به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 90-91
اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
.
به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 90-91
اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
ویرایش توسط hamedss : 06-05-2011 در ساعت 17:03
فریدون زندی از تیم ملی خداحافظی کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، در حالیکه تیم ملی ایران اردوی آمادهسازی خود را برای مصاف با ازبکستان در کمپ بشیکتاش ترکیه دایر کرده است و استقلال با داشتن 6 سهمیه بیشترین تعداد ملیپوش را به خود اختصاص داده، ظهر امروز فریدون زندی پس از جلسهای که با کارلوس کروش، سرمربی تیم ملی داشت، از تیم ملی خداحافظی کرد.
زندی در این خصوص اظهار داشت: بعد از بازی با آلبانی جلسهای با آقای کروش داشتم و از ایشان خواستم تا با توجه به پتاسیل بازیکنان جوان ایران اجازه خداحافظی از تیم ملی را به من بدهند، فکر میکنم در این برهه حساس، تیم ملی به بازیکنان جوانتر نیاز دارد تا در جامجهانی بتواند موفق عمل کند. خوشحالم که آقای کروش صحبتهایم را قبول کرده و خواستهام را پذیرفتند. ضمن آرزوی موفقیت برای ایشان و تیم ملی امیدوارم که ملیپوشان جوان بتوانند تیم ملی را در راه صعود به جام جهانی و موفقیت در این بازیها همراهی کنند.
گفتنی است؛ زندی فردا شب به ایران بازمیگردد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
I Love you David Beckham
![]()
خبرچین در هیئت مدیره استقلال.
روندی که در 2 روز گذشته در هیئت مدیره استقلال سپری شده این سؤال را در ذهن تداعی میکند که کدام یک از اعضا خبرها را طبق میل خود منتشر میکند؟
به گزارش قدس آنلاین، فارس در این مورد نوشت : هیئت مدیره باشگاه استقلال روزهای شلوغی را پشت سر میگذارد. انتخاب سرمربی و مدیرعامل فصل آینده باعث شده در دو روز گذشته اعضای هیئت مدیره دور یکدیگر جمع شوند. محل جلسات اما باشگاه استقلال نبود، بلکه وزارت ورزش بود تا محل تصمیمگیریهای کلان ورزش به کانون اخبار استقلال تبدیل شود.
در پایان جلسه روز یکشنبه اعضا همه چیز را به روز چهارشنبه موکول و اعلام کردند در این روز تکلیف سرمربی و مدیرعامل استقلال مشخص میشود. در عمل اما اتفاق دیگری رخ داد و برخلاف اعلام قبلی، هیئت مدیره استقلال روز گذشته (دوشنبه) بار دیگر در وزارت ورزش و جوانان تشکیل جلسه داد. این بار نیز همانند روز اول از ورود خبرنگاران به محل جلسه جلوگیری شد تا آنها زیر تیغ آفتاب منتظر خروج اعضا از جلسه باشند.
با این حال، هم در روز یکشنبه و هم در روز دوشنبه و در شرایطی که خبرنگاران بیرون ساختمان وزارت ورزش منتظر کسب اخبار بودند خبرهایی از درون هیئت مدیره منتشر شد و همان خبرها چند دقیقه بعد از سوی؟؟؟؟ به بیرون درز پیدا کرد. این در حالی است که با توجه به عدم حضور خبرنگاران در درون ساختمان و همچنین ادامه داشتن جلسه، درز اخبار منطقی به نظر نمیرسد. مهمترین خبر اعلام سرمربیگری امیر قلعهنویی بود که روندی که در بالا به آن اشاره شد درباره این خبر نیز اتفاق افتاد.
ماجرا زمانی جالبتر میشود که بدانیم علی فتحاللهزاده که با توجه به اینکه نه برکنار شده و نه استعفا داده، هنوز هم مدیرعامل استقلال است انتخاب قلعهنویی را به عنوان سرمربی رد و تاکید کرد هیئت مدیره نمیتواند مدیرعامل را انتخاب کند و این وظیفه مدیرعامل است.
