Design & Developed BY Patira

صفحه 20 از 129 نخستنخست ... 1018192021223070120 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 1281
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

real ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙

به نام خداوند بخشنده مهربان

به نام خداوند بخشنده مهربان

قوانین بخش رئال مادرید

دوستان به نکات زیر توجه و دقت کنید

1- تاپیک [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] :توجه کنید عزیزان که در این تاپیک فقط به حرف های خودمونی که شامل ( پیروزی مساوی یا شکست- شوخی های مادریدی- شرط بندی سره امضاء و آواتار- دفاع از تیم- گذاشتن عکس و...) خواهد بود انجام خواهید شد. و بحث هایی در مورده تیم-مربی-بازیکنان-اخبار-بازی های رئال و... در این تاپیک انجام نخواهد شد و اسپم به حساب میاد.

توجه کنید که در صورت مشاهده 2بار چنین بحث هایی در تاپیک حرف های خودمونی (یعنی تا 2بار) پست فنی به تاپیک گفتگو حرفه ای منتقل خواهد شد و بار سوم پست حذف می شود.

2-تاپیک
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در این تاپیک با کمک شما می پردازیم به آنالیز تیم-مربی-و بازیکنان و نمره دهی به بازیکنان مربی و تیم و همین بحث و تبادل و نظر

در این تاپیک هر چند مدت یک بار یه نظرسنجی در مورده رئال مادرید قرار می گیرد که نظرسنجی ها شامل ( خرید و فروش بازیکن- رفتن یا آمدن مربی جدید و...) می باشد. مثال:

آیا خرید فلان بازیکن خوبه؟چرا؟به نظرتون می تونه کمک تیم کنه؟

و اخبار: دوستان گذاشتن هر اخباری مجاز نیست و اسپم به حساب میاد.

اخبار های مهم مثلا (اخبارهای تغییر تحولات باشگاه خرید یا فروش فلان بازیکن و...)
    و اخبارهایی که بحث فنی راه بندازه

نکته: توجه داشته باشید در این تاپیک گفتگوی حرفه ای ارسال پست های نیم خطی و 1 خطی ممنوعه چون جنبه فنی بودنش میاد پایین

و نکات مهم در دو تاپیک

1-در هردو تاپیک با زبان گفتاری و با لحن خوب پست خواهیم داد

2-هر گونه دعوا و کل کل بین مادریدی ها ممنوع هست و برخورد خواهد شد.
    3- هر کاربر تازه واردی که آمد هرکدوم از ما آنلاین بودیم از قوانین با خبرش می کنیم که باعث بی نظمی نشه.قوانین هم در بخش رئال به صورت اطلاعیه زده شده
    تصویر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

به امید فصلی پر از موفقیت برای رئال مادید کبیر

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 02-02-2013 در ساعت 06:13

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    رونالدو
    اسم واقعی شما
    میثم

PortugalRealMadridMilan

تشکر ها
    15
    تشکر شده 7 در 1 پست

چرا انقدر بزرگش میکنید بازی دوستانه بود. مرینیو میخواست تیمو محک بزنه به بازیه دوستانه نمیشه اعتماد کرد.

3. 7 کاربر از پست مفید MeysaM29 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    خوزه . دیمتئو
    بازیکن محبوب
    Cristiano.Ronaldo * Kaka
    اسم واقعی شما
    فرشته

PortugalRealMadridChelsea

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,693
    تشکر شده 1,387 در 291 پست

آره خوب بازی دوستانه زیاد مهم نیست ولی شکست خوردن از بنفیکا اونم با 5تا گل یه ذره آدمو قلقلک میده در ضمن آقا مرتضی خالکوبی واسه خوشگلیه به نظرم رونالدو باید روی کمرشو خالکوبی بزنه تا نازتر بشه برای بار هزارم میگم کاکا عالیه حیفه از دستش بدیم از اینیستای کوتوله هم بهتر بازی می کنه
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

5. 4 کاربر از پست مفید elahe@ تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط elahe@ نمایش پست ها
    آره خوب بازی دوستانه زیاد مهم نیست ولی شکست خوردن از بنفیکا اونم با 5تا گل یه ذره آدمو قلقلک میده در ضمن آقا مرتضی خالکوبی واسه خوشگلیه به نظرم رونالدو باید روی کمرشو خالکوبی بزنه تا نازتر بشه برای بار هزارم میگم کاکا عالیه حیفه از دستش بدیم از اینیستای کوتوله هم بهتر بازی می کنه
    در خصوص کاکا که حتما بازیکن بزرگیه و قبولم دارم به حقش تو رئال نرسید اما خب متاسفانه باید قبول کرد با رئال خیلی خوب مچ نشد
    در خصوص اینیستا دیگه نگید واقعا بازیکن بزرگو محجوبیه و واقعا دوس داشتنیه البته در قالب تیم ملی
    و اما تتو جدای جنبه زیبای دلیل اصلی شکل گیریش نماد گذاری و عضویت در فرقه ها بود و بعدا کم کم جنبه نمایشی بیشتر به خودش گرفت
    امیدوارم رونالدو بدنش همیشه از این مسخره بازیا پاک بمونه
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

7. 8 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

یادم رفت یه نظری بدم راجب بازی با بنفیکا.

