پرسپولیس 2 استقلال 1
تمرین ریاضی:
پرچمی داریم که وسط آن را کریم باقری سوراخ کرده است شعاع این سوراخ 50 متر است.
الف) قطر این سوراخ چقدر است؟
ب) چقدر نخ لازم است تا این سوراخ را بدوزن؟
پ) به چند نفر خیاط نیاز دارن که این پرچم را بدوزن؟
![]()
پرسپولیس 2 استقلال 1
تمرین ریاضی:
پرچمی داریم که وسط آن را کریم باقری سوراخ کرده است شعاع این سوراخ 50 متر است.
الف) قطر این سوراخ چقدر است؟
ب) چقدر نخ لازم است تا این سوراخ را بدوزن؟
پ) به چند نفر خیاط نیاز دارن که این پرچم را بدوزن؟
![]()
يه چرخي تو روزنامه ها زدم گويا با اشجاري و زندي تماس گرفته شده از طرف پرسپوليس كه هدايتي داره بامبول در مياره و رضايت نامه بهشون نمي ده !
چون مي خواد يا نفت يا راه آهن رو تو ليگ برتر بخره و باز تيمداري كنه . واس همين بازيكناش رو آزاد نمي كنه .كاظمي رو هم نذاشته بره سايپا . در مورد سرمربي تيمش هم دنبال داييه !
از طرفي هاشم بيك زاده هم دنبال رضايت نامش از سپاهانه واس اومدن به پرسپوليس !
بقول خودش مي خواد بدقولي چندسال پيش رو جبران كنه كه با ما داخلي بست و رفت استقلال . من كه كلا ازش خوشم نمياد و اميدوارم عمري نياد پرسپوليس
رحمان احمدي هم گير داده كه من رو بعنوان گلر اول تيم معرفي كنيد تا قرارداد ببندم وگرنه ميرم سپاهان !
ميگم اين بازيكنايي كه تازه ميان پرسپوليس عجب اعتماد به نفسي دارن ! يكي نيست بگه اين چه توقعيه آخه ؟ تو كدوم بازي فصل پيش يه حركت درست حسابي داشتي كه حالا انقدر متوقعي؟! اين يكي هم بذاره بره بهتره چون احتمالا جاش قراره ميثاق رو بيارن پرسپوليس كه اصالتا پرسپوليسيه
در انتها اميدوارم اين اعضاء هيات رئيسه فدراسيون فوتبال جملگي نابود بشن كه اين كفاشيان رو نگه داشتند و گفتند مقصر نيست . سخن گوشون هم فتلازاده ست كه اومد گفت "بررسي كرديم ديديم كفاشيان بنده خدا مقصر نيست..." اين روزها خيليها نون به نرخ روز مي خورن و خودشون رو راحت مي فروشن و به خريت مي زنن .هيات رئيسه و فتلاه هم روش
من هم قبلنا مصاحبشو خونده بودم که گفته بود من اس تق لا لیم !
جوانان تو اس اس بوده و بعدش میره به عقاب تهران .
ولی من خیلی دوسش دارم ...
هدایتی واسه رضایتنامه زندی 300 میلیون خواسته ...
اشجاری هم که خیلی وقته پرسپوایس داره باهاش مذاکره میکنه ولی نتیجه مطلوب بدست نیومده ...
درمورد هدایتی بگم که امروز تو خبر ورزشی اعلام کرده سهام باشگاه راه آهن رو ارزون تر کردند و حتی شرایط پرداخت رو هم عوض کردند که میشه قسطی گرفتش ... فککنم راه آهن و هدایتی به هم می رسند !
بیگ زاده هم بازیکن خوبیه ولی معلومه دلش با اس تق لاله ...( عنایتی ، فرهاد مجیدی ، برهانی ،بیگ زاده و.... با پرسپولیس داخلی بسته بودند ولی سر از اس اس در آوردند ! فرهاد مجیدی پرسپولیسی دو آتیشه بوده !
