به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
عکس روز: «لاماسیا: آینده روشن بارسا».
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Argentina te quiero para siempre
ژاوی: «لئو مسی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال خواهد بود».
این هافبک کاتالانی در طی مصاحبه ای با سایت یوفا توضیح داد که آن چه او را بر می انگیزد تا بعد از بردن همه چیز باز هم به راهش ادامه دهد، پیروزی است.
ژاوی هرناندز، کاپیتان دوم بارسلونا، اخیرا با سایت یوفا نشستی داشته است تا به سوالاتی که توسط کاربرانی که سازمان اروپایی فوتبال را در توییتر دنبال می کنند، پاسخ دهد. در واقع واکنش به مصاحبه یوفا بسیار موفق بوده است. به طوری که عنوان «از ژاوی بپرس» در لیست جهانی تاپیک ها در جایگاه اول قرار گرفت.
زمانی که از او سوال شد بهترین بازیکن طول تاریخ کیست، او مصمم بود: «بسیار سخت است چون شما یک دوره را با دوران دیگر مقایسه می کنید، اما اگر او به همین شکل ادامه دهد بدون شک لئو مسی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال خواهد بود. اکنون همه چیز به سرعت پیش می رود و گسترش می یابد، و مسی هنوز کاری را که [دیگو] مارادونا 20 سال پیش و هم چنین پله، [یوهان] کرایف و [آلفردو] دی استفانو سال ها پیش انجام دادند تکرار می کند. من فکر می کنم مسی بهترین خواهد بود».
وقتی از این هافبک کاتالانی سوال شد که چگونه هنوز در ورزشی که موفقیتی بی نظیر برای او داشته است، مشتاقانه عمل می کند، او پاسخ داد: «یک ورزشکار و فوتبالیست در این موقعیت، هیچ گاه از بردن خسته نمی شود». ژاوی با این جمله به سخن خود پایان داد: «همه ورزشکاران می خواهند که به پیروزی ادامه دهند و عالی باشند. همین معنای ورزش است و این حس رقابت باعث می شود که تمایل به بردن ادامه یابد».
ده روز کلیدی برای بارسلونا.
بارسا برای قهرمانی در این فصل در 10 روز آتی سه بازی کلیدی و مهم را پیش رو دارد: دو بازی رفت و برگشت در لیگ قهرمانان با چلسی و شنبه شب دیدار الکلاسیکو در لالیگا. برای حضور در فینال دیگری از لیگ قهرمانان، دو بازی رفت و برگشت در برابر چلسی تعیین کننده خواهد بود و بازی با مادرید، امید به کسب قهرمانی در لالیگا را برای بارسا زنده نگه خواهد داشت.
در اغلب پیامهایی که پپ گواردیولا دراین چند سال اخیر به بازیکنان و هواداران بارسا داده است، این جمله به کرار شنیده شده است که: «وقتی وارد ماه آوریل می شویم، باید شرایط تیم طوری باشد که درکورس رقابتها، شانس قهرمانی وجود داشته باشد». در این فصل نیز بار دیگر شاهد آن هستیم که بارسا در هر سه جام لیگ قهرمانان، لالیگا و حذفی داعیه قهرمانی دارد و در حقیقت بار دیگر همان گفته های گواردیولا در ذهن ها تداعی می شود. برای بارسا ده روز آینده، روزهایی کلیدی خواهد بود که سرانجامِ آن می تواند هم در میدان لیگ قهرمانان و هم در رقابتهای داخلی اسپانیا قهرمانی را برای بارسا به ارمغان آورد.
استمفورد بریج و ال کلاسیکو
برای بارسایی ها ابتدای هفته با بازی چهارشنبه شب لندن شروع خواهد شد، همان جایی که باید در چارچوب لیگ قهرمانان و در مرحله نیمه نهایی برای بازی رفت به میدان بروند. برنامه به اینصورت تنظیم شده است که تیم در روز دوشنبه با رسیدن به لندن تا پنجشنبه مجبور خواهد بود، دور از نیوکمپ باشد؛ البته مطمئنا استمفورد بریج برای بازیکنان یادآور خاطرات خوش پیروزی در بازی نیمه نهایی سال 2009 را تداعی خواهد کرد.
