Design & Developed BY Patira

صفحه 21 از 100 نخستنخست ... 1119202122233171 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 201 تا 210 , از مجموع 992
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

آرسنال ۞ آخرین اخبار از توپچی های لندن در فصل 2011-2012 ۞

به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...

سلام
    به تايپك آرسناليها خوش اومديد
    در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
    اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...

برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

ویرایش توسط feri71 : 06-14-2011 در ساعت 17:30 دلیل: ویرایش چند نکته ی مهم

2. 8 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

آرسنال

هافبک تیم آرسنال که به صورت قرضی در تیم وست هام بازی میکند قراردادش را با توپچی ها تمدید کرد.
    به گزارش خبرگزاری فوتبال [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، بازیکن تیم ملی زیر ۲۱ سال انگلیس، به صورت قرضی فصل خوبی را با تیم نورویچ سیتی پشت سر گذاشت و به قناری های کمک کرد تا به لیگ جزیره بیایند.
    این بازیکن ۲۰ ساله هم اکنون در تیم وست هام و به صورت قرضی بازی میکند و در هفته گذشته و در بازی که به برد ۴ بر ۳ آنها در مقابل پرتس موس به پایان رسید یک گل به سمر رساند.
    لانسبوری امیدوار است تا وقتی که به آرسنال بازمیگردد بازیکن بهتری باشد و از بازی هایی که به صورت قرضی در تیم های مختلف انجام میدهد تجربه کسب کند.
    ” من از کودکی تنها یک رویا داشتم و آن بازی در ترکیب اصلی تیم آرسنال بود.”
    با توجه به بازی هایی که این بازیکن انجام داده و با توجه به سن وی، او نظر کارشناسان زیاد یرا به خود جلب کرده و هواداران آرسنال باید به او امیدوار باشند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

4. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

ونگر: در مورد بنایون آخر فصل تصمیم خواهم گرفت

ونگر: آرسن ونگر امضای قرارداد دائمی با بنایون را رد نمیکند.

بنایون که به تازگی با قرارداد قرضی به آرسنال پیوسته، سه شنبه شب توانست از ابتدا برای آرسنال بازی کند. آرسن ونگر وضعیت بنایون را تا آخر فصل بررسی میکند و سپس تصمیم نهایی را در مورد وی اتخاد خواهد کرد.

" هنوز خیلی زود است که بگویم با او قرارداد دائمی امضا میکنم یا نه. فقط از او میخواهم که مثل بقیه هر چه توان دارد به کار بگیرد، نه بیشتر و نه کمتر."

" او همیشه با تمام توان خود بازی میکند و معتقدم به خوبی با تیم هماهنگ خواهد شد. او توانایی بازی در کناره ها و همچنین مرکز زمین را دارد. اگرچه فکر میکنم او ترجیح میدهد که در کناره ها بازی کند."

" در کل، بنایون سه شنبه شب ثابت کرد که از لحاظ بدنی کاملا آماده است."
    arsenal.ir
    یه روز خوب میاد ...

6. 3 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004

بازگشت جروینیو

جروینیو می گوید پس از سه جلسه محرومیت تشنه بازی در لیگ برتر است.

این مهاجم ساحل عاجی در بازی نیوکاسل و در پی درگیری با جوی بارتون از زمین بازی اخراج شد و سه بازی تیم را از دست داد.

جروینیو که تابستان از لیل خریداری شد مصاحبه ای با اسکای انجام داده که آن را می خوانیم.

"این اتفاق یک توقف در ابتدای فصل برای من بود، من کارت قرمز دریافت کردم و از رفتار خودم خشمگین بودم.

من تا کنون در لیگ برتر در خانه بازی نکرده ام و خدا را شکر که انتظار به پایان رسید. من منتظر بازگشتم در آخر هفته هستم."

جروینیو که در بازی با دورتموند تعویض شد از عملکرد تیم راضی است ولی از اینکه یک گل دیر هنگام دریافت کردند ناراحت است.

