تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
کلا ساشا بارون کوهن هجو کننده ی چیره دستیه ، اما خُب ، نمیدونم چرا به مردم این ناحیه از دنیا خیلی تصادفا!!! گیر داده! توی فیلم قبلیش بورات ، نقش بورات خبرنگار قزاق رو بازی میکرد که با اینکه زبان انگلیسی رو خیلی خوب و روون صحبت میکنه اما مثلا نمیدونه آسانسور چیه!!!
فیلماش اصلا ارزش صحبت نداره به نظر من ، کوهن بیشتر یه شومن تلویزیونیه تا بازیگر سینما! بذارید خوش باشه!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
F a r e w e ll ... Tito
آب زاینده روذ چشه؟
اگه نبود که نصف ایران میخوابید.
نامردا دریچه تونلشو کم کردند وگرنه آب زردکوه اونقدر هست که زنده رود خشک نشه.
تموم نفتا اونور زردکوهن به خاطر همین اینور زردکوه پشم![]()
سامولیک
کسی میتونه یه چندتا فیلم از bud spencer واسم جور کنه
این هم عکس این بازیگر
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی
تابرزیل چند نفر باقی می مانند ؟
وای یادش بخیر من قبلا عاشق فیلم های این بازیگر بودم.
توی بیشتر فیلماش با یه ادم لاغر دیگه هم بازی میکرد بعدش این دوتا با هم رفیق میشدند
بعد هم میزدند همه رو نابود میکردند .
من همیشه این ها رو به اسم چاق و لاغر صدا میزدم.
چقدر الان پیر شده!!! من عشق فیلم های این مرد بودم یکی از فیلم هاش هم اسمش پاگنده بود .
♣ The King ♣
منم دیدم ولی برام از سک سک دو ال پیش دراومده بودولی الان یادم نمیاد موضوعش چی بود فقط قیافه ی این بازیگر رو رو جلد سی دی اون فیلم دیدم
![]()
سلام بچه ها من سیمکارت ایرانسل دارم و میخوام موقعیت یابش که میگه کدوم شهر هستم رو فعال کنم
گوشی خودم 6303 کلاسیک هست که موقعیت یاب ایرانسلش غیر فعاله ولی همین سیم کارت رو تو 1200 انداختم اسم شهر هارو راحت میگفت اگه تنظیماتی در گوشی هست که باید فعال کنم لطفاً راهنمایی کنید.
LEGENDARY
سلام بر شما
لپ تاپم خراب شده .. من با موبایل میام ! می تونید برام کیبرد فارسی دانلود کنید ! ممنون میشم
فقط رمز فایل زیپ نباشه
برای uiq3 دانبود کنید !
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
ویرایش توسط AlexDelpiero : 08-30-2012 در ساعت 00:37 دلیل: تایپ فینگلیش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)