اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.
از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!
اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.
از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط MohaZalla : 09-08-2011 در ساعت 22:21
ادامه تیره روزیهای اینتر /میلان از سد پالرمو گذشتهفته هفتم مسابقات فوتبال سری آ باشگاههای ایتالیا با شکست اینتر و پیروزی تیمهای میلان و پارما آغاز شد.
به گزار ش مهر، شنبه شب در آغاز هفته هفتم مسابقات فوتبال سری آ باشگاههای ایتالیا سه دیدار برگزار شد. در دیدارهای شب گذشته اینتر که در بازی قبلی خود با نتیجه 3 بر صفر مغلوب ناپولی شده بود این بار در زمین کاتانیا به میدان رفت و با نتیجه 2 بر یک مغلوب این تیم شد. به نظر می رسد تیره روزیهای اینتر در این فصل با تغییر کادر فنی هم ادامه دارد.
در یکی دیگر از دیدارهای شب گذشته میلان با اقتدار و با نتیجه 3 بر صفر از سد پالرمو گذشت. در این بازی نوچرینو، ربینیو و کاسانو گلهای میلان را به ثمر رساندند.
پیروزی 2 بر یک پارما در خانه ناپولی هم یکی دیگر از نتایج عجیب شب گذشته بود. ناپولی که رقابتهای این فصل را خیلی خوب شروع کرده در این بازی نتوانست میهمان خود را شکست دهد و نتیجه را واگذار کرد.
- نتایج کامل دیدارهای شنبه شب مسابقات فوتبال سری آ باشگاههای ایتالیا به شرح زیر است:
* کاتانیا 2 - اینتر یک
گلها: سرخیو آلمایرون (47) و فرانچسکو لودی (50 - پنالتی) برای کاتانیا و استبان کامبیاسو (6) برای اینتر
* میلان 3 - پالرمو صفر
گلها: آنتونیو نوچرینو (40)، روبینیو (55) و آنتونیو کاسانو (64)
* ناپولی یک - پارما 2
گلها: جوزپه ماسکارا (76) برای ناپولی و ماسیمو گوبی (58) و مودستو (83) برای پارما
دیدارهای این هفته امروز و امشب با برگزاری هفت دیدار دیگر پیگیری می شود که برنامه آنها به شرح زیر است:
* سسنا - فیورنتینا
* آتلانتا - اودینزه
* کیه وو - یوونتوس
* کالیاری - سیهنا
* جنوا - لچه
* نووارا - بولونیا
* لاتزیو - رم
جدول رده بندی:
1- یوونتوس 11 امتیاز - تفاضل گل 6+، 9 گلزده
2- اودینزه 11 امتیاز - تفاضل گل 6+، 7 گلزده
3- ناپولی 10 امتیاز - تفاضل گل 5+ (یک بازی بیشتر)
4- کالیاری 10 امتیاز - تفاضل گل 3+
--------------------------------------------------------------
17- اینتر 4 امتیاز (یک بازی بیشتر)
18- لچه 3 امتیاز
19- سسنا یک امتیاز - تفاضل گل 5-
20- بولونیا یک امتیاز - تفاضل گل 8-
www.iribnews.ir
زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد
Getty Images
سایت گل – باشگاه اینتر قصد دارد با پیشنهادی 20 میلیون پوندی کارلوس تبس مهاجم آرژانتینی منچسترسیتی را به خدمت بگیرد.تبس به دلیل سرپیچی از دستور مانچینی و بازی نکردن مقابل بایرن مونیخ در د دیدار لیگ قهرمانان اکنون رابطه سردی با سرمربی ایتالیایی دارد و به احتمال فراوان در ژانويه این تیم را ترک خواهد کرد.آینده مهاجم اسبق منچستریونایتد این روزها به تیتر روزنامه ها تبدیل شده است و اخیرا گفته می شود اینتر مقصد بعدی این بازیکن 27 ساله است.این در حالی است که به نوشته روزنامه میل آن ساندی اینتری هاحاضر نیستند بیش از 20 میلیون پوند برای جذب تبس بپردازند.این در حالی است که گفته می شود منچسترسیتی برای فروش تبس در تابستان رقم 40 میلیون پوند طلب کرده بود.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سرمربي کنوني تيم ملي فوتبال ايرلند جنوبي اعلام کرد ناپولي مانند اينتر زمان او بازي ميکند.
