Design & Developed BY Patira

صفحه 20 از 26 نخستنخست ... 101819202122 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 257
    سدانی ها
    Guest

perspolis ✿۩~ آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس در فصل 92-93 ✿۩~

**تاپیک بسته شد به اینجا مراجعه کنید>>[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]**

آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس رو فقط اینجا قرار بدید
    اخبار فقط اینجا پست های بی ربط حذف خواهد شد
    لطفا اخبار تکراری قرار ندهید
    با سلام خدمت هواداران پرسپولیس عزیز
    این تاپیک محل گذاشتن اخبار و بحث در حول و حوش اخباره
    در پست های خودتون اخبار ارسال کنید و از ارسال پست های غیر فنی دوری کنید
    به امید موفقیت پرسپولیس

قوانین اینجا دقیقا قوانین انجمنه و باید رعایت شه:
    >>>
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

"پرسپولیس یعنی هواداران عاشق داشتن ، پرسپولیس یعنی گل سرخ و شقایق كاشتن
    پرسپولیس یعنی دل پر رمزو راز ، پرسپولیس یعنی توكل به خدای بی نیاز."

-= به امید قهرمانی پرسپولیس =-
    به امید تیمی جهانی

ویرایش توسط سدانی ها : 02-10-2014 در ساعت 21:53

2. 11 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

سدانی ها
    Guest

perspolis پاسخ : ✿~ آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس در فصل 92-93 ✿~ Perspolis News 2013-2014

مثلث «ميلياردرها» در هيات مديره پرسپوليس

قانون- شرايط مالي حاد و بحراني پرسپوليس، محمد رويانيان را سخت به تکاپو انداخته تا در روزهايي که پايه‌هاي صندلي مديريتي‌اش به شدت لرزان است، اتفاق حاشيه‌اي جديدي مانند آنچه سيد جلال حسيني ظرف 10 روز گذشته رقم زد، رخ ندهد. مديرعامل پرسپوليس که اين روزها با انبوهي از چک‌هاي برگشت خورده بازيکنان فعلي و ساير طلبکاران پرسپوليس مواجه است، يک مشکل بزرگ و اساسي ديگر را هم پيش روي خودش مي‌بيند.
    به گزارش قانون، عدم پرداخت قسط دوم پول باشگاه عجمان که به انتقال جنجالي و پر سروصداي خلعتبري به پرسپوليس مربوط مي‌شد، پرسپوليسي‌ها را با تهديد جدي باشگاه اماراتي مواجه کرده است. اولتيماتوم جدي والبته چندين باره مديربرنامه‌هاي خلعتبري مبني بر نارضايتي و تهديدهاي جدي مسئولان باشگاه عجمان و آب پاکي که حسين هدايتي بابت عدم پرداخت قسط دوم خلعتبري روي دست پرسپوليسي‌ها ريخته بود، سردار رويانيان را مجاب کرد تا براي متقاعد کردن عابربانک فوتبال ايران قدم جلو بگذارد و نشستي را با حسين هدايتي ترتيب بدهد که چندان هم از وضعيت موجود پرسپوليس و نارضايتي‌هايي که بابت مديريت رويانيان به‌وجود آمده ناراضي نيست! هدايتي که در مصاحبه‌هاي خودش صراحتا به عدم پرداخت قسط دوم پول عجمان اشاره کرده بود و به پرسپوليسي‌ها اين توصيه را داشت که به دنبال فرد خير جديدي باشند، در نشست با رويانيان صحبت‌هاي جديدي را مطرح کرد که حکايت از کمک مالي مشروط به پرسپوليس داشت. عابربانک فوتبال ايران که ظرف چند سال اخير تلاش‌هاي بسياري براي رسيدن به کرسي مديرعاملي پرسپوليس و عضويت در هيات مديره سرخ‌ها را داشته، از فرصت به‌وجود آمده استفاده کرد و بابت کمک‌هاي مالي درخواستي مديرعامل پرسپوليس شرط جديدي را مطرح کرد. حسين هدايتي که بعد از راي اعتماد وزير ورزش و جوانان نيز براي خودش فرش قرمز پهن کرده بود و به استقبال عضويت در هيات مديره و حتي مديرعاملي پرسپوليس پيش رفته بود، اين بار از طريق مديرعامل فعلي پرسپوليس خواسته خودش را مطرح کرد و مدعي شد که در صورت عضويت در هيات مديره جديد سرخ‌ها که به‌زودي معرفي خواهد شد، حاضر به پرداخت قسط دوم پول‌عجمان‌و مطالبات بازيکناني نظير سيد جلال حسيني و مارکو سپانوويچ است که بابت مطالبات معوقه شان به شدت معترض هستند. هدايتي که همچنان مصرانه در کمين کرسي مديريتي پرسپوليس است از رويانيان خواسته که اين موضوع را با وزير ورزش در ميان بگذارد و پيشنهاد حضورش در هيات مديره پرسپوليس را به گودرزي بدهد. نکته جالب توجه اينکه هدايتي در کنار اين شرط، پيشنهادهايي را هم به رويانيان داده که مي‌تواند مثلث ميلياردرهاي سرخ را در اين تيم تشکيل بدهد. هدايتي با اشاره به بدهي‌هاي سنگين مالي پرسپوليس و مشکلاتي که پيش روي اين تيم است، بحث کمک مالي علي انصاري و بابک زنجاني به سرخ‌ها را مطرح کرده و مدعي شده که مي‌تواند پاي غول‌هاي تجاري را به پرسپوليس باز کند! البته شروط و پيشنهادهاي هدايتي در حالي مطرح شده که جايگاه محمد رويانيان در باشگاه پرسپوليس کاملا متزلزل است و وزير ورزش همچنان مصرانه به دنبال چينش هيات مديره و معرفي مديرعامل جديد سرخ‌هاست و بعيد به نظر مي‌رسد که عمر مديريتي رويانيان به تحقق آمال و آرزوهاي هدايتي قد بدهد!