رئال باز هم با آکادامی ظاهر شد مقابل تیم اصلی بنفیکا و به نظر من خیلی خوب بازی کرد.

موقیعت های زیادی داشتیم که از دست رفت ولی جای نگرانی نیست تیم در بهترین شرایطه

هدف مورینیو شناسایی بازیکنان برای تیم اصلیه. مورینیو در این فکر هست که اگه خریدی نداشتیم از آکادامی استفاده کنه.

HALA MADRID

9. 5 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208

البته تیم با دو سه تا ستاره هم کار کرد
    اما استرس بازیکنای جوون که ناشی ازز عقب موندن تیم بود تیمو دچار مشکل بیشتری کرد
    به هر حال این باختا تو این بازی های دوستانه برای شناسایی نقاط ضعف خیلی هم خوبه و امیدوارم تو بازی های رسمی و اصلی دچار چنین اشتباهاتی نشیم

11. 5 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک میانی
    مربی مورد علاقه
    پپ کبیر
    بازیکن محبوب
    کریستین ویه ری
    اسم واقعی شما
    محمد

ItaliaBarcelona

Andres Iniesta

تشکر ها
    2,580
    تشکر شده 1,200 در 214 پست

بچه ها ببخشید من رئالی نیستم ولی نظر میدم!
    آقا من نه توی اینجا ، بلکه خیلی جاهای دیگه دیدم داد خیلی از هوادارای رئال به خاطر بازی بد و آخ جون بارساییها به خاطر همون بازی بد!!! در اومده! آخه یعنی چی؟ یکی منو توجیه کنه! آقا اصلا با همه ستاره هاش باخته فرضا!!! خُب اومده بازی کنه تاکتیکای جدیدشو مرور کنه ، بازیکناشو تست کنه ، یه سری چیزا رو امتحان کنه ، حالا 5 تا یه کم زیاده ولی که چی؟ به نظر من اصلا مهم نیست! من به عنوان یه رقیب انتظار یه فصل نفسگیرو میکشم! رئال واقعی (ایضا بارسای واقعی) توی لیگ شروع میشه تازه!

F a r e w e ll ... Tito

13. 3 کاربر از پست مفید ikiusan تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208

نقل قول نوشته اصلی توسط ikiusan نمایش پست ها
    بچه ها ببخشید من رئالی نیستم ولی نظر میدم!
    آقا من نه توی اینجا ، بلکه خیلی جاهای دیگه دیدم داد خیلی از هوادارای رئال به خاطر بازی بد و آخ جون بارساییها به خاطر همون بازی بد!!! در اومده! آخه یعنی چی؟ یکی منو توجیه کنه! آقا اصلا با همه ستاره هاش باخته فرضا!!! خُب اومده بازی کنه تاکتیکای جدیدشو مرور کنه ، بازیکناشو تست کنه ، یه سری چیزا رو امتحان کنه ، حالا 5 تا یه کم زیاده ولی که چی؟ به نظر من اصلا مهم نیست! من به عنوان یه رقیب انتظار یه فصل نفسگیرو میکشم! رئال واقعی (ایضا بارسای واقعی) توی لیگ شروع میشه تازه!
    چه نظر زیبا و کارشناسی شده ای
    کاملا موافقم
    بازی های دوستانه هر چند چهره ای کوچیک از باشگاه رو نشون میده اما محل ازمون و خطاس و باید نتیجه رو هر چی باشه هر چند سخته اما باید کنارش گذاشت

15. 4 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك هجومي
    مربی مورد علاقه
    مورينيو
    بازیکن محبوب
    T.T.Henry +Cristiano Ronaldo+shevchenco
    اسم واقعی شما
    عليرضا @A@L@i@

PortugalRealMadridMilan

Bergkamp

تشکر ها
    2,298
    تشکر شده 3,633 در 885 پست

يه خبري تو يكي از سايت ها گزاشته كه خيلي جالبه

اخباری از ایکر کاسیاس، «ايكر» همراه خانواده اش براى خوردن غذا به يك رستوران رفته بود كه در آنجا با يك نوجوان ۱۳ ساله كه دچار نقص عضو بوده روبه رو مى شود، پسرك بيمار به محض ديدن دروازه بان افسانه اى اسپانيا به سراغ او مى رود و مى گويد:
    «آقاى كاسياس ... در روز بازى با پرتغال، تو به اين خاطر موفق شدى پنالتى ها را دريافت كنى كه من و بقيه دوستانم در مدرسه بچه هاى استثنايى، برايت دعا كرديم!»

