خبر های داغ باشگاه شاهین بوشهر را در اینجا بگذارید
خبر های داغ باشگاه شاهین بوشهر را در اینجا بگذارید
الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
توهم پری از این همه حفره های مادی
خیابونا پر از مشتی کاسب پست
پر از ادمای محتاج کاسه به دست
پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده
بالاخره دادگر به حرف آمد
مديرعامل سابق شاهين : موفقیت های شاهین به خاطر مدیریت من است! خيلي از حرف هاي گزي در برنامه نود را تكذيب مي كنم
خبرگزاری پانا: مدیرعامل مستعفی شاهین گفت: گزی در برنامه هفته قبل 90 دروغ گفت ولی مسئولان با من تماس گرفتند و گفتند که جواب او را ندهم.
علی دادگر در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری پانا درباره استعفای خود از مدیرعاملی شاهین اظهار داشت: مشکلات زیاد بود. متاسفانه یکی از دلایل رفتنم محدود کردن اختیارات من، مداخله بی جا در کارها و عدم عمل به تعهدات و مشکلات مالی و ناهماهنگی هایی بود که در باشگاه وجود داشت.
وی افزود: به عنوان مدیرعامل باشگاه حتی این قدر محدود بودم که نتوانستم یک نیروی انسانی را بیاورم که مشاورم باشد و به من کمک کند. دست و پای مرا بسته بودند و به آب انداختند و گفتند حالا شنا کن. آنها تصمیمات را جای دیگر می گرفتند و بعد می خواستند به من تحمیل کنند ولی زیر بار حرف آنها نرفتم.
مدیرعامل مستعفی شاهین تصریح کرد: سابقه مدیریتی زیادی دارم و با مشکلات شاهین ناآشنا نبودم ولی آقایان از من توقع بالا داشتند و در مقابل به من اختیار هم نمی دادند. تنهای تنها بودم. بیشتر مشکلم نیز با افراشته بود. می خواهم بدانم که در این 7 ماهه که 7 مدیرعامل در شاهین آمده و رفته اند همه مشکل داشته اند و این آقایان بی مشکل بوده اند؟
دادگر گفت: هیچ مشکل فنی نداشتیم. بازیکنان خیلی خوب و باشخصیتی در تیم هستند که تنها مشکل آنها مالی بود و این باعث شده بود مشکلات روحی روانی برای تیم ایجاد شود. مسئولان دنبال قربانی می گشتند که من در این کارزار پا گذاشتم. من مدیون بازیکنان شاهین هستم.
وی ادامه داد: آنها قبل از بازی با مس اعتصاب کردند و نمی خواستند در این بازی به میدان بروند ولی با وساطت من بازی کردند و بردند. در حالی که می گفتند چون در شاهین 4، 5 بازیکن کرمانی هست، می خواهند به تیم شهرشان ببازند. این بازیکنان قبل از مدیریت من مقابل تراکتورسازی اعتصاب کرده بودند و دیدید که بازی را به این تیم باختند.
مدیرعامل مستعفی شاهین افزود: شنیده ام که میثم منیعی تیم را بسته. البته تیم خوبی جمع کرده و سوء نیتی نداشته. این تیم روزهای سختی را خواهد داشت البته اگر مشکلات مالی حل نشود. از اول جام حذفی خودم بودم. انشالله که این تیم قهرمان شود چون موفقیت های شاهین به خاطر مدیریت من است و نقش من در این تیم بی تاثیر نیست.ژ
دادگر در خصوص اظهارات گزی در برنامه 90 گفت: خیلی از حرف های گزی را تکذیب می کنم چون عده ای از بازیکنان اصلا ریالی پول نگرفتند ولی او گفته که 18 درصد گرفتند. خود فیروز کریمی هم علی الحساب پول گرفته و آمده. متاسفانه گزی ادعاهای زیادی دارد ولی در عمل هیچ چیز نیست. گزی را در 3 ماه مدیریتم 3 بار در باشگاه ندیدم.
وی در پاسخ به این سوال که چرا پاسخ گزی را در برنامه 90 ندادید؟ افزود: به 3 دلیل نخواستم جواب گزی را در این برنامه بدهم اول این که معتقدم مشکلات خانوادگی باید در درون خانواده حل شود نه رسانه ملی. دوم این که تیم ما 2 بازی حساس مقابل داماش در جام حذفی و راه آهن در لیگ برتر داشت و سوم این که بعضی از مسئولان زنگ زدند و گفتند که جواب گزی را ندهم و صحبت نکنم وگرنه اگر جواب دروغ هایی که گزی در برنامه 90 مطرح کرد را می دادم تیم به حاشیه می رفت.
