هافبک هجومی نظر خوبیه
حالا به نظرت کی باشه ؟
من Sania ُتو ارسنال یا Likhn shnayder تو یوونتوس
هافبک هجومی نظر خوبیه
حالا به نظرت کی باشه ؟
من Sania ُتو ارسنال یا Likhn shnayder تو یوونتوس
من این برد رو تبریک می گم
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید سلامتی کامل شما
بازی بعد با سپورتینگ لیسبون پرتغال (خانه حریف) تو این بازی باید نشون بدیم که چه تیمی هستیم اگه رفت رو ببریم بازی برگشت دیگه با مشکلی نمی خوریم چون بعد از بازی برگشت باید با چلسی بازی کنیم و شاید بخواد به چند بازیکن استراحت بده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید سلامتی کامل شما
من هنوزم باورم نمیشه که من سیتی در مقابل ناپولی کم اورده و من سیتی الان تو لیگ اروپاس
هر چند ناپولی در مرحله حذفی هم نشون داد چه تیم قدرتمندیه اما این بازم توجیه مناسبی نیس
بهرحال باید این جامو با قهرمانی سپری کنه تا بتونه شخصیته قهرمانی رو تو باشگاههای اروپایی پیدا کنه و فصل بعد مدعی چمپیونز باشه
شانس ما امسال مینی یونایتدم تو این جام حضور داره و یکی از مدعی هاست !
من غیر دو منچستر دیگر مدعیای اصلی قهرمانی رو شالکه و اتلتیکو مادرید میدونم
ویرایش توسط mortezarm : 03-04-2012 در ساعت 23:17
من اتلتیکو رو مدعی نمیدونم ولی شالکه میتونه یک رقیب سر سخت باشه
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
انگاری سیتی میخواد توز رو با میلیتو معاوضه کنه !!؟!
اگه این کار رو انجام بده واقعا خریت کرده ! چون یه بازیکن چند قابلیتی مثل توز رو با یه بازیکنی که فقط یه تمام کنندس میخوان عوض کنن که هیچ سودی نداره !
ولی اگه ته وز رو با اسنایدر عوض میکردن خیلی توپ میشد !
مثله اینکه Tevez رفتنیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)