بارسا مدت کوتاهی برای بازی چهارشنبه در لندن توقف خواهد داشت اما به محض بازگشت به کاتالونیا، خود را آماده بازی شنبه شب با رئال مادرید خواهد کرد. اگر چنانچه مردان گواردیولا بتوانند بازی با رئال را با برد پشت سربگذارند، با یک اختلاف امتیاز پشت سر مادریدی ها خواهند ایستاد. سایه حضور بارسا پشت سر مادریدی ها با فشار روانی زیادی برای تیم مورنیو همراه خواهد بود. اگر چنانچه رئال این بازی را مساوی کند و یا به نفع خود به اتمام برساند، درحقیقت راه حفظ قهرمانی بارسا بسیار دشوار خواهد شد. بی شک الکلاسیکوی پیش رو، یک الکلاسیکوی تعیین کننده خواهد بود.
صدای بازی فینال از مونیخ بگوش می رسد
درست سه روز بعد از بازی با مادریدی ها، بارسلونا باید در بازی برگشت نیمه نهایی پذیرای چلسی باشد و در حقیقت بازی برگشت در نیوکمپ است که حکم حضور در مونیخ را برای فینال ماه می صادر خواهد کرد. بارسا برای تبدیل شدن به تیمی که برای اولین بار توانسته است برای دو سال پیاپی قهرمان لیگ قهرمانان شود، با چالش بزرگی روبروست. بارسا در بازی برگشت با چلسی همانند بازی با رئالی ها از امتیاز میزبانی برخوردار است و این امتیاز میزبانی می تواند کلیدی برای حل این مشکلات باشد.
چالش های پیش روی بارسا در لالیگا و لیگ قهرمانان می تواند مانند تیغ دو لبه هم موجب لغزش بارسا شود و هم می تواند قدم بسیار بزرگ و تاثیر گذاری در مسیر فینال مونیخ و قهرمانی در لیگ داخلی قلمداد شود.
تنها یک روز بدون تمرین
بازیکنان در طول 10 روز آینده سه بازی را پیش رو خواهند داشت و برنامه تمرینی کاملی نیز در این 10 روز برای آنها در نظر گرفته شده است. مطابق برنامه چهارشنبه که روز بازی در استمفورد بریج است، برنامه تمرینی برگزار نخواهد شد؛ البته برنامه تمرینی سه شنبه عصر همان روز برگزار خواهد شد.
رونالدو:به عنوان یک رئالی،اعتراف دردناک است؛اما بارسا تیم فوق العاده ای است
بازیکن سابق تیمهای رئال و بارسلونابه تمجید از عملکرد تیم گواردیولا پرداخته
سایت گل- رونالدو نازاریو د لیما، ستاره سالهای نه چندان دور تیم ملی برزیل هم سابقه پوشیدن پیراهن بارسلونا را در کارنامه ورزشی اش می بیند و هم پیراهن رئال مادرید را برتن کرده. او تنها در یک فصل و در فصل 7-1996 بازیکن بارسا بود و زیر نظر بابی رابسون فوتبال بازی می کرد.
او در گفتگو با فیفا به تمجید از بارسا پرداخته.
رونالدو دراین باره گفته:« من رئالی هستم و سبک بازی رئال را واقعا دوست دارم ولی نمی توانم بارسلونا را نادیده بگیرم. بارسلونا تیم فوق العاده ای است.»
ستاره برزیلی درادامه صحبتهایش به نقاط قوت بارسا اشاره کرد و گفت:« شاید بارسا کارهای تماشایی ای را انجام ندهد ولی طوری بازی می کند که همه چیز خیلی ساده به نظر می رسد. تمام بازیکنان بارسا دقیقا می دانند که در هر لحظه چه کاری باید انجام دهند. توانایی در حفظ توپ، صبر برای رسیدن به دروازه حریف؛ اینها از نکات مثبت تیم فوق العاده گواردیولاست.»