دادگر در خصوص پیشنهاد پرسپولیس به طالب لو گفت: طالب لو پیشنهادات زیادی دارد ولی نمی دانم به پرسپولیس می رود یا نه.
فيروز كريمي: هيچ بازيكني را به زور نگه نميداريم حتي طالبلو و شكوري/ حرفهاي مهندس عابديني يك الگوي مناسب است/ درجام حذفي هيچ هدفي به جز قهرماني نداريم
من در هواپيما آقاي صفايي بوشهري نماينده ولي فقيه و امام جمعه بوشهر را ديدم. ايشان خودش يك آدم فوتبالي است . من قرار شد روز پنجشنبه يا جمعه خدمت ايشان بروم
سايت گل ـ شاهين بوشهر در حال حاضر در بين 4تيم پاياني جام حذفي قرار دارد و بايد در مرحله نيمه نهايي به مصاف مس كرمان برود. در اين ميان فيروز كريمي سرمربي با سابقه شاهين تأكيد ميكند كه تيمش فقط به قهرماني در اين رقابتها فكر ميكند. گفتوگوي اختصاصي سايت گل با كريمي را ميخوانيد.در مورد رويارويي با مس كرمان در نيمه نهايي جام حذفي چه صحبتي داريد؟تا زماني كه تكليف قرعهكشي و ميزبان اين مسابقه مشخص نشود نميتوان در مورد فضايي كه در ادامه جام حذفي در پيش داريم حرف بزنيم.
يعني ميزباني يا ميهماني براي شما اهميت دارد؟بله. هر دو تيم اگر ميهمان باشند بايد براي رفتن به بوشهر يا كرمان دو پرواز انجام دهند و سختيهاي ديگري هم وجود دارد.چرا در قرعهكشيها اينقدر بدشانس هستيد و مدام ميهمان ميشويد؟اعتقاد من اين است كه جام حذفي از مرحله يك چهارم نهايي به بعد بايد به صورت رفت و برگشت برگزار شود. اين موضوع باعث خواهد شد كه تعداد بازيها 4تا بيشتر شود ولي هيچ اتفاقي نميافتد و مشكلي به وجود نميآيد. اگر همين بازي ما با مس به صورت رفت و برگشت برگزار ميشد چه اتفاق خاصي ميافتد.در اين جام به قهرماني فكر ميكنيد؟ما در جام حذفي هيچ هدفي به جز قهرماني نداريم چون براي رسيدن به اين راه خيلي سختي كشيديم و هزينههاي مالي و جاني داديم.اين روزها طالبلو و هادي شكوري ساز جدايي سر دادهاند. آيا با جدايي آنها موافقت ميكنيد؟بازيكنان بايد با عشق و جان خود براي تيمشان بازي كنند. اين دو نفري كه اسم برديد بازيكنان بيجانشين ما هستند و كاپيتان اول و دوم شاهين محسوب ميشوند. پيدا كردن جايگزين براي آنها آسان نيست درضمن وقت نداريم در اين مدت كم دو بازيكن مثل آنها بسازيم ولي با اين وجود اعتقاد داريم كه بازيكن بايد براي تصميمگيري آزاد باشد. ما هيچ كس را به زور نگه نميداريم حتي طالبلو و شكوري.يعني خيلي راحت با جدايي آنها موافقت ميكنيد؟خير، شيوه منطقي كار اين است كه ما بايد بازيكناني كه قصد جدايي دارند را معاوضه كنيم. البته مثل خيلي از باشگاهها براي معاوضه كردن بهانههاي مختلف نميآوريم و حتي حاضريم براي معاوضه كردن بازيكناني را بگيريم كه از لحاظ سطح فني كمي پاييننتر از بازيكنان خودمان باشند. بحث ديگر هم بحث فروش بازيكن است. به قول مهندس عابديني فلان بازيكن قصد جدايي دارد، رضايتنامه ميخواهد و اسم باشگاهش را هم مشخص نميكند. به قول آقاي عابديني او ميتواند تمام پولش را پس بدهد و برود. حرفهاي مهندس كه يك آدم كار كشته است به طور حتم يك الگوي مناسب است.مشكلات مالي شاهين برطرف شد؟همه تيمها مشكل دارند ولي در ساير تيمها ديگر مسئولان هم به فكر برطرف كردن مشكل هستند ولي در تيم ما فقط آقاي افراشته دنبال حل مشكلات است كه اين كار را سخت ميكند. من در هواپيما آقاي صفايي بوشهري نماينده ولي فقيه و امام جمعه بوشهر را ديدم. ايشان خودش يك آدم فوتبالي است كه سابقه دعوت شدن به تيم ملي در ردههاي پايه را هم دارد. من قرار شد روز پنجشنبه يا جمعه خدمت ايشان بروم تا در مورد مشكلات تيم به طور مفصل صحبت كنيم و مطمئنا به زودي مشكلات شاهين برطرف خواهد شد.