4. 2 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

سدانی ها
    Guest

پیش فرض پاسخ : ✿~ آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس در فصل 92-93 ✿~ Perspolis News 2013-2014

تاج: دایی می تواند پرسپولیس را مقابل مس هدایت کند

رئیس سازمان لیگ گفت: می‌توانیم با یک برنامه فشرده‌تر لیگ برتر را تا آخر اسفند به پایان برسانیم تا بازیکنان بیشتر در اختیار تیم ملی باشند.
    به گزاش خبرگزاری فارس، مهدی تاج در مورد درخواست کی‌روش برای در اختیار داشتن بازیکنان ملی‌پوش باشگاه‌ها اظهار داشت: ما به فدراسیون فوتبال نامه‌ای نوشتیم و اعلام کردیم می‌توانیم لیگ را با یک برنامه فشرده‌تر تا آخر اسفند به پایان برسانیم تا بازیکنان ملی‌پوش در سه ماه فروردین، اردیبهشت و خرداد به طور کامل در اختیار کادر فنی تیم ملی باشند.

وی ادامه داد: پیشنهاد دیگر ما به فدراسیون این بود که می‌توانیم 20 فروردین لیگ را به پایان برسانیم در هر دو مورد تصمیم‌گیری را به فدراسیون فوتبال واگذار کرده‌ایم تا فدراسیون فوتبال و کادر فنی تیم ملی بعد از جمع‌بندی نظر نهایی خود را به سازمان لیگ اعلام کنند.

رئیس سازمان لیگ در مورد وضعیت برگزاری جام حذفی گفت: 8 تیم اکنون در جام حذفی صعود کرده‌اند، می‌توانیم جام حذفی را برگزار نکنیم ولی اعتقاد سازمان لیگ این است که جام حذفی را صد درصد برگزار کنیم.

تاج در مورد وضعیت باشگاه‌های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا و همچنین تداخل آن بازی‌ها با اردوهای تیم ملی گفت: این مسئله به خود فدراسیون مربوط می‌شود و فدراسیون فوتبال باید با این چهار باشگاه حاضر در لیگ قهرمانان آسیا جلسه بگذارد و این موضوع را به نوعی حل کند. هر تصمیمی که بگیرند سازمان لیگ آن را اجرایی می‌کند.

وی در مورد اینکه باشگاه‌ها برای جذب بازیکنان ملی‌پوش هزینه کرده‌اند و می‌خواهند از آن استفاده کنند، ‌گفت: باید این مشکل را به نوعی حل کنیم. من یک طرح خام دارم. اینکه از 9 میلیون دلاری که بابت صعود به جام جهانی می‌گیریم بخشی از قرارداد بازیکنان ملی‌پوش پرداخت شود که با توجه به بی‌پولی باشگاه‌ها می‌تواند راه حل مناسبی باشد.

تاج در مورد محرومیت علی دایی گفت: با توجه به اینکه زمان ابلاغ محرومیت دایی به پرسپولیس کمتر از 72 ساعت است، دایی می‌تواند در دیدار با مس کرمان تیمش را هدایت کند و این رأی پس از هفته هجدهم اعمال خواهد شد.

6. 2 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

سدانی ها
    Guest

پیش فرض پاسخ : ✿~ آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس در فصل 92-93 ✿~ Perspolis News 2013-2014

ایجاد موقعیت گلزنی در برنامه تمرینات سرخپوشان

تیم فوتبال پرسپولیس امروز تمرینات خود را پشت درهای بسته انجام داد و برنامه‌های بازی برابر مس کرمان در ورزشگاه درفشی‌فر مرور شد.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علی دایی در تمرین امروز، جدا از بازی فوتبال در تمرینات تاکتیکی، روش‌های مختلف ایجاد موقعیت روی دروازه چه با حرکات در عمق دفاع و چه با استفاده از فضاهای کناری زمین را برای شاگردان خود تصویرسازی کرد.
    در جریان این تمرین دروازه‌بان‌ها زیر نظر بهزاد غلامپور کار کردند و البته کار روی مهار شوت‌ها هم در دستور کار بود.
    در تمرین امروز سرخپوشان ضمن کار روی ضربات شروع مجدد، به استفاده بیشتر بازیکنان برای گلزنی با شوت‌های از راه دور هم تاکید شد.
    در تمرین امروز سرخپوشان، امید عالیشاه غایب بود و برنامه‌های فیزیوتراپی را زیر نظر کادر پزشکی دنبال کرد. مهرداد پولادی هم جدا از فیزیوتراپی به دویدن دور زمین پرداخت.

8. 2 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

سدانی ها
    Guest

علی دایی در بازی پرسپولیس مقابل مس محروم نیست

سازمان لیگ فوتبال ایران، طی نامه ای به باشگاه پرسپولیس اعلام کرد حکم کمیته استیناف در رابطه با دایی بعد از بازی با مس اعمال می شود.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس و به نقل از سایت سازمان لیگ، سازمان لیگ فوتبال ایران طی نامه ای به مدیرعامل باشگاه پرسپولیس اعلام کرد: با توجه به اینکه ابلاغیه محرومیت علی دایی سر مربی تیم فوتبال پرسپولیس در زمانی کمتر از 72 ساعت به بازی این تیم با مس کرمان به سازمان لیگ و متعاقب آن به باشگاه پرسپولیس اعلام شده است، لذا طبق قانون دو جلسه محرومیت علی دایی در هفته نوزدهم و بیستم اعمال خواهد شد و ایشان در بازی هفته هجدهم در مقابل تیم مس کرمان که روز جمعه 22 آذر 92 در کرمان برگزار خواهد شد می تواند تیم خود را همراهی کند.

10. 2 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

سدانی ها
    Guest

perspolis پاسخ : ✿~ آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس در فصل 92-93 ✿~ Perspolis News 2013-2014

جلسه مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با عجمانی‌ها برگزار شد

جلسه رویانیان با مسئولان باشگاه عجمان امارات شب گذشته برگزار شد.
    به گزارش خبرگزاری فارس، محمد رویانیان، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پس از سفر به امارات شب گذشته جلسه‌ای را با مسئولان باشگاه عجمان در خصوص پرداخت قسط دوم رضایت‌نامه محمدرضا خلعتبری برگزار کرد.