حال این سؤال مطرح میشود که چه کسی اخبار را از درون هیئت مدیره به بیرون میدهد؟ آیا در جلسه هیئت مدیره یا در سازمان افرادی غیر از اعضا - که میتواند مثلا پسر یکی از اعضا هم باشد - حضور دارد؟ آیا یک نفر در هیئت مدیره است که همزمان با مسئولیت خطیری که دارد، کار اطلاعرسانی و خبرنگاری هم انجام میدهد؟ آیا آقای ... که انگشت اتهام به سمت اوست به این نظریه که "بدنامی بهتر از گمنامی است" اعتقاد دارد؟ آیا خبر رسانی او به دلیل علاقهاش به کار خبری است یا به حاشیه بردن تیم و قربانی کردن میلیونها هوادار و رسیدن به اهداف شخصی که مدتهاست آن را پیگیری میکند؟
چرا باید در صحبتهای مسئولان استقلال تناقض وجود داشته باشد؟ چرا ابتدا اعلام میشود قلعهنویی سرمربی شده و پس از آن مدیرعامل باشگاه تاکید میکند که این موضوع هنوز نهایی نشده است؟ چرا هیئت مدیره استقلال با احساسات هوادارانش بازی میکند؟ چرا یک نفر یک خبر را به میل خودش اعلام میکند و فرد دیگر، چیز دیگری میگوید؟ چرا در این باشگاه وحدت نظر وجود ندارد؟ آیا بهتر نبود این جلسات و تصمیمگیریها در محل باشگاه استقلال انجام میشد تا جلوی خیلی از حرف و حدیثها گرفته شود؛ البته به این شرط که از "پسر بابا" خبری نباشد و آقای x تنها به جلسه بیاید و به جای کار خبری، به فکر مسئولیت ی که در باشگاه دارد، باشد!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
I Love you David Beckham
![]()
با امدن قلعه نویی/ حضور عنایتی در استقلال منفی شد.
مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال صبای قم به تیم مس کرمان پیوست.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، رضا عنایتی که پیش از این با تیم استقلال و علی فتح الله زاده به توافق رسیده بود با آمدن امیرقلعه نویی و اطلاع از اینکه در لیست موردنظر این سرمربی نیست امروز توافقش با تیم مس کرمان را نهایی کرد.
عنایتی یکی از بازیکنان موردنظر علی فتح الله زاده بود و مس کرمان هم وی را می خواست اما عنایتی منتظر تغییر و تحولات استقلال بود و برخلاف آنچه پیش بینی می شد با آمدن قلعه نویی او استقلالی شود اما این اتفاق رخ نداد و او قراردادش را با مس نهایی کرد.
I Love you David Beckham
![]()
خلعتبری به سرخابی ها نزدیک شد.
مسئولان باشگاه الوصل امارات با ستاره ساحل عاجی تیم فوتبال چلسی برای حضور در لیگ امارات مذاکره کردند.
به گزارش جهان به نقل از فارس، تیم فوتبال الوصل که قرار است دومین سال پیاپی با هدایت مربی افسانهای خود، دیگو مارادونا آرژانتینی رقابتهای لیگ برتر امارات را آغاز کند، برای حضور ستاره 34 ساله چلسی در این تیم، مذاکرات خود را با دیدیه دروگبای ساحل عاجی آغاز کرد.
الوصلیها از مدتها پیش مذاکرات خود با دروگبا را آغاز کرده بودند اما از آنجایی این مذاکرات شدت گرفت که این مهاجم ساحل عاجی در پایان فصلی که گذشت، جداییاش از چلسی را تأیید کرد. بر همین اساس گفته میشود کار دروگبا برای پیوستن به الوصل به پایان رسیده و برای امضای قرارداد تنها جزئیاتی باقی مانده است.
پیش از این مارادونا تهدید کرده بود در صورتی که بازیکنان بزرگی برای فصل آینده جذب الوصل نشوند این تیم را ترک خواهد کرد.
الوصل فصل گذشته با مارادونا به رتبه نازل هشتمی که بدترین عنوان این تیم در تاریخ رقابتهای لیگ امارات بود، دست یافته بود.
دروگبا در بیانیهای در این مورد گفت: این تصمیم برای من فوقالعاده است و علاقه دارم تا در یک کشور جدید، چالش جدیدی را آغاز کنم.
به گزارش فارس با حضور دروگبا در الوصل به نظر میرسد حضور محمدرضا خلعتبری در این تیم برای فصل آینده منتفی خواهد بود و با توجه به مأموریتی که هیئت مدیره استقلال برای جذب این بازیکن در نظر گرفته است، مهاجم ملیپوش ریز نقش الوصل فصل آینده به جمع آبیپوشان اضافه خواهد شد. البته مسئولان باشگاه پرسپولیس نیز با این بازیکن مذاکراتی را انجام دادهاند و قرار است پس از بازی تیم ملی این بازیکنی مذاکراتش را با سرخابی ها ادامه دهد.
I Love you David Beckham
![]()
شریفات منتظر مشخص شدن وضعیت مدیرعامل استقلال هستم.
بازیکنان استقلال در طول فصل با وجود اینکه بازیهای بسیار فشردهای انجام دادهاند اما هیچگاه کوتاهی نکردند و با تمام وجود برای موفقیت این تیم تلاش کردند.