به نقل از گازتا دلو اسپورت، ناپولی در فصل جاری سری آ نتایج خوبی گرفته که این امر جیووانی تراپاتونی را به یاد اینترمیلان در فصل 1989-1988 انداخته است.
در آن فصل سری آ ایتالیا 18 تیمی بود و نرآتزوریها از ۳۴ بازی در طول یک فصل توانسته بودند در 26 بازی به پیروزی برسند و یک ماه پیش از پایان بازیها، با 58 امتیاز قهرمانی خود را جشن بگیرند. ناپولی در آن فصل با 11 امتیاز اختلاف توانست به نایب قهرمانی برسد.
تراپاتونی در این زمینه گفت: میدانید ناپولی در این فصل مرا به یاد کدام تیم میاندازد؟ اینترمیلان در فصل 89-88. ما در آن فصل رکورد زدیم و به عنوان قهرمانی رسیدیم. تصور میکنم این ناپولی به اندازه همان اینتر تشنه قهرمانی در سری آ و بهدست آوردن موفقیت است.
تراپ ادامه داد: والتر ماتزاری در این فصل تیم بسیار عالی را ساخته و همه بازیکنان حاضر در این تیم را از نظر روحی با بالاترین حد ممکن رسانده است. مثلث مارک همشیک، ایزکوئل لاوتزی و ادینسون کاوانی مرا به یاد مثلث مارادونا، کارکا و جیوردانو میاندازد. آنها همواره روی دروازه حریف خطرناک ظاهر میشدند.
تراپاتونی در پایان گفت: ناپولی تنها یک مشکل دارد. آنها نباید اجازه دهند اشتیاق رسیدن به عنوان قهرمانی از آنها دور شود. باید همواره به برد و رسیدن به آن تلاش کنند تا در پایان فصل نتیجهای که شایسته آن هستند را بهدست آورند.
Getty Images
سایت گل- ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر، بعد از شکست 2-1 این هفته تیمش مقابل کاتانیا، در گفتگو با نشریه گاتزتا دلو اسپورت، از شرایط داوری در سری آ انتقاد کرد.یک پنالتی بحث برانگیز در دیدار شنبه شب، پیروزی کاتانیا را رقم زد و به همین دلیل، موراتی به شدت داور این دیدار را مورد انتقاد قرار داد." سه پنالتی از چهار پنالتی اخیری که علیه ما اعلام شده، حاصل اشتباه داوری بوده است. چه زمانی هدیه دادن ها به تیم هایی که مقابل اینتر بازی می کنند، تمام خواهد شد؟"علی رغم شروع ضعیف اینتر در رقابت های این فصل، موراتی از بازیکنان و سرمربی تیمش حمایت کرد." شرایط جدول بازیکنان را ترسانده اما من به رانیری اعتقاد دارم. بازگشت وسلی اشنایدر می تواند شرایط تیم را عوض کند."www.goal.com
مورینیو: اینتر به روزهای خوبش برمی گردد
این در حالی است که اینتری ها در 6 دیدار ابتدایی شان در رقابت های این فصل 4 بار شکست خوردند
ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، با باشگاه اینتر که فصل جدید سری آ را بسیار بد آغاز کرد، همدردی کرد.آقای خاص دو فصل هدایت نرآتزوری را برعهده داشت و با این تیم علاوه بر قهرمانی در سری آ، رقابت های چمپیونزلیگ را نیز فتح کرد. این در حالی است که اینتری ها در 6 دیدار ابتدایی شان در رقابت های این فصل 4 بار شکست خوردند.مورینیو در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" من این نتایج را دوست ندارم. من همیشه از تیم، بازیکنان و رئیس سابقم حمایت می کنم."علی رغم این نتایج ضعیف، سرمربی رئال مطمئن است اینتر به روزهای خوبش برمی گردد." من به موفقیت اینتر خوش بین هستم. آنها چند نتیجه ضعیف کسب کرده اند اما من همچنان به آنها اعتقاد دارم و این از باز بعدی آغاز خواهد شد."او همچنین در مورد جدایی شایعه مارکو برانکا از اینتر و پیوستنش به رئال گفت:" من او را بسیار خوب می شناسم. من او دوستان نزدیکی هستیم. من در اینتر رابطه خوبی با او داشتم و شیوه کاری او را دوست دارم. او یک حرفه ای است اما این اتفاق هنوز رخ نداده است."goal.com
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
رهایی اسنایدر از مصدومیتاین ملیپوش هلندی از مصدومیت ران پا رهایی یافته است.
