شما كاربر گرامي دراين قسمت مي توانيد سئوالات و مشكلات خود را در اين قسمت مطرح نمائيد تا بتوانيم شما را راهنمايي كنيم
شما كاربر گرامي دراين قسمت مي توانيد سئوالات و مشكلات خود را در اين قسمت مطرح نمائيد تا بتوانيم شما را راهنمايي كنيم
ببخشید میشه توضیح بدید چه لینکی باید برا آهنگ پروفایل بذاریم؟من خیلی لینک امتحان کردم ولی نمیشه
viva barcelona
برای مثال به این سایت برین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فایلی که در نظر داری آپلودش کن
بعد آپلود که بشه از قسمت Link to file: لینکشو کپی کن و
برو قسمت :کنترل پنل شما -اطلاعات خود را ویرایش کنید - و موزیک من![]()
ببخشید معذرت می خوام میشه بگید چه طوری موزیک مورد علاقه ام را بزارم؟ راستش من در سایت (اپلود کن) موزیک خودم رو اپلود کردم و از قسمت لینک تو فایل لینک موزیک را کیپی کردم و در قسمت موزیک من pesteکردم ولی پخش نشد تورو خدا کمکم کنید اینم لینک موزیک که کپی کردم:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
the big red manster kane!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میشه توضیح بدبد چطوری مستقیمش کنم من مراحل زیز رو انجام میدم
1-اپلود موزیک
2-کپی لینک
3-گذاشتن لینک در موزیک من
4- پخش نشدن
خواهش می کنم کمکم کنید
اینم لینکش[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با رنگ سبز نوشت موزیکی که من اپلود کردم با موفقیت اپلود شد ولی لینک رو که آپلود کردم موزیک پخش نشد جایی نیست که موزیک رو به شما بدم برام اپلود کنید رومز عبورم را هم می دهم که در قسمت موزیک من peste کنید
http://www.uploadbaz.com/eetwkzk457zb/[WweCity.ir] - Masked Kane New 2012 Theme Song - Mohamad Amir Rabiei.mp3 این لینک مستقیم از یه سرور دیگه ست ولی وقطی می خوام در قسمت موزیک من pesteکنم تاMohamad Amir مینویسه و بقیه ش رو نمی نویسه و و قطی که من می خوام بقیه اش رو بنویسم نمیشه چه کار کنم
گل رونالدو به بارساتو نیوکمپ دانلود نمیشه
بابا 100تا لینک گذاشتم 100جا اپلود کردم نشد میشه بگید چی کارکنم من بلدم در اپلود کن اپلود بکنم لینکو کپی میکنم ولی پخش نمیشه
MOHAMAD MESSI[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)