Design & Developed BY Patira

صفحه 20 از 76 نخستنخست ... 1018192021223070 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 759
    کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

بارسلونا اخبار کمپ آبی و اناری فصل 2012-2013

[b]سلام دوستان خسته نباشید
    .با تموم شدن فصل 2011-2012 نیاز به یک تایپیک مربوط به اخبار در فصل جدید بود .در این بخش اخبار رو از سایت های دیگه کپی پیست کنید منبع هم خواستید بگید ولی لطفا از دادن پست های اسپم ( دست نوشت خودتون) در این تایپیک خودداری کنید.این تایپیک مخصوص اخبار نوشته شده در منابع خارج از دربی هست.لطفا فقط دوستان بارسایی این بخش رو بگردونن تا اخبار جانب دارانه راهی به این تایپیک پیدا نکنه.
    گذاشتن اخبار از سایت های گل و ورزش3 ممنوع است
    موفق و پیروز باشید دوستان ابی و اناری
    ویرایش توسط David7 : 09-26-2012 در ساعت 13:54

2. 13 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

فابرگاس: با سيستم گوارديولا مشکل داشتم

اين ملي پوش اسپانيا تابستان سال گذشته از آرسنال به بارسا پيوست اما نتوانست چندان انتظارات را برآورده کند .

سسک فابرگاس، هافبک بارسا، تاييد کرد که فصل گذشته براي سازگار شدن با سيستم گوارديولا دچار مشکل شده است.

اين ملي پوش اسپانيا تابستان سال گذشته از آرسنال به بارسا پيوست اما نتوانست چندان انتظارات را برآورده کند. او اکنون اعلام کرد که عدم آزادي حرکت موجب شده بود تا در سيستم گوارديولا دچار مشکل شود.

او در گفتگو با مارکا گفت:" در زمان گوارديولا هرگز نتوانستم با سيستم تيم کنار بيايم. من با سبک ديگري فوتبال باز مي کردم و بازي کردن با اين سرعت براي من دشوار بود زيرا همه بازيکنان ديگر کاملا با اين شرايط آشنا بودند.

بازي کردن در ميانه زمين براي من دشوار بود زيرا به تحرک بيشتري نياز داشتم و من در استارت هاي کوتاه چندان سريع نيستم.

به هر حال اين سبک بازي من است. درست است که کمي بي نظم بازي مي کنم اما اين سبک من است.

بعضي ها از جمله گوارديولا مي گفتند بازي من در فصل گذشته چيزي کم داشت. اين تقصير خودم بود زيرا تلاش مي کردم برخلاف آنچزي که هستم، بازي کنم. من ژاوي، اينيستا يا تياگو آلکانتارا نيستم. من خودم هستم و نياز به تحرک دارم تا بتوانم نقش بيشتري در بازي تيم ايفا کنم."

فابرگاس در 28 بازي در رقابت هاي فصل قبل لاليگا، 9 بار موفق به گلزني شد.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانوا - دل بوسکه
    بازیکن محبوب
    مسی - اینیستا
    اسم واقعی شما
    علی

GermanyBarcelonaSepahan

Lionel Messi

تشکر ها
    658
    تشکر شده 1,059 در 262 پست

پیش فرض بازگشت فونتاس.

فونتاس پس از دریافت جواز پزشکی در روز سه شنبه، در بیشتر دقایق نیمه دوم دیدار مقابل دینامو بخارست بازی کرد.

آسیب دیدگی رباط زانوی راست آندره فونتاس به طور کامل بهبود یافته است. این مدافع در آخرین دیدار پیش فصل بارسا مقابل دینامو بخارست، بار دیگر به میادین ورزشی بازگشت. فونتاس مقابل این تیم رومانیایی در نیمه دوم عملکرد خوبی داشت، وی با شماره 24، در دقیقه 64 به جای مارک بارترا به زمین آمد. او با این که تنها 30 دقیقه در زمین حاضر بود، در دفعات متعدد از نفوذ بازیکنان تیم رومانیایی به دفاع بارسا جلوگیری کرد.

«من احساس آرامش دارم»

فونتاس پس از اتمام مسابقه گفت: «من در زمین احساس آرامش و راحتی داشتم، چرا که حدود یک ماه است که با تیم تمرین می کنم و به همین دلیل هیچ مشکلی نداشتم». همچنین این مدافع مرکزی اشاره کرد که در این بازی به دنبال «به دست آوردن اعتماد به نفس » بود، البته وی این مسئله را به دلیل «نبودن زمین بازی در بهترین شرایط » دشوار دانست.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی

تا
    برزیل چند نفر باقی می مانند ؟

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانوا - دل بوسکه
    بازیکن محبوب
    مسی - اینیستا
    اسم واقعی شما
    علی

GermanyBarcelonaSepahan

Lionel Messi

تشکر ها
    658
    تشکر شده 1,059 در 262 پست

پیش فرض گئورگی هاجی: « مسی الگویی برای جوانان است»

قبل از شروع دیدار بارسا و دیناموبخارست، بهترین بازیکن فوتبال تمام دوران رومانی به ستایش از مسی پرداخت.

گئورکی هاجی که در زمین بازی بسیار چالاک و خوش تکنیک بود، در مقابل دوربین هم بسیار آراسته به نظر می رسید. بهترین فوتبالیست تمام دوران رومانی به ستایش و تمجید از لئومسی پرداخت: «خیلی خوشحالم که فرصت یافتم این بازیکن را از نزدیک ببینم. او اشتیاق زیادی برای پیروز شدن و برای بهترین بودن در حین بازی دارد. در بیرون زمین هم فرد بسیار کار درست و متواضعی می باشد. او الگویی برای جوانان است».

در بحث پیرامون اینکه کدامیک باید بهترین بازیکن جهان لقب بگیرند، بازیکن سابق آبی و اناری پوشان معتقد بود این عنوان باید به بازیکن آرژانتینی تعلق گیرد: «مسی مانند من چپ پاست. کریستیانو رونالدو بسیار شگفت انگیز است اما من مسی را شایسته این عنوان می دانم».
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی

تا
    برزیل چند نفر باقی می مانند ؟

6. کاربر روبرو از پست مفید ALIAZIMI9 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

پیش فرض فابرگاس: با سيستم گوارديولا مشکل داشتم

اين ملي پوش اسپانيا تابستان سال گذشته از آرسنال به بارسا پيوست اما نتوانست چندان انتظارات را برآورده کند .
    سسک فابرگاس، هافبک بارسا، تاييد کرد که فصل گذشته براي سازگار شدن با سيستم گوارديولا دچار مشکل شده است.
    اين ملي پوش اسپانيا تابستان سال گذشته از آرسنال به بارسا پيوست اما نتوانست چندان انتظارات را برآورده کند. او اکنون اعلام کرد که عدم آزادي حرکت موجب شده بود تا در سيستم گوارديولا دچار مشکل شود.
    او در گفتگو با مارکا گفت:" در زمان گوارديولا هرگز نتوانستم با سيستم تيم کنار بيايم. من با سبک ديگري فوتبال باز مي کردم و بازي کردن با اين سرعت براي من دشوار بود زيرا همه بازيکنان ديگر کاملا با اين شرايط آشنا بودند.
    بازي کردن در ميانه زمين براي من دشوار بود زيرا به تحرک بيشتري نياز داشتم و من در استارت هاي کوتاه چندان سريع نيستم.
    به هر حال اين سبک بازي من است. درست است که کمي بي نظم بازي مي کنم اما اين سبک من است.
    بعضي ها از جمله گوارديولا مي گفتند بازيمن در فصل گذشته چيزي کم داشت. اين تقصير خودم بود زيرا تلاش مي کردم برخلاف آنچزي که هستم، بازي کنم. من ژاوي، اينيستا يا تياگو آلکانتارا نيستم. منخودم هستم و نياز به تحرک دارم تا بتوانم نقش بيشتري در بازي تيم ايفا کنم."
    فابرگاس در 28 بازي در رقابت هاي فصل قبل لاليگا، 9 بار موفق به گلزني شد.
    David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ

8. 5 کاربر از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383
    تشکر شده 6,344 در 1,159 پست

Newww

پپ گواردیولا، جانشین احتمالی منزس در تیم ملی برزیل

خبرگزاری فارس: بنابه نوشته یک منبع رسانه‌ای اسپانیا، سرمربی سابق بارسلونا احتمال دارد جانشین مانو منزس در پست سرمربیگری تیم ملی برزیل شود

به گزارش خبرگزاری فارس، سایت ورزش اسپانیا سه روز پس از باخت تیم ملی فوتبال برزیل در فینال المپیک لندن مقابل مکزیک، عنوان کرد اقدام‌های پنهانی از سوی فدراسیون فوتبال کشور میزبان جام جهانی 2014 برای برقراری تماس با پپ گواردیولا انجام شده است.
    بنابراین گزارش، مدیران ورزشی برزیل از عملکرد سرمربی دو سال گذشته خود راضی نیستند و تمایل دارند تا مربی بزرگ پیشین کاتالان‌ها زمام امور تیم کشورشان را در اختیار بگیرد و آنها را نسبت به قهرمانی در جام جهانی دو سال بعد امیدوار نگه دارد.
    گواردیولا نسبت به این خبر واکنشی نشان نداده است

The King

10. 2 کاربر از پست مفید Alex Dlpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

ایتالیا_جزیره سیسیل_اونجا از هرکی بپرسی رضا کوکائین فر
    پست مورد علاقه
    دفاع و هافبک
    مربی مورد علاقه
    گوردیولا
    بازیکن محبوب
    ژاوی
    اسم واقعی شما
    رضا

IranArsenalBarcelona

Xavi

تشکر ها
    275
    تشکر شده 767 در 308 پست

بارسلونا نامزدهاي اصلي بهترين بازيکن سال يوفا

اين جايزه با راي گيري از 53 روزنامه نگار از کشورهاي عضو يوفا اهدا مي شود و در اين راي گيري، اين سه بازيکن بيشترين آرا را به خود اختصاص دادند.

کريس رونالدو، ليونل مسي و آندرس اينيستا به عنوان نامزدهاي اصلي کسب عنوان بازيکن سال يوفا معرفي شدند.

اين جايزه با راي گيري از 53 روزنامه نگار از کشورهاي عضو يوفا اهدا مي شود و در اين راي گيري، اين سه بازيکن بيشترين آرا را به خود اختصاص دادند.

در اين راي گيري آندره آ پيرلو، ستاره يوونتوس در جاي چهارم قرار گرفتند و ژاوي، بازيساز باتجربه بارسا که در راي گيري سال گذشته دوم شده بود، اين بار رتبه اي بهتر از پنجم به دست نياورد.

راي گيري نهايي در مورد سه بازيکن باقي مانده روز 30 آگوست (8 شهريور) و در زمان قرعه کشي رقابت هاي مرحله گروهي چمپينزليگ انجام خواهد شد.

اين جايزه که توسط يوفا و با همکاري رسانه هاي ورزشي اروپا پايه گذاري شده، به بازيکناني اهدا مي شود که در باشگاه هايي اروپايي بازي مي کنند.

اين جايزه سال گذشته به مسي اهدا شد.
    رونالدو:
    مسی واینیستا:
    به امید موفقیت مسی واینیستا.
    جای ژاوی خالیه

12. 3 کاربر از پست مفید Reza29.4 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع و هافبک
    مربی مورد علاقه
    گوردیولا
    بازیکن محبوب
    ژاوی
    اسم واقعی شما
    رضا

IranArsenalBarcelona

Xavi

تشکر ها
    275
    تشکر شده 767 در 308 پست

بارسلونا کمترین تعداد بازیکن خارجی در بارسا پس از سال 1996.

بارسا تا شش روز مانده به شروع فصل 13/2012، هشت بازیکن خارجی در لیست خود دارد. تعداد بازیکنان خارجی تیم بعد از فصل 1996 هیچ گاه از این مقدار کم نبوده است. آلوز، الکسیس، مسی، ماسکرانو، آفلای، آدریانو، آبیدال و دوس سانتوس هشت بازیکن غیر اسپانیایی تیم از میان 25 بازیکن کل تیم می باشند.

تعهد باشگاه به سیستم جوانانش و سیاست امضای قرار داد با بازیکنانی که چگونگی سبک و سیستم بازی تیم را درک می کنند، دچار تغییر شده بود و این امر بخصوص در فصلهای 99/1998 و 07/2006 و 08/2007 - هنگامی که بارسا 15 بازیکن خارجی در لیست خود داشت - آشکار گشت. تعداد بازیکنان خارجی تیم در طی سالها بمرور کاهش یافت و در نهایت در این فصل به عدد 8 رسید. شمار بازیکنان خارجی تیم پس از فصل 96/1995 - که باشگاه تنها 5 بازیکن خارجی داشت - هیچگاه به این مقدار کاهش نیافته بود.

در فصل 96/1995 بارسا پوپسکیو، پراسینکی، هاگی، کدرو و فیگو را در اختیار داشت و این فصل بارسا آلوز، الکسیس، مسی، ماسکرانو، آفلای، آدریانو، آبیدال و دوس سانتوس را به عنوان بازیکنان غیر اسپانیایی تیم از میان 25 نفر کل لیست در اختیار خواهد داشت.

استحکام در فلسفه بارسا

والدس، پیکه، پویول، سسک، ژاوی، آلبا، اینیستا، تیاگو، کوئنکا، مونتویا، فونتاس، بارترا، سرجیو و مونیسا همگی از طریق سیستم جوانان به تیم اول راه یافتند؛ علاوه بر این بازیکنان، مسی آرژانتینی و دوس سانتوس مکزیکی را نیز باید به این لیست اضافه کرد. این بدین معنیست که %68 بازیکنان تیم اول از میان بازیکنان خانگی باشگاه می باشند. وجود بازیکنان فوق و بازیکنانی چون ویا، آلوز، ماسکرانو، الکسیس، پینتو، آفلای،آدریانو و آبیدال همگی نشانه تعهد بارسا به فلسفه خود می باشد؛ فلسفه ای که باشگاه را به بالاترین سطح در طول تاریخ خود رسانده است.

هنگامی که قانون گردش آزاد بازیکنان در میان ملتهای اروپایی در سال 1995 تدوین شد، شمار بازیکنان خارجی اروپایی و غیر اروپایی در میان باشگاههای مطرح افزایش یافت و بارسا نیز از این داستان مستثنی نبود، هنگامی که شمار بازیکنان خارجی بارسا در فصلهای 99/1998 و 07/2006 و 08/2007 به 15 نفر رسید؛ که بسیار بیشتر از تعداد بازیکنان غیر اسپانیایی و کاتالان بارسا در حال حاضر است.

تعداد بزیکنان خارجی بارسا در طول سالها:

فصل 96/1995 : 5
    فصل 97/1997 : 10
    فصل98/1997 : 13
    فصل 99/1998 : 15
    فصل 00/1999 : 13
    فصل 01/2000: 10
    فصل 02/2001: 14
    فصل03/2202 : 13
    فصل 04/2003 : 13
    فصل 05/2004 : 13
    فصل06/2005 : 14
    فصل 07/2006 : 15
    فصل 08/2007 : 15
    فصل 09/2008 : 13
    فصل 10/2009 : 11
    فصل 11/2010 : 9
    فصل12/2011 : 9
    فصل 013/2012 :8
    منبع:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    البته مسی رو باید خودی دونست بالا خره ما با هم بزرگ شدیم سر یه سفره غذا خوردیم

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع و هافبک
    مربی مورد علاقه
    گوردیولا
    بازیکن محبوب
    ژاوی
    اسم واقعی شما
    رضا

IranArsenalBarcelona

Xavi

تشکر ها
    275
    تشکر شده 767 در 308 پست

بارسلونا تلاش براي متقاعد کردن بارسا به فروش تيو

باشگاه فوتبال ليورپول درتلاش براي متقاعد کردن مسئولان بارسلونا براي انتقال مهاجم جوان اسپانيايي به تيم خود است.

به گزارش خبرگزاري اسپانيا، مسئولان ليورپول اميدوار هستند در فصل‌ آينده کريستين تيوي 20 ساله را در تيم خود داشته باشند.

به نوشته روزنامه مارکا، ايان ايري مدير باشگاه ليورپول گفت مذاکراتي براي انتقال ملي پوش تيم المپيک اسپانيا صورت گرفته و او فرصت بيشتري در ليورپول براي حضور در ميدان خواهد يافت.

ليورپول فصل قبل در زمان حضور کني دالگليش نيز خواهان خريد تيو شد، اما راجرز مربي جديد ليورپول نيز موافق اين انتقال است.

تيو در کمپ لاماسيا پرورش يافته است و پپ گوارديولا او را پسنديد و به جمع تيم بزرگسالان آورد.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع و هافبک
    مربی مورد علاقه
    گوردیولا
    بازیکن محبوب
    ژاوی
    اسم واقعی شما
    رضا

IranArsenalBarcelona

Xavi

تشکر ها
    275
    تشکر شده 767 در 308 پست

بارسلونا حمله ويروس فيفا به کاروان رئال و بارسا

تمرينات دو تيم رئال و بارسا اين روزها در غياب ستارگان برگزار مي شود.

کاروان رئال مادريد که براي سپري کردن اردوي پيش فصل تابستاني به آمريکا سفر کرده بود ساعت 6 صبح دوشنبه از فيلادلفيا وارد فرودگاه باراخاس مادريد شد تا سفر 15 روزه آنها با پروازي 6 ساعته به پايان برسد. مورينيو ، براي آنکه شاگردانش بتوانند راحت تر با فاصله زماني تطبيق پيدا کنند به شاگردانش دو روز تعطيلي داده و بدين ترتيب رئالي ها تمريناتشان را در روز 4شنبه ساعت 18 در اسپانيا از سر خواهند گرفت.

ولي اين جلسه تمريني، بازيکنان زيادي را در خود نخواهد ديد. مورينيو در جلسه تمريني روز 4شنبه، 15 بازيکن ملي پوشش را به خاطر ويروس فيفا در اختيار نخواهد داشت. چرا که بازيکنان ملي پوش در آن روز در اردوهاي تيمهاي ملي شان خواهند بود تا در بازيهاي دوستانه شرکت کنند و در آن روز تنها 6 بازيکن در جلسه تمريني رئال حضور خواهند يافت و درميان اين 6 نفر، کارواليو هم به تنهايي به تمرين خواهد پرداخت.

چهارشنبه شب قرار است تا تيم ملي اسپانيا در ديداري دوستانه مقابل پورتو ريکو به ميدان برود و ازهمين رو و براي جلوگيري از خستگي بيشتر بازيکنان رئال، اسپانيايي هاي رئال در آمريکا ماندند و از همان جا مستقيما به پورتو ريکو پرواز خواهند کرد. بنزما و واران از فيلادلفيا عازم پاريس شدند تا در ديدار دوستانه فرانسه مقابل اروگوئه حضور يابند. ايگواين و دي ماريا، در ديداري دوستانه مقابل اوزيل و خديرا قرار خواهند گرفت و آنها نيز روانه سفر فرانکفورت هستند. از سوي ديگر کريستيانو رونالدو، په په و کوئنترائو هم روز يکشنبه به پرتغال سفر کردند تا خودشان را براي بازي دوستانه مقابل پاناما آماده کنند و در نهايت نوري شاهين عازم وين شد تا تيم ملي کشورش رامقابل اتريش همراهي کند. در مجموع 15 غايب رئال در جلسه تمريني 4شنبه، 10547 کيلومتر را طي مي کنند تا روز 5شنبه درتمرينات تيمشان حضور يابند.

* 11 غايب در تمرينات بارسا

تيتو ويلا نووا قبل از برگزاري اولين ديدار تيمش در فصل جديد رقابتهاي لاليگا،تنها در 2جلسه تمريني (جمعه وشنبه) ، تمام شاگردانش را درکنار هم خواهد ديد. بارسا يکشنبه هفته بعد فصل جديد لاليگا را بامصاف با رئال سوسيداد آغاز خواهد کرد.

باوجودي که بيسنته دل بوسکه، جوردي آلبا، کارلس پويول و چابي ارناندس را براي بازي دوستانه با پورتو ريکو، به اردوي تيمش فرانخوانده، شش بازيکن بارسا بايد چمدانهايشان را براي سفربه پورتو ريکو ببندند: ويکتور والدس، جراردپيکه، سرخيو بوسکتس، آندرس اينيستا،سسک فابرگس و پدرو رودريگس.علاوه بر ملي پوشان اسپانيايي، خاوير ماسچرانو و ليونل مسي هم براي رويارويي با تيم ملي آلمان روانه فرانکفورت مي شوند. داني آلوس که به تيم المپيک برزيل راه نيافته بود، براي حضور دراردوي سلسائو، بارسلونا را ترک خواهد کرد و ايبراهيم آفلاي به بلژيک سفر خواهدکرد تا براي ديدار دوستانه با اين تيم، درترکيب تيمش حضور يابد. الکسيس سانچس هم به نيويورک خواهد رفت تا دربازي تيم ملي شيلي مقابل اکوادور، هم تيمي هايش را ياري کند. سانچس روز جمعه به شهر بارسلونا بازخواهد گشت.

16. کاربر روبرو از پست مفید Reza29.4 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

پیش فرض تلاش براي متقاعد کردن بارسا به فروش تيو

باشگاه فوتبال ليورپول درتلاش براي متقاعد کردن مسئولان بارسلونا براي انتقال مهاجم جوان اسپانيايي به تيم خود است.
    به گزارش خبرگزاري اسپانيا، مسئولان ليورپول اميدوار هستند در فصل‌ آينده کريستين تيوي 20 ساله را در تيم خود داشته باشند.
    به نوشته روزنامه مارکا، ايان ايري مدير باشگاه ليورپول گفت مذاکراتي براي انتقال ملي پوش تيم المپيک اسپانيا صورت گرفته و او فرصت بيشتري در ليورپول براي حضور در ميدان خواهد يافت.
    ليورپول فصل قبل در زمان حضور کني دالگليش نيز خواهان خريد تيو شد، اما راجرز مربي جديد ليورپول نيز موافق اين انتقال است.
    تيو در کمپ لاماسيا پرورش يافته است و پپ گوارديولا او را پسنديد و به جمع تيم بزرگسالان آورد.
    David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ

18. کاربر روبرو از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده است .

صفحه 20 از 76 نخستنخست ... 1018192021223070 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)