تشکیل جلسه هئیت مدیره.
صبح امروز جلسه هئیت مدیره باشگاه شاهین بوشهر با حضور علی افراشته رئیس هئیت مدیره در بوشهر برگزار گردید.
به گزارش سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی شاهین بوشهر ، صبح امروز جلسه هیئت مدیره باشگاه شاهین با حضور علی افراشته رئیس هیئت مدیره در بوشهر برگزار گردید.
با توجه به فرا رسیدن ایام نیم فصل لیگ برتر ، جهت بررسی موضوعات مختلف جلسه هیئت مدیره باشگاه شاهین در محل دفتر باشگاه شاهین با حضور آقایان علی افراشته رئیس هیئت مدیره ، احمد گزی رئیس هیئت موسسین ، خسرو باباچاهی و محمدرضا محمدی اعضای هیئت مدیره برگزار و در جلسه هیئت مدیره در خصوص مسائل مختلف باشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند.
لازم به ذکر می باشد که شاهین در لیگ دهم ( لیگ گذشته ) در نیم فصل لیگ برتر با 16 امتیاز در رده شانزدهم جدول رده بندی قرار داشت ولی در لیگ یازدهم تیم شاهین با 4 برد ، 8 تساوی و 5 باخت و با 16 گل زده موفق به کسب 20 امتیاز گردیده و در رده دوازدهم جدول رده بندی لیگ برتر در پایان نیم فصل قرار گرفته است.
همچنین تیم شاهین بوشهر برای اولین بار در جمع 4 تیم پایانی جام حذفی فوتبال ایران قرار گرفته و در مورخه 9 دی ماه 90 در مرحله نیمه نهایی به مصاف مس کرمان خواهد رفت.
گزی ادعای دادگر را تایید کرد: در برنامه 90دروغ گفتم ،اما مصلحتی!/هیچ بازیکنی جدا نمی شود
فدراسیون به ما فرصتی داده که در این فرصت حتما بدهی هایمان را پرداخت می کنیم . هم ما وایرانجوان اخطار داشته ایم وانشاالله آنها هم به مشکل بر نخواهند خورد
سایت گل- رییس هیئت موسس باشگاه شاهین بوشهر گفت: اگر در برنامه 90اعلام کردم شاهین مشکل مالی
ندارد مصلحت زمانی تیم را در نظر گرفتم واز قدیم هم گفته اند هر سخن جایی وهر نکته مکانی دارد. ما قرار بود برای بازی با داماش به رشت برویم وباید آرامش در تیم حاکم می شد. من هم به همین دلیل وبرای برقراری آرامش گفتم مشکلی مالی نداریم در حالی که مگر می شود باشگاهی مشکل نداشته باشد؟ همه با بی پولی مواجه اند وما هم مثل همه اما همان زمان آقای افراشته پولی را به باشگاه تزریق کرد و گوشه ای از مشکلات حل شد. الحمدالله به نیمه نهایی جام حذفی هم رسیدیم.
او بااین اظهارات ادعای روز گذشته دادگر مدیر سابق باشگاه را تایید کرد که به تکذیب گفته های گزی در 90پرداخته بود. احمد گزی ادامه داد: قرارداد ما با بانک صادرات بگونه ای بود که هرچه شرکت های نفتی ترغیب به سرمایه گذاری در این بانک می شدند یک درصد از سود آن به باشگاه می رسید اما با پست بانک این قرارداد با قید سه درصد بسته شده و مهندس افراشته هم در نشست هیئت مدیره اسنادی را ارائه داد که براساس آن مجوزهای لازم جهت سپرده گذاری نفتی ها در این بانک را از دیوان محاسبات دریافت نموده ولی مابقی کار وجلب رضایت موسسات نفتی به تلاش استاندار وسایر مسئولان بستگی دارد.
وی درمورد جدایی بازیکنانی مثل طالب لو، شکوری و پتروویچ هم اظهار داشت: خوشبختانه با شرایطی که بوجود آمده دیگر هیچ بازیکنی از ما جدا نخواهد شد. ما خواسته های آنها را برآورده می کنیم. کادر فنی لیستی داده که کمیته فنی با بررسی آن نفرات مدنظر را جهت تقویت در نیم فصل جذب خواهد کرد.
گزی درمورد انتخاب مدیر عامل از بومی ها گلایه کرد ،البته نگفت چرا خودش قبول مسئولیت نمی نماید وافزود: من گلایه ام از نیروهای بومی است. به هرکس گفته ایم قبول مسئولیت نکرده . نمی دانم چرا. حتی برخی ها که درب منزلشان رفتیم حاضر نشدند درب را باز کنند واز همان پشت آیفون گفتند منزل نیست. بعضی دیگر تا ظهر جوابشان مثبت بود وعصر جواب منفی دادند. همین جا اعلام می کنم اگر تا پایان سال هم بدون مدیر بمانیم حاضر نیستیم مدیر غیر بومی بیاوریم.
او که در برنامه تلویزیونی نشان مرکز بوشهر حضور یافته بود در پاسخ به این سئوال مجری که پیامک های زیادی از سوی هواداران داشته ایم که خواستار بازگشت کنگانی شده اند هم گفت: حداقل این است که آقای کنگانی باید برای بازگشت اظهار تمایل کنند. وقتی خودشان نمی خواهند که نمی شود کاری کرد.
وی تصریح کرد: بحث حضور نجفی منتفی است واو اصلا مدنظر ما نیست اما سه گزینه بومی در دست بررسی داریم که انشا الله به زودی با یکی از آنها به توافق خواهیم رسید.
رییس هیئت موسس شاهین عملکرد نیم فصل اول شاهین را متوسط خواند و گفت: به نسبت سال قبل در نیم فصل اول 4امتیاز بیشتر کسب کرده ایم که می شود گفت قابل قبول است. به نیمه نهایی حذفی هم رسیده ایم.
او بحث اخطار کسر امتیاز از شاهین را تایید کرد وافزود: فدراسیون به ما فرصتی داده که در این فرصت حتما بدهی هایمان را پرداخت می کنیم . هم ما وایرانجوان اخطار داشته ایم وانشاالله آنها هم به مشکل بر نخواهند خورد.
گزی در خاتمه اعلام کرد: من از هواداران می خواهم با سپرده گذاری در پست بانک مسئولین این بانک را جهت حمایت از شاهین ترغیب نمایند.
فينال به شاهين چشمك زد
قرعه كشي انجام شد / بوشهر در انتظار مس كرمان
PTFBU.IR:مرحله نيمه نهايي جام حذفي كشور قرعه كشي گرديد و شاهين بوشهر ميزبان مس كرمان شد.
به گزارش فوتبال بوشهر - اين خبر را دقايقي پيش عبدالرضا كللي عضو پركار و همكار رسانه اي ما كه در كانون هواداران باشگاه شاهين فعاليت مي كند اين خبر را تاييد كرد.
بدين ترتيب جمعه هفته آينده ( نهم دي ) ورزشگاه شهيد بهشتي بوشهر ميزبان يكي از تاريخي ترين بازي هاي فوتبال در بوشهر خواهد بود چرا كه پيروزي شاهين بر مس و حضور در فينال جام حذفي ان هم براي اولين بار مي تواند حماسه اي پرشور در ورزشگاه شهيد بهشتي بوشهر را به تصوير بكشد .
يادمان باشد حضور بيش از 20 هزار هوادار متعصب بوشهري شاهين و ورزش بوشهر را در استانه رقابت هايي جام باشگاه هاي اسيا قرار خواهد داد .
مظلومی: مشکل شکوری و طالب لو حل شد.
غلامحسین مظلومی گفت: مشکل هادی شکوری و وحید طالب لو حل شده است.
غلامحسین مظلومی گفت: مشکل هادی شکوری و وحید طالب لو حل شده است.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، در حاشیه تمرین امروز شاهین بوشهر به سراغ غلامحسین مظلومی سرپرست شاهین بوشهر رفتیم و در خصوص هادی شکوری و وحید طالب لو که زمزمه جدایی آنها و پیوستن به یکی از تیمهای تهرانی می آمد سئوال کردیم که وی گفت: طی صحبتهای که دیشب با این بازیکن انجام شده رضایت آنها برای ماندن در تیم شاهین بوشهر جلب شده و این دو بازیکن فردا به بوشهر می آیند و در تمرینات ما شرکت می کنند. وی همچنین در خصوص جذب محسن بیاتی نیا مهاجم مس کرمان هم گفت: در صدد جذب این بازیکن هستیم و به دنبال این هستیم که پول این بازیکن را فراهم آوریم تا بتوانیم در نیم فصل از او استفاده بکنیم./وبلاگ شاهین
آخرین خبر از نقل و انتقالات شاهین.
ستار يا كعبي در شاهين ! / زيدان اسيا شاگرد فيروز مي شود ؟!