ایلنا: هافبک تیم فوتبال استقلال با بیان اینکه قراردادش با این تیم به اتمام رسیده، گفت: با توجه به حضور امیر قلعه نویی منتظر هستم وضعیت مدیرعامل نیز مشخص شود تا براساس ارزیابیهای لازم برای تمدید قراردادم تصمیم گیری کنم.
اسماعیل شریفات در گفتوگو با خبرنگار ایلنا با بیان این مطلب افزود: فصل گذشته با تمامی فراز و نشیبهایش به اتمام رسید و من در حال حاضر فقط به استراحت و رسیدن به تحصیلاتم فکر میکنم.
وی ادامه داد: طی روزهای آینده با شروع فصل نقل و انتقالات با بررسی پیشنهاداتی که دارم تلاش میکنم بهترین تیم را برای فصل آینده انتخاب کنم. در این بین سعی خواهم کرد بهترین تصمیم را برای فوتبال آیندهام بگیرم.
شریفات در ادامه افزود: ما در فصل گذشته توانستیم قهرمان جام حذفی شویم و در لیگ هم عنوان سومی را به دست بیاوریم. بازیکنان استقلال در طول فصل با وجود اینکه بازیهای بسیار فشردهای انجام دادهاند اما هیچگاه کوتاهی نکردند و با تمام وجود برای موفقیت این تیم تلاش کردند.
وی در پایان متذکر شد: من هم در حد توان سعی کردم هرگاه برای استقلال به میدان میروم، بهترین عملکرد را داشته باشم. برای فصل آینده نیز سعی میکنم اگر در این تیم یا هر تیم دیگری بازی کردم بهترین عملکرد را داشته باشم
I Love you David Beckham
![]()
حمودی:4 سال گذشته قرار بود شاگرد قلعه نویی شوم/عطش قهرمانی داریم.
فوتبال ایران/مدافع استقلال گفت:از هم اکنون عطش قهرمانی در لیگ برتر را داریم.
به گزارش اوج نیوز،علی حمودی درباره تغییرات در کادر فنی استقلال و حضور امیر قلعه نوعی اظهار داشت:او مربی بزرگی است که با کارنامه مشخصی که دارد نیاز به تمجید ندارد.4 سال است می خواستم شاگرد او شوم اما هر بار به دلیلی این اتفاق نمی افتاد.برای مثال وقتی قلعه نوعی در سپاهان و تراکتور بود قرار بر این بود شاگردش شوم اما این اتفاق نمی افتاد.
وی ادامه داد:نباید همه انتظارات و توقعات را از او داشت.مهم ترین نکته این است که ابزار لازم برای قلعه نوعی فراهم شود.بعد فنی در حیطه کار اوست و بقیه مسائل را مسولان باشگاه باید برایش فراهم کنند.
حمودی درباره عملکرد استقلال در فصل گذشته عنوان کرد:با حضور این همه بازیکن بزرگ همه انتظار داشتیم قهرمان لیگ شویم اما به دلیل اتفاقات فوتبالی که قابل پیش بینی نبود این اتفاق نیفتاد.با حضور قلعه نوعی من به شخصه بمب انگیزه هستم و از هم اکنون عطش قهرمانی داریم.
I Love you David Beckham
![]()
پورحيدري: مديرعامل بايدهرچه زودترمشخص شود
سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هواداران نگران وضعيت باشگاه استقلال هستند واعضاي هيات مديره بايد هر چه سريعتر مديرعامل اين باشگاه را معرفي کنند.
''منصور پورحيدري'' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: براي حضور قدرتمند تيم فوتبال استقلال در رقابت هاي فصل آينده بايد برنامه ريزي مطلوبي صورت گيرد، از اين رو نبايد با از دست دادن زمان، فرصت سوزي کنيم.
وي با بيان اينکه هواداران از تيم هاي بزرگي همچون استقلال و پرسپوليس انتظارات زيادي دارند اظهارداشت: اختلاف سليقه بين اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال بايد هرچه سريعتربرطرف شود و براي حضور موفق در رقابت هاي فصل آينده برنامه ريزي مناسبي صورت گيرد.
سرپرست تيم فوتبال استقلال درخصوص معرفي ''امير قلعه نويي'' به عنوان سرمربي آبي پوشان از سوي هيات مديره باشگاه ودلخوري''فتح الله زاده''ازاين موضوع گفت: قلعه نويي از بازيکنان قديمي وعضو خانواده استقلال است وکارنامه درخشاني دارد.اما طبق اساسنامه باشگاه، سرمربي تيم توسط مديرعامل مشخص و معرفي مي شود.
