اقا هرچی باشه منچستر نائب قهرمانه فصل پیشه اروپا هستش
امسال هم بد اورد دیگه مگه چیه
من که به فرگوسن اطمینان دارم![]()
اقا هرچی باشه منچستر نائب قهرمانه فصل پیشه اروپا هستش
امسال هم بد اورد دیگه مگه چیه
من که به فرگوسن اطمینان دارم![]()
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
4 ماه مصدومیت ویدیچ!!!!!!!!!!!!!!!
نبود هافبک طراح در مرکز زمین
بازی دیشبو که تیم حریف حجومی ترکیب چیده بود -فرگوسن هم رفته بود برای مساوی
........... :زشت نیست بریم لیگ اروپا بازی کنیم؟!
بعد از باخت دیشب حالا مصدومیت 4 ماهه ی ویذیچ !! یعنی تا عید چهره ی ترمیناتور رو زیارت نمیکنیم !! اتفاق بد پشت اتفاق بد !
خیلی با خودم کلنجار رفتم که از مود باخت و حذف شدن بیام بیرون ولی به این فکر کردم که ما اگر الان میبردیم تو 1/8 دیگه حذف شدنمون یه جورایی قطعی بود ! بی تعارف میگم . از اونور بردن جام یوفا هم میتونه کلکسیون افتخارات باشگاه رو متنوع تر و رنگارنگ تر کنه !! پس میریم که داشته باشیم قهرمانی در یوفا رو !
GLoRY GLoRY MaN UNiT3D
Yeah ... You BeLi3ve YourS3LF
برد مقابل ولوز رو تبریک میگم.برد خوب و روحیه بخشی بود به امید باخت من سوتی مقابل چلسی.
یه سوال: کسی یه سایتی بلد نیست که نتایج زنده رو همراه با تمامی آمارها(شوت به دروازه،درصد مالکیت توپ و .....) داشته باشه؟
خیلی نیاز دارم.البته خودم دو تا بلدم ولی ویژگی هایی رو که گفتم ندارن: livescore.cz و livescore.com
منم تبریک میگم بهت
این سایت بدی نیست فقط باید یه کم با هاش سر وکله بزنی تا بفهمی سیتمش چه طوریه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولا تو خود اين سايت ميتوني اينا رو پيدا كني!
بعدشم برادر من اينهه گل گل ميگن تا حالا به سرت نزده بري ببيني چه جور سايتيه!!؟!([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رفتي زبون فارسيشو انتخاب كن.
به نظرم همين كارتو راه بندازه؛اگه ننداخت يه پيام بده چند تا سايت ديگه هم معرفي كنم الان به خاطر استرس مخم كار نميكنه!
THE BEST TEAM'S OF WORLD:BMM
![]()
تبریک به دوستان یه دوره سخت رو پشت سر گذاشتیم وشک نکنید روزایه خوبی در انتظاره .جامه اروپا رو هم دسته کم نگیرید خیلی با ارزشه اینو تو کلکسیونمون کم داشتیم.
كلورلي يه حرف هايي زده كه همه مارو بيشتر از قبل اميدوار ميكنه.مصاحبه كلورلي رو نميزارم تو بخش اخبار و گذاشتم اينجا تا يه خورده روش بحث بشه! ماميتونيم منسيتي رو بگيريم؟
تام کلورلی: ما میدانیم که میتوانیم تیم منچستر سیتی را بگیریم
تام کلورلی اصرار دارد که تیم منچستر یونایتد هیچ شک و تردیدی ندارد که آنها میتوانند تیم منچستر سیتی را در لیگ برتر بگیرند.
تام کلورلی، هافبک تیم ملی انگلستان که معتقد است ایمان هم تیمیهای او در تیم منچستر یونایتد هرگز از بین نرفته، در این باره گفت: دوشنبه شب اولین لغزش آنها بود اما ما همواره مطمئن بودیم که میتوانیم آنها را بگیریم. رفتن به آخر هفته جالب است. ما روح تیمی بزرگی داریم، پس اگر هر کسی میتواند از ناامیدی باز گردد، این در تیم ما خواهد بود. ما بازیهای سختی در دوره ای کوتاه انجام داده ایم و از 2 تورنومنت حذف شده ایم، اما ما هنوز در جایگاه خوبی در لیگ برتر قرار داریم.
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
چه ها به نظر شما حالا كه فليچر دچار اون بيماري عجيب شده و معلوم ني كي خوب بشه فرگي به خريد فكر ميكنه يا...الان كلورلي هم شرايط چندان خوبي نداره و اگرم بتونه بازي كنه زياد موثر نخواهد بود چون يه مدت طولاني از ميادين دور بوده! اندرسون هم مصدومه و كلا بد بازي ميكنه!فقط كريك اين روزها بهتر از قبل بازي ميكنه.
با اين همه امكان داره فرگي كمي بيشتر جاي خالي يك هافبك خلاق رو در تيم احساس كنه و همين باعث بشه تو ژانويه واسه خريد يه هافبك تلاش كنه....
يه وقتايي پيش خودم ميگم يعني ميشه دوباره هافبكهايي مثل اسكولز يا رويي كين تو تيم داشته باشيم
يه خريد,فقط يه خريد ميتونه به طور كلي تيمو از اين رو به اون رو كنه.... من هيچ وقت به فرگي بابت اعتماد به بازيكن هاش ايراد نگرفتم و نميگيرم ولي امسال تو شرايط عادي نيستيم! ميبينيم كه همش داريم بدشانسي مياريم و همه بازيكنان نوبتي مصدوم ميشن.... با اين شرايط ما مجبوريم تيمو تقويت كنيم در غير اين صورت با ادامه روند بدشانسي ها نميتونيم به جايي برسيم! من تعجب ميكنم كه داريم با اين بازيكن ها اين نتايج خوب رو تو ليگ ميگيريم! واقعا نسبت به مهره هايي كه داريم و اين تعداد بازيكن مصدوم و ناآماده بد كار نكرديم! مخصوصا تو ليگ.
اميدوارم تو ژانويه همه ما از خريد يه هافبك طراح خوشحال بشيم,اميدوارم...
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
ویرایش توسط ManUtd : 12-15-2011 در ساعت 13:14
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)