PTFBU.IR:گزارش روز - خبري كه از ظهر ديروز نقل محافل فوتبالي بوشهر بود . مجتبي جباري ستاره اين روزهاي فوتبال ايران شايد نيم فصل دوم را با پيراهن شاهين ديديد .
به گزارش فوتبال بوشهر - شماره هشت استقلال كه در اين فصل به اندازه كل دوران فوتبالش دچار حاشيه گرديده اما در عمل و با گلزني در دربي و ارائه بازي هاي درخشان در تيم ملي خود را ثابت كرد شايد شاگرد مرد شود كه در برنامه نود او را بهترين مربي ايران دانست .
در اينكه مجتبي اختلاف نظر شديدي با پرويز مظلومي سرمربي استقلال دارد هيچ شكي نيست اما شنيده ها حكايت از اعلام نياز فيروز كريمي به زيدان اسيا را دارد .
از اردوي شاهيني ها خبر مي رسد با مصدوميت حميدي و عدم حضور اين بازيكن سرعتي تا پايان فصل ، نام حسين كعبي و ستار زارع در فهرست خريد فيروز كريمي گنجانده شده است . هر دو بازيكن در نيم فصل اول انچنان كه بايد و شايد براي راه اهن و علي دايي خوب كار نكرده اند. حسين كعبي چند هفته اي است كه در ليست 18 نفره قرار نمي گيرد اما گزينه ديگر ستار زارع كاپيتان فصل گذشته شاهيني ها كه علي رغم ارائه بازي هاي خوب همواره با حاشيه هاي خاص خود همراه بود .
گفته مي شود پرسپوليس و راه اهن براي جذب هادي شكوري درخواست كتبي خود را به شاهين ارسال كرده اند
بايد ديد بعد از برگزاري ديدار شاهين مقابل ، مس ورودي و خروجي شاهين براي نيم فصل دوم چگونه خواهد بود.
کوتاه از شاهین/ لیست خریدعجیب فیروز!
ستاره های بزرگ لیگ در این فهرست قرار دارند
سایت گل- سرمربی شاهین بوشهر لیست خرید خود را به مدیران باشگاه تحویل داده تا در نیم فصل برای تقویت تیم به جذب آنها بپردازند.
او فهرستی 14نفره ارائه نموده و خواستار جذب 7نفر از بین آنها شده اما نکته جالب ماجرا حضور بازیکنانی در این فهرست است که برخی معتقدند سنگ بزرگ این مربی برای مدیران بوده تا در آینده چنانچه جذب نشدند بتواند دلیل ناکامی های احتمالی را همین مسئله بداند.
در این فهرست (محمد غلامی واشپیتیم آرفی) ، (جاسم کرارو امیرحسین فشنگچی) ، (عبدالله کرمی و ستارزارع)، (مجتبی جباری و عباس آقایی)، (کریم انصاری فرو محسن بیاتی نیا)، (حسین کعبی و مجتبی شیری)، (مهدی کیانی و میثم بائو) قرار دارند.
حضور چند مهاجم در این فهرست نشان می دهد که عمده نگرانی فیروز از همین ناحیه است.
همچنین فیروز کریمی برای خالی کردن لیست تیمش جهت به خدمت گیری نفرات تازه در نیم فصل ، نام برخی بازیکنان را در فهرست فروش قرار داده است. علی انصاریان، مهدی کیانی و ایمان حیدری نفرات مازاد تیم هستند ومحسن حمیدی و مجید غلامی هم به دلیل پارگی رباط از لیست کنار می روند.این تیم قصد جذب 7بازیکن را دارد که با این 5نفر و2جای خالی لیست چنین امری ممکن است
طالب لو: در شاهین ماندنی هستم
بازی حتی در زمین بیطرف هم به نفع تیمی مثل استقلال است. آنها همه جا طرفدار دارند. باید همان رفت وبرگشت باشد تا حق کسی ضایع نشود
سایت گل- کاپیتان شاهین بوشهر گفت: هیچگاه به دلیل مشکلات مالی خودم بحثی مطرح نگرده ام واگر از رفتن از شاهین می گفتم به دلیل این بود که باشگاه نتوانسته بخش بالایی از قرار داد بچه های با سابقه و مربوط به سال قبل را بپردازد.
وحید طالب لو ادامه داد: من به عنوان کاپیتان حق دارم پیگیر خواسته بچه ها باشم. به همراه شکوری جلسه ای را با آقای افراشته برگزار کردیم و همانگونه که ابتدای فصل قراردادی یکساله بسته بودیم بر همان اساس هم تا پایان فصل