پورحيدري افزود: مديرعامل زماني مي تواند پاسخگوي عملکرد و نتايج باشگاه باشد که معاونان، سرمربي و ديگر اعضاي کادر فني با نظر او به خدمت گرفته شوند.
وي درخصوص کناره گيري ''جواد زرينچه'' از هيات مديره نيز اظهار داشت: زرينچه به خاطر نحوه انتخاب سرمربي ازاعضاي هيات مديره گلايه مند است و به همين دليل درنشست روز دوشنبه هيات مديره شرکت نکرد، اما از عضويت در هيات مديره کناره گيري نکرده است.
سرپرست تيم فوتبال استقلال در پاسخ به اين پرسش که آيا با حضور قلعه نويي در راس کادر فني اين تيم، همچنان به فعاليت خود در تيم استقلال ادامه مي دهد، خاطر نشان کرد: ''پروريز مظلومي'' و''امير قلعه نويي'' هر دو از بازيکنان قديمي استقلال هستند و کارکردن با اين مربيان تفاوتي ندارد.
پورحيدري ادامه داد: به عنوان يک استقلالي هر زماني که نياز باشد در اين تيم انجام وظيفه خواهم کرد.
اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال تهران پس از نشست روز دوشنبه خود ''اميرقلعه نويي'' را به عنوان سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران معرفي کردند، اما ''علي فتح الله زاده''مديرعامل اين باشگاه اعلام کرد که سرمربي بايد توسط مديرعامل انتخاب و معرفي شود.
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
روندي که در 2 روز گذشته در هيئت مديره استقلال سپري شده اين سؤال را در ذهن تداعي ميکند که کدام يک از اعضا خبرها را طبق ميل خود منتشر ميکند؟
به گزارش خبرگزاري فارس، هيئت مديره باشگاه استقلال روزهاي شلوغي را پشت سر ميگذارد. انتخاب سرمربي و مديرعامل فصل آينده باعث شده در دو روز گذشته اعضاي هيئت مديره دور يکديگر جمع شوند. محل جلسات اما باشگاه استقلال نبود، بلکه وزارت ورزش بود تا محل تصميمگيريهاي کلان ورزش به کانون اخبار استقلال تبديل شود.
در پايان جلسه روز يکشنبه اعضا همه چيز را به روز چهارشنبه موکول و اعلام کردند در اين روز تکليف سرمربي و مديرعامل استقلال مشخص ميشود. در عمل اما اتفاق ديگري رخ داد و برخلاف اعلام قبلي، هيئت مديره استقلال روز گذشته (دوشنبه) بار ديگر در وزارت ورزش و جوانان تشکيل جلسه داد. اين بار نيز همانند روز اول از ورود خبرنگاران به محل جلسه جلوگيري شد تا آنها زير تيغ آفتاب منتظر خروج اعضا از جلسه باشند.
با اين حال، هم در روز يکشنبه و هم در روز دوشنبه و در شرايطي که خبرنگاران بيرون ساختمان وزارت ورزش منتظر کسب اخبار بودند خبرهايي از درون هيئت مديره منتشر شد و همان خبرها چند دقيقه بعد از سوي؟؟؟؟ به بيرون درز پيدا کرد. اين در حالي است که با توجه به عدم حضور خبرنگاران در درون ساختمان و همچنين ادامه داشتن جلسه، درز اخبار منطقي به نظر نميرسد. مهمترين خبر اعلام سرمربيگري امير قلعهنويي بود که روندي که در بالا به آن اشاره شد درباره اين خبر نيز اتفاق افتاد.
ماجرا زماني جالبتر ميشود که بدانيم علي فتحاللهزاده که با توجه به اينکه نه برکنار شده و نه استعفا داده، هنوز هم مديرعامل استقلال است انتخاب قلعهنويي را به عنوان سرمربي رد و تاکيد کرد هيئت مديره نميتواند مديرعامل را انتخاب کند و اين وظيفه مديرعامل است.
