Design & Developed BY Patira

صفحه 200 از 470 نخستنخست ... 100150190198199200201202210250300 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,991 تا 2,000 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    هافک وسط
    مربی مورد علاقه
    مصطفی دنیزلی
    بازیکن محبوب
    داش علی کریمی
    اسم واقعی شما
    ALI MOHAMMAD.

SpainPersepolisPersepolis

تشکر ها
    9
    تشکر شده 20 در 8 پست

پولادي: هنوز رضايتنامه اصلي را نگرفتم

هافبک جديد پرسپوليس گفت: با توجه به صحبت‌هايي که قرار است رويانيان با مسئولان فدراسيون فوتبال انجام دهد شايد در ليگ برتر بازي کنم.

مهرداد پولادی پس از حضور در اولین تمرین پرسپولیس گفت: از مسئولان مس عذرخواهی کردم و به پرسپولیس پیوستم. در آینده مردم همه چیز را متوجه می‌شوند و من دیگر دوست ندارم در این باره حرفی بزنم چون به داوری رئیس هیئت مدیره باشگاه مس قول دادم. بعد از قولی که داده بودم مصاحبه‌ای علیه مسئولان مس نکردم و حتی از آنها عذرخواهی کردم.

وی افزود: مشکلات من از بازی مقابل استقلال شروع شد. هنوز رضایتنامه اصلی را نگرفتم اما فعلا برای ۶ بازی در لیگ قهرمانان آسیا به پرسپولیس آمدم و امیدوارم مؤثر باشم.
    پولادی عنوان کرد: دوست ندارم درباره این صحبت کنم که دلایل نرفتنم به استقلال چه بود اما مسئولان پرسپولیس من را خواستند و رضایتنامهایم را گرفتند.

این بازیکن گفت: امروز تمرینات خوب و پرنشاطی دنبال کردیم. با توجه به پیروزی پرسپولیس در دربی همه چیز خوب بود. امیدوارم همین روند را در لیگ قهرمانان آسیا ادامه دهیم. قرار است رویانیان با مسئولان فدراسیون فوتبال حرف بزند تا شاید بتوانم در لیگ برتر بازی کنم.
    گفتنی است، همچنین مازیار زارع هافبک پرسپولیس پس از تمرین امروز گفت: استقلال را بردیم و خوشبختانه همه چیز خوب است اما باید با این برد حرفه‌ای برخورد کنیم. روز سه شنبه بازی سختی مقابل تیم جوان فجر سپاسی داریم و امیدوارم بتوانیم به سه امتیاز بازی برسیم. خوشبختانه روحیه بچه‌ها بسیار عالی است.

3. 2 کاربر از پست مفید ALI MOHAMMAD.. تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    هافک وسط
    مربی مورد علاقه
    مصطفی دنیزلی
    بازیکن محبوب
    داش علی کریمی
    اسم واقعی شما
    ALI MOHAMMAD.

تشکر ها
    9
    تشکر شده 20 در 8 پست

مصدوميت کريمي از ناحيه زانو

وضعيت هافبک شماره 8 تيم فوتبال پرسپوليس براي حضور در ديدار با فجرسپاسي بعد از انجام آزمايش MRI مشخص مي‌شود.

علی کریمی هافبک شماره 8 تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مصدومیت در تمرینات گروهی امروز این تیم شرکت نکرد.
    کریمی در خصوص وضعیت مصدومیتش گفت: در دیدار با استقلال از ناحیه زانو مصدوم شده‌ام و به همین دلیل در تمرین امروز شرکت نکردم.
    بازیکن شماره 8 پرسپولیس در مورد حضورش در دیدار با فجرسپاسی خاطرنشان کرد: پس از انجام آزمایش MRI مشخص می‌شود که می‌توانم در این بازی حضور پیدا کنم یا خیر.
    دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و فجرسپاسی شیراز از هفته بیست و پنجم رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌‍‌های کشور ساعت 17 روز سه‌شنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

5. 3 کاربر از پست مفید ALI MOHAMMAD.. تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

پیش فرض زايد: دوست دارم در همه بازي‌ها موثر باشم.

مهاجم تيم پرسپوليس گفت: در فوتبال ايران براي هيچ‌کس کري نمي‌خوانم.

