Design & Developed BY Patira

صفحه 20 از 141 نخستنخست ... 1018192021223070120 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 1407
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

real نقل و انتقالات و مهمترین خبرها از باشگاه رئال مادرید در فصل 2011-2012

به نام خدا

در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل

2011-2012

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01

2. 8 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

زيدان: مورينيو بهترين مربي فوتبال جهان است

ستاره اسبق رئال با وجود نتايج ضعيف اين تيم از مورينيو حمايت کرد.
    زین الدین زیدان مدیر فوتبالی باشگاه رئال مادرید از ژوزه مورینیو سرمربی این تیم حمایت کرد و اعلام کرد با وجود نتایج ضعیف اخیر رئال به زودی به روزهای اوج خود بازمی گردد.
    رئال هفته گذشته با نتیجه یک بر صفر مغلوب لوانته شد و در بازی میان هفته نیز مقابل راسینگ سانتاندر به تساوی بدون گل رضایت داد.
    زیدان در گفتگو با خبرنگاران می گوید:" همیشه در طول فصل هفته های سخت هم وجود دارد، هیچ تیمی هم با پیروزی در 4 بازی عنوان قهرمانی را کسب نکرده است. من به مورینیو و کارش اطمینان دارم، او رئال را به زودی به روزهای اوج و روند پیروزی هایش باز می گرداند."
    "رئال بازیکنان بزرگی در اختیار دارد و بهترین مربی فوتبال جهان این تیم را هدایت می کند. هواداران باید صبور باشند، رئال خیلی زود نتیجه خواهد گرفت."
    رئال در بازی بعدی خود امشب به مصاف رایو وایه کانو خواهد رفت، دیداری که سه امتیاز آن برای این تیم بسیار حیاتی است.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

4. 3 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

مورينيو: تعويض‌هايم بدون نقص بود

سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا پس از پيروزي 6 بر 2 تيمش مقابل رايووايکانو گفت: بدون ترديد تعويض‌هايم بي نقص و مفيد بود.

به نقل از آس اسپانیا، خوزه مورینیو در نشست خبری پس از بازی گفت: دوست داشتم لاسانا دیارا بازی کند؛ اما چاره‌ای نداشتم، هنگامی که بن‌زما و خدیرا وارد میدان شدند تاکتیک ما تغییر کرد و تیم به این تغییر احتیاج داشت، ورود اوزیل به زمین هم لازم بود و مجبور شدم به خاطر آن گل خورده زودهنگام، میانه میدان را برای دقایقی به حریف واگذار کنم تا حفره‌های لازم برای نفوذ مهاجمین ایجاد شود.
    مورینیو درخصوص حرف‌های درگوشی با مربی تیم رایو گفت: پیش او رفتم و گفتم که نگران نباشد داور یکی از ما را اخراج کرده و با خیال آسوده به هر 3 امتیاز بازی فکر کند، او هم خندید و گفت: 10 نفره شدن شما به من ربطی ندارد، البته من هم می‌دانستم که به او ربطی ندارد و اصولا 10 نفره شدن ما به هیچ کس ربطی ندارد.
    مورینیو درباره درخشش واران نیز گفت: این همان وارانی بود که من از مدت‌ها قبل منتظر تماشایش بودم، عالی بود، خوب دفاع کرد، خوب پاس داد و خوب گل زد، به همین خاطر او را خریده‌ایم.
    شب گذشته تیم فوتبال رئال مادرید مقابل رایووایکانو صف‌آرایی کرد و در دقیقه یک گل خورد.
    سفید‌های پایتخت با گل زودهنگام خود شوک عجیبی را به اهالی برنابئو وارد کردند.
    اما گل‌های دقیقه 39 رونالدو و هیگواین تیم مورینیو را با نتیجه دو بر یک پیش انداخت.
    رئال مادرید در آغاز نیمه دوم ( دقیقه 51) از روی نقطه پنالتی توسط رونالدو به گل سوم رسید؛ اما میچو زننده گل اول رایو موفق شد بلافاصله (55) گل دوم تیمش را نیز به ثمر برساند.
    اخراج دی‌ماریا در دقیقه 57 بار دیگر تیم مورینیو را 10 نفره کرد تا آقای خاص لبخندهای همیشگی خود را به نمایش بگذارد.

