که سرت گیج نرفت ها
حالا برو تو این تا اعصابت بریزه بهم اگه تونستی موس رو ببری رو سرش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Don’t count the years, count the memories
چی چی بود سرگیجه نگرفتیم حالمون یکم بد شد![]()
ووووووووووووی آمو سرگیجک گرفتم !!!
انقدر سرگیجه گرفتم به جای اینکه اون تب رو ببندم عصابنی شدم کل صحفه رو بستم !!!![]()
کامپیوترم نخوندشلعنـــــــتی
امروز تو مدرسه جشن داشتیم...بعد یه مسابقه گذاشتن....گفت چند نفر بیان تکرار یه جملست...هی به نیلوفر میگفتم بیا بریم جایزش 5 تومنههوایی شدیم یکیمون بره که پشیمون شدیم
حالا جمله اینقد سخت بود اونم 5 بار باید تکرارش میکردیمن تو باره اولش که خودم امتحان میکردم موندم
تکرار کنید:
لره رو ریله
5 بار تند تند تکرار کنید![]()
تازه صفه 21 هستیم......با این سرعت فک کنم سال 1395 تموم بشه.........
انقد سایت خلوته که حالت متروکه گرفته
یه معما
شخصی درون زندانی حبس شده است. اتاقی که این شخص در آن نگاهداری می شود دو در دارد که یکی به سمت چوبه دار راه دارد ولی دیگری به بیرون زندان راه دارد و منجر به آزادی زندانی می شود. هر یک از این درها یک نگهبان دارد که یکی ازآنها همیشه راست می گوید و دیگری همیشه دروغ و هر دو از اینکه کدام در به کجا راه دارد و نیز از راستگویی یا دروغگویی نگهبان دیگر آگاهند.
زندانی ما حق دارد تنها یک سوال از یکی از نگهبان ها بپرسد و سپس یکی از درها را انتخاب کند. در ضمن نگهبان ها فقط با "بلی" یا "خیر" پاسخ می دهند. او چطور می تواند با تنها یک سوال دری که به سوی آزادی باز می شود را پیدا کند؟!
ویرایش توسط mehdi30100 : 02-07-2013 در ساعت 14:10
میره پیش یکودومشون و میپرسه :
"اگه من برم پیش اون یکی نگهبانو و بپرسم که این در به سمت آزادیست یا نه ، چی میگه ؟!"
حالا اگر این در واقعا در آزادی باشد دو تا حالت داره:
1- اگر نگهبانه راستگو باشه میگه خیر (چون اون یکی دروغگوئه)
2- اگر اون یکی نگهبانه دروغگو باشه جواب نگهبان دیگر (که بله هستش) رو مخالف میکنه و میگه خیر
نتیجه :
جواب "خیر" یعنی این در به سمت آزادی است
جواب "بله" یعنی این در به سمت چوبه دار است
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)