ایمون زاید گفت: در دومین بازی‌ام در یک دیدار بزرگ موفق شدم هت‌تریک کنم. در سن 19 سالگی نیز در یک بازی هت‌تریک کرده بودم اما این بازی مزه دیگری داشت. وقتی بعد از بازی در خیابان‌های ایران و مخصوصا در مقابل هتل شادی مردم با پرچم‌های قرمز را دیدم پرسیدم چه خبر است که به من گفتند این پیروزی بیشتر از قهرمانی ارزش دارد.
    وی افزود: به همین دلیل شب گذشته با خانواده‌ام تماس گرفتم و قرار شد پدرم در یکی از بازی‌های پرسپولیس که قرار است در آن هوادار زیادی از ما حمایت کند به ایران بیاید و من را از نزدیک ببیند و با هواداران آشنا شود.
    زاید در خصوص کری که با رحمتی به راه انداخته گفت: اخلاق من کری خواندن نیست. من عاشق رقابت و احترام خاصی برای همه بازیکنان ایران قائل هستم. من نمی‌دانستم رحمتی دروازه بان تیم ملی شما است. به ایشان احترام می‌گذارم و در آینده نیز خواهید دید که من در فوتبال ایران برای کسی کری نمی‌خوانم. دوست دارم در همه بازی‌ها موثر باشم و شک نکنید تمام تلاشم را انجام خواهم داد. اول راه هستم و باید بیشتر با فوتبال ایران آشنا شوم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Just Real Madrid & Man Utdl

7. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض ايمون زايد: تازه فهميدم داربي چقدر بزرگ است.

ايمون زايد که پس از هت تريک مقابل استقلال محبوب همه پرسپوليسي‌ها شده، مي‌گويد تازه بعد از بازي و از نحوه خوشحالي کردن بازيکنان پرسپوليس متوجه شده که داربي تهران چقدر بزرگ است. زايد که از سوي انجمن روزنامه‌نگاران ورزشي ايرلند به عنوان بهترين بازيکن فصل قبل ليگ اين کشور انتخاب شد، حالا با انگيزه بيشتري به کارش در پرسپوليس ادامه مي‌دهد.