"در لیگ قهرمانان ما خیلی خوب کار کردیم و با یک تساوی از آلمان برگشتیم. دورتموند تیم خیلی خوبی است اما خوردن گل در سه دقیقه مانده به پایان بازی شبیه باختن بازی بود.

در لیگ قهرمانان اگر شما بتوانید بازیهای خانگی خود را ببرید یک تساوی خارج از خانه ارزشمند است."

جروینیو می گوید آرسنال پس از شروعی بد در لیگ حالا به دنبال عملکردی است تا بتوانند به جمع مدعیان بازگردند.

"حالا تمرکز ما روی لیگ است. ما باید به تعقیب صدرنشینان ادامه دهیم. ما باید آخر هفته برنده شویم و امیدوار باشیم چلسی و منچستر در بازی رو در رو مساوی کنند."

ژروینیو در مورد عادت کردن به زندگی در انگلیس از هم تیمی هایش کمک می گیرد، همچنین از سالومون کالو مهاجم چلسی که هموطن اوست.

"به خوبی در حال جا افتادن هستیم. وقتی در یک کشور جدید هستید کار آسانی ندارید ولی من اینجا دوستانی دارم، یکی از آنها کالو است که به من کمک می کند، همچنین هم تیمی هایم در آرسنال نیز در این قضیه به من کمک می کنند."
    یه روز خوب میاد ...

8. 2 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

آرسنال

آرسنال نمی تواند قهرمان شود.

سسک فابرگاس از دلایل جدایی اش می گوید...
    فابرگاس در مصاحبه ای دلیل جدایی اش از آرسنال را عدم توانایی این تیم برای قهرمانی تیم نام می برد.

"من به یک تغییر در زندگی ام نیاز داشتم، این واقعیت است. ما هیچ جامی برنده نمی شدیم و این برای من خیلی نا امید کننده بود. احساس نمی کردم که بیشتر از از این حد می توانستم پیشرفت کنم.
    من می خواستم در باشگاهی باشم که توانایی این را داشته باشد که هر سال برای عناوین بزرگ رقابت کند و من نمی توانستم چنین چیزی را در آرسنال ببینم.

هنوز هم احساسات زیادی در قبال آرسنال دارم اما فکر میکنم که آنها نمی توانند با دیگر تیمهای بزرگ انگلستان رقابت کنند.

اگر این فصل به تیم نگاه کنید من فکر نمی کنم آنها بتوانند بالاتز از تیمهایی مثل منچستر یونایتد و سیتی یا چلسی قرار بگیرند. تفاوت های زیادی بین بازیکنان این تیمها وجود دارد.

من به این قضیه آگاهم که آرسنال توان مالی دیگر تیمها را ندارد، من آنجا را ترک کردم چون فکر نمی کردم آرسنال بتواند در آینده ای نزدیک لیگ برتر یا لیگ قهرمانان را برنده شود.

امیدوارم آنها نبود مرا با بازیکنانی با کیفیت جبران کنند و شاید آنها بتوانند آرسنال را به سطح یک قهرمان بازگردانند."
    در قرارداد فابرگاس با بارسلونا بندی وجود دارد که اگر روزی فابرگاس بخواهد بارسا را ترک کند شانس آرسنال برای خرید او بیشتر از دیگر تیمهاست. سسک در این مورد می گوید:

"من مشکلی با وجود این بند در قراردادم ندارم. من از دوران بازی ام در آرسنال لذت بردم. سالهای بسیار خوبی آنجا داشتم، در آنجا هم از نظر یک بازیکن و هم از نظر یک انسان رشد کردم، کارم را در آنجا به عنوان کاپیتان تیم تمام کردم و همچنان اخبار باشگاه و نتایج را دنبال می کنم.

نمی دانم آیا اینکه روزی بخواهم بازگردم واقع بینانه است یا خیر اما شاید من موقعی که بارسا را ترک کرده بودم چنین چیزی را گفته بودم، بنابراین شما هرگز نمی دانید. اگر روزی بیاید که آرسنال با من برای رفتن به آنجا به توافق برسد من از این قضیه راضی خواهم بود."

