Design & Developed BY Patira

صفحه 204 از 470 نخستنخست ... 104154194202203204205206214254304 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,031 تا 2,040 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

پیش فرض مهدوی‌کیا: زیاد گل خوردن مشکل ماست/امیدوارم یک مدیر کاربلد رئیس فدراسیون شود.

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در آستانه مسابقات جام جهانی امیدوارم یک مدیر کاربلد رئیس فدراسیون فوتبال ایران شود.

مهدی مهدوی‌کیا پس از تمرین امروز در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی که چرا پرسپولیس همان‌طور که خوب می‌برد، خوب هم می‌بازد نیز گفت: متاسفانه یکی از بزرگ‌ترین مشکلات ما در فصل جاری این است که گل زیاد خورده‌ایم، اگر مقداری در دفاع تیمی تمرکز بیشتری داشته باشیم می‌توانیم بهتر عمل کنیم.
    ما در گل‌های زده خیلی خوب هستیم اما باید گل‌ های خورده تیم را آمارش را پایین تر بیاوریم. ما نباید راحت‌ گل بخوریم این مشکلی است که امیدوارم از این هفته حل شود.
    وی در پاسخ به سؤالی که این مشکل از کجاست نیز گفت: به نظر من در کار تیمی دفاعی مشکل داریم. نمی‌شود گفت که مقصر دروازه‌بان و یا دفاع است. ما مشکل دفاعی تیمی داریم در این چند روز با تدابیر دنیزلی خوب کار کردیم تا دیگر گل راحت نخوریم. گل در فوتبال رد و بدل می‌شود و امری طبیعی است، اما راحت گل خوردن برای یک تیم در شرایط حساس اصلا خوب نیست.
    مهدوی کیا در پاسخ به سؤالی که فکر نمی‌کنید یکی از دلایل گل خوردن شما در بازی برابر فجر سپاسی عملکرد ضعیف حسین هوشیار بود، گفت: من بازیکن هستم و این نظر سرمربی است که چه بازیکنی به میدان برود. اتفاقی که در بازی برابر فجر افتاد یک حادثه بود که باعث شد فجر 3 شوت بزند و هر 3 ضربه آنها وارد گل شود که امیدوارم دیگر چنین تجربه ای برای پرسپولیس تکرار نشود.
    کاپیتان پرسپولیس درباره حریفان آسیایی این تیم اظهار داشت: ما 2 حریف بسیار سخت را در پیش داریم و منتظر هستیم تا حریف سوم خود را بشناسیم. خودتان می‌دانید الهلال عربستان همیشه جزو بهترین تیم‌هایی آسیایی بوده و سرمایه گذاری خوبی می‌کند در کناراین تیم نیز الغرافه که یکی از بهترین تیم‌های قطر است نیز در گروه ما حضور دارد. این دو تیم بازیکنان خارجی بسیار خوبی دارند و قطعا کار ما سخت است.
    وی افزود: امیدوارم بتوانیم در لیگ قهرمانان آسیا شرایطی را که در این فصل برایمان به وجود آمده را جبران کنیم. الهلال در چند بازی اخیر خود خوب نتیجه گرفته اما من قبلا هم مقابل الهلال هم بازی کردم و در چند دوره این تیم حریف تیمی بوده که من در آن توپ می‌زدم. مطمئن باشید فوتبال را هم بسیار خوب بازی می‌کنم. من باز هم می‌گویم امیدوارم شرایطی به وجود آوریم که پرسپولیس باز هم به روزهای خوب خود در آسیا برگردد. به نظر من الهلال، الغرافه و پرسپولیس هر 3 تیم شانس صعود به مرحله بعدی را دارند. البته باید ببینیم که تیم چهارم گروه چه تیمی است.
    مهدوی کیا ادامه داد: با این شرایط نمی‌توان حدس زد که کدام تیم به مرحله بعدی صعود خواهد کرد قطعا هم تیم‌ها با قدرت خواهند آمد. البته ما اگر تلاش کنیم می‌توانیم از گروه خود صعود کنیم که امیدوارم این اتفاق بیفتد. من مقابل الهلال چند دوره بهترین بازی خودم را به نمایش گذاشتم و بیشتر اوقات هم با لطف خدا برنده بازی بودم اما بازی فوتبال است و باید ببینید که چه اتفاقی می‌افتد.
    کاپیتان پرسپولیس در پاسخ به سؤالی که فکر نمی‌کنید گل‌های خورده در لیگ برتر برای شما در آسیا دردسر ساز شود نیز گفت: قطعا تیم‌های آسیایی با توجه به سرمایه گذاری که کرده‌اند خیلی قوی‌تر هستند. ما باید راهکارهایی داشته باشیم که در دفاع تیمی بیشتر دقت کنیم و وارد لیگ قهرمانان آسیا شویم.
    وی در خصوص انتخابات فدراسیون فوتبال عنوان کرد: امیدوارم کسی رئیس فدراسیون فوتبال شود که کار بلد باشد، ما بازی‌های مهم جام جهانی را در پیش داریم و در کنارش باید به جام ملت‌ها فکر کنیم. امیدوارم شرایط فوتبال ما به جایی برسد که دوباره جزو قدرت‌های آسیا شویم.
    مهدوی کیا درباره تعطیلات لیگ برتر و اعتراض‌های انجام شده نیز گفت: اگر برنامه ریزی طوری بود که مثل تیم‌های اروپایی لیگ ما منظم برگزار می‌شد و در کنارش مسابقه ملی نیز برگزار می‌شد شرایط بهتر بود ما لیگ خودمان را 6 یا 7 هفته پشت سر هم و تحت فشار برگزار کردیم و به خیلی از تیم‌ها ضربه خورد. بازیکنان مصدوم زیاد شدند و دست تیم‌ها بسته شد. اما الان می‌خواهیم به یکباره دو هفته لیگ برتر را تعطیل کنیم ما باید به دنبال این برویم که تیم ملی و باشگاه‌ها در کنار هم مثل اروپا کار خود را دنبال کنند این طور قطعا شرایط بهتر است.
    مهدوی‌کیا پرسپولیس در پاسخ به سؤالی درباره رقابت 4 تیم در صدر جدول بوندس لیگا نیز گفت: من در لیگ آلمان طرفدار تیم خاصی نیستم ولی شما دقت کنید امسال گالدباخ یکی از پدیده‌های فوتبال آلمان بوده آنها سال گذشته در مرحله پلی آف به بوندس لیگا راه پیدا کردند. الان هم جزء مدعیان هستند. این تیم شب گذشته مقابل شالکه یک بازی خوب را انجام داد و حریفش را شکست داد. به نظر من با این حساب اگر دورتموند بتواند قهرمانی خودش را تکرارکند کار بزرگی کرده است.
    مهدوی کیا همچنین در پاسخ به سؤالی که آیا شما دوست داشتید در دورتموند بازی کنید نیز گفت: من از دوتموند هیچ وقت پیشنهاد نداشتم اما بازی کردن در این تیم به نظر من برای هر فوتبالیست می‌تواند یک رویا باشد. این تیم 80 هزار هوادار در جوی بسیار خوب دارد. ولی من همیشه می‌گویم از شرایطی که در هامبورگ آلمان داشتم همیشه راضی هستم. متاسفانه من در فوتبال آلمان در سال‌های اول به خاطر تیم ملی خیلی ازبازی‌ها را از دست دادم که بیشتر بازی‌ها مقابل دوتموند بود، اما در هامبورگ همیشه گل زدم، پاس گل دادم و موثر بودم. این موضوع جزئی از خاطرات فوتبال من خواهد ماند.
    کاپیتان پرسپولیس در پایان در پاسخ به سؤالی که آیا این شما فکر می‌کنید پرسپولیس برای فصل آینده بتواند کسب سهمیه کند و یا شما در خصوص آینده فوتبال خود فکر کرده‌اید یا نه گفت: من هنوز درباره آینده فوتبالی‌ام تصمیم نگرفته ام اما برای ما کسب سهمیه دور از دسترس نیست. بازی‌های زیادی باقی مانده است. باید در بازی های آینده نتایجی را بگیریم که به جمع بالا نشینان جدول اضافه شویم و برای کسب سهمیه رقابت کنیم. کار سخت است اما بعید می‌دانم که فعلا چیزی از دست داده باشیم. هنوز فرصت داریم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Just Real Madrid & Man Utdl

3. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض هوشیار: مشکلات چشمی مرا از خودشان درآورده‌اند / مصدوم بودم نباید بازی می‌کردم.

دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که آیا چشم شما مشکل دارد یا خیر گفت: این مسئله‌ای است که از خودشان درآورده‌اند و بروید از خودشان بپرسید.

حسین هوشیار در خصوص اینکه برخی رسانه‌ها اعلام کرده‌اند وی از ناحیه چشم مشکل دارد و همین موضوع باعث شد پرسپولیس در بازی مقابل فجر سپاسی سه گل بخورد گفت: متأسفانه مطلبی را در برنامه ۹۰ نشان دادند که من چیزی به چشمم زده بودم.
    این موضوع به خاطر سرما و یخ‌بندان هوا بود. در دمای ۵ درجه زیر صفر هرکسی شاید برای حفاظت از چشمانش کاری انجام دهد.
    وی در پاسخ به این سؤال که آیا چشم شما مشکل دارد یا خیر گفت: این مسئله‌ای است که از خودشان درآورده‌اند و بروید از خودشان بپرسید که چشم من مشکل دارد یا خیر. در بازی مقابل فجر از ناحیه آشیل پا مصدوم بودم و باید در دقیقه ۴۵ از زمین بازی بیرون می‌آمدم چون آشیل پایم مشکل داشت. اشتباه کردم در زمین ماندم.

5. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض گزارش تصویری : تمرین یکشنبه پرسپولیس.

گزارش تمرین صبح یکشنبه تیم فوتبال پرسپولیس در مجموعه درفشی فر به روایت عکس:

ویرایش توسط AmirUtd : 02-12-2012 در ساعت 20:25

7. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض 7 پرسپولیسی به تیم ملی دعوت شدند.

کارلوس کرش سرمربي تيم ملي فوتبال ايران امروز (يکشنبه) اسامي 37 بازيکن دعوت شده به تیم ملی را در حالی اعلام کرد که نام 7 بازیکن پرسپولیس در آن به چشم می خورد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کادر فنی تیم ملی فوتبال کشورمان نام 37 بازیکن را برای دعوت اولیه به اردوی تیم ایران اعلام کرد که پس از آن، چهارشنبه شب و پس از برگزاري ديدارهاي هفته بيست و ششم ليگ برتر، اسامي 27 بازيکن اعلام خواهد شد تا تيم ملي را در اردوي دوبي همراهي نمايند. ضمنا در بازگشت به تهران، از ميان 27 بازيکن مذکور، 23 نفر براي ديدار روز دهم اسفند با قطر برگزيده خواهند شد.
    اسامی دعوت شدگان به شرح زیر اعلام شد:
    پرسپوليس: علي کريمي، مازيار زارع، محمد نوري، غلامرضا رضايي، عليرضا نورمحمدي، اميرحسين فشنگچي، مهرداد پولادي.

9. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض رویانیان تا عصر امروز برای شرکت در انتخابات فدراسیون فوتبال تصمیم می گیرد.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس فرم ثبت نام در انتخابات فدراسیون فوتبال را تحویل گرفت.

محمد رویانیان که از مدتی قبل زمزمه هایی مبنی بر حضورش در انتخابات فدراسیون فوتبال شنیده می شد عصر روز گذشته فرم های ثبت نام برای شرکت در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال را تحویل گرفت.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس قرار است تا عصر امروز برای ثبت نام در انتخابات فدراسیون تصمیم نهایی را بگیرد.
    تاکنون علی کفاشیان و مهدی تاج برای ریاست فدراسیون فوتبال ثبت نام کردند. مهلت ثبت نام در انتخابات فدراسیون فوتبال تا فردا است و انتخابات 15 اسفند برگزار می شود.

11. کاربر روبرو از پست مفید AmirUtd تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض محمدی: پرسپولیس بازیکن خوب پیدا کند، هیئت رئیسه کمک می کند.

رئیس سازمان لیگ برتر فوتبال گفت: کفاشیان و تاج از من خواستند به عنوان نایب رئیس فدراسیون ثبت نام کنم.

عزیز محمدی که روز گذشته در پست نایب رئیسی فدراسیون فوتبال ثبت نام کرد اظهار داشت: با توجه به اساسنامه جدید کسی که برای ریاست انتخابات فدراسیون ثبت نام می کند باید نواب خود را هم به مجمع معرفی کند.
    در صورتی که آن فرد رای بیاورد در مورد نواب معرفی شده از سوی وی رای گیری می شود و این مستلزم است تا نواب معرفی شده هم ثبت نام کنند. به همین دلیل کفاشیان و تاج که برای ریاست ثبت نام کردند از من خواستند برای نایب رئیسی ثبت نام کنم و روز گذشته این کار را کردم.
    وی در ادامه در خصوص اینکه آیا باشگاه پرسپولیس می تواند در لیگ قهرمانان آسیا دروازه بان خارجی جذب کند، عنوان کرد: با توجه به سیستم TMS که برای نقل و انتقال بازیکنان است و فیفا تایید کرده، اگر باشگاهی بخواهد بازیکن خارجی یا بازیکن آزاد بگیرد باید طبق آئین نامه نقل و انتقالی فدراسیونی که در آن مشغول به کار است، اقدام به جذب بازیکنی کند که تاریخ فسخ قراردادش با باشگاه قبلی با تاریخ اتمام نقل و انتقالات فدراسیون یکی باشد. اگر باشگاه پرسپولیس بتواند بازیکن خوبی که تاریخ فسخ قراردادش با نقل و انتقالات ما یکی باشد پیدا کند این مسئله را به فدراسیون می گوید و سپس ما در هیئت رئیسه فدراسیون مطرح می کنیم و به آنها کمک می‌کنیم.
    وی در مورد اینکه چرا قرارداد مهرداد پولادی با پرسپولیس ثبت نمی شود، گفت: باشگاه پرسپولیس باید مدارک را بیاورد تا این قرارداد را ثبت کنیم. از طرف ما مشکلی وجود ندارد.

13. کاربر روبرو از پست مفید AmirUtd تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض غریب؛ سخنگوی کارگروه های جام قهرمانان و حرفه ای سازی پرسپولیس شد.

حمید رضا غریب مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس، با حفظ سمت به عنوان سخنگوی کارگروه های جام قهرمانان آسیا و حرفه ای سازی باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس منصوب شد.

در پی دومین جلسه کارگروه های جام قهرمانان آسیا و حرفه ای سازی، تصویب شد از این پس مدیر روابط عمومی باشگاه به عنوان سخنگوی این کمیته ها در امر اطلاع رسانی اقدام کند.

در بخشی از این حکم که از سوی محمد رویانیان، مدیر عامل باشگاه پرسپولیس صادر شد، آمده است:
    جناب آقای حمیدرضا غریب، مدیر روابط عمومی؛ با توجه به در پیش بودن مسابقات جام باشگاه های آسیا و تشکیل کارگروه حرفه ای سازی، به موجب این ابلاغ به سمت سخنگوی کارگروه جام قهرمانان و کارگروه حرفه ای سازی باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس منصوب می شوید.

15. کاربر روبرو از پست مفید AmirUtd تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض زمان برگزاری دیدار صبا و پرسپولیس در قم تغییر کرد.

زمان برگزاری دیدار تیم‌های فوتبال صبای قم و پرسپولیس تهران در هفته بیست و ششم لیگ برتر از سوی سازمان لیگ برتر فدراسیون فوتبال تغییر کرد.

در حالی که استارت بازی‌های هفته نهم از دور برگشت رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور از عصر فردا زده می‌شود، دیدار تیم‌های فوتبال صبای قم و پرسپولیس تهران در هفته بیست و ششم لیگ یازدهم به میزبانی صبای قم برگزار خواهد شد.

