Design & Developed BY Patira

صفحه 20 از 63 نخستنخست ... 10181920212230 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 626
    عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239
    تشکر شده 3,299 در 734 پست

inter ♣♠ اخبار نقل و انتقالات و حواشی اینترمیلان در فصل 12-2011♣♠‏

اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.

از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط MohaZalla : 09-08-2011 در ساعت 22:21

2. 5 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

فورلان و مصدومیتی یک ماهه

طبق نتایج اسکن های به عمل آمده مصدومیت فورلان جدی تر از آنچه قبلا پیش بینی می شد است

طبق گزارش منتشره در آنسا، دیگو فورلان، مهاجم اروگوئه ای اینتر دست کم برای 4 هفته از همراهی تیمش محروم خواهد بود
    این ستاره 32 ساله در جریان دیدار تیم ملی اروگوئه مقابل پاراگوئه از سری رقابتهای مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 درآمریکای جنوبی که با تساوی 1-1 به پایان رسید از ناحیه ساق پای چپ مصدوم شد
    پیش از این به نظر می رسید که مصدومیت او چندان جدی نباشد ولی روز پنجشنبه اعضای کادر پزشکی اعلام کردند که مهاجم سابق اتلتیکو مادرید دچار مصدومیت درجه سه در عضله دو سر فموریس پای چپ شده است
    طبق گزارشهای منتشره در رسانه های ایتالیایی فورلان برای رهایی از بند این مصدومیت دست کم به یک ماه زمان نیاز دارد و شانس حضور در 7 دیدار تیمش ، از جمله بازی با یووه را از دست خواهد داد
    از سوی دیگر سران باشگاه اینتر اعلام کردند که فیلیپه کوتینیو، ستاره جوان اینتر هم در جریان جلسه تمرینی روز 5شنبه از ناحیه عضله دوسرفموریس، دچار مصدومیت درجه دو شد.
    goal.com
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

4. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

موراتی : به احتمال 90% اتوئو به اینتر بازنمی گردد/این خبر را در روزنامه ها خواندم

رئیس باشگاه اینتر در صحبتهایی احتمال بازگشت اتوئو به سن سیرو را رد کرد

ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر معتقد است که شانس بازگشت ساموئل اتوئو به رختکن اینتر با قراردادی قرضی و در ماه ژانویه نزدیک به صفر است.
    این درحالی است که اتوئو در بازار نقل و انتقالات تابستانی از اینتر جدا شد و به آنژی ماخاچ قلعه پیوست وموراتی در حالی این صحبتها را برزبان آورد که مدیربرنامه های اتوئو، چند ساعت قبل، این احتمال را رد نکرده بود
    گزارشهای منتشره حکایت از آن دارد که اتوئوی 30 ساله تمایل زیادی دارد که با بهره گیری از تعطیلات زمستانی در روسیه به ایتالیا بازگردد تا آمادگی جسمانی اش را حفظ کند ولی موراتی دراین باره نظر دیگری دارد.
    رئیس باشگاه اینترادامه داد:« هیچ صحبتی در این باره ندارم. من این را در روزنامه ها خواندم ولی هیچ اطلاعی از این ماجرا ندارم.من حتی با اتوئو صحبت هم نکرده ام و فکر نمی کنم که درست باشد تا راجع به این انتقال، الان صحبت کنیم. به احتمال 90% این انتقال انجام نخواهد شد.»
    اتوئو در بازار نقل و انتقالات تابستانی با قراردادی 28 میلیون یورویی از اینتر به آنژی پیوست.
    goal.com

6. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

inter

استانکوویچ: نباید امتیاز از دست بدهیم.

ستاره صربستانی اینتر گفت که در ادامه فصل نباید امتیاز از دست بدهند.

به نقل از شبکه اینتر، نرآتزوری در این فصل نتایج خوبی نگرفته و اکنون در رده هفدهم جدول سری‌ آ قرار دارد.

دژان استانکوویچ در این خصوص گفت: دیدارهای بسیار سختی از ابتدا تا انتهای این ماه در پیش داریم. پس از دیدارهای ملی بار دیگر به بازی‌های باشگاهی بازگشته‌ایم و قصد داریم با بالاترین روحیه به دیدار با حریفانمان برویم.

وی تاکید کرد: دیگر نباید امتیاز از دست بدهیم زیرا تیم‌های بسیار خوبی در این فصل در سری آ‌ حضور دارند. اگر از این پس نتوانیم در امتیازگیری موفق باشیم، از کورس قهرمانی بازخواهیم ماند.