ايكر كاسياس كه به سختى جلوى اشكش را مى گيرد از پسرك تشكر مى كند و نام و آدرس مدرسه را از او مى گيرد و ... فردا ظهر حوالى ظهر، ناگهان «كاسياس بزرگ» وارد مدرسه مذكور مى شود و در ميان بهت وحيرت مسئولان مدرسه - و شادى زايد الوصف شاگردان آن مدرسه - به بچه ها مى گويد:
    « من آمدم اينجا تا براى دعاهايى كه در حقم كردين كه پنالتى را بگيرم، شخصاً از شما تشكر كنم!»
    بچه هاى مدرسه كه از خوشحالى سر از پا نمى شناختند، اطراف «ايكر» حلقه مى زنند و با او عكس مى اندازند و امضا مى گيرند و ... كه ناگهان يكى از بچه ها به او مى گويد:
    « آقاى كاسياس توميتونى پنالتى مرا هم بگيرى؟»
    ايكر نيز بلافاصله از داخل ماشينش لباس هاى تمرين را درآورده و برتن مى كند و همراه بچه ها به زمين چمن مدرسه مى روند و با هماهنگى مسئولان مدرسه به بچه ها اين فرصت را مى دهد كه هركدام به او يك پنالتى بزنند و ...
    ايكر كاسياس ۲ ساعت و نيم در آن مدرسه مى ماند تا تك تك بچه هاى بيمار آن مدرسه به او پنالتى بزنند.

#کریستیانو رونالدو، می گوید: من هیچوقت بدنم رو خالکوبی نکردم
    چون خالکوبی باعث میشه نتونم خون اهدا کنم.
    این هم از بزرگی این شخص، خداییش از وقتی کە بە رئال اومدە کم کم دارە روز بە روز واسە ما رئالی ها عزیز و عزیزتر میشە، ولی امیدوارم فوتبال خودش رو مثل کاسیاس و دیگران در رئال مادرید بە خاتمە بپیوندە....

مسافر خسته من بار سفر رو بسته بود
    تو خلوت آیینه ها به انتظار نشسته بود
    میخواست که از اینجا بره اما نمیدونست کجا
    دلش پر از گلایه بود ولی نمیدونست چرا

(
    شادمهر عقیلی)

17. 8 کاربر از پست مفید FC@ALI تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    خوزه . دیمتئو
    بازیکن محبوب
    Cristiano.Ronaldo * Kaka
    اسم واقعی شما
    فرشته

PortugalRealMadridChelsea

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,693
    تشکر شده 1,387 در 291 پست

کریس رونالدوی عزیزم بهترین بازیکن رئال بوده و هست به نظرم باید تا سن 40 سالگی واسه رئال توپ بزنه خیلی خوشگل و نازه.من خیلی دوسش دارم امیدوارم همیشه سالم باشه اگه یه روز خدایی نکرده خون لازم داشت خودم میرم خون میدم که واسش بفرستن

19. 5 کاربر از پست مفید elahe@ تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208

نقل قول نوشته اصلی توسط elahe@ نمایش پست ها
    کریس رونالدوی عزیزم بهترین بازیکن رئال بوده و هست به نظرم باید تا سن 40 سالگی واسه رئال توپ بزنه خیلی خوشگل و نازه.من خیلی دوسش دارم امیدوارم همیشه سالم باشه اگه یه روز خدایی نکرده خون لازم داشت خودم میرم خون میدم که واسش بفرستن
    یهو دیده گروه خونیتون بهم نخورد کریسمونو ناک اوت کنی
    کار ایکر خیلی خیلی قشنگ بوده
    وقتی میبینه تو اینهمه دغدغه ایکر اینقد زیبا فکر میکنه واقعا ادم به داشتن کاپیتانی مثه ایکر به خودش میباله و افتخار میکنه
    البته رائول بزرگ که بماند

21. 7 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

صفحه 20 از 129 نخستنخست ... 1018192021223070120 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)