به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
پیش بینی من از بازی 2 به 2 مساوی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نانی:نانی مارو پیروز می کنه این پیش بینیه منه
HALA MADRID
من نتيجه رو پيشبيني نميكنم ولي احتمال برد يونايتد رو بيشتر ميدونم!
به نظر من روني ميتونه تو اين بازي سرنوشت ساز باشه و ناني و يانگ هم خيلي نقش مهمي دارن!
منچستر بايد تو اين بازي بيشتر از گوشه هاي زمين استفاده كنه و همين اهميت كار يانگ و ناني رو بالا ميبره!
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
من میگم منچستری ها با هتریک رونی سیتی رو له میکنند
]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اينم تركيب دوتيم:
MAN UTD: De Gea, Evra, Ferdinand, Evans, Smalling, Fletcher, Anderson, Nani, Young, Rooney, Welbeck... Subs: Lindegaard, Jones, Park, Hernandez, Berbatov, Fabio, Valencia
MAN CITY: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, Barry, Toure, Milner, Silva, Aguero, Balotelli
]
مثل اينكه فرگي تصميم گرفته ولبك و اسمالينگ از اول بازي كنند!
هرناندز كه از آمادگي خوبي برخوردار بود و تو بازي ليورپول يه گل سرنوشت ساز زد رو نيمكته!
البته ولبك هم خوبه ولي هرناندز ميتونست با تجربه بيشتري كه نسبت به ولبك داره فيكس باشه!
اسمالينگ هم به جوينز ترجيح داده شد و قراره تو دفاع راست بازي كنه!بازي قبل دوتيم اسمالينگ خيلي خوب بازي كرد و دفاع راست هم بود!
ويديچ هم كه بازي قبل زياد خوب نبود هنوز آماده نشده تو بازي نيست و جاش ايوانز بازي ميكنه!
به نظر من اگه جوينز جاي ايوانز بازي ميكرد بهتر بود ولي باز فرگي بهتر ميدونه
فليچر و اندرسون هم در كنار هم تو مركز نيدان بازي ميكنن !
خدا كنه تو اين بازي شاهد سوتي هاي فليچر نباشيمميشه نيمه دوم با جوينز تعويض بشه! يا با پارك
بايد ببينيم اين ارنج فرگي جواب ميده يا نه كه مطمئنم فرگي بهترين تصميمو گرفته.
به اميد برد..
متاسفانه نيمه اول رو باختيم
ايوانز و اسمالينگ خوب نبودند و نتونستند وظايفشونو به خوبي انجام بدن!
منچستر در كل بد نبود ولي اون منچستر هميشگي نبود!
همون طور كه پيشبيني ميشد روني تو اين بازي به علت ضعف هافبك هاي يونايتد تو بازيسازي مجبور بود بياد وسط زمين و تو كار بازيسازي شركت كنه!كه خوب هم بود!
ولبك كه تو تركيب اصلي قرار گرفته بود خوب بازي كرد و خيلي با انگيزه و پر تلاش كار كرد!
ضعف منچستر تو وسط زمين يعني جايي كه يه هافبك خلاق نداريم و اندرسون و فليچر نميتونن به خوبي بازيسازي كنند و سمت راست خط دفاع كه اسمالينگ و ايوانز زياد خوب نبودند!
فكر كنم فرگي همون شروع نيمه دوم تعوض داشته باشه و احتمال حضور چيچا و جوينز و والنسيا زياده!
امكان داره تو نيمه دوم والنسيا بياد دفاع راست تا تيم هجومي تر بشه!
خدا كنه نيمه دوم بهتر بازي كنيم و بتونيم ببريم
3 بر صفر
فعلا كه لحظات ملكوتي هست و بايد دعا كنيم از اين بيشتر گل نخوريم و حداقل يه گل بزنيم
زنده باد يونايتدعشق است شياطين سرخ
نميدونم چي بگم..
بعد بازي تحليل كلي:
......
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)