رونالدو گفت:« بارسلونا یکی از بهترین تیمهایی است که در طول 35 سال زندگی ام دیده ام. اعتراف به این نکته، دردناک است ؛ چون من یک مادریدی هستم ولی درعین حال فکر می کنم که می توانیم چند جام رااز چنگ بارسایی ها در بیاوریم.»
ستاره سابق بارسا و رئال، با یادآوری روزهای حضورش در رختکن برنابئو گفت:« خاطرات خیلی خوبی از روزهای حضورم در رئال به یاد دارم و فکر می کنم که این بهترین روزهای کارنامه فوتبالی ام بوده. به علاوه دوران حضورم دراینتر را هم خیلی دوست داشتم. من واقعا اینتر و زندگی در شهر میلان را دوست داشتم. من هرجایی که رفتم، دوستان زیادی پیدا کردم و به من خیلی خوش گذشت.»
رونالدو درادامه این گفت وگویش با فیفا درمورد نیمار هم صحبت کرد و گفت:« نیمار با مهارت ترین بازیکن در نسل جدید بازیکنان کنونی برزیلی است. او قدش بلند است، قدرتمند است و یک گلزن خوب است. قدرت ضربات سر نیمار فوق العاده است و هر دو پایش توانا هستند.»
ویرایش توسط saeid_8992 : 04-17-2012 در ساعت 19:51
بالاک: شکست سال 2009 مقابل بارسا، دردناک ترین شکست دوران حرفه ای ام است
در آن دیدار آبی ها اعتقاد داشتند داور بازی در چند صحنه مهم به ضرر آنها سوت زده است.
سایت گل- میشائیل بالاک، هافبک سابق چلسی، اعلام کرد هنوز شکست این تیم مقابل بارسا در سال 2009 و حذف از لیگ قهرمانان در مرحله نیمه نهایی، دردناک ترین شکست دوران حرفه ای اش محسوب می شود.
در فصل 08-2009، دو تیم بارسا و چلسی در مرحله نیمه نهایی رقابت های چمپیونزلیگ مقابل هم قرار گرفتند و بعد از تساوی بدون گل در دیدار رفت، دو تیم در استمفوردبریج به مصاف هم رفتند. در این دیدار چلسی تا دقایق پایانی از حریف پیش بود اما گل اینیستا آبی و اناری ها را راهی فینال رم کرد.
در آن دیدار آبی ها اعتقاد داشتند داور بازی در چند صحنه مهم به ضرر آنها سوت زده است.
بالاک در گفتگو با نشریه تایمز گفت:" من در طول دوران حرفه ای ام لحظات بدی را سپری کردم اما شکست چلسی مقابل بارسا در فصل 09-2008 دردناک ترین شکست من بود.
خیلی از بازیکنان چلسی هم چنین احساسی دارند اما فکر نمی کنند آنها در دیدار پیش رو با بارسا به دنبال انتقام گرفتن باشند.
هنوز باورم نمی شود ما آن دیدار را به دلیل گل خورده در خانه حریف از دست داده باشیم. ما در سال 2009 تیم قوی تری نسبت به سال پیش از آن که به فینال چمپیونزلیگ رسیدیم، داشتیم و من مطمئن بودم که می توانستیم در آن سال قهرمان شویم."
تری: اگر مسی را مهار نکنیم، بارسا تکهتکهمان میکند
ستاره باتجربه چلسی از رویارویی تیمش با بارسا می گوید
سایت گل- جان تری، کاپیتان چلسی در آستانه دیدار تیمش مقابل بارسا در نیمهنهایی لیگ قهرمانان با روزنامه اسپانیایی «آ. اس» به گفتوگو نشسته است. از نظر او بارسا غیرقابل مهار نیست اما تیمی است که میتواند حریف را تکهتکه کند.