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

10. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004

ثبات راه تغییر نظرات است

آرسن ونگر معتقد است اگر تیمش در نتیجه گیری ثبات داشته باشد دیگر از آنها انتقاد نخواهد شد...
    آرسنال پس از تابستانی دشوار و شروع نا امید کننده فصل در دو بازی اخیر خود نتایج خوبی گرفته است و ونگر از شاگردانش می خواهد این روند را ادامه دهند تا بار سنگین انتقادات از دوش آنها برداشته شود.

رئیس در مصاحبه قبل از بازی با بلکبرن گفت:

"ما باید برنده شویم. ما در محیطی زندگی می کنیم که وقتی برنده نمی شویم مورد سوال قرار می گیریم، ما از این قضیه انتقاد نمی کنیم و باید با آن کنار بیاییم.

اما ما باید عملکردی خوب ، ثبات، نگرشی خوب و کیفیت را از خود نشان دهیم. این باعث می شود به ما احترام بگذارند، به همین سادگی! برای همین مهم است که زیاد حرف نزنیم و به اندازه ای که می توانیم خوب بازی کنیم.

احساس می کنیم اوضاع را تغییر داده ایم اما ما با توجه به ثبات در نتیجه گیری مورد قضاوت قرار خواهیم گرفت.

در داخل باشگاه ما حس می کنیم در مسیر درستی حرکت می کنیم، روحیه تیم خوب است، قوی و در کنار هم هستیم.

می خواهیم تردیدهایی که در مورد ما وجود دارد را تغییر دهیم اما این اتفاق وقتی رخ می دهد که در نتیجه گیری با ثبات عمل کنیم.

هر کسی می تواند نظری داشته باشد. فقط یک بازی انجام شده و همه می دانند چه کسی جام اروپا را خواهد برد. همه از همه چیز آگاه هستند!

جو اطراف تیم بعد از بازی اولد ترافورد خیلی بد بود، از آن موقع ما در کنار هم دو نتیجه خوب به دست آوردیم و این احساس تیم را در اردو متفاوت کرد.

در بازی سوانسی ما زیر فشار زیادی بودیم و دوباره زیر این فشار خواهیم بود، اما بیایید روی این تمرکز کنیم که توپ را به دست بیاوریم، بازی خود را انجام دهیم و آنوقت ما شانس برنده شدن در بازی را خواهیم داشت.

می دانیم که کیفیت فصل ما با ثبات ما مورد قضاوت قرار می گیرد. ما یک خواسته داریم، قدرت و کیفیت، حالا این به ما باز می گردد که در هر بازی تلاش کنیم. من مطمئنم که ما می توانیم."

arsenal.ir
    یه روز خوب میاد ...

12. کاربر روبرو از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004

فابرگاس تکذیب کرد

دیروز در مجله ی sport مصاحبه ای از طرف سسک فابرگاس منتشر شد که در آن دلایل ترک آرسنال را بیان کرده بود اما امروز فابرگاس در اکانت رسمی توئیترش آن مصاحبه را تکذیب کرد.
    "
    هیچوقت با کلمات بد در مورد آرسنال صحبت نمیکنم، بار دیگر ثابت شد که مردم هر چه دوست دارند در روزنامه ها میگویند که این کار اصلا حرفه ای نیست."

" مثل هر هواداری میخواهم باشگاه آرسنال موفق شود. آنچه که مطرح شد، دلیل رفتن من نبود و هرگز این موضوع در ذهن من خطور نمیکرد. آرسنال مرا تبدیل به چیزی کرد که امروز هستم."