استانکوویچ که در پی عدم صعود صربستان به یورو 2012 از بازی‌های ملی خداحافظی کرد در ادامه گفت: شروع خوبی با کلودیو رانیری داشته‌ایم. البته باید دیدار با ناپولی را فراموش کنیم. بازی بسیار عجیبی بود. اکنون این بازی را پشت سر گذاشته‌ایم و باید خاطره‌های آن را نیز فراموش کنیم.

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

8. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

Jadide

رئیس اینتر : قصد بازگرداندن اتوئو را نداریم رئیس باشگاه اینتر شایعات مبنی بر احتمال حضور قرضی مهاجم کامرونی و سابق این تیم را تکذیب کرد.

ماسیمو موراتی در واکنش به خبر پیشنهاد اینتر به آنژی روسیه برای استخدام قرضی و دو ماهه ساموئل اتوئو گفت‌: " این خبر صحت ندارد و ارزشی برای گفتگو کردن در مورد آن قائل نیستم.زیرا انجام چنین کاری 90 درصد غیرممکن است."

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

10. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

Jadide

بازگشت اشنایدر به ترکیب اینتر ، فورلان دو ماه غایب خواهد بود مهاجم اروگوئه ای تیم اینتر به علت مصدومیت دو ماه از همراهی این تیم بحران زده باز می ماند.

پزشکان اینتر اعلام کردند احتمال دارد زمان دوری دیه گو فورلان که در دیدار روز سه شنبه مقدماتی جام جهانی 2014 مقابل پاراگوئه دچار کشیدگی زردپی زانو شد ، بیشتر هم بشود.
    این در حالیست که وسلی اشنایدر هافبک هلندی و بازیگردان اینتر که در دیدار مقابل ناپولی به علت
    مصدومیت غایب بود ، امروز در مصاف با کاتانیا به میدان بازمی گردد
    www.iribnews.ir

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

12. 3 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

فورلان:بدترين آسيب ديدگي عمرم بود

مهاجم اينتر اعلام کرد با بدترين مصدوميت عمرش مواجه شده است.

دیگو فورلان که برای انجام بازی‌های ملی در اختیار تیم ملی اروگوئه قرار گرفته بود، دچار آسیب دیدگی از ماهیچه پا شد و ممکن است تا 2 ماه نتواند برای اینتر به میدان برود.
    فورلان در این مورد گفت: در دوران فوتبالم آسیب دیدگی‌های زیادی را تجربه کردم ولی این بدترین آسیب دیدگی من بود. هیچ‌کدام از آن‌ها تا این حد به من ضربه نزده بودند. نکته جالب این است که همه مصدومیت‌های من در ماه اکتبر اتفاق می‌افتند.

فورلان ادامه داد: یک سال و نیم است که استراحت نکرده‌ام. فصل 2010-2009 که به پایان رسید، جام جهانی را تجربه کردم و پس از آن وارد فصل جدید شدم. پس از آن جام ملت‌های آمریکای جنوبی را پشت سر گذاشتم و بلافاصله فصل جاری آغاز شد. این برای یک بازیکن در سن و سال من نمی‌تواند نرمال باشد. دوری 2 ماهه از میادین نمی‌تواند برای من خوب باشد ولی تمام تلاشم را به کار می‌گیرم تا بتوانم زودتر از موعد به ترکیب بازگردم.

varzesh3

14. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

کاتانیا 2 – اینتر 1؛ بحران در نراتزوری ادامه دارد

به نظر می رسد مشکل اینتر در رقابتهای این فصل همچنان ادامه دارد، آنها این بار مغلوب کاتانیا شدند

شاگردان کلودیو رانیری این بار در هفته هفتم سری آ در زمین کاتانیا مغلوب این تیم شدند تا بجران در نایب قهرمان فصل گذشته سری آ همچنان ادامه داشته باشد.
    اینتر که در بازی قبلی خود در خانه با نتیجه سه بر صفر مغلوب ناپولی شده بود برای فرار از بحران و کسب سه امتیاز بازی به مصاف کاتانیا رفته بود. آنها در دقیقه 6 بازی توسط استبان کامبیاسو هافبک آرژانتینی خود به گل رسیدند.
    اما در ادامه سرخیو آلمایرون هافبک کاتانیا در دقیقه 46 با یک ضربه دیدنی توپ را از بالای سر بوکا کاستلاتزی دروازه اینتر رد کرد و به تور چسباند تا بازی به تساوی کشانده شود.
    فرانچسکو لودی چهار دقیقه بعد از روی نقطه پنالتی گل دوم کاتانیا را به ثمر رساند تا این تیم از حریف بحران زده خود پیش بیفتد.
    تلاش اینتر در ادامه برای به تساوی کشاندن بازی سودی نداشت تا رانیری دومین شکست خود را با اینتر تجربه کند. به نظر می رسد مشکل این تیم فراتر از کادر فنی است و باید دید در ادامه فصل سرنوشت این تیم چه خواهد شد.
    اینتر با این شکست 4 امتیازی باقی ماند و همچنان در رده هفدهم جدول رده بندی جای دارد.
    goal.com

16. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

هشدار زانتي به بازيکنان اينتر

خاوير زانتي، کاپيتان اينتر، پس از شکست 2-1 شب گذشته تيمش مقابل کاتانيا، اعلام کرد علي رغم شروع ضعيف در رقابت هاي اين فصل، بايد اتحادشان را حفظ کنند.