حال اين سؤال مطرح ميشود که چه کسي اخبار را از درون هيئت مديره به بيرون ميدهد؟ آيا در جلسه هيئت مديره يا در سازمان افرادي غير از اعضا - که ميتواند مثلا پسر يکي از اعضا هم باشد - حضور دارد؟ آيا يک نفر در هيئت مديره است که همزمان با مسئوليت خطيري که دارد، کار اطلاعرساني و خبرنگاري هم انجام ميدهد؟ آيا آقاي ... که انگشت اتهام به سمت اوست به اين نظريه که "بدنامي بهتر از گمنامي است" اعتقاد دارد؟ آيا خبر رساني او به دليل علاقهاش به کار خبري است يا به حاشيه بردن تيم و قرباني کردن ميليونها هوادار و رسيدن به اهداف شخصي که مدتهاست آن را پيگيري ميکند؟
چرا بايد در صحبتهاي مسئولان استقلال تناقض وجود داشته باشد؟ چرا ابتدا اعلام ميشود قلعهنويي سرمربي شده و پس از آن مديرعامل باشگاه تاکيد ميکند که اين موضوع هنوز نهايي نشده است؟ چرا هيئت مديره استقلال با احساسات هوادارانش بازي ميکند؟ چرا يک نفر يک خبر را به ميل خودش اعلام ميکند و فرد ديگر، چيز ديگري ميگويد؟ چرا در اين باشگاه وحدت نظر وجود ندارد؟ آيا بهتر نبود اين جلسات و تصميمگيريها در محل باشگاه استقلال انجام ميشد تا جلوي خيلي از حرف و حديثها گرفته شود؛ البته به اين شرط که از "پسر بابا" خبري نباشد و آقاي X تنها به جلسه بيايد و به جاي کار خبري، به فکر مسئوليتي که در باشگاه دارد، باشد!
ویرایش توسط ALEX-ss : 05-29-2012 در ساعت 18:00
گفت وگوي ويژه فتح الله زاده با انصاري فرد ونکونام
'علي فتح الله زاده ' مديرعامل باشگاه استقلال تهران با 'کريم انصاري فرد'و' جواد نکونام 'درحاشيه اردوي آمادگي تيم ملي فوتبال ايران در کمپ بشيکتاش استانبول ديدار و گفت و گو کرد.
مديرعامل باشگاه استقلال که اوايل هفته جاري همراه با '''' محمد عباسي '''' وزير ورزش و جوانان به استانبول سفر کرده بود، در خلال اين ديدار با کريم انصاري فرد بازيکن تيم سايپا و جواد نکونام کاپيتان تيم ملي فوتبال کشورمان و بازيکن تيم اوساسونا اسپانيا ديدار و گفت و گو کرد.
فتح الله زاده در خصوص ديدارش با اين دو بازيکن سخني به ميان نياورد و هدفش از حضور در استانبول را حمايت همه جانبه مقامات ورزش کشور و مديران باشگاه ها از تيم ملي فوتبال ايران براي حضور در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل اعلام کرد.
مديرعامل باشگاه استقلال تهران شايعات مربوط به استعفايش را بار ديگر تکذيب و عدم حضور در نشست اعضاي هيات مديره اين باشگاه را براي انتخاب مديرعامل جديد، باز گذاشتن دست اعضاي اين هيات براي انتخاب مديرعامل عنوان کرد.
فتح الله زاده صرف مديرعامل بودن در اين باشگاه را بدون داشتن اختيارات رد کرد و آن را خيانت به اين باشگاه خواند وگفت: در صورتي که در پست خود ابقا شوم با اقتدار کامل به کارادامه خواهم داد و تيمي قوي براي حضور در فصل آينده ليگ فوتبال باشگاه هاي برتر ايران آماده خواهم کرد.
مديرعامل باشگاه استقلال تهران با اشاره به مذاکرات خود با سه تن از مربيان داخلي براي تصدي پست سرمربيگري تيم فوتبال اين باشگاه اظهارداشت با سه مربي دراين خصوص گفت وگو کرده ام و برنامه هاي آنها را خواسته ام، پس ازبررسي همه جانبه تا روز پنجشنبه از ميان اين سه نفر يکي را براي هدايت تيم استقلال بر خواهم گزيد.
وي بااشاره به حفظ بازيکنان اين تيم گفت: براي تقويت خطوط مختلف تيم فوتبال استقلال گفت و گوهايي را با 4 - 5 بازيکن آغاز کرده ايم که در خط هافبک و فوروارد بازي مي کنند.
اين امر در راستاي قدرتمند کردن تيم استقلال براي حضور در فصل آينده ليگ فوتبال باشگاه هاي برتر ايران صورت گرفته است.
نشست هيات مديره استقلال فردا برگزار ميشود
نشست هيات مديره باشگاه استقلال با حضور همه اعضاي هيات مديره، مديرعامل و سرمربي جديد اين تيم فردا برگزار ميشود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ، به دنبال ابقاي علي فتحاللهزاده در سمت مديرعاملي باشگاه استقلال و انتخاب امير قلعهنويي به عنوان سرمربي، فردا نشست هيات مديره با حضور همه اعضا، علي فتحاللهزاده و امير قلعهنويي برگزار خواهد شد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)