*وقتی معلوم شد که باید در نیمهنهایی جلوی بارسا بازی کنید، چه حس و حالی در تیم بهوجود آمد؟
شور و هیجان زیادی در تیم بهوجود آمد. از این که جلوی حریفی بازی میکنیم که 4 یا 5 سال است جزو بهترینهای دنیاست، خیلی خوشحالیم. در حالی با آنها روبهرو میشویم که تیم شرایط خوبی دارد و داریم در بازیها نتایج خوبی میگیریم.
*بازیهای قبلی میتواند انگیزهای برای تیمتان در این دیدار باشد؟
به هیچعنوان. آن بازیها مربوط به گذشته بودهاند. نگاهمان همیشه باید رو به جلو باشد.
*وضعیت مصدومیتت چطور است؟
نمیخواهم حتی یک بازی را هم از دست بدهم. کادرپزشکی به من کمک میکند که در هر بازی چطور به بهترین شکل تمرکز کنم و دردم را فراموش کنم.
*از بازی در برابر مسی میترسی یا برعکس برایش اشتیاق داری؟
این یکی از آن موقعیتهایی است که میتوانی از آن نهایت لذت را ببری و بعد هم برای بچههایت تعریف کنی که مقابل چنین کسی بازی کردهای. بچههای من عاشق مسی هستند و من هم به آنها گفتهام که خودشان را آماده کنند که دارم میروم جلوی او از تیمم دفاع کنم. این که فوتبال حال حاضر دنیا، نابغهای مثل او دارد، واقعاً خوشایند است. روزی که فوتبال را کنار بگذارم به کارنامه کاریام و به فیلم بازیهایم نگاه خواهم کرد و شبی که جلوی مسی، یکی از بهترینهای تاریخ فوتبال ایستادهام را به یاد خواهم آورد. از این موضوع مثل یکی از شاهکارهای زندگیام یاد خواهم کرد. مسی برای من یکی از بزرگان تاریخ است. او آدم شگفتانگیز و انسان بزرگی است. وجود کسی مثل او برای ورزش دنیا افتخاری بزرگ محسوب میشود.
*از نظر تو این سؤال میتواند معنی داشته باشد: «چطور میشود مسی را متوقف کرد؟»
او یک جادوی تمامعیار است. فقط به شکل گروهی است که میشود جلویش را گرفت. ما پیش از این در استمفوردبریج نشان دادهایم که این کار امکانپذیر است.
با این حال خیلی خوب میدانم که اگر بهخوبی از عهده این کار برنیاییم، بارساییها تکهتکهمان خواهند کرد.
*بعضی از بازیهای چلسی مقابل بارسا واقعاً درخشان بوده...
ما از معدود تیمهایی هستیم که توانسته در «نوکمپ» با بارسا برابری کند، البته در این بازی هر اتفاقی ممکن است بیفتد.
*به نظر میرسد تورس هم دارد به بهترین سطح فوتبالش نزدیک میشود...
در صورتش میبینم که دارد لذت میبرد. او این توانایی را دارد که نشان دهد که با بقیه فرق دارد
گواردیولا: اصلا بحث انتقام مطرح نیست؛بعد از گل اینیستا، از همه بیشتر،من دویدم
مربی تیم کاتالان در انتظار یک بازی کم گل است
سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا در کنفرانس خبری قبل از دیدارتیمش مقابل چلسی درمرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا شرکت کرد.او در صحبتهایی با یادآوری مصاف دو تیم درمرحله نیمه نهایی همین رقابتها در سال 2009 گفت:« یادم می آید که بازی خیلی سختی بود. دقیقا مثل همین بازی که پیش روی ماست. در بازی رفت آن سال حمله کردن برای ما خیلی سخت بود. در بازی برگشت ، گل اسین باعث شد تا چلسی کنترل بازی را در دست بگیرد؛ کاری که کمتر تیمی می تواند آن را انجام دهد. اخراج آبیدال باعث شد تا ما نیم ساعت با یک بازیکن کمتر بازی کنیم و والدس مارا نجات داد. در نهایت در اولین سال حضورم، با این خوش شانسی مواجه شدیم. هیجان در سال اول و این عشق.... بازی حذفی خیلی سختی بود.»