در این جلسه که به مدت 90 دقیقه به طول انجامید رویانیان با مسئولان عجمان درباره دلایل دیر شدن پرداخت این پول گفت‌وگو کرد و سپس در تماسی تلفنی از باشگاه عجمان با حسین هدایتی به صورت کنفرانس تلفنی عابربانک فوتبال ایران پرداخت قسط دوم خلعتبری را نیز به عهده گرفت.

هدایتی به مسئولان عجمان امارات اعلام کرد امروز با حضور در یکی از صرافی‌های امارات که از دوستان نزدیک او است می‌توانند دومین قسط رضایت‌نامه خلعتبری را دریافت کنند.

این در شرایطی است که اگر پرسپولیسی‌ها به وعده خود عمل نمی‌کردند مسئولان عجمان قصد داشتند این پرونده را به جاهای باریک بکشند و خطر در کمین قرمزپوشان بود،اما با پرداخت این پول مشکل خلعتبری حل و او می‌تواند با خیال راحت برای پرسپولیس بازی کند.

12. 2 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

سدانی ها
    Guest

دایی: می خواهند با قربانی کردن من پرسپولیس را نابود کنند

علی دایی پس از رأی کمیته استیناف فدراسیون فوتبال مبنی بر دو جلسه محرومیت و هفت میلیون تومان جریمه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: واقعاً برای من جای سؤالات زیادی است اما می‌دانم که چرا این اتفاقات افتاده است. متأسفم که در فوتبال و ورزش چنین اتفاقاتی را شاهدیم و متأسفم که چنین اتفاقاتی را می‌بینیم. به نظرم همیشه بی‌قانونی را ترویج می‌دهند و اگر قانون وجود دارد باید برای همه باشد نه برای یک نفر.

دایی افزود: ما نباید فقط به دنبال یک قانون من درآوردی باشیم و فقط این قانون برای علی دایی باشد اگر من مصاحبه‌ای انجام دادم شما اجازه بدهید تا همه چیز آن مشخص و کارهایش انجام شود و سپس درباره پرونده نظر بدهید. هنوز پرونده‌ها را بررسی نکرده و نظرات را گوش نکرده‌اند. کسانی که پیگیر این ماجرا هستند در حال بررسی ماجراها هستند اما آقایان حکم صادر می‌کنند.

دایی ادامه داد: چرا نمی‌گذارید به نتیجه نهایی برخی ارگان‌ها برسید و سپس درباره همه چیز قضاوت کنید و راجع به همه مسائل حرف بزنید. من گفتم آقایان قانون فقط نمی‌تواند برای علی دایی باشد اگر قرار باشد قانون اجرا شود من بدون اینکه بخواهم اسمی بیاورم به همکاران عزیز خودم اشاره می‌کنم و حتی برخی مدیرعاملان محترم و حتی سرپرستان مصاحبه‌هایی انجام داده‌اند که بدون آنکه اسم آنها را بیاورم من بخشی از آنها را می‌خوانم تا خودتان درباره همه چیز قضاوت کنید.

دایی تأکید کرد: آقایان گفته‌اند «داوران با سوت تیم ما را زیرورو کردند و یا قهرمانی به سمت پرسپولیس غش کرده بود، داوران بازیکن جابه‌جا می‌کنند،با یک جفت کفش بازی را در می‌آورند،اتفاقات داوری بازی با پرسپولیس عمدی بود، حق‌وردی راه قهرمانی را می‌رود، یک جفت کفش گرفتند علیه ما سوت زدند،آقای اصفهانیان می‌دانید داورانتان بازیکن سفارش می‌کنند،فغانی بازی را برای سپاهان درآورد» اینها حرف‌هایی است که برخی از دوستان زده‌اند و اگر این حرف‌ها را با حرف من بخواهید که گفتم قهرمانی به سمت سپاهان غش کرد، مقایسه کنید به چه چیزی می‌رسید؟ من از شما می‌خواهم این حرف‌ها را با حرف من مقایسه کنید. جمله عمدی سوت زدن بدتر است یا اینکه با یک جفت کفش داوران را می‌خرند و نتایج جابه‌جا می‌شود و هزار حرف دیگر که گفته‌اند؟

وی تاکید کرد:چرا تا الآن واکنشی نسبت به این حرف‌ها نداشته‌اید. آقایان محترم کمیته استیناف شما انواع و اقسام رأی‌های عجیب را برای من دادید و من هم به خاطر آرامش فوتبال و پرسپولیس سکوت کردم اما شما نمی‌توانید به هیچ عنوان سلیقه‌ای عمل کنید شما در پرونده‌ای که اگر بخواهید من آن را رسانه‌ای می‌کنم و به همه نشان می‌دهم علی دایی را محکوم می‌کنید اما مربی دیگر را کاری با آن ندارند و تازه تخلف در تخلف می‌کنند.

وی یادآور شد: زمانی که قانون سقف قرارداد بود آقایان رای می‌دهند که سقف قرارداد را رعایت نکردند و خودشان رأی یک میلیارد و دویست‌میلیون تومانی می‌دهند و سپس سریع از سازمان لیگ مبلغی بالغ بر 160 الی180میلیون را واریز می‌کنند و به آقایان می‌دهند. شما تخلف در تخلف می‌‌کنید. رأی و تخلف را کسی کرده و به آن از حساب سازمان لیگ پول می‌دهید مگر سقف قرارداد نداشتیم. کدام مربی می‌توانست اینطور قرارداد ببندد و شما هم اینطور رسیدگی می‌کنید. بعد از آن شما اگر رأی خوب داده‌اید و درست عمل کردید چرا پای سازمان بازرسی وسط می‌آید شما سریع رأی را بر می‌گردانید وعوض می‌کنید در حالیکه در این مدت خیلی راجع به اینجانب رأی‌های عجیب و غریب داده‌اید. باید به عرض شما برسانم راجع به این موضوع و پرونده جدید من تجدید نظرخواه بودم.

