برای اسکن به بیمارستان رفت اما وضعیت او خوب است. او در بین دو نیمه اندکی دچار تاری دید شده بود و ما تصمیم گرفتیم ریسک نکنیم. اما او می تواند در دیدار روز شنبه به میدان برود."

در این دیدار راس ترنبال جانشین چک شد و در ضربات پنالتی یکی از پنالتی های حریف را گرفت اما با بازگشت چک، در دیدار مقابل سوانسی باید بار دیگر روی نیمکت بنشیند.

چک در سال 2006 در برخورد با استفن هانت دچار شکستگی جمجمه شد و برای مدتی طولانی از میادین دور بود و به همین دلیل هنوز با کلاه محافظ بازی می کند.
    ویرایش توسط DanielBahrami : 09-22-2011 در ساعت 18:56

22. 2 کاربر از پست مفید amin_20 تشکر کرده اند .

صفحه 21 از 100 نخستنخست ... 1119202122233171 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع