به نام خدا
در این تایپیک در خصوص گرگ های شهر رم بحث خواهیم کرد
لطفا از هر گونه کل کل و بحث های بی مورد پرهیز کنید!
از قراردادن اخبار در این تایپیک پرهیز کنید و اخبار را در تایپیک مربوطه قرار دهید!
موفق باشید
به نام خدا
در این تایپیک در خصوص گرگ های شهر رم بحث خواهیم کرد
لطفا از هر گونه کل کل و بحث های بی مورد پرهیز کنید!
از قراردادن اخبار در این تایپیک پرهیز کنید و اخبار را در تایپیک مربوطه قرار دهید!
موفق باشید
!!! No Totti No Party
آره منم خبر سلام نازی لاتزیوییها رو دیدم حتی یه بنر نازی واسه میرو کلوزه زده آورده بودن:
![]()
این جور حرکتا دیگه منسوخ شده ولی بازم فقط تو ایتالیا و اونم تو بعضی تیما هنوز جایگاه داره.
البته تو یووه هم همچین مسائلی متاسفانه تو بعضی از هولیگانای یووه هم هست که هر سال باشگاه کلی جریمه بابتش پرداخت میکنه.
کلا معروفه که هودارای رم جزو طبقه های بالانشین و مرفه هستن و طرفدارای لاتزیو بیشتر از حاشیه نشینهان
احمد تو هم بیخیال شو...![]()
![]()
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
ویرایش توسط ale10forever : 03-09-2012 در ساعت 21:40
بعد از برد اینتر برابر کیه وو و این همه بازیکن مصدومی که داشتیم ، فکر مقام چهارم و پنجم رو هم از سرم داشتم بیرون میکردم. برد دیشب در این مقطع زمانی که ممکن بود دوباره بریم روی نوار ناکامی واقعا دلچسب بود.
مصدومیت تادی یه توفیق اجباری بود. من نمیدونم این آنخل که اینقدر خوب نفوذ میکنه و پاسهای عالی میده چرا باید روی نیمکت بمونه. دیگه تحمل سوتی های ویران کننده ی تادی رو ندارم. هرچند مطمئنم انریکه به محض بازگشتش از بند مصدومیت یه جایی واسش در ترکیب اصلی جور میکنه. در کل روزی و آنخل رو شدیدا به تادی ترجیح میدم.
بازی لاملا دل من رو برد. دیشب تکنیک خوبی رو به نمایش گذاشت و اگه یه مقدار دقت رو چاشنی کارش میکرد میتونست حتی یک یا دو گل بزنه. بورینی هم که روند گلزنی های پیاپی اش یه جورایی آدم رو یاد اسوالودوی نیم فصل اول میندازه. بازی ساده ای داره و بر خلاف سن کمش چارچوب رو خیلی خوب میشناسه.
و اما لوبونتکه دیشب جانشینی شایسته برای مارتین بود. شوتهای ترسناکی که بازیکنان حریف میزدن و همچنین دو تا سانتر خطرناکی که روی دروازه فرستادن رو به خوبی دفع کرد. ولی بازم یکی نیس بهش بگه آخه خنگولی این دو ضرب گرفتنت چیه
![]()
برد رمو تبریک میگم
بالاخره تونستیم بعد چند سال پالرمو رو تو سیسیل شکست بدیم
البته من نتونستم دیشب بازیو بینینم ولی خب بدون شک بسته نگه داشتن دروازه جلوی پالرمو اون هم در غیاب خوان و مارتین پیشرفت خیلی خوبی برای رم انریکه محسوب میشه
نکته جالب دیگه گلزنی دوباره فابیو بورینی بود که این روزها خیلی آماده نشون میده ،بورینی بهترین گلزن این فصل رم بوده و اگه بتونه همین روندو ادامه بده شانس اینو داره که یکی از مسافران آتزوری در یورو 2012 باشه
به هر حال درسته که دیشب بازیو بردیم ولی این بردها برای من زیاد هم دلچسب نیست.الآن کالچو در اوج حساسیت قرار داره بعضی از تیم ها برای قهرمانی میجنگند، بعضی ها برای رسیدن به لیگ قهرمانان، چند تیم برای سهمیه لیگ اروپا و چند تیم دیگه هم برای فرار از سقوط به دسته پایین تر، ولی رم همچنان داره بی هدف فصلو ادامه میده . من هنوزم نفهمیدم که مدیران باشگاه اول فصل از رم چی میخواستن و یا حتی الآن چی میخوان ، سهمیه لیگ قهرمانان؟؟؟ سهمیه لیگ اروپا؟؟؟ به نظر من رمی ها فقط دنبال این هستن که فصلو به پایان ببرن به امید اینکه شاید فصل بعد اوضاع بهتر بشه!!
یادمه چند وقت پیش همینجا گفتم که اگه قرار انریکه چند فصلی تو رم موندنی بشه یا باید سبک بازیشو تغییر بده یا باید جلوی ساباتینی و بالدینی واسته تا بازیکنان مورد نظرشو که با سبک دلخواهش همخونی دارن جذب کنه،جالبه که چند روز پیش ساباتینی مصاحبه کرده و گفته ما به انریکه اعتماد داریم و اون تا چند فصل دیگه تو رم میمونه ولی نقل و انتقالات رو من انجام میدم و انریکه باید از داشته هاش استفاده کنه!! با این طرز فکر ساباتینی و پافشاری انریکه روی سبکش خدا آخر عاقبت این رمو بخیر کنه
تبریک میگم
نشد که بازی رو ببینم ولی از این 3 امتیاز بدست اومده در مقابل تیمی که در بازیهای خونگیش خوب یقه حریفای نامیش رو میگیره و گرفته ، بی نهایت خوشحال شدم. با امتیاز از دست دادن لاتزیو و اودینزه در شب گذشته یه جورایی میشه گفت امیدواریم!
بازی هفته بعد مقابل جنوا میتونه نقطه ی شروعی باشه برای غلبه بر این ناکامی های اخیر و خیز به سمت اهداف بالاتر...
چیزی غیر ممکن نیست عیار تیم در بازی بعدی مشخص خواهد شد..
آمار پستی بلندی های تیم از دست همه در رفته .از برد در شرایط سخت (مقابل ناپولی .یا همین پالرمو) گرفته تا باخت های مضحک در مقابل تیم های ته جدولی.! (دابل شدن در مقابل لاتزیو وکالیاری بماند!)
دلم از این امتیازات از دست رفته میسوزه امتیازات از دست رفته ای که مانع رسیدن به جایگاه مطلوب شده.
در ادامه فقط باید منتظر لغزش تیم های بالا نشین باشیم در واقع نوعی معجزه!!
تو این یه نمونه تجربه نشون داده که اصلا با ما یار نیست!
بازی رو ندیده زیاد چونه زدم!
به امید داشتن یه هدف واحد
همه ی راه ها به رم ابدی ختم می شود.![]()
!!! No Totti No Party
کاتانیا 1-0 لاتزیو
اودینزه 2-2 ناپولی
اوضاع بر وفق مراد است!
خب رخدادی که تو این هفته انتظارشو میکشیدیم به حقیقت تبدیل شد. امشب نباید این فرصت رو از دست داد
چرا که میتونه عواقب بدی درپی داشته باشه.
البته نبود کاپیتان ، و پیانیچ تو این شرایط اورژانسی خیلی تاثیر گذاره و فاز منفی به تیم میده! ولی بهرحال رم در این بازی محکوم به برده و باید از این فرصت یه دست اومده نهایت بهره رو ببره..
به امید یه برد شیرین در خانه و همچنین امید بر زنده نگه داشتن قدرت رقابت....![]()
!!! No Totti No Party
آقا تبریک.برد خوبی بود تک گلتونو هم که اقای اسوالدو زد.ایشالا بیاید چمپیونز لیگ فقط دعا کنید رم هم باد میلانو مثل اینتر وحشتناک بکشه.ایشالا.
فوتبال یعنی همین....
یه سرش برده و یه سرش هم باخت ( البته از نوع باخت های تحمیلی!)
قیل از هر چی نباید این باخت رو توجیح کرد. من کاملا می پذیرم و قبول دارم که رم شایسته پیروزی در این دیدار نبود چون انصافا" تو طول بازی شاهد یک رم بی نهایت ضعیف و بی تاکتیک بودیم! ولی با این حال رم از داوری ضربه خورد!
فک کنم دیگه این فرضیه ای که تو ذهنم دارم به مرحله اثبات رسیده باشه مبنی بر اینکه اکثر سوت های این داور تحت تاثیر جو ورزشگاهاست.( چند بار دیدم که دارم میگم!)
گل اول خودش گویای قضیست.
کاری به هند دروسی ندارم . شاید بشه اون صحنرو پنالتی دونست هر چند من نظرم خلاف بر اینه.
ولی بحثمون اینجا نیست کافیه 5 ثانیه بیاین عقب تر خطای واضح بر روی هاینزه و همچنین دید مناسب داور این بازی رو با هم تماشا کنیم آیا این بی احتیاطی مهاجم حریف نبود!؟
3 ثانیه میایم عقب تر... آیا این صحنه مشکوک به آفساید نبود!؟
اصلا فوتبال یعنی همین. یعنی همین که حقت به همین آسونی خورده بشه!!!
شاید من اشتباه کنم ولی کلا من قضاوت نیمه دوم رو جوره دیگه ای برداشت کردم
بازم میگم خدا کنه من اشتباه کنم.... ولی خب اسکودتو به چه قیمتی!!!!!
از بحث داروی گذشته...
خطاب به انریکه
وقتی بد و خوب رو نتونی از هم تشخیص بدی مسلما" به مانعه های زیادی برخورد خواهی کرد!
یه چند تا سوال هم برام پیش اومده که خیلی واسم مبهم بود..
چرا توتی با توجه به نمایش خوبش تعویض شد؟
چرا مارکینیو 90 دقیقه فیکس بازی کرد؟
چرا با وجود آنجل،تادی تو ترکیب اصلی بازی میکنه؟
چرا دیشب پیانیچ رو نیمکت بود؟
چرا آقای انریکه!!!!!!؟
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط Mehrd@d : 03-25-2012 در ساعت 19:41
سلام بروبچ يه سري تون كه چن وقته نميبينم اينجا گپ ميزنيد؟!!!....
واقعا حيف رم چرا اينجوري شده؟
باختهاي رم از آرسنال هم بدتره!آرسنال مردونه به بي تجربگي ميبازه حالا منهاي ناداوري هاي هميشگي!
به نظر من تو فوتبال ايتاليا خيلي ها نميخان رم نتيجه بگيره !ميلان هم عكس اين شرايط رو پيدا كرده!!!!!!
البته خودشون هم بازيكنهاي ستاره دار دارن!
اما مديريت باشگاه تو ايتاليا با همه جا فرق داره (يه كم مثه ايرانه!!) اونم فساد اقتصادي كه روي مالكان باشگا ها تاثير گذاشته !
رم فقط به شرايط خاص ليگ ايتاليا ميبازه...
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
برای پست قبلی از واژه ی دقیقا" استفاده میشه!
خب بله دیگه طبق معمول دارن یه جورایی موضوع رو ماسمالی میدن ! تا بلکه بتونن ذهنیت ها رو عوض کنن!رم به خرید یک بازیکن بزرگ نزدیک است!
والتر ساباتینی مدیر ورزشی رم اعلام کرد که باشگاه رم برای نقل و انتقالات تابستانی اش در سال ۲۰۱۲ به یک خرید بزرگ بسیار نزدیک شده است.
ساباتینی به Radio les پس از شکست شنبه شب مقابل میلان گفت: ” ما می دانیم که در چند پست نیاز به کار بیشتری داریم. تیم باید شخصیت داشته باشد. ”
” بازیکنان مان باید باکیفیت بالاتری بازی کنند. می دانیم چه باید بکنیم و در حال حاضر هم بسیار فعال هستند. من مطمئنم که ما در آینده بهتر خواهیم شد. ”
” ما به جذب یک بازیکن خیلی نزدیک شده ایم. یکی از بازیکنان با کیفیت فوتبال اروپا. من چیز بیشتری در این رابطه نخواهم گفت چرا که او برای باشگاه و قراردادش بازی می کند. ”
تو این شرایط که همه چی در هاله ای از ابهام قرار گرفته . این کیه که چراغ سبز نشون داده !؟
نمیدونم شاید..
ولی امیدوارم فقط شعار نباشه و ساباتینی شرف داشته باشه و پای قولی که میده محکم باایسته...
تو این برهه رم واقعا به بازیکنانی نیاز داره که بتونن تفاوت ایجاد کنن نه جذب بازیکنانی که فقط به قصد کسب تجربه اروپایی به تیم تحمیل میشن!( ماشالله تو این فصل کمم از این اقسام نداشتیم!)
حالا بهر حال باید خوشبین بود. حدسم براینه که این ورودی بزرگ در فاز تهاجمی باشه..
رو همین حساب:
محتمل ترین نام هایی که به ذهن میرسه:
جوزپه روسی - هیگواین - توز - تورس - فن پرسی
از گزینه های بالا
هیگواین و روسی تایید میشن.
مهر و امضا![]()
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط Mehrd@d : 03-27-2012 در ساعت 17:25
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)