سرمربی قرمزپوشان پس از اشاره به رأی جدید گفت: من به کمیته استیناف از طریق وکیلم خواستار تجدیدنظرخواهی شدم و به نظرم اینجا باید از این عزیزان تشکر کنم که کاری کردند که من بیشتر در خصوص برخی مسائل مطالعه کنم و از دوستان حقوق‌دانم و دوستان خوب و قاضیان مجرب یکسری مسائل را بپرسم و خدا را شکر اطلاعات حقوقی من هم در این مدت بالا برود.

دایی افزود: موقعی که تجدیدنظرخواه بودم طبق آئین‌ دادرسی کیفری ایران به هیچ عنوان آقایان نمی‌توانند رأی من را تشدید کنند، این اصلاً در حوزه آقایان نیست. باشگاه سپاهان در رابطه با من شکایتی داشته سپس کمیته انضباطی من را 7میلیون تومان جریمه کرد. من «تجدیدنظرخواه» بودم نه باشگاه سپاهان. آقایان محترم! زمانی که علی دایی تجدیدنظرخواه است -من مدارک را دارم طبق ماده 258 که باید البته این موضوع را چون یادم رفته و ماده‌اش خاطرم نیست- ما می‌آییم علی دایی را تشدید مجازات می‌کنیم مگر شما می‌توانید و برای خودتان قانون تصویب و تصمیم‌گیری کنید؟

وی افزود: تجدیدنظرخواه اگر باشگاه سپاهان اصفهان بود می‌آمد و می‌گفت رأیی که برای دایی در نظر گرفته‌اید کم است و آقایان می‌توانستند آنها را تشدید کنند اما وقتی «تجدیدنظرخواه» خود من بودم شما بر طبق قانون به هیچ عنوان نمی‌توانید رأی من را تشدید کنید و واقعاً نمی‌دانم این قوانین را شما از کجا می‌آورید؟ البته در خیلی از موارد قوانینی علیه علی دایی وضع می‌کنند و می‌گنجانند. اما آقایان راجع به این مسائل حتماً اگر توضیحی دارند بدهند.

دایی تاکید کرد: من گفتم در پرونده قبلی که راجع به من و مربی دیگر بود ببینید آقایان چطور سلیقه‌ای عمل می‌کنند در حالیکه هر دوتا پرونده به یک شکل بوده و باز هم می‌گویم اگر آقایان دوست دارند همه چیز با قانون پیش برود شما باید در قبال همه قانون را اجرا کنید. پس از آن می‌توانید اظهارنظر و صحبت کنید. شما باید کاری را انجام دهید که در حوزه اختصاصی خودتان است. تجدیدنظرخواه من هستم و باید طبق قانون شما این رأی را یا تعدیل کنید و یا اجرا کنید. نه اینکه این حکم را شما تشدید کنید. من شاکی خصوصی داشتم نه شاکی عمومی،که شما نظر بدهید.

دایی افزود:من یک سؤال دارم، تمام رأی‌هایی که صادر می‌شود یا باید دبیرکل محترم فدراسیون آن را امضاء کند یا رئیس فدراسیون تا آقایان بتوانند آن را ابلاغ کنند شما چطور می‌توانید در کمیته استیناف محترم این رأی‌ها را امضاء کنید؟ شما که به جای حق، کار غیرقانونی انجام می‌دهید و در رسانه‌ها اعلام می‌کنید و حرف‌هایت را قبل از اینکه رأی اعلام شود می‌زنید آیا این کارتان درست است؟ اگر قانون است باید برای شما هم اجرا شود. شما مگر می‌توانید هنوز رأیی که به علی دایی ابلاغ نشده آن را رسانه‌ای کنید؟‌ سپس یکسری افراد سودجو هم متأسفانه هزار حرف و حدیث دنبال این رأی درست کنند؟ شما به چه جرمی علی دایی را اینطور محروم می‌کنید چون حرف حق زده‌ام.

وی خاطرنشان کرد: من یک بار این حرف را زدم من از اول اینکه می‌خواستم برخی صحبت‌ها را مطرح کنم آمادگی چنین جریاناتی را داشتم. من می‌دانستم باید برای زدن حرف حق تاوان پس بدهم اما چرا می‌خواهیم با قربانی کردن علی دایی پرسپولیس را نابود کنید؟ اینجا من حرف از حق پرسپولیس می‌زنم اگر خودم علی دایی بودم بر روی سکوها بازی‌ها را نگاه می‌کردم و کیف می‌کردم اما الآن در این موقعیت حساس که پرسپولیس در کورس قهرمانی است چرا شما چنین مسائلی را 48 ساعت قبل از بازی مطرح می‌کنید و دنبال مسائل غیرقانونی هستید. اگر قانون بود گردن ما از مو نازکتر است بیایید هرکاری دوست داریم با من انجام دهید. مگر می‌شود همکاران و دوستان زحمتکش من با حرف‌های خیلی تندتر مسائلی را به زبان آوردند آنطور برخورد شود و یا اصلاً برخورد نشود اما فقط با علی دایی اینطور رفتار کنید.

مطمئن باشید با حرف‌های من خیلی چیزها مشخص می‌شود و خیلی مسائل را مردم خوب ما متوجه می‌شوند حالا چون حرف حق زده‌آم به نظر شما و مردم باید تاوان بدهم تا کی؟ چرا به قیمت قربانی کردن علی دایی می‌خواهید پرسپولیس را قربانی کنید. مگر می‌شود این کار را انجام داد.

سرمربی قرمزپوشان خطاب به کمیته استیناف باز هم گفت: اگر کارتان قانونی است درباره‌اش توضیح دهید، مطمئن باشید من به دنبال واخواهی هستم البته باید راجع به پرونده‌های گذشته هم که کمیته محترم استیناف درباره آن علیه من رأی صادر کرده باید این را بگویم از روز شنبه فعالیت‌های خودم را از طریق فیفا انجام می‌دهم تا همه چیز را قانونی جلو ببرم و مطمئن باشید به حقم می‌رسم. انشالله آن موقع مشخص می‌شود علی دایی حق می‌گوید یا آقایان فقط برای علی دایی این رأی‌ها را در می‌آورند. خیلی دوست دارم تک تک این مردم بدانند که این مسائل وقتی از طرف من مطرح می‌شود آقایان دوست دارند اینطور با من برخورد کنند و فقط قوانین برای علی دایی نوشته شده است.

وی افزود: من با حرف‌هایم فقط می‌خواهم ذهن مردم را روشن کنم اگر دوست دارید 20 جلسه من را محروم کنید اصلاً کاری کنید من از فوتبال بروم چیزی در زندگی من تغییر نمی‌کند شما فکر کردید امثال علی دایی آویزان این فوتبال هستند؟ راحت عین آب خوردن از تیم ملی 9ماه رفتم و کار نکردم و با توجه به اینکه بهترین پیشنهادها را از همین سپاهان داشتم یا از خیلی از تیم‌ها بزرگ و کوچک دیگر عین آب خوردن رفتم و هیچ مصاحبه و حرفی هم نزدم. اما الآن پای حق وسط است و مطمئن باشید تا آنجایی که بتوانم از حقم دفاع می‌کنم و به هیچ عنوان ساکت نمی مانم حتی با احکام عجیب و غریب آقایان. شما نمی‌توانید با این احکام علی دایی را به سکوت وادار کنید من همیشه حرفم را می‌زنم حتی کار به جایی برسد که از این فوتبال بروم. من به این فوتبال چسبیده نیستم و همه عالم و آدم این را می‌دانند یک نفر نمی‌تواند در این مملکت ادعا کند که من پیش فلان مسئول رفته‌ام تا پست، تیم و مسئولیت و یا جایگاه بگیرم. من افتخار می‌کنم که همیشه دنبال من آمده‌اند آن هم به خاطر توانایی فنی یا هرچیزی که شما روی آن اسم می‌گذارید. ه گزارش فارس دایی تاکید کرد:خدا را شکر همیشه به خواسته آن بالاسری دنبال من آمده‌اند و باز هم می‌گویم اگر یک نفر بگوید که علی دایی فلان جا آمد تا پستی را بگیرد و یا فلان کار را خواسته به او جایزه می‌دهم. من افتخار می‌کنم که اینطور در ایران بزرگ زندگی کرده‌ام وافتخار می‌کنم که این مردم پشت من بوده‌اند حالا هم اگر لازم باشد مطمئن باشید طبق مدارکی که دارم در واکنش به رأی‌های عجیب و غریب آقایان اقدام خواهم کرد. البته خوشبختانه با وساطت سازمان بازرسی برخی رأی‌ها وتو شد و آقایان رأی‌های خود را برگرداندند. مطمئن باشید من تا آخر راه هستم و موضوع را پیگیری و حرف‌هایم را می‌زنم.

سرمربی قرمزپوشان در پاسخ به سؤالی که قهرمانی اعلام کرده که اگر من بروم و غرق بشوم خیلی‌ها غرق می‌شوند، گفت: من علم غیب ندارم، من نمی‌توانم راجع به این مسائل حرفی بزنم اما نمی‌شود برخی مسائل را منکر شویم. من از شماها یک سؤال دارم زمانی که محسن ترکی مصاحبه‌ای به تندی و تیزی علیه کمیته داوران انجام می‌دهد چرا تا الآن کسی این موضوع را پیگیری نکرده است؟ موقعی که علناً در مصاحبه خود و در یک برنامه تلویزیونی ممی گوید که اگر حرفم را بزنم خیلی‌ها باید زیر خاک و یا با خاک یکسان شوند چرا کسی دنبال حرف‌های ترکی نرفت که به او بگوید آقای محسن ترکی عزیز که راجع به من هم هزار حرف زدی و جبهه گرفتی این مسائل چیست که اگر دهنت را باز کنی خیلی اشخاص با خاک یکسان می‌شوند؟

سرمربی پرسپولیس که گفت و گویش با خبرنگاران به نشست خبری تبدیل شده بود در ادمه تاکید کرد:شما به برنامه 90 این هفته توجه کنید چه مسائلی در آن وجود دارد که عابدینی با آن صراحت می‌گوید مظفری‌زاده اگر روی خط بیاید کاری می‌کنم که دیگر داوری نکند! پس حتماً چیزهایی در این بین وجود دارد. زمانی که خود داوران این حرف‌ها را می‌زنند و موقعی که هیچ‌کس روی خط جوابی نمی‌دهد پس مشکلات و یکسری مسائل وجود دارد.

وی افزود: من همینجا می‌گویم با اینکه اگر قهرمانی را محکوم کنیم هیچکدام از این مشکلات حل نمی‌شود. مشکلات متأسفانه خیلی زیاد است و تقریباً باید در اینباره ضرب‌المثلی را بگویم چون این ضرب‌المثل همیشه در ذهن من وجود دارد. مردم شهری که همه در آن می‌لنگند به کسی که راست راه می‌رود به آن می‌خندند. مطمئن باشید به غیر از این چیز دیگری نیست. در شهری که همه می‌لنگند و همه شاید مشکل داشته باشند وقتی راست راه می‌روی همه به او می‌خندند و این اتفاق‌ها پیش می‌آید. این را هیچ موقع خواهش می‌کنم از یاد نبرید. من البته باید به این موضوع هم اشاره کنم به قول افشین پیروانی که حرف خیلی خوبی زد و چندین بار من آن را تکرار کردم، آدم می‌تواند کسی را که خوابیده بیدار کند اما نمی‌تواند کسی را که خودش را به خواب زده به هیچ عنوان بیدار کند.

سرمربی قرمزپوشان با اشاره به اینکه من نمی‌دانم برخی‌ها به دنبال چه هدف و چه چیزی هستند در ادامه صحبت‌هایش تأکید کرد: شما چرا به احساسات هواداران که چند سال است نتیجه نگرفته‌اند توجه نمی‌کنید و به جای یک بار دو بار رأیی را اعلام می‌کنید و بی‌قانونی دیگری را رواج می‌دهید که این تیم ضربه بخورد. مطمئن باشید آنقدر بچه‌های من حلال‌زاده با تعصب، با غیرت هستند که این مسائل عزم و اراده آنها را خیلی بیشتر می‌کند. پرسپولیس راهی را که پیش گرفته محکم‌تر با علی دایی یا بدون علی دایی محکم‌تر جلو می‌رود و مطمئن باشید این بچه‌ها تمام سعی و تلاش خودشان را می‌کنند و من را هم از روز اول با خیلی از کم و کاستی‌ها من را مدیون خودشان کرده‌اند نه اردوی خارجی داشتیم و به جای خارج از کشور به اردبیل، رامسر رفتیم و با نداری‌ها ساختیم اگر از مسئولان باشگاه سؤال کنید تیمی را ساخته‌ایم که اگر اشتباه نکنم 40درصد از هزینه‌های نسبت به قبل کم شده دروغ نگفتم. ما نسبت به سال قبل هم هزینه‌ها را در پرسپولیس پائین آوردیم و با کمک مدیران و بچه‌ها این کارها را انجام دادیم و خدا را 100هزار مرتبه شکر تا آلان نسبت به سال‌های قبل هم حتی بهتر بازی کردیم و نتایج خوبی هم گرفتیم. تیمی را که ما داریم ظرف 2 و 3 سال دیگر انشالله قهرمان آسیا می‌شود هدف من در روز اول که دوباره به پرسپولیس آمدم این بود حالا اگر برخی‌ها دلشان نمی‌خواهد ما باشیم بسم‌الله، رک و بدون هیچ رودربایستی صاف و پوست کنده آن را اعلام کنند. من می‌گویم رک و روراست بگویید دوست نداریم دایی در این فوتبال باشد. و اگر من باشم به ضرر خیلی‌ها است آن وقت مطمئن باشید من هم می‌روم و در اینجا نمی‌مانم.

سرمربی قرمزپوشان با اشاره به مدارکی که در نشست امروز آورده بود در ادامه صحبت‌هایش گفت: من پرونده‌های مختلفی دارم هر موقع آقایان خواستند نظر بدهند من هم پرونده‌ها را در اختیار شما رسانه‌ها قرار می‌دهم این پرونده رأی‌هایی است که آقایان داده‌اند هم من نسبت و مربی عزیز دیگری که خیلی او را دوست دارم. شما می‌توانید در داشته‌های من رأی‌های سلیقه‌ای را راحت بفهمید، من این رأی‌ها را به موقع نشان همه می‌دهم.شما اگر نگاه کنید وقتی رأی صادر می‌شود مدت خیلی کوتاهی طول می‌کشد که مقداری از پول رأی به حساب دوستان واریز می‌شود وی باز هم با اشاره به زمان سقف قراردادها یادآور شد: مگر می‌شود زمانی که در این فوتبال سقف قراردادها وجود داشت شما برای یک مربی رأی یک میلیارد و دویست و خورده‌ای صادر کنید.

14. 2 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

سدانی ها
    Guest

در دیدار با سرکنسول گری ایران در میلان مطرح شد / تقدیر و تشکر رسمی فرانکو بارسی از برنامه ریزی باشگاه پرسپولیس و میهمان نوازی فوتبالدوستان ایرانی / اهدای پیراهن امضا شده کاکا به سرکنسولگری

فرانکو بارسی با حضور در کنسول گری ایران در میلان به نمایندگی از ستارگان میلان ضمن تقدیر از همکاری کنسول گری از میهمان نوازی باشگاه پرسپولیس و مردم ایران تقدیر و تشکر کرد.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس فرانکو بارسی کایپتان اسبق تیم ملی ایتالیا و آث میلان عصر دیروز با حضور در کنسول گری ایران در میلان با سیدمحمد جوزی سرکنسول گری ایران دیدار و گفتگو کرد.

فرانکو بارسی که به ساختمان هزار متری کنسول گری ایران در میلان رفته بود در دیدار با سیدمحمد جوزی سرکنسول گری ایران در میلان از همکاری این کنسول گری در صدور ویزای اعضای تیم ستارگان میلان تقدیر و تشکر کرد و همچنین مراتب قدردانی و سپاس خود و کلیه اعضای تیم ستارگان میلان را از برنامه ریزی و میهمان نوازی باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس و همچنین حمایت پرشور مردم فوتبالدوست ایران را اعلام داشت.

فرانکو بارسی که به اتفاق دکتر قاضی میرسعید نماینده مشترک دو باشگاه پرسپولیس و میلان به کنسول گری رفته بود در دیدار با سیدمحمد جوزی گفت: وظیفه خود می دانم از تلاش های کنسول گری ایران برای صدور ویزای اعضای تیم ستارگان میلان که بدون دردسر همراه بود نهایت تقدیر و تشکر را از شما داشته باشم. بنده قبل از این بازی نیز سفری به ایران داشتم و آنجا از نزدیک ضمن بازدید از امکانات باشگاه پرسپولیس نظاره گر دربی پرتماشاگر تهران بودم. آن بازی یکی از خاطرات خوبی بود که در ذهنم بر جای مانده. پس از آن نیز در مذاکراتی که با باشگاه پرسپولیس داشتیم و همچنین توافقاتی که با شرکت میران انجام دادیم برای برگزاری دیدار ستارگان میلان و پرسپولیس عازم تهران شدیم و سفر دو روزه ای به تهران داشتیم که سفر جالب و خاطره انگیزی بود. ما وظیفه خود می دانیم از برنامه ریزی باشگاه پرسپولیس و میهمان نوازی آنها و تلاش های آقای رویانیان و همکارانشان برای برگزاری چنین دیداری تقدیر و تشکر کنیم. ما علاوه بر بازی بازدیدهایی از یک مرکز خیریه و یک موزه باستانی داشتیم و در ضیافت شامی شرکت کردیم که بسیار عالی بود. همه چیز خیلی بود و خاطره انگیز. امیدوارم فرصتی فراهم شود که در آینده سفری به ایران داشته باشیم و بتوانیم علاوه بر رویدادهای ورزشی و مذاکرات فرصت بیشتری برای بازدید از اماکن باستانی کشور ایران داشته باشیم. برای ما و همه اعضای تیم میلان سفر به تهران سفر خوبی بود و ما در گفتگو با رسانه های ایتالیا نیز به صراحت این موضوع را اعلام داشته ایم.