گواردیولا درمورد بازی 4شنبه شب می گوید:« بازی 4شنبه شب با گلهای کمی همراه خواهد بود و سرنوشت این بازی را جزئیات کوچک رقم خواهند زد.»گواردیولا معتقد است که تیمش با بارسای سال 2009 تغییر چندانی نکرده:« به نظر من روحیه تیم، همان روحیه قبلی است. پایه و اساس تیم ما، همان تیمی است که در سال 2009 به لندن آمده بود. ما نسل بی نظیری از فوتبالیست ها را دراختیار داریم که آنها را تحسین می کنیم.آنها یک دهه ای است که این تیم را در صدر تمام رقابتهایی که در آن شرکت کرده اند، نگاه داشته اند. این نسل، شبیه نسل ماست که سالها تیم را به جلو رانده اند.»از سوی دیگر گواردیولا اعتقاد دارد که بازیکنان چلسی برای انتقام پا به میدان نمی گذارند:« اصلا بحث انتقام نیست و بحث صعود به فینال مطرح است.»پپ بایاد آوری گل اینیستا، به شوخی گفت:« نمی دانم که آیا او فردی است که بیشتر از بقیه شادی کرد یا نه ولی مطمئنا کسی که بهتر از همه دوید، من بودم.البته خیلی ها هستند که در چنین شرایطی، مثل من شادی می کنند؛چون گل اینیستا یک گل ویژه بود.»گواردیولا معتقد است که الان زمان مناسبی برای صحبت کردن درمورد تمایل آبراموویچ برای به خدمت گرفت او و احتمال انتقال چابی و اینیستا به لندن نیست:« فکر می کنم که چابی و اینیستا کارنامه ورزشی شان را در بارسا به اتمام خواهند برد. اینها تنها یک فرضیه است و الان زمان مناسبی برای صحبت کردن دراین باره نیست. من اینجا هستم که مقابل چلسی قرار بگیریم.»گواردیولا در پاسخ به سوالی درمورد صحبتهای زلاتان ایبراهیموویچ بعد از حذف میلان به دست بارسا گفت:« این بازیکن سوئدی هم تیمی های سابقش را بهتر می شناسد و بهتر از هرکسی می داند که هیچ کدام از این بازیکنان به او توپی را برای گلزنی نمی دهند وهیچ کسی شیرجه نمی رود.»مربی آبی اناری ها در مورد احتمال برگزاری یک ال کلاسیکوی دیگر در فینال لیگ قهرمانان اروپا گفت:« خانمها می گویند که ما مردها نمی توانیم دو کار را به صورت همزمان انجام دهیم. پس ما الان باید به بازی با چلسی فکر کنیم و بعد از آن به فکر بازی با رئال باشیم.ما با سختی های زیادی مواجه خواهیم شد و بعد از بازی با چلسی شام می خوریم، استراحت می کنیم و دو روز زمان داریم تا خودمان را برای بازی شنبه شب آماده کنیم. »سوال بعدی در مورد تمدید قرارداد پپ با بارسا بود.او بار دیگر از ارائه یک پاسخ روشن دراین باره اجتناب کرد و گفت:« هدیه این است که الان دوباره اینجا هستیم. از شاگردانم و سران باشگاه متشکرم که بار دیگر در کنفرانس خبری قبل از یک بازی درمرحله نیمه نهایی هستم. این اتفاقی غیرقابل باور بود. برای فردی مثل من که مربیگری را از دسته سوم آغاز کردم و این پاداش تمام روزهای سختی است که در طول یک فصل ممکن است رخ دهد . تنها چیزی که درحال حاضر من را نگران می کند، بازی استمفورد بریج است.احساساتی که الان دارم شباهت فراوانی به احساساتم دراولین سال مربیگری در بارساست.»او در پاسخ به سوالی درمورد احتمال غیبت داوید لوئیس اعلام کرد که اگر او نباشد، کیهیل جای او را خواهد گرفت:« آنچه روشن است این است که چلسی با 11 بازیکن، به میدان می آید. »مربی تیم کاتالان درپایان صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که تیمش کار سختی را برای صعود ازاین مرحله پیش رو دارد:« تاریخ می گوید که بار چهارم، سخت ترین بار در مقایسه با دفعات قبل است. دست یابی به این افتخار برای چندین بار، کار خیلی سختی است. اولا به این خاطر که ما قهرمانیم ودرهر بازی از ما توقع می رود که به پیروزی برسیم. این بار از ما می خواهند تا مقابل تیمی ببریم که مهره های خیلی بزرگی دارد. و ما به ندرت می توانیم مقابل آنها موقعیت خلق کنیم.»[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بارسلونا در لندن.