واران 67، بن‌زما 73 و رونالدو (پنالتی 84) دیگر گل‌های رئال مادرید را به ثمر رساندند تا مادرید با نتیجه 6 بر 2 به پیروزی برسد.

varzesh3

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

6. کاربر روبرو از پست مفید ManUtd تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    ولاس بواس
    بازیکن محبوب
    FRANK LAMPARD

Germany

تشکر ها
    24
    تشکر شده 125 در 50 پست

پرس: مي‌خواهيم به دهمين قهرماني برسيم:به نقل از رویترز، فلورنتینو پرس مدیرعامل باشگاه رئال مادرید تصریح کرد: بدون شک در مسیری صحیح گام بر می‌داریم و اطمینان دارم که همه چیز برای دهمین قهرمانی ما در لیگ قهرمانان اروپا فراهم و آماده است.

پرس با اشاره به خریدهای اخیر گفت: در اختیار گرفتن رونالدو، شاهین، مورینیو و ... اتفاقات بسیار خوبی بود که در تاریخ رئال مادرید کم نظیر به نظر می‌رسد.

وی ادامه داد: مورینیو بهترین مربی جهان است و من با تمام قدرت پشتیبان او هستم، در این مورد هرگز عقب نشینی نمی‌کنم و با این که می‌دانم او مخالفین زیادی دارد و به سودم نیست همیشه از او تعریف کنم با قاطعیت بیان می‌کنم که تا من در رئال مادرید هستم و هواداران به ستوه نیامده‌اند، مورینیو مربی رئال مادرید خواهد بود اما نقطه جوش من صدای اعتراض هواداران است، در آن زمان است که دیگر نه من و نه مورینیو و نه حتی هیئت مدیره هیچ کاری از دستش بر نمی‌آید.

فلورنتینو پرس با اشاره به ترک باشگاه توسط خورخه والدانو گفت: او مشکلاتی با مورینیو داشت و از ابتدا نیز بر سر این مسئله ما من مشاجره می‌کرد، والدانو مرد بزرگی است و همیشه برایش احترام قایل هستم، او به گردن باشگاه حق دارد و شاید بد نباشد که بدانید او هنوز حقوق آخرین دوره نایب رئیسی خود را به مدت 5 ماه دریافت نکرده و حتی برای آن هیچ اقدامی نکرده است.

پرس با کنایه به اجلاس روز گذشته باشگاه بارسلونا و پارلمان کاتالونیا گفت: نیازی به سیاسیون نیست و من اجازه نمی‌دهم سیاسیون درباره رئال مادرید قضاوت کنند، چطور ممکن است یک مدیرعامل بنشیند و ببیند پارلمان ایالتش چه تصمیمی برایش می‌گیرد؟

8. 2 کاربر از پست مفید frank تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    415
    تشکر شده 255 در 49 پست

real مورینیو: باید متحد بمانیم؛درسپتامبر کسی قهرمان نمی شود

مورینیو: باید متحد بمانیم؛درسپتامبر کسی قهرمان نمی شود
    آقای خاص حدود نیم ساعت با شاگردانش صحبت کرد

سایت گل- ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید روز پنجشنبه در جلسه تمرینی تیمش،بیشتر ترجیح داد تا از نظر روانی روی شاگردانش کار کند. او دقیقا می داند که شاگردانش چه زمانی به صحبتهای او نیاز دارند

زمانی که تمام بازیکنان رئال برای انجام جلسخ تمرینی در شهرک ورزشی والدبباس جمع شده بودند، مورینیو حدود نیم ساعت با شاگردانش صحبت کرد و پیغام او کاملا روشن بود:« باید متحد باشیم.»
    این صحبتها اصلا وحشت آور نبود و برعکس به منظور آرامش بخشیدن به بازیکنان و پشت سرگذاشتن روزهای سخت اخیر رئال بود.

مورینیو در صحبتهای صبح روز پنجشنبه اش گفت:« در ماه سپتامبر نه تیمی قهرمان می شود و نه قهرمانی را از دست می دهد.» پیغام آقای خاص به شاگردانش در پایان با تشکر گروهی بازیکنان رئال همراه بود و بلافاصله پس از پایان یافتن جلسه تمرینی رئال، ایکر کاسیاس درحضور همه احساسش درمورد این صحبتها را با ابراز تشکر برزبان آورد.