کلودیو رانیری، مربی اینتر خبرهای خوبی شنیده است.
وسلی اسنایدر، هافبک بازیساز تیم اینتر به آمادگی کامل برگشته و میتواند مقابل لیل بازی کند.
او پیش از پیروزی تیمش مقابل بولونیا در 24 سپتامبر آسیب دید و از آن هنگام دور از میادین بوده است.
اسنایدر هفته گذشته تمرینات کامل را از سر گرفت، اما به اندازهای آماده نبود که در باخت دو بر یک مقابل کاتانیا به میدان برود.
در هر حال اینتر اعلام کرده که این ستاره سابق رئال مادرید در لیست تیم برای بازی سهشنبه در فرانسه قرار گرفته است.
اینتر در گروه B لیگ قهرمانان دوم است و سه امتیاز از دو بازی گرفته است.
لیل هم از این تعداد بازی دو امتیاز دارد.
زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد
زانتی زنگ خطر را به صدا درآورد.
پس از دومین شکست پیاپی اینتر، «خاویر زانتی» زنگ خطر را به صدا درآورده است: «نمیتوان باخت را با پنالتی توجیه کرد.»
نراتزوری در آخرین بازی خود در سریآ با نتیجه دو بر یک به کاتانیا باخت؛ به این ترتیب آنها در شش بازی نخست خود در سریآ، تنها چهار امتیاز به دست آوردهاند. اینتر تنها دو بار آغازی بدتر از این را تجربه کرده بود: سالهای 22-1921 و 25-1924 که در شش بازی، یک برد و پنج باخت داشت.
همچنین آمار نشان میدهد تیمی که نشان جام باشگاههای جهان را بر روی پیراهن دارد، با دریافت سیزده گل، دارنده بدترین خط دفاعی در میان تمام تیمهای این فصل است.
اسطوره و کاپیتان این تیم، «خاویر زانتی» درباره برد بحثبرانگیز کاتانیا میگوید: «نمیتوانیم همه تقصیرها را گردن پنالتی بیندازیم. هر چند که مهمترین نکته این است که ما باز هم باختیم. در نیمه نخست خوب بازی کردیم اما در نیمه دوم نتوانستیم نمایشمان را تکرار کنیم. این یکی از زمانهایی است که همهچیز بد پیش میرود. ما از این موضوع بسیار ناراحتیم و مطمئنم هواداران نیز همین حس را دارند.»
اینتر به جز بازیهای سریآ، دغدغههای دیگری نیز دارد؛ یکی از آنها آسیبدیدگی ران والتر ساموئل است که در استادیوم ماسیمینو رخ داد. هنوز اطلاعات بیشتری درباره میزان آسیبدیدگی وی منتشر نشده است.البته نراتزوری به بازگشت چند بازیکن کلیدیاش، همانند اسنایدر، چیوو و ژولیو سزار دل بسته است تا در بازی برابر لیل، آنها را به میدان بفرستد که با داوری «هوارد وب» در روز سهشنبه برگزار خواهد شد.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
رانيري: بايد روي ليگ قهرمانان تمرکز کنيم
سرمربي اينترميلان اعلام کرد بايد سري آ را فراموش کرده و به بازي برابر ليل بپردازيم.