تیم در لندن به سر می برد و چهارشنبه در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان با چلسی روبرو خواهد شد. گواردیولا 22 بازیکن از جمله کیتا و آفلای را برای رویارویی اروپایی با خود آورده است.
بارسلونا در چارچوب مرحله رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان، روز چهارشنبه در لندن به مصاف چلسی خواهد رفت. بارسا در بعد از ظهر روز دوشنبه شهر بارسلون را به مقصد انگلستان ترک کرده بود و تا روز پنج شنبه به وطن بر نخواهد گشت. تیم راس ساعت 9 شب(به وقت محلی) در لندن فرود آمد (یک ساعت عقب تر از وقت محلی کاتالان) و مستقیما به سمت هتل حرکت کردند.
ساندرو روسل، همراه با اعضای هیئت مدیره و مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا، آندونی زوبی زاررتا، به همراه تیم وارد لندن شده اند.
بعد از ظهر سه شنبه، پیش نمایش لیگ قهرمانان
امروز گواردیولا 22 بازیکن تیم را در استمفورد بریج قبل از بازی چهارشنبه تمرین داد. بازیکنان برای شروع تمرین راس ساعت 18:15 (زمان به وقت محلی) بر روی زمینی که آندرس اینیستا سه سال پیش در آخرین دقیقه بازی، آن گل بیاد ماندنی را به ثمر رساند، حضور پیدا کردند. پپ گواردیولا و فابرگاس نیز راس ساعت 17:35 برای کنفرانس مطبوعاتی، قبل از تمرین حاضر شدند.
نمایندگانی از هر دو باشگاه ساعت 19:45، در شامی رسمی شرکت کردند؛ ساندرو روسل رهبر هیئت اعزامی بارسلونا بود.
ملاقات در فلکه ترافالکار
این امر برای طرفداران باشگاه بارسلونا، زمانی که تیمشان در لندن بازی دارد، به یک رسم تبدیل شده است. طرفداران باشگاه بارسلونا روز چهارشنبه، 45 دقیقه مانده به شروع بازی در فلکه ترافالکار گردهم خواهند آمد.
آندرس اینیستا: «شرایط تیم عالی به نظر می رسد، من هم خوشبین هستم».
هافبک تکنیکی بارسا، عصر روز گذشته در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: «در سفر خود به لندن، به دنبال کسب یک پیروزی شیرین هستیم نه تساوی». آخرین باری که دو تیم در استمفورد بریج به مصاف هم رفتند، اینیستا گل پیروزی بخش تیمش را به ثمر رسانده بود. وی در مورد آن بازی گفت: «باعث افتخار من است که در آن مسابقه برای تیمم گلزنی کردم و خیلی خوشحالم که چنین گلی را در کارنامه ام دارم. احساس من در مورد آن گل و آن لحظه قابل وصف نیست». اما اینیستا هشدار داد: «آنچه در فصل 2009 اتفاق افتاد، مربوط به گذشته است و چهارشنبه یک بازی دیگر را بین دو تیم شاهد خواهیم بود».