" و هیچ کس هرگز نمیتواند آن را تغییر دهد، از زمان ورودم به بارسا به جز کنفرانس خبری، جای دیگری مصاحبه نکردم و من همیشه حقیقت را بیان می کنم و هر چیزی که در قلبم هست. برای این باشگاه فقط واژه های بزرگ باید گفته شد زیرا سزاوارش هستند: موفقیت و جام ها

" مردم میتوانند از من به خاطر ترک باشگاه متنفر باشند و یا اینکه به یاد آورند که من تمام تلاشم را برای این باشگاه انجام دادم. به هر حال هیچوقت از زبان من یک کلمه ی بد بر علیه باشگاه فوتبال آرسنال نخواهید شنید."

arsenal.ir
    یه روز خوب میاد ...

14. 2 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

آرسنال

آرسن ونگر سرمربی آرسنال بعد از شکست ۸ بر دو تیمش مقابل منچستریونایتد در الدترافورد معتقد است تیمش به روزهای خوب خود نزدیک می شود.
    به گزارش خبرگزاری فوتبال جزیره و به نقل از گل، ونگر در گفتگو با خبرنگاران می گوید:” فصل گذشته ما بهترین تیم از نظر شمار پیروزی های خارج از خانه بودیم. بازی مقابل یونایتد تمام شده و ما اکنون در شرایط بسیار بهتری قرار داریم.”
    ” در بازی مقابل سوانسی تحت فشار شدیدی بودیم و در ادامه هم این شرایط را خواهیم داشت. تنها راه حل این است که پیروز شویم. آرسنال تیمی است که اگر پیروز نشود از ما بازخواست می کنند. باید با کسب پیروزی به روزهای اوج خود بازگردیم.”

16. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

آرسنال

آرسن ونگر سرمربی آرسنال احتمال جذب دائمی یوسی بنایون هافبک این تیم را رد نکرد.
    به گزارش خبرگزاری فوتبال جزیره، بنایون در آخرین روز مهلت نقل و انتقالات به صورت قرضی و برای مدت یک فصل از چلسی به آرسنال پیوست.
    ونگر در گفتگو با خبرنگاران می گوید:” بنایون هر وقت در زمین بازی می کند تمام توانش را برای تیم می گذارد. او توانایی بازی در تمام پست های خط هافبک را دارد اما من ترجیح می دهم لب خط از او استفاده کنم.”
    “هنوز زود است در مورد آینده او تصمیم گیری کنیم اما جذب دائمی او را نیز رد نمی کنم.”
    بنایون فصل گذشته به دلیل مصدومیت از ناحیه آشیل نتوانست در ترکیب چلسی به میدان برود اما تابستان با آمدن او به آرسنال بار دیگر به روزهای اوجش بازگشت و در دیدار مقابل دورتموند ۹۰ دقیقه بازی کرد.
    بنایون به احتمال فراوان در دیدار بعدی آرسنال مقابل بلکبرن نیز در ترکیب اصلی این تیم به میدان خواهد رفت.

18. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004

ونگر: چرخ دوباره برای ما خواهد چرخید

آرسن ونگر باور دارد دوره ی جدیدی در باشگاه فوتبال آرسنال شروع شده است

تیم ونگر بعد از اتمام نقل و انتقالات تاکنون در هیچ دیداری شکست نخورده و بازی مقابل بلکبرن میتواند برای آنها نقطه ی عطفی باشند و به مکانهای بالای جدول صعود کنند.

" فصل گذشته بالای جدول بودیم و در چهار جام حضور داشتیم اما در آخر پاداش خود را نگرفتیم. کیفیت وجود داشت و به فتح جامها بسیار نزدیک بودیم."

" سپس در تابستان با رفتن ستاره ها ضربه ی بزرگی خوردیم. پس ما اوضاع را بررسی کرده و باتوجه به مصدومیت های بلندمدت دیابی و ویلشیر باید خرید انجام می دادیم و حالا بازیکنانی گرفتیم که بسیار باتجربه اند."

" با خرید 5 بازیکن چرخ دوباره چرخید، با اینحال ما همچون گذشته سرمایه گذاری خوبی کردیم. بزرگترین سرمایه گذرای ما الکس چمبرلین بود . سپس بر روی مجوز کار ریو میایچی کار کردیم و آن را گرفتیم. پس همچنان به سیستم جوانگرایی خود معتقدم."

