سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
دوستان به نظر من اين جماعت كاتالونيا اگه قصد جدا شدن دارن ديگه نه بايد،تو سياست،نه ورزش و نه هيچ زمينه ديگهاي با اسپانيا همكاري نكنند،اينجوري كه نميشه!!!!به هر حال من تيمه اسپانيا رو دوست دارم و دوست دارم اتحاد بين بازيكناشون باشه....!
در ضمن آپلود فايله تموم شد!!فقط همون پست قبلي رو ويرايش كردم گذاشتم اونجا!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش اکثر باشگاه های بزرگ یکی یکی از این ستاره ها دارن ولی مساله اینجاست که چه طوری پرورشش بدن.شما پرورش لامایسا رو مقایسه میکنی با پرورش رئال؟اون بازیکن خلوس هست و اگه اشتباه نکنم 18 سالش باید باشه.توی این فصل فقط یک بازی برای ترکیب اصلی رئال انجام داده به نظرت میتونه اینده داشته باشه؟ ما فقط تللو و ایکوئنکا الان فیکس ترکیبمون هستن.این فرق بازیکن ساختن یک تیم بزرگ و یک تیم نسبتا بزرگ هست.![]()
اصلاح شد!!:
مسابقه روز:
دوستان به نظرتون کیتا چی میگه به په په
من فکر کنم میگه اهای بدویید بیایید.حلقه گمشده تکامل انسان رو پیدا کردم(برای دوستانی که نمیدونن میگم در نظریه داروین که انسان حاصل تکامل میمون هست یک حلقه گمشده وجود داره یعنی یک انسان میمون نما.دیگه خودتون بقیشو میفهمید
)
دوستان غیر بارسایی برداشت بد نکنید میخواییم یکم با هم بخندیم.راستی رئالی ها گرامی خواستم یکم تایین موقعیت کنم که اینجا تایپیک بارساست.لطفا ناراحت نشید
ویرایش توسط spiderkiller : 02-29-2012 در ساعت 22:00
اين سرعت اينترنت با اين سايت فورشرد اعصابم خط خطي كردن....
واسه دو تا كليپه ديگه لطفا يكم بيشتر صبر كنيد...![]()
در حال حاضر 32 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 32 مهمان ها)