![]()
به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، اینترمیلان بازی ابتدای هفته خود در سری آ را به کاتانیا واگذار کرد تا مشکلاتش بیش از پیش شود. آنها اکنون با ۴ امتیاز در رده هفدهم جدول قرار گرفتهاند.
کلودیو رانیری در این مورد گفت: زمانیکه بازی لیگ قهرمانان اروپا را در پیش داریم، نباید به بازیهای لیگ و رتبهای که در آن قرار داریم فکر کنیم. لیگ قهرمانان بسیار مهم است. باید روی بازیهای آن تمرکز کنیم تا در اروپا به سرنوشت سری آ دچار نشویم.
رانیری ادامه داد: بازی گذشته در اروپا را با پیروزی پشت سر گذاشتیم. پیروزی در مسکو کار آسانی نبود. اکنون نیز باید به دیدار لیل فرانسه برویم. آنها در لوشامپیونه در رده چهارم قرار دارند و با 18 گل زده یکی از تیمهایی هستند که از خط حمله خوبی بهره میبرند. میدانیم که بازی بسیار سختی پیش رو داریم و باید در آن پیروز شویم.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گاسپريني: اينتريها احساسي برخورد ميکردند
سرمربي پيشين اينترميلان اعلام کرد همه اينتريها در برخورد با مشکلات احساسي رفتار ميکردند.
![]()
جیانپیرو گاسپرینی تابستان گذشته سرمربی اینترمیلان شد و پس از ۵ بازی و پذیرفتن ۴ شکست از این تیم اخراج شد.
گاسپرینی گفت: دوره خوبی را در اینتر سپری کردم. با بازیکنان بسیار خوبی کار کردم و بسیار بد شانس بودم که اینتر در این فصل از نظر روحی در وضعیت بدی قرار داشت. تیم در بحران فرو رفته بود و همه به شکل احساسی با آن برخورد میکردند. به همین دلیل نمیتوانستیم از آن شرایط خارج شویم.
گاسپرینی در مورد فروش اسنایدر در تابستان گفت: تصمیم فروش اسنایدر بسیار قبلتر گرفته شده بود. در بازار نقل و انتقالات منچستریونایتد و منچسترسیتی برای خرید وی ابراز علاقه کرده بودند ولی اوضاع به شکل دیگری پیش رفت. وسلی بازیکن بسیار خوبی است و من ارتباط بسیار خوبی با وی داشتم. او همواره در بالاترین سطح بازی میکند. فروش او میتوانست از نظر کیفی به تیم ضرر بزند ولی از نظر مالی سود فراوانی داشت. سران اینتر میخواستند اسنایدر را به بهترین قیمت بفروشند ولی توافق نهایی صورت نگرفت.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اسنايدر: بايد متحد شويم و بجنگيم
هافبک هلندي اينترميلان معتقد است براي خروج از وضعيت کنوني همه اعضاي تيم بايد متحد شده و براي پيروزي بجنگند.
![]()
به نقل از گازتا دلو اسپورت، نرآتزوری در فصل جاری به هیچوجه نتایج خوبی نگرقته و به نوعی با بحران روبهرو است.
وسلی اسنایدر در این مورد گفت: وضعیت اینتر روشن است. همه به دنبال این هستند که تیم از این شرایط بیرون بیاید. ۴ امتیاز در 6 بازی نمیتواند برای تیمی مانند اینترمیلان جالب باشد. هیچکس انتظار چنین شروع فاجعهباری را نداشته ولی میدانیم در ادامه فصل میتوانیم خودمان را پیدا کنیم.
هافبک اینتر ادامه داد: به نظر میرسد تمام بازیکنان به ترکیب بازگشتهاند و بازیکن آسیب دیدهای نداریم. پیروزی مهمترین چیزی است که اکنون به آن احتیاج داریم. دوباره میخواهیم به یک تیم خوب تبدیل شویم. برای رسیدن به این مهم باید متحد شویم و برای پیروزی بجنگیم. این میتواند رمز موفقیت ما در خروج از شرایط نامناسب کنونی باشد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)