من فهميدم...
خودتي؟؟؟
ويرايش:
برادر راهنمايي يعني اينكه بگي طرفدار چه تيميه يا مثلا چند سالشه و طرفدار چه بازيكنيه..
ميخاي از اين به بعد شماره كفش بچه ها رو بزار بعد بگو اين كيه؟؟؟؟![]()
من فهميدم...
خودتي؟؟؟
ويرايش:
برادر راهنمايي يعني اينكه بگي طرفدار چه تيميه يا مثلا چند سالشه و طرفدار چه بازيكنيه..
ميخاي از اين به بعد شماره كفش بچه ها رو بزار بعد بگو اين كيه؟؟؟؟![]()
ali
only
karimi
ویرایش توسط nobody11 : 08-18-2012 در ساعت 14:44
دانیال بهرامی؟فک کنم همون اولی باشه
رابیگو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جواب بده دیگه عبدولی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط 레자 : 08-18-2012 در ساعت 14:51
پس من از شما باهوش ترم چون نوشته تو اسمش ب داره نه اولش؟؟؟؟اخه داره میگه که اولش ب هست
ببینم باران نیست؟؟؟؟؟!!!!!!!
یا دانیال بهرامی؟فک کنم همون اولی باشه![]()
![]()
ali
only
karimi
امیر نود و هفت کجایی ؟تو همیشه لم غیب داری میتونی حدس بزنی بگو ببینم کیه؟راستی عبدولی جان پست بالا رو نگاه کن ببین اونا نیستن/
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فهمیدم
این نیست؟+پست بالا ؟؟؟
نه هیچکدوم نیس
اسم طرف در همین صفحه ذکر شده اما نمیدونم کی گفته![]()
یه روز خوب میاد ...
عبدالله این خودت هستی؟؟![]()
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
مگه میشه اسمش ذکر شده باشه اما ندونی کی گفته؟
عبدالله خودش نمیتونه باشه چون من قبلا پرسیدم و گفت نه
بابا از این راهنمایی بیشتر دیگه نمیتونستم بکنم
تو ص قبل اسمش هست
خو یکم دقت کنین دیگه
من میرم فعلا
اومدم جواب داده باشین![]()
یه روز خوب میاد ...
باران خانوم نیستن؟؟؟
دیگه اسم کسی یادم نمیاد خب
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)