در آغازین هفته نهم دیدارهای دور برگشت لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور و بر اساس برنامه، دیدار تیم‌های فوتبال صبای قم و پرسپولیس تهران قرار بود از ساعت 15 و 30 دقیقه چهارشنبه بیست و ششم بهمن ماه در ورزشگاه یادگار امام قم به انجام برسد که این دیدار 45 دقیقه زودتر یعنی از ساعت 14:45 دقیقه این روز برگزار خواهد شد.
    یازدهمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور بعد از اعلام برنامه دیدارهای 9 هفته پایانی این دوره از سوی سازمان لیگ برتر فدراسیون فوتبال در حالی در اوج حساسیت خود دنبال می‌شود که هم اکنون پنج تیم در بالای جدول رده بندی از مدعیان اصلی کسب عنوان قهرمانی به شمار می‌روند.
    نماینده فوتبال استان قم در حالی این هفته در دیداری خانگی از تیم فوتبال پرسپولیس تهران پذیرایی می‌کند که در هفته بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال موفق عمل نکرد و در میان ناباوری در دیدار خارج از خانه برابر فولاد خوزستان به شکست سنگین سه بر صفر تن داد.
    در فصل جاری مسابقات لیگ برتر فوتسال باشگاه‌های کشور، صبا با ترکیبی کاملا متفاوت نسبت به دوره‌های گذشته لیگ برتر با بازیکنان جدید، کم نام و نشان و جویای نام البته در کنار چهره‌های باتجربه بسیار خوب در فوتبال کشور ظاهر شد که خیلی از کارشناسان این اتفاق را خدمتی بزرگ به فوتبال کشور دانستند.
    تیم فوتبال صبای قم در فصل یازدهم مسابقات لیگ برتر باشگاه‌های کشور، با حمایت استاندار قم به عنوان رئیس مجمع باشگاه صبا با قدرت در لیگ برتر حضور یافته است و این مهم می‌تواند به موفقیت فوتبال قم و ایجاد انگیزه در بین جوانان فوتبالیست قمی در سال‌های آتی بینجامد.
    یازدهمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتسال باشگاه‌های کشور در حالی امسال با شرکت 18 تیم برگزار می‌شود که در پایان لیگ این فصل تنها تیم قهرمان به صورت مستقیم در لیگ قهرمانان فوتبال آسیا شرکت می‌کند و تیم‌های دوم و سوم باید در مرحله انتخابی لیگ قهرمانان فوتبال آسیا شرکت کنند.
    در 10 دوره گذشته این مسابقات، تیم فوتبال صبای قم در دوره هفتم موفق به کسب بهترین جایگاه خود شد و توانست در بین رقبای لیگ برتری بعد از پرسپولیس تهران و سپاهان اصفهان در جایگاه سوم ایستاده و در لیگ قهرمانان آسیا شرکت کند.

17. کاربر روبرو از پست مفید AmirUtd تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض سفر 5 روزه زاید به ایرلند با اجازه دنیزلی.

زاید مهاجم پرسپولیس پس از بازی مقابل فجر سپاسی از ناحیه آشیل پا دچار مصدومیت شد.

پس از بررسی‌های انجام شده از پای مصدوم این ایمون زاید مشخص شد این بازیکن نمی‌تواند در بازی روز چهارشنبه برابر صبای قم به میدان برود.
    از همین رو زاید پس از جلسه‌ با دنیزلی صبح امروز برای استراحت و مداوای پای خود عازم ایرلند شد و قرار است ۵ روز دیگر به ایران بازگردد.

19. کاربر روبرو از پست مفید AmirUtd تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض ابراهیمی: بعد از علی کریمی پدیده ای در فوتبال ایران نداشتیم/ دنیزلی مربی بزرگی است.

مربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس گفت: 10 سال است که پدیده ای در فوتبال ایران ظهور نکرده است.

سرمربي سابق تيم ملي و پرسپوليس افزود: متاسفانه عواملي دست به دست هم داده و آنچنان كه بايد بها نمي‌دهيم و مربياني درست نمي‌كنيم كه دنبال استعدادها بگردند در صورتي كه قبلا اينطور نبود.

وي با اشاره به دروازبانهاي فعلي فوتبال كشور بيان كرد: در گذشته دروازبانهاي بسيار بزرگي داشتيم و به فكر خارجي‌ها نبوديم اما امروز فوتبال ايران احتياج به دروازبان‌هاي خارجي دارد و اين ضروري است.
    مربي سابق پرسپوليس افزود: سيد مهدي رحمتي الان در تيم ملي تنهاست. نفر دوم شايد طالب‌لو باشد ولي نفرات سوم و چهارم مطمئني نداريم. به طور نمونه هوشيار الان نياز به تجربه دارد و بعدا مي‌تواند حرفهايي براي گفتن داشته باشد.

ابراهيمي در خصوص استفاده تيمهاي ليگ برتري از بازيكنان مسن گفت: قبلا دنبال جوانگرايي در تيمها بوديم و ما اين كار را مي‌كرديم و برخي‌ها گلايه‌ مي‌كردند ولي الان به بازيكنان جوان فرصت نمي‌دهند چرا كه مربيان تنها نتيجه‌گرا شده اند.
    اين كارشناس تصريح كرد: سازندگي در فوتبال از بين رفته است. يك زماني باشگاه راه آهن سالي 10 بازيكن تحويل فوتبال كشور مي‌داد ولي الان بازيكن 30، 36 33 28 ساله مي‌خرد!
    وي ادامه داد: 10 سال است بعد از علي كريمي يك پديده در فوتبال ايران نديده‌ايم و هنوز به او مي گوييم پديده و جادوگر. مگر 10، 15 سال پيش كسي او را مي‌شناخت ولي ما كريمي را به پرسپوليس آورديم.
    مربي سابق پرسپوليس گفت: مربيان در ايران ابتكار عمل ندارند چرا كه رئيس باشگاهها نتيجه‌گرا شده‌اند و مربيان نيز مي‌دانند كه اگر نتيجه نگيرند عوض مي‌شوند و اين باعث شده در فوتبال ترقي نكنيم.
    ناصر ابراهيمي درادامه با اشاره به جايگاه فوتبال ايران، افزود: در زمان جنگ سرمربي تيم ملي بودم، ده نفر در فدراسيون كار مي‌كردند و تيم چهارم آسيا بود اما حالا صد نفر در فدراسيون هستند و و با دبدبه و كبكبه كار مي‌كنند ولي هنوز هم چهارم آسيا هستيم.
    وي با بيان اينكه ما نمي‌توانيم حرف اول را در آسيا بزنيم و همه اينها حرف است، بيان كرد: تغييرات پي در پي در باشگاهها رخ مي‌دهد. مثلا پرسپوليس در 10 سال گذشته 12، 13 مدير عامل و 14 مربي عوض كرده، اين يعني بي ثباتي. در خارج به هيچ وجه اين طور نيست كه رئيس باشگاهي "باحيا كن رها كن" مردم عوض شود. بايد فرصت بيشتري به روساي باشگاهها داد.
    ابراهيمي در خصوص فشردگي بازيهاي ليگ و مصدوميت بازيكنان مطرح كشور افزود: ما چرا از كشورهاي خارجي الگو نمي‌گيريم؟ فوتبال ما نيمه حرفه‌اي و نيمه آماتور است و بازيكنان بايد عادت كنند و خود را در شرايط بازي نگه دارند.
    وي با بيان اينكه برگزاري فشرده ليگ هيچ تاثيري در مصدوميتها ندارد و لطمه‌اي به تيمها نمي‌زند، گفت: معتقدم براي بازيهاي تيم ملي نبايد ليگ تعطيل شود.
    ابراهيمي درباره وضعيت اين روزهاي پرسپوليس هم گفت: پرسپوليس پر است از ستاره. ستاره‌هايي كه بي انگيزه هستند. آنها كساني هستند كه به اين تيم تحميل شده‌اند و هر كس براي خودش بازي مي‌كند.
    وي ادامه داد: بازيكنان پرسپوليس از لحاظ اسم و رسم كسري ندارند. برخي از آنها قبلا ملي‌پوش بوده‌اند و برخي ديگر هم‌اكنون در تيم ملي هستند ولي جمع و جور كردن آنها زمان بر بوده و جاي كار زياد دارد.
    ابراهيمي با اشاره به مشكلات پرسپوليس گفت: اين تيم داراي ايراداتي در اصول دفاعي و حمله بوده كه به نظر من مشكلات آنها در اصول دفاعي زيادترشده است.
    وي اضافه كرد: موقعي كه بازيكنان پرسپوليس در بازي توپ را از دست مي‌دهند بسياري از بازيكنان دنبال توپ نمي‌روند. در بحث بدون توپ نيز به حريف فرصتهاي زيادي مي‌دهند، مانند بازي با فجر كه خط هافبك مقصر بود و تيم با سه شوت از راه دور 25 متري گل خورد.
    مربي سابق تيم پرسپوليس گفت: به نظر من دنيزلي مربي بزرگ و درجه يكي است ولي اگر امسال پرسپوليس را چهارم يا پنجم كند شاهكار كرده است.

21. کاربر روبرو از پست مفید AmirUtd تشکر کرده است .

صفحه 204 از 470 نخستنخست ... 104154194202203204205206214254304 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)