زايد بعد از داربي از روز خاص خود گفت که متن اين گفت‌وگو را در زير مي‌خوانيد.
    * قبل از اين که به پرسپوليس بيايي چقدر از اين تيم و فوتبال ايران شناخت داشتي؟
    من فقط در اينترنت چيزهايي خوانده بودم و به من گفته شده بود که پرسپوليس يک تيم پرطرفدار در ايران و مهم‌ترين تيم در آسيا است. مي‌دانستم که پرسپوليس و استقلال دو تيم بزرگ ايران هستند و مي‌دانستم که رقابت‌ اين دو تيم بزرگ است، اما نمي‌دانستم چقدر بزرگ! من تنها چهار هفته‌ است که به ايران آمده‌ام و تازه در بازي فهميدم که داربي چقدر بزرگ است و به ويژه‌ بعد از بازي متوجه اهميت آن شدم چرا که همه بازيکنان خوشحال بودند. ما قبل از اين بازي، دو ديدار را برده بوديم، اما بعد از بردن استقلال بازيکنان خيلي خوشحال بودند. بازي بزرگي بود که هميشه در خاطر من خواهد ماند.
    * مثل اين که بعد از بازي با يک سايت ايرلندي صحبت کرده بودي.
    بله، آن‌ها دوستان من در ايرلند هستند.
    * گفته بودي 90 هزار نفر در ورزشگاه حضور داشتند؟
    (مي‌خندد) اوه نه. آن‌ها اغراق کرده بودند. من گفتم هواداران خيلي زياد بودند. اما مي‌دانيد، تعدادشان فرقي نمي‌کند. من در نيمه اول که روي نيمکت نشسته بودم از شدت سرما هم ژاکت‌هايم را پوشيده بوديم و حتي دو پتو روي خودم انداخته بودم، ولي باز هم سردم بود. اما آن هواداران در آن هواي سرد به خاطر پرسپوليس به ورزشگاه آمده بودند و بعد از گل دوم استقلال ساکت بودند. ما بايد آن‌ها را خوشحال مي‌کرديم.
    * اما در کل روز خاصي را سپري کردي.
    بله. صد درصد. آن روز همه چيز براي من خاص بود. وقتي بتواني از سه موقعيت، سه گل بزني، خيلي خوب است. فوتبال عجيب و غريب است و اين اتفاق‌ها در آن ممکن است. هواداران استقلال و کادر فني اين تيم فکر مي‌کردند که مشکلي نيست و اين بار هم پرسپوليس را مي‌برند، اما ما تا لحظه‌اي آخر تلاش کرديم و نشان داديم که فوتبال 90 دقيقه است. ما مي‌خواستيم که ببريم و همين طور هم شد. البته داور، بازيکن ما را به اشتباه اخراج کرد. آن تکل حداکثر يک کارت زرد داشت و هرگز کارت قرمز نداشت، هرگز!
    * قبل از اين که به زمين بروي، دنيزلي چه چيزي از تو خواست؟
    چيز زيادي نگفت. من و مهدوي کيا با هم به زمين آمديم و او هم خيلي در بازي تاثير گذاشت. دنيزلي فقط گفت به زمين برويد و بهترين نمايش‌تان را ارائه دهيد. همه چيز به بهترين شکل پيش رفت. قبل از بازي هم به نيمکت‌نشينان گفت که آماده باشيد. من فکر مي‌کنم تعويض‌هاي دنيزلي کاملا بازي را به نفع ما برگرداند و مهدوي‌کيا و حسين (بادامکي) هم عالي بودند. آن روز همه خوب بازي کردند و واقعا نه فقط براي من، بلکه براي هواداران، کادر فني، بازيکنان و کل پرسپوليس يک روز خاص بود.
    * آينده خودت را بعد از هت تريک در داربي چطور مي‌بيني؟
    من هنوز 90 دقيقه هم براي پرسپوليس بازي نکرده‌ام و فقط 30 دقيقه در دو بازي حضور داشته‌ام. دوست دارم بيشتر در ترکيب باشم و از ابتدا به ميدان بروم. اوايل کمي استرس داشتم که هنوز بازي نکرده‌ام. مي‌خواهم به گل زدن ادامه دهم و مي‌دانم که حالا انتظارات هواداران هم از من خيلي بيشتر شده.
    * فکر مي کني بازي بعد فيکس باشي؟
    نمي‌دانم اين را بايد از دنيزلي پرسيد. هميشه دوست داشته‌ام بازي کنم و گل بزنم. اگر روي نيمکت باشم هم مشکلي ندارم. براي من مهم نيست که حتما من گل بزنم و فقط برد تيم مهم است.
    * بعد از داربي مردم و هواداران پرسپوليس چه برخوردي با تو داشتند؟
    واقعا عالي بود. اصلا هدف ما از فوتبال بازي کردن و گل زدن اين است که مردم را خوشحال کنيم. اين تمام هدف ما است. هواداران پرسپوليس ديوانه تيمشان هستند و هر وقت من را مي‌بينند سريع دست مي‌زنند.
    * درباره حضور بازيکناني همچون علي کريمي و مهدوي کيا در پرسپوليس چه نظري داري؟
    آن‌ها دو بازيکن بزرگ هستند. تا به حال 6 بازي در پرسپوليس بوده‌ام و در اين بازي‌ها کريمي بهترين بازيکن بازي بوده است. او يک اسطوره است و به نظر من بهترين بازيکن ليگ است. مهدوي‌کيا هم همين طور که با آمدنش به زمين مقابل استقلال روند بازي را عوض کرد. تجربه اين دو نفر به ما خيلي کمک مي‌کند. محمد نوري هم بازيکن خوب و تکنيکي است.
    * علي دايي را هم که حتما مي‌شناسي.
    بله. همه او را مي‌شناسند. او يک اسطوره در ايران است و گل‌هاي بسيار زيادي را به ثمر رسانده که خيلي از مهاجمان دوست داشته‌اند به رکورد او برسند. او يک بازيکن بزرگ بوده.
    * پرسپوليس در فاصله 10 بازي مانده تا پايان فصل 13 امتياز از صدر جدول عقب است. مي‌توانيد قهرمان شويد؟
    فکر نمي‌کنم من فرد مناسبي براي پاسخ دادن به اين سوال باشم. استقلال و سپاهان تيم‌هاي خيلي خوبي هستند و شانس‌شان بيشتر است، اما مي‌توانيم همين طور ادامه دهيم و رتبه سوم و چهارم براي ما دور از دسترس نيست.

9. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض مهدوي‌کيا: مغرور نبوديم، تمرکز نداشتيم.

کاپيتان تيم پرسپوليس گفت: مقابل فجرسپاسي مغرور نبوديم بلکه تمرکز لازم را نداشتيم و 3 گل يکجور خورديم.

مهدی مهدوی‌کیا پس از شکست ۳ بر ۲ برابر فجرسپاسی گفت: فکر می‌کنم اصلاً تمرکز لازم را نداشتیم. ۳ گل شبیه به هم خوردیم که نشان می‌دهد تمرکز لازم را نداشتیم. با حریفی بازی کردیم که دونده، جنگنده و بسیار جوان بود.
    وی در مورد اینکه بازیکنان پرسپولیس ظاهراً مغرور بودند، گفت: مغرور نبودیم بلکه تمرکز لازم را نداشتیم. تصور می‌کنم هنوز در حال و هوای دربی بودیم که با سه شوت از راه دور دروازه‌ ما باز شد. شاید در روزهای دیگر چنین توپ‌هایی گل نشود اما امروز خط هافبک ما فشاری روی خط هافبک فجر نیاورد و تمرکز تیمی ما پایین بود.
    این بازیکن در مورد داوری مسابقه تصریح کرد:‌ داور در صحنه‌ای که بازیکن ما پاس به عقب داد خطای دروازه‌بان را گرفت که این خطا درست نبود اما در کل داور بد نبود. ما به خودمان باختیم نه داوری.
    مهدوی‌کیا در مورد اینکه پرسپولیس می‌تواند این شکست را جبران کند یا نه، گفت:‌ به دنبال برطرف کردن نقطه ضعف هستیم. امروز روز بدی برای پرسپولیس بود هیچ‌کس انتظار نداشت ما در ورزشگاه آزادی از فجر شکست بخوریم اما فوتبال همین است.

11. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض نوري: مغرور نبوديم، 90 دقيقه جنگيديم.

بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌ امروز مغرور نبوديم و 90 دقيقه جنگيديم اما روي اشتباهات فردي باختيم.

محمد نوری پس از شکست ۳ بر ۲ پرسپولیس برابر فجر سپاسی گفت: فجر پیروز شد و ما روی اشتباهات فردی باختیم. وقتی تیم بازنده می‌شود همه مقصریم و چیزی برای گفتن نداریم.
    وی افزود: موقعیت های گلزنی زیادی از دست دادیم و گل سوم را همه دیدند که چطور خوردیم.
    نوری در مورد اینکه پرسپولیسی‌ها بعد از برد در دربی مغرور بودند، گفت: مغرور نبودیم. ۹۰ دقیقه جنگیدیم. زیبایی فوتبال به همین است. یک بازی ۳ بر ۲ پیروز می‌شویم و یک بازی هم ۳ بر ۲ می‌بازیم.
    وی در مورد داور مسابقه گفت: اگرچه داور سوت‌های ۵۰، ۵۰ را به صورت فجر اعلام می‌کرد اما مشکل خاصی نداشت.

13. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو

BrazilSS_TehranInter

تشکر ها
    23
    تشکر شده 40 در 17 پست

با شروع طرح انتخاب شماره طلایی ایرانسل ، شماره های رند پیش شماره ی 0930 به یمن 3 گل 30 متری ، به صورت رایگان به بازیکنان پرسپولیس اهدا گردید!!

15. کاربر روبرو از پست مفید jafar_ilam تشکر کرده است .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    مصطفی دنیزلی
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    ALI MOHAMMAD.

تشکر ها
    4
    تشکر شده 16 در 6 پست

دنيزلي: بازي با استقلال ما را تخليه کرد

سرمربي پرسپوليس پس از شکست خانگي مقابل فجرسپاسي گفت: بازي با استقلال از لحاظ بدني خيلي ما را تخليه کرد.
    مصطفی دنیزلی پس از شکست 3 بر 2 برابر فجر سپاسی در پاسخ به این سوال که غرور باعث این شکست شد یا اشتباهات فردی گفت: فقط آثار فکری نبود و از نظر بدنی خیلی افت داشتیم. بازی با استقلال از لحاظ بدنی خیلی ما را تخلیه کرد. تیمی که از فرصت ها خوب استفاده کند آن روز را با موفقیت پشت سر می گذارد. همان قدر که ما فرصت شوت زدن به رقیب دادیم آنها به ما ندادند و خوب کار کردند.
    وی افزود: بعد از دو بر دو می توانستیم برنده باشیم. در ۵ دقیقه آخر ۵ موقعیت گل را از دست دادیم. کار خوب گلر حریف و کم دقتی در زدن ضربات آخر باعث ثبت این نتیجه شد.
    دنیزلی در خصوص اینکه شرایط نوسانی و سینوسی در پرسپولیس وجود دارد تاکید کرد: نتایج ما زیگزاگ و سینوسی هست و باید به ثبات برسیم. اگر بخواهیم به برخی استراحت دهیم شرایط جور در نمی آید و چون خیلی پشت هم بازی می کنیم مجبور هستیم از تعدادی از بازیکنان به صورت مداوم استفاده کنیم.
    سرمربی پرسپولیس ادامه داد: بعد از بازی با استقلال با هر تیمی بازی می کردیم چنین خطری ما را تهدید می کرد. فجر از تیم هایی است که بیشترین دوندگی را دارد اما نکته بازی امروز این بود که تمام توپ هایی که از پشت محوطه زده شد به دروازه ما رفت. اصطلاحی در فوتبال وجود دارد که می گوید توپ باید شما را دوست داشته باشد، ضرباتی که ما زدیم گل نشد اما ضربات راه دور آنها تبدیل به گل شد. نکته این بازی این بود که اجازه دادیم این موقعیت ها ایجاد شود و آنها راحت با توپ بازی کردند.
    وی درباره عملکرد هوشیار دروازه بان پرسپولیس و اینکه چقدر امیدوار به ترمیم اوست، خاطرنشان کرد: باید روی این موضوع خیلی کار کنیم. به خصوص روی این توپ هایی که از راه دور زده می شود. روز بد هوشیار بود ولی مهمتر از آن، این است که نباید موقعیت می دادیم تا این قدر شوت بزنند.
    دنیزلی در ارتباط با اینکه چرا اجازه شوت زنی به حریف دادند و آیا کسی کم کاری کرد، اظهار داشت: در بین دو نیمه توضیح می دهیم و توصیه می‌کنیم ولی از بیرون زمین منتقل کردن این صحبت ها راحت نیست. این موضوعی است که باید آن را برطرف کنیم و خیلی روی آن تاکید داریم.
    وی در خصوص اینکه شاید تمرینات مربی گلرها ضعیف است گفت: این گونه نیست و آنها خیلی کار می کنند. روی توپ های نزدیک و دور کار می کنند اما اتفاق همیشه رخ می دهد و در فوتبال طبیعی است. امروز نه به صورت فردی بلکه به صورت تیمی دچار نوسان زیادی بودیم.
    سرمربی پرسپولیس بار دیگر در خصوص مشکل دروازه بانی این تیم توضیح داد و گفت: در این شرایط اینکه چقدر بتوانیم بازدهی این دروازه بانان را در بازی بالا ببریم مشخص نیست. خبرنگاری پرسید آیا حل می شود و دنیزلی گفت: باید این فصل را با آنها کنار بیایم. باید به آنها نشان دهیم که اشتباهاتی می کنند اما باید بپذیریم که آنها گلرهایمان در این فصل هستند.

17. کاربر روبرو از پست مفید ALI MOHAMMAD... تشکر کرده است .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    مصطفی دنیزلی
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    ALI MOHAMMAD.

تشکر ها
    4
    تشکر شده 16 در 6 پست

کريمي و هوشيار مصاحبه نکردند

دروازه‌بان و هافبک پرسپوليس پس از شکست برابر فجر حاضر به گفت‌وگو با خبرنگاران نشدند.
    حسین هوشیار پس از شکست ۳ بر ۲ پرسپولیس برابر فجرسپاسی وقتی با خبرنگاران روبه‌رو شد سرش را پایین انداخت و رفت و در مقابل اصرار آنها گفت: امروز نمی‌خواهم حرف بزنم.
    علی کریمی هم مقابل خبرنگاران همین رفتار را داشت و گفت: نمی‌دانم چه بگویم حرفی برای گفتن ندارم.
    انور مربی دروازه‌بان‌های پرسپولیس هم حاضر نشد با خبرنگاران گفت‌وگو کند.

19. کاربر روبرو از پست مفید ALI MOHAMMAD... تشکر کرده است .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    مصطفی دنیزلی
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    ALI MOHAMMAD.

تشکر ها
    4
    تشکر شده 16 در 6 پست

کاظميان: بد بازي کرديم و باختيم

بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌ مقابل فجرسپاسي بد بازي کرديم و باختيم.

جواد کاظمیان پس از شکست ۳ بر ۲ برابر پرسپولیس عنوان کرد:‌ بازی‌های بعد از دربی همیشه سخت است. آنها سه شوت زدند و که هر سه گل شد. فجر خوب بازی کرد و باید به آنها تبریک بگویم. پرسپولیس امروز بد بازی کرد و شکست خورد.

21. کاربر روبرو از پست مفید ALI MOHAMMAD... تشکر کرده است .

صفحه 200 از 470 نخستنخست ... 100150190198199200201202210250300 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)