در این دیدار بازیکنان اینتر بازی را بهتر آغاز کردند و در دقیقه 6 توسط کامبیاسو به گل رسیدند اما در ادامه تیم میهمان دو بار به گل رسید و توانست سه امتیاز این دیدار را به دست بیاورد.
    کاپیتان آرژانتینی نرآتزوری در گفتگویی گفت:" ما نباید روی صحنه پنالتی زوم کنیم. متاسفانه بعد از بازی خوبی که در نیمه اول انجام دادیم، باز هم شکست خوردیم. ما تلاش کردیم تا به بازی برگردیم اما این کار آسانی نبود.
    ما باز هم در مورد یک شکست دیگر صحبت می کنیم و این اصلا خوب نیست."
    اینتر در حال حاضر از 6 بازی تنها 4 امتیاز کسب کرده و تنها 1 امتیاز با منطقه خطر فاصله دارد.
    " ما باید نگاه مان به شرایط را تغییر دهیم. ما رقابت ها را طوری آغاز کردیم که کسی انتظار نداشت. ما نیز مانند هواداران ناراحت و ناامید شده ایم اما باید اتحادمان را حفظ کنیم.
    ما باید به مسیر درست برگردیم زیرا این تیم از توانایی بالایی برخوردار است.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

18. 3 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

رانيري: بايد به خودمان بياييم

سرمربي اينتر پس از شکست برابر کاتانيا اعلام کرد بايد به خودمان بياييم.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، اینترمیلان در آنجلو ماسیمینا نتوانست از پس حریف خود برآید و در نهایت بازی را با نتیجه 2 بر یک بازی را به کاتانیا واگذار کرد.
    کلودیو رانیری در این مورد گفت: ما نیاز داشتیم تا در این بازی امتیازات کامل را به‌دست آوریم. تا پایان نیمه نخست نیز از کاتانیا جلو بودیم ولی در حفظ نتیجه به هیچ‌وجه عملکرد خوبی نداشتیم. پس از شروع نیمه دوم در 2 ضد حمله 2 گل دریافت کردیم و تلاشمان برای جبران نتیجه به جایی نرسید.
    رانیری ادامه داد: باید در نیمه دوم نیز همانند نیمه نخست با دفاع خوب آن‌ها را به عقب می‌راندیم. از نتیجه راضی نیستم. شکست از تیمی مانند کاتانیا نشان می‌دهد هنوز کارهای زیادی باید روی تیم انجام دهیم تا بتوانیم به عنوان یکی از مدعیان خودمان را مطرح کنیم.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

20. 3 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

کامبیاسو: شکست مقابل کاتانیا، یک گام رو به عقب بود

این هافبک آرژانتینی در دیدار شب گذشته در دقیقه 6 برای تیمش گلزنی کرد اما دو گل سرخیو آلمیرون و فرانچسکو لودی، یک پیروزی شیرین را برای تیم سیسیلی رقم زد.

استبان کامبیاسو، هافبک باتجربه اینتر، از شکست 2-1 تیمش مقابل کاتانیا اظهار ناراحتی کرد.
    این هافبک آرژانتینی در دیدار شب گذشته در دقیقه 6 برای تیمش گلزنی کرد اما دو گل سرخیو آلمیرون و فرانچسکو لودی، یک پیروزی شیرین را برای تیم سیسیلی رقم زد.
    او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه اینتر گفت:" اصلا فکر نمی کردیم فصل را این طور آغاز کنیم؛ نمی توانیم به هیچ صورتی این اتفاق را تجزیه و تحلیل کنیم. مطمئنم که عوامل زیادی در این مسئله دخیل بوده اند.
    این نتیجه بسیار ناامیدکننده است زیرا ما از بازی مقابل بولونا و زسکا مسکو شروع به تغییر کرده بودیم اما اکنون رو به عقب برگشتیم. ما باید آرام باشیم و با این شرایط کنار بیاییم.
    نمایش فردی برای من در اولویت دوم است؛ مهم نمایش تیم است. امشب با توجه به نتیجه، نمایش من حتی اهمیت کمتری هم پیدا کرد."
    goal.com

22. کاربر روبرو از پست مفید ManUtd تشکر کرده است .

صفحه 20 از 63 نخستنخست ... 10181920212230 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)