باوجود آمدن نسل جدید، انتظارات از آرسنال بیشتر شده است.همه جام میخواهند. هر چند شروع خوبی در ابتدای لینگ نداشتیم اما ونگر میگوید بازیکنان جدید برای گرفتن جام ،تمام تلاش خود را خواهند کردم.

" کاملا موافقم، ما میخواهیم هوادارانمان خوشحال باشند و میخواهم بگویم برای فتج جام تمام تلاش خود را خواهیم کرد."

ایا به تعادل رسیدن در تیم سخت است؟ البته. به نتایج تیم های انگلیسی حاضر در لیگ قهرمانان نگاهی بیندازید. از عهده ی هر دو طرف بر آمدن به اسانی آنچه که گفته میشود نیست."

" در انتهای فصل شما خودتان متوجه خواهید شد که آیا نهایت استفاده را ازتیم و پتانسیل آن به کار برده اید یا نه. قصد من خوشحال کردن هواداران است و آنها زمانی خوشحال میشوند که جامی ببرند و یا در بازیها برنده شوند. چیزی که من به آن فکر میکنم همین است.
    arsenal.ir
    یه روز خوب میاد ...

20. 2 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004

آنالیزی برای بازی با بلکبرن

آنالیز بازی پیش رو برابر بلکبرن : بلکبرن بدون برد، آرسنال بدون پیروزی خارج از حانه...
    ابتدا نگاهی به نتایج این 5 هفته ی 2 تیم:

بلکبرن 1 ولوز 2 ..............هفته ی اول............ نیوکاسل 0 آرسنال 0

استون ویلا 3 بلکبرن 1.........هفته دوم..............آرسنال 0 لیورپول 2

بلکبرن 0 اورتون 1...............هفته سوم.............منچستر 8 آرسنال 2

فولهام 1 بلکبرن 1.............هفته چهارم.............آرسنال 1 اسوانسی 0

1. بلکبرن 2 بازی خانگی خود را با شکست به پایان رسانده است.

2. تنها امتیاز بلکبرن در خارج از خانه و در زمین فولهام کسب شده است.

3. بلکبرن با 7 گل خورده و 3 گل زده در رده ی اخر جدول میباشد.

4. آرسنال هنوز در بازیهای بیرون از خانه موفق به پیروزی نشده است.

5. هیچ یک از دو تیم بازیکن 2 گله ندارند و بیشترین تعداد گل برای بازیکنان 1 میباشد در 4 بازی.

اما نکته ی جالب :

اگر بازی را به 6 قسمت 15 دقیقه ای تقسیم کنیم بلکبرن در هر 6 بازه ی زمانی

گل دریافت کرده است که بازه ی زمانی 30 تا 45 با 2 گل خورده بدترین بازه ی

زمانی این تیم در 4 بازی گذشته میباشد.

6. این تیم بین دقایق 30 تا 60 هر 3 گل زده ی خود را به ثمر رسانده و در 15

دقیقه ابتدایی و 30 دقیقه ی پایانی موفق به گلزنی نشده است.

7. بلکبرن برای کسب اولین پیروزی خود پای به میدان میگذارد.

8. آرسنال با 10 گل خورده بعد از بولتون که 11 گل خورده دارد بدترین عملکرد

دفاعی را داشته است.

9. از 10 گل خورده آرسنال 7 گل در 30 دقیقه ی پایانی دریافت شده است.

10 . بهترین بازه ی زمانی آرسنال 15 دقیقه ی دوم مجموع چهار بازی بوده که 2.1

پیروز شده و بدترین آن 15 دقیقه ی پایانی که با 4 گل دریافتی و بدون گل زده 4.0

شکست خورده است.
    arsenal.ir
    یه روز خوب میاد ...

22. 2 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

صفحه 21 از 100 نخستنخست ... 1119202122233171 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)