[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
HE IS A HERO
وقتی سر بازی مهم میشه قبل از بازی عکس میکروفون میاد دکمه 1 رو فشار بده میتونی از بازیکن های خودت و تیم حریف حتی مربی هاشون تعریف کنی و حتی فحش بدی
البته در صورت مورد دوم ( فحش) تیم مقابل مثل اسب بازی میکنه نهایت 6 تا میخوری
نه بابا حتی علی کریمی فیسش درست میشه
ولی اپدیت نقل انتقالات که باعث امدن اسکولز شده بود از بین میره![]()
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
نخستین آپدیت برای پچ تور جهانی فیفا 2012(World Tour 2012)
50 مگابایت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
This Update will add and fix the following issues:This Update will add and fix the following issues:
-New Canada Home, Away kits
-New Czech 3rd kits
-Fix the missing Home , Away and GK kits for Macedonia FYR
-Fix Georgia Number and Collar position
-Fix Iceland Number and Collar position
-Add new Number for Serbia away kit
-Fix some Logo problem
-Fix the missing Player Name for Oceania Teams and other teams
-Possible Fix Ghana NT
-Fix Iran National Team squad and player numbers
دوستان اگه گزارشگرتون رو روی defualt بزارین اسم تمام ایرانی ها و اسیایی ها رو میگه
HE IS A HERO
سلام
دوستان من نمیدونم چرا ولی نمیتونم با نرم افزار Fifa12 i68Regenerator 2.1.1 ادیتهای فیفا رو وارد کنم چون پوشه رو پیدا نمیکنه
من بازی رو از شرکت HRB خریدم!!!! اینم عکس از داخل پوشه فیفا
سلام نمیشه از mediafire آپلود کنید
HE IS A HERO
سلام. دوستان من چند تا سوال دارم، ممنون میشم اگه کمک کنید...من درمورد Fifa 12 برای کنسول Xbox سوال دارم: آپدیتی که الان روی کنسولم هست lt2.0 هستش، اگر بخوام fifaرو آپدیت کنم به lt3.0 نیاز هست یا نه؟ سوال بعد اینکه درصورت آپدیت Career پاک میشه؟ ضمن اینکه من live بازی نمیکنم و بازی رو هم همین نسخه کرکش که تو بازار هستو دارم نه ارجینال 40تومنی...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)