اینیستا عصر روز گذشته بعد از تمرین پایانی تیم در نیوکمپ که پیش از عزیمت آبی و اناری پوشان به لندن برگزار شد، در گفتگو با خبرنگاران در مورد گل تاریخی اش در ششم می 2009 که باعث صعود بارسا به فینال رم و رویارویی با منچستر یونایتد شد، گفت: «فکر می کنم دوباره صحبت کردن در مورد آن گل اجتناب ناپذیر است، اما یادآوری آن بسیار شیرین است چرا که آن لحظه، نه فقط برای من، بلکه برای کل تیم، یک لحظه حساس و سرنوشت ساز بود. زمان زیادی از آن مسابقه گذشته و بازی چهارشنبه ما برابر این تیم، یک بازی جدید برای هر دو تیم خواهد بود. باعث افتخار من است که در آن مسابقه برای تیمم گلزنی کردم و خیلی خوشحالم که چنین گلی را در کارنامه ام دارم. احساس من در مورد آن گل و آن لحظه قابل وصف نیست».
تیم در شرایط خوبی به سر می برد
اینیستا همچنین در مورد این هفته پیشرو گفت: «هفت روز بسیار مهم، سرنوشت ساز و غیر قابل برگشت – یا هر واژه ای که بتواند حساسیت این هفته را بیان کند- در انتظار ماست. بازی ما برابر چلسی سرنوشت صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا را تعیین خواهد کرد و دیدار شنبه شب ما می تواند امید قهرمانی مان در لالیگا را همچنان زنده نگه دارد. در حساس ترین مقطع فصل به سر می بریم و خوشبختانه تیممان در شرایط خوبی قرار دارد و همین موضوع ما را به آینده خوشبین کرده است. در ابتدای فصل، همه ما رسیدن به چنین روزهایی را پیش بینی کرده بودیم. ما چندین ماه جنگیده ایم تا به اینجا رسیدیم و هنوز شانس کسب هریک از جامهای ممکن را داریم».
بر اساس صحبت های اینیستا هیچ نگرانی مبنی بر اینکه بازی با رئال مادرید در هفته بعدی لالیگا ممکن است از تمرکز تیم برای دیدار پیشرو با چلسی بکاهد، وجود نخواهد داشت: «ما فقط 180 دقیقه تا فینال لیگ قهرمانان اروپا فاصله داربم. تمرکز ما باید بر روی بازی با چلسی باشد، اما اگر به هر چیزی غیر از آن فکر کنیم، ممکن است دچار اشتباه شویم».
چلسی باتجربه تر از قبل
اینیستا درباره مقایسه بازی معروف بارسا- چلسی در سال 2009 با دیدار چهارشنبه شب دو تیم، به پخته تر شدن تیم چلسی اشاره کرد: «آنها هم اکنون باتجربه تر از قبل هستند. آنها در سال 2009 یک تیم قوی داشتند و البته الان نیز نسبت به گذشته قویتر، محکمتر و خطرناک تر هستند. علاوه بر تمام اینها، از امتیاز میزبانی برخوردارند». اینیستا همچنین به تقویت شدن این تیم انگلیسی پس از اضافه شدن دو همتای اسپانیایی خود یعنی فرناندو تورس و خوان ماتا به جمع آنها تاکید کرد.
اینیستا در پایان صحبتهایش به عزم راسخ تیمش برای گرفتن امتیاز کامل بازی در لندن اشاره کرد: «ما برای پیروزی به آنجا می رویم، می رویم تا با انجام یک بازی کم اشتباه عملکرد خوبی به نمایش بگذاریم. می دانیم بازی در دو مرحله انجام خواهد شد، اما فقط برای پیروزی به آنجا خواهیم رفت».
گواردیولا و دی ماتیو: رودررویی دوباره بعد از 12 سال.
12 سال بعد از بازی مقابل یکدیگر در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان بین اف سی بارسلونا و چلسی، این دو مرد یکبار دیگر در روز چهارشنبه، اما این بار به عنوان سرمربی رو در روی هم قرار می گیرند.
این چهارشنبه، 18 آوریل، جوزپ گواردیولا و روبرتو دی ماتیو به عنوان سرمربی های بارسلونا و چلسی رو در روی هم قرار خواهند گرفت؛ 12 سال بعد از اینکه این دو به عنوان بازیکن مقابل هم قرار گرفتند در حالی که به ترتیب از آبی اناری ها و آبی ها دفاع می کردند. آن بازی در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان فصل 2000-1999 بود. در آن زمان، بارسا به نیمه نهایی صعود کرد.
شب رویایی در نیوکمپ
نتیجه 3-1 در استمفورد بریج تیم لوئیس ونگال را در شرایط متفاوتی در بازی برگشت در نیوکمپ قرار داد. در آن شب اف سی باسلونا با یک عملکرد رویایی 5 بار دروازه چلسی را مورد هدف قرار داد تا از حضور در نیمه نهایی مطمئن شود. کاتالان ها در مرحله بعد توسط والنسیا حذف شدند.
ریوالدو، با دو گل (دقایق 24 و 99)، فیگو (دقیقه 45)، دنی (دقیقه 83) و کلایورت (دقیقه 104) گلزنان بارسا بودند، در حالی که فلو گلزن تیم انگلیسی بود. دی ماتیو، که در ترکیب ابتدایی در نیوکمپ حضور داشت، نتوانست کار زیادی برای جلوگیری از برد بارسا با کاپیتانی جوزپ گواردیولا انجام دهد.
حضور پویول
گواردیولا تنها بازیکن اف سی بارسلونا نبود که در سال 2000 مقابل چلسی بازی کرد. کارلس پویول همچنین آن شب در زمین حضور داشت. کاپیتان کنونی بارسا، در ترکیب اول بازی حضور داشت و بعد از 86 دقیقه آبلاردو جای او را گرفت، او در بیشتر بازی با فلو درگیر بود.
در مصاحبه رویستا بارسا در سال 2005، پویول «جو پراحساسی» را که در آن شب در نیوکمپ وجود داشت، یادآور شد. او همچنین درباره روز بازی برگشت مقابل چلسی گفت: «من جنگ تن به تن با فلو را به یاد می آورم. اصلا قرار نبود من آن شب بازی کنم، اما ونگال، بعد از جلسه تمرینی که من باید با کلایورت یارگیری می کردم گفت که تو می توانی بازیکنانی که از تو بلندتر هستند را با قدرت بازی هوایی خود مهار کنی. من به او گفتم من نمی دانم که می توانم یا نه، اما مطمئنا می خواهم امتحان کنم. دو روز قبل از بازی او به من گفت که من باید بازی کنم و باید مراقب فلو باشم».
مسیر دی ماتیو
روبرتو دی ماتیو بعد از اخراج مربی برجسته این تیم یعنی ویلاسبواس، در ماه مارس به نیمکت تیم چلسی رسید. به عنوان یک بازیکن فوتبال، دی ماتیو قبل از بازی برای لاتزیو از سال 1993 تا 1996، برای 3 تیم مختلف سوییسی به نامهای شوفزن، زوریخ و آرائو بازی کرد. او در سال 1996 به چلسی ملحق شد و تا سال 2002 در این تیم ماند. در حقیقت، دی ماتیو بیشتر افتخارات خود را با این تیم لندنی بدست آورده است. او در 31 سالگی به دلیل مصدومیت بازنشسته شد و به عنوان افسانه آبی از او یاد می شود. گواردیولا در مورد مربی چلسی گفت: «او یک کار فوق العاده انجام می دهد و امتیازات بسیاری را بدست می آورد».
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)