جا دارد علاوه بر تقدیر از شما و باشگاه پرسپولیس از فوتبالدوستان ایرانی تشکر ویژه و جداگانه ای داشته باشیم. آنها علاقه قلبی خود به میلان را با شور و هیجان زیادی به ما نشان دادند. باور نمی کردیم که در فرودگاه تهران آن همه فوتبالدوست و علاقه مند به میلان به استقبال ما بیایند و یا اینکه در ورزشگاه آزادی تمامی طرفداران تیم مقابل بازیکنان تیم ما را تشویق کرده و نهایت احترام و میهمان نوازی را داشته باشند. آنها حتی برخی از بازیکنان نامدار میلان را تشویق می کردند و نشان دادند که در این بازی خیریه و سمبلیک چیزی که مهم نبود نتیجه بازی بود. حتی جالب بود که در بخشی از سکوهای ورزشگاه به طرفداران تیم میلان اختصاص داده شده بود و آنها که تعداد زیادی هم بودند با پیراهن میلان به استادیوم آمده و از ما حمایت کردند. بنده به اینجا آمده ام که علاوه بر تشکر از همکاری شما مراتب تقدیر خود را از شرکت میران اعلام کنم و از زحمات آقای دکترقاضی میرسعید نیز تشکر می کنم. همچنین به نمایندگی از کلیه اعضای تیم از مسئولان باشگاه پرسپولیس ، اعضای تیم پرسپولیس و به ویژه فوتبالدوستان ایرانی نهایت سپاس را داریم و امیدواریم که مناسبات دو باشگاه پرسپولیس و میلان در زمینه های مختلف ادامه یافته و شاهد اثرگذاری های خوب در سایه این مناسبات باشیم.

سیدمحمد جوزی سرکنسول گری ایران در میلان نیز در دیدار با بارسی گفت: صدور ویزا و همکاری در این زمینه وظیفه ای بود که ما انجام دادیم و سعی کردیم این کار را به گونه انجام دهیم که دچار دردسر و مسائل پیچیده اداری نشوید و با سرعت عمل این مسئله انجام شود. این که در سفر به تهران خاطرات خوبی داشته اید و نگاه شما از کشور عزیزمان ایران و همچنین فوتبالدوست ایرانی این گونه مثبت و خاطره انگیز است خوشحالم. ایرانی ها به میهمان نوازی شهرت دارند و ما خوشحالیم که شما آنچه را که مشاهده کرده اید در روزهایی که در ایران گذرانده اید را روزهای خاطره انگیز و خوبی تلقی کرده و از مردم ایران سپاسگزاری می کنید.

فرانکو بارسی در پایان این دیدار و گفتگو پیراهن کاکا ستاره برزیلی تیم میلان که امضای تمامی بازیکنان تیم میلان روی آن درج شده بود را به سیدمحمدجوزی سرکنسول گری ایران به نمایندگی از فوتبالدوستان ایرانی اهدا کرد. همچنین دکتر قاضی میرسعید نماینده مشترک دو باشگاه پرسپولیس و میلان نیز گفت: آنچه ما انجام دادیم وظیفه مان بود، وظیفه ای که در قبال کشورمان احساس می کردیم. ما تلاش کردیم تعامل و رابطه خوبی بین دو باشگاه پرسپولیس و ستارگان میلان برقرار شود و خوشبختانه با درایت آقای رویانیان و همه مسئولان باشگاه پرسپولیس برنامه ریزی و سازماندهی برای برگزاری مسابقه ، اسکان میلانی ها و سایر مسائل بسیار خوب بود و تماشاگران فوتبالدوست ایرانی نیز در میهمان نوازی برای ستارگان مطرح میلان سنگ تمام گذاشتند تا جایی که در بازگشت به ایتالیا همه اعضای تیم میلان از این سفر ابراز رضایت می کرده و آن را سفری خاطره انگیز می دانستند. ما خوشحالیم که همه چیز به خوبی انجام شد و وظیفه خود می دانیم از سرکنسول گری ایران در میلان که برای صدور ویزا و سایر تشریفات سفر کمال همکاری را با ما و باشگاه پرسپولیس داشتند تشکر کنیم.

ویرایش توسط سدانی ها : 12-14-2013 در ساعت 17:39

16. 3 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

سدانی ها
    Guest

دو خبر از باشگاه بزرگ پرسپولیس

برتری ذخیره های پرسپولیس برابر تیم ملی جوانان

بازیکنان خارج از ترکیب اصلی بازی با مس امروز در یک بازی دوستانه برابر تیم ملی جوانان ایران به پیروزی سه بر صفر دست پیدا کردند.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس تمرین ریکاوری و بازی دوستانه بازیکنان خارج از ترکیب اصلی بعد از ظهر امروز در مجموعه درفشی فر انجام شد.

برنامه بازیکنان اصلی از ساعت 14:30 آغاز شد و در ساعت 15 پایان یافت تا سایر بازیکنان در بازی دوستانه برابر تیم ملی جوانان ایران به میدان بروند.

پرسپولیس در این بازی در ابتدا با ترکیب رضا محمدی ، حسین کنعانی ، رضا نورمحمدی ، حمید علی عسگری ، میلاد کمندانی ، محمد عباس زاده ، فرزاد حاتمی ، محمد نوری ، قاسم دهنوی ، الهایی و یک بازیکن تستی که پیش از این در رده های پایه تیم های صبا و راه آهن بازی می کرد به میدان رفت.

در نیمه دوم این بازی ابتدا مارکو جایگزین الهایی شد و سپس الهایی در حضور مجدد در زمین به جای نورمحمدی بازی کرد.

فرشاد قاسمی و امیر عابدزاده به جهت همراهی تیم امید پرسپولیس در این تمرین و بازی حاضر نبودند.

در این بازی ابتدا قاسم دهنوی از روی نقطه پنالتی گلزنی کرد. سپس مجتبی مقتدایی از تیم ملی جوانان با گل به خودی پرسپولیس را دو گله کرد. حسین کنعانی نیز در پایان گل سوم این بازی را به ثمر رساند.