ولی عابدینی مدیر وقت پرسپولیس به دلیل شرایط عجیب و غریب مجیدی اونو پس زده بود !
)
به سرزمینی میروم که مردمانش اگر دوستت دارند با تمام وجود است
واگر رقیبشان شوی تشویقت میکنند
واگر از تو بدشان آید به راحتی در چشمانت نگا میکنن و این را بازگو میکنند
ميگم اين پيشنهادي كه سلطان داده هم جالبه ها
علي پروين پيشنهاد داده 51% از مالكيت باشگاه رو به پيشكسوتان و 49% باقي مانده رو به مردم بفروشند .اونوقت ديگه مشكل مالي نيست چون هدايتي و چند نفر پرسپوليسي ديگه مخارج رو ميدن . مديريت هم كه با خود پروين و پيشكشوتها ميشه .
بنظرم ايده توپيه و باعث ميشه مشكلاتمون حل شه .مجموعه درفشي فر رو هم كه داريم و ميشه يه دستي رو سر و روش كشيد . ديگه اين مشكل جذب بازيكن بزرگ رو هم نخواهيم داشت . افسوس كه اراده اي براي خصوصي سازي اين 2تيم وجود نداره و فقط سكوي پرتابي شده اند براي سياسيون ناشناس وگرنه خصوصي كردنشون كار ساده ايه . خود هواداراي پرسپوليس اگه هر كدوم فقط يه هزار تومني تو حساب باشگاه پول بريزند خودش كلي پول ميشه
نداشتن پول مشکل اصلی پرسپولیس...
واقعا باید تاسف خورد که بازیکنای با تجربه به تیم ملحق نمیشن...
حالا ببینیم بعد از اردو تیم ملی کی میاد پرسپولیس...
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
راستی میخواستم بگم استیلی قرار بود مهدوی کیا رو بیاره اما چون هنوز قراردادش تموم نشده بود نتونست جذبش کنه این وبرا اونایی نوشتم که میگن استیل با مهدوی مشکل داره برا همین نمیارش![]()
به سرزمینی میروم که مردمانش اگر دوستت دارند با تمام وجود است
واگر رقیبشان شوی تشویقت میکنند
واگر از تو بدشان آید به راحتی در چشمانت نگا میکنن و این را بازگو میکنند
حداقل کاری که کاشانی میتونه واسه هوادارا بکنه اینه که کریم انصاریفرد رو بیاره چون باحضور علی کریمی میتونه رکورد آقای گلی لیگ رو بشکونه البته بعید میدونم بیاد چون هر تیمی که بازیکن هاش به دردش نمی خورن رو میاره پرسپولیس مثلا رحمان احمدی فصل قبل یا جلال اکبری که سپاهان انداختشون بیرون کاشانی آووردشون
![]()
پرسپولیس عشق خوزستان {دزفول}
من از پيوستن مهدوي كيا به داماش خيلي شوكه شدم و مطمئن بودم مياد پرسپوليس و نشون ميده تو سن 34 سالگي هنوز هم كسي به گرد استارتهاش نمي رسه ولي انقدر تو باشگاه دست دست كردند كه رفت . آخه واس دفاع راست مي خوان از عليرضا محمد استفاده كنن؟ اين بازيكن در كل فصل يه حركت قابل توجه نداشت كه .چرا آخه مهدي رو نيوردند ؟ حالا خوردبين اومده ميگه 8بازيكن قديمي پرسپوليس در ليست ما هستند كه برگردند .برو بابا بهترينشون رو از دست دادي و حالا بايد بري سراغ درجه 2هاشون . واقعا ديگه از اينهمه اهمال دارم عصبي ميشم.
حضور اولادي هم به گفته مدير برنامه هاش يجورايي منتفي شده . اگر انصاري فرد رو نگيريم بدجوري تو گلزني مشكل پيدا مي كنيم و علي كريمي و ممدنوري بايد جور فوروارداي كوتوله مون رو بكشن . اين مهرداد اولادي رو ديگه نبايد تو پرسپوليس راه بدن .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)