10. 2 کاربر از پست مفید ams7 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

رائول آلیبول شایعه ترک رئال مادرید را تکذیب کرد

مدافع اسبق باشگاه والنسیا اعلام کرد برنامه ای برای ترک سانتیاگو برنابئو ندارد

سایت گل – رائول آلبیول مدافع رئال مادرید شایعه ترک این تیم در مهلت نقل و انتقالات زمستانی را رد کرد. این در حالی است که گفته می شود تیم های مالاگا و والنسیا خواهان جذب او هستند.
    آلبیول 26 ساله اولین بازی فصلش را در پیروزی 6 بر دو شب گذشته مقابل رایو وایه کانو انجام داد. او در این بازی به جای کاروالیو مصدوم وارد زمین شد.
    او امیدوار است در دیدار مقابل آژاکس در رقابت های لیگ قهرمانان نیز برای رئال به میدان برود و امروز نیز در صحبت هایی وفاداری اش را به هواداران این تیم اثبات کرد.
    او بعد از بازی شب گذشته در گفتگو با خبرنگاران گفت:" هیچ کس در باشگاه در مورد رفتن من از رئال صحبتی نکرده است. باید سخت تلاش کنم و هر کاری از دستم بر بیاید برای تیمم انجام خواهم داد."
    "خوشحالم بار دیگر به ترکیب رئال بازگشته ام. پیروزی مقابل رایو وایه کانو برای ما حیاتی بود. هواداران باید کمی صبور باشند، رئال به روزهای اوج خود باز میگردد."
    رئال با پیروزی مقابل رایو وایه کانو تا رده چهارم جدول صعود کرد و در فاصله یک امتیازی رقیب دیرینه خود بارسلونا قرار گرفت.
    goal.com

HALA MADRID

12. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

پرس: مورينيو سال‌هاي سال در کنار ما خواهد بود

مديرعامل باشگاه رئال مادريد اسپانيا از مربي تيمش قاطعانه حمايت کرد و گفت: مورينيو تحت هر شرايطي براي سال‌هاي سال در کنار ما خواهد بود.

فلورنتینو پرس در اجلاس سالیانه و مجمع عمومی موسوم به مادریدی‌ها تصریح کرد: قرارداد مورینیو با باشگاه رئال مادرید بر روی کاغذ 4 ساله و خارج از مسائل اداری مادام العمر است، او در بورس مادرید سهام دارد و از دید من او چیزی بیش از یک مربی بزرگ است.
    پرس ادامه داد: متاسفانه ناکامی‌های اخیر مخالفان ما را اسیر جوسازی‌های رسانه‌ای کرده و برخی گمان می‌کنند که با یک شکست یا تساوی در لالیگا با لیگ قهرمانان اروپا باید منتظر شنیدن خبر تغییر مربی یا مدیر باشند، شکست و پیروزی در فوتبال دو اتفاق تعریف شده است و اگر می‌شد هر دو تیم در یک مسابقه پیروز شوند حتما این کار صورت می‌گرفت، اما مسئله مهم قولی است که من داده‌ام و این من هستم که مسئول تمام ناکامی‌ها خواهم بود، بدون من هم رئال مادرید خوشبخت است چون مورینیو و بازیکنان خوب او را دارد.

varzesh3

HALA MADRID

14. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

مهره هاي کليدي مورينيو براي رويارويي با آژاکس

اوزيل، بن زما و کاکا سه مهره کليدي مورينيو در موتور گلزني رئال مادريد براي رويارويي با آژاکس آماده‌اند.

تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا برای رویارویی با آژاکس در یکی از بازی‌های سخت خود در مرحله گروهی با توجه به نتایج اخیر در لالیگا و سیستم تازه احیا شده در ترکیب تاکتیکی‌اش کاملا آماده به نظر می‌رسند.
    خوزه مورینیو در تمرینات اخیر از اوزیل، بن‌زما و کاکا به صورت همزمان در هنگام حمله استفاده کرده و بر این باور است که این مثلث می‌تواند آژاکس را به دردسر بیندازد.
    رئال مادرید از دید بسیاری از کارشناسان صعودی ساده از گروه خود خواهد داشت و لیون جدی‌ترین رقیب مادرید برای صدرنشینی در این گروه است؛ اما مسئله مهم برای مورینیو و مردانش نتیجه گیری مثبت مد نظر هواداران است تا هر چه سریع‌تر از بحران نتیجه‌گیری در لیگ قهرمانان اروپا رها شوند.
    دو تیم رئال مادرید و آژاکس آمستردام فردا شب در برنابئو برابر یکدیگر صف آرایی خواهند کرد.

varzesh3

HALA MADRID

16. 4 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

کرويف:آژاکس مي تواند براي رئال دردسرساز شود

يوهان کرويف، اسطوره سابق آژاکس و تيم ملي هلند، اعلام کرد که تيم آژاکس در ديدار فردا شب خود مقابل رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا مي تواند به نتيجه مطلوبي دست پيدا کند.

این در حالی است که در دیدار فصل گذشته دو تیم، رئالی ها در سراسر بازی کاملا برتر از حریف بودند و در نهایت 2-0 به پیروزی رسیدند. اما کرویف معتقد است آژاکس این بار می تواند با نتیجه ای خوب سانتیاگو برنابئو را ترک کند.
    کرویف در گفتگو با نشریه د تلگراف گفت:" به طور طبیعی، آژاکس شب سختی را در مادرید سپری خواهد کرد. با این وجود، سوال های زیادی در مورد امادگی رئال مادرید وجود دارد. آنها در هفته های ابتدایی لالیگا فراز و فرود زیادی داشتند و می توان احساس کرد که خودشان هم از این شرایط راضی نیستند.
    آژاکس باید خیلی سازمان یافته بازی کند. فکر می کنم آنها بتوانند چند شانس گلزنی پیدا کنند. خط دفاعی رئال در دوئل های فوق العاده است اما جایگیری های آنها کمی متزلزل است. فکر می کنم این پاشته آشیل آنها باشد و آژاکس باید از این استفاده کند."
    آژاکس دیدارهای مرحله گروهی را با تساوی بدون گل مقابل لیون آغاز کرد اما رئال در هفته اول موفق شد با نتیجه 1-0 دینامو زاگرب را شکست بدهد.
    varzesh3

18. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

بازگشت بنزما به ترکیب فیکس رئال در بازی با آژاکس

ستاره فرانسوی در آخرین دیدار تیمش مقابل رایو وایه کانو جایش را به گونسالو ایگواین داد

سایت گل- ژوزه مورینیو مربی پرتغالی رئال مادرید تصمیم گرفته است تا کریم بنزما را در ترکیب اصلی رئال در جریان دیدار سه شنبه شب این تیم مقابل آژاکس در دور دوم رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا قرار دهد.
    مورینیو در جریان دیدار شنبه شب رئال مقابل رایو وایه کانو که با برد 2-6 کهکشانی ها همراه بود، بنزما را روی نیمکت ذخیره ها قرار داد و گونسالو ایگواین را به جای او روانه میدان کرد.
    البته این طور به نظر می رسد که در آن دیدار مورینیو ، برای استراحت دادن به بنزما او را از زمین مسابقه خارج کرد و روی نیمکت ذخیره ها قرار داده و جایش را به ایگواین داد تا بنزما را برای دیدار با حریف هلندی آماده نگاه دارد
    رئال و آژاکس روز سه شنبه ساعت 23.15 به وقت ایران در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار خواهد شد. این دیدار در دور دوم رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا برگزار خواهد شد. آخرین مصاف این دو تیم روز 15 سپتامبر 2010 در مادرید برگزار شد و در آن بازی رئال با نتیجه 0-2 به پیروزی رسید.
    goal.cm

HALA MADRID

20. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

بازگشت کارواليو به تمرينات رئال

ريکاردو کارواليو، مدافع باتجربه رئال، در آستانه ديدار تيمش مقابل آژاکس در ليگ قهرمانان به تمرينات تيمش بازگشت.

این مدافع پرتغالی در تساوی بدون گل تیمش مقابل راسینگ سانتاندر از ناحیه سر آسیب دید و به همین دلیل در دیدار شنبه شب مقابل رایو وایکانو از روی سکوها پیروزی 6-2 تیمش را دنبال کرد.

اما سایت اختصاصی باشگاه رئال امروز اعلام کرد که کاروالیو کاملا شرایط بازی کردن را پیدا کرده و بدون هیچ مشکلی در تمرینات امروز صبح تیمش شرکت کرد.

بازگشت کاروالیو به تمرینات خبر بسیار خوبی برای مورینیو است که په په و فابیو کوئنترائو را نیز به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد. علاوه بر این مارسلو نیز به دلیل اخراج شدن در دیدار مقابل دینامو زاگرب از حضور در دیدار فردا شب محروم است.

22. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

صفحه 20 از 141 نخستنخست ... 1018192021223070120 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)