پیام صادقیان سیصدمین گل فصل را زد

پیام صادقیان در بازی با مس کرمان سیصدمین گل این فصل رقابت‌های لیگ برتر را به ثمر رساند.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، پیام صادقیان که همواره لذت دادن پاس گل را بیشتر از گلزنی عنوان کرده است، سیصدمین گل رقابت‌های این فصل لیگ برتر را وارد دروازه مس کرمان کرد.
    نکته آماری عجیب اینکه تیم مس کرمان گل‌های شماره صد و دویست این فصل را هم دریافت کرده است.

ویرایش توسط سدانی ها : 12-14-2013 در ساعت 17:41

18. 3 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

سدانی ها
    Guest

ماهینی: تنها تیمی در دنیا هستیم که برای زدن گل ششم استرس داریم!

مدافع پرسپولیس اعتقاد دارد سرخپوشان تنها تیمی در دنیا هستند که برای زدن گل ششم به حریفان استرس دارند.
    حسین ماهینی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، درباره پیروزی 6 بر صفر پرسپولیس مقابل مس عنوان کرد: به کرمان رفته بودیم تا طلسم عدم موفقیت در بازی‌های خارج از خانه را بشکنیم اما فکر نمی‌کردیم با این نتیجه مس را شکست دهیم. هم‌قسم شده بودیم تا 3 امتیاز بازی را به دست بیاوریم.

وی در مورد خوشحالی پس از گل سوم که با خلعتبری انجام داد؛ اظهار داشت: امروز (شنبه) تولد خلعتبری است و به خاطر همین با بچه‌ها قرار گذاشته بودیم اگر خلعتبری گل زد من همه را جمع کنم و با توپ برایش کیک درست کنیم و البته دست بزنیم. چند بازی پیش هم خلعتبری همین کار را برای من انجام داد. موتور گلزنی خلعتبری روشن شده و امیدوارم در بازی‌های آینده همین روند را هم ادامه دهد.

مدافع پرسپولیس گفت: این سومین تجربه 6 گله من با پرسپولیس بعد از بازی پیکان و ملوان بود. فکر می‌کنم پرسپولیس تنها تیمی در دنیا باشد که وقتی 4،5 گل می‌زند برای زدن گل ششم استرس دارد، این موضوع هم برای این است که هوادارانمان به برد با 6 گل حساس هستند. البته می‌توانستیم بیشتر از 6 گل به مس بزنیم.

ماهینی در واکنش به حرکات پرویز مظلومی تصریح کرد: نظر خاصی در مورد مظلومی ندارم، مردم بهتر می‌توانند در این مورد نظر بدهند.

وی در مورد عملکرد خط دفاعی پرسپولیس تاکید کرد: خوردن 8 گل در 18 بازی آمار خوبی است اما کار ما را در آینده مشکل‌تر می‌کند. اگر توانستیم چنین رکوردی را بزنیم فقط به خاطر نفرات دفاعی و دروازه‌بان نیست بلکه همه تیم در آن سهیم هستند.

مدافع پرسپولیس در خصوص تقابلش با شیث رضایی، شماره 13 پیشین پرسپولیس اظهار داشت: قبل از بازی و در تونل ورزشگاه کلی با شیث صحبت کردم و خندیدیم، ما با هم رفقای خوبی هستیم. شیث در آینده و در روزهای حساس می‌تواند به مس کمک کند.

ماهینی در پایان درباره بازی روز پنج‌شنبه پرسپولیس و سایپا به تسنیم گفت: سایپا تیمی است که متحول شده و بازی سختی مقابل این تیم خواهیم داشت، اما سعی می‌کنیم هم بازی را ببریم و هم انتقام شکست دور رفت را بگیریم.

20. 5 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

سدانی ها
    Guest

دایی: سایپا تیم بزرگی است اما هدف ما کسب 3 امتیاز است تا بتوانیم جایگاه خودمان را در جدول تثبیت کنیم

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: سایپا تیم بزرگی است و بازیکنان خوبی دارد اما هدف ما کسب 3 امتیاز است تا بتوانیم جایگاه خودمان را در جدول تثبیت کنیم. متاسفانه در این دیدار امید عالیشاه را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم اما خوشبختانه محرومی نداریم.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علی دایی در نشست خبری پیش از دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و سایپا از هفته نوزدهم مسابقات لیگ برتر فوتبال (جام خلیج فارس) گفت: همه بازی‌ها سخت است. سایپا نشان داده تیم خوبی دارد و نتایج این تیم نشان‌دهنده کیفیت بازی آنها است.
    وی با اشاره به نتیجه دیدار رفت پرسپولیس مقابل سایپا افزود: در بازی رفت شکست بدی خوردیم و امیدوارم این شکست را جبران کنیم. تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم و بچه‌ها به خوبی تمرین کردند و به هماهنگی مطلوب رسیده‌ایم. اگر فردا بچه‌ها خودشان باشند و اتفاقی نیفتد، 3 امتیاز بازی را کسب می‌کنیم.
    سرمربی پرسپولیس در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه نگران این مسئله نیست که بازیکنانش پس از پیروزی 6 بر صفر مقابل مس کرمان دچار غرور شوند، خاطرنشان کرد: آیا قرار است هر تیمی 6 گل بزند دچار غرور شود؟ ما همان شب بازی با مس این نتیجه را فراموش کردیم و تمرینات سختی را پیگیری کردیم که در بازی فردا به موفقیت برسیم.
    وی اضافه کرد: فوتبال همیشه به این شکل نیست که روی خوش به ما نشان دهد و اگر یک کوچولو لغزش کنیم دچار مشکل می‌شویم. دوست ندارم بازی خوبی که در کرمان انجام دادیم خراب شود و بگویند که روی یک حادثه به پیروزی رسیده‌ایم.
    سرمربی پرسپولیس درباره اظهارات فیرات سرمربی سایپا مبنی بر اینکه امیدوار است فردا داور تحت فشار نباشد، گفت: فیرات نظر خودش را گفته است. به نظرم قصاص قبل از جنایت درست نیست.

22. 3 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

صفحه 20 از 26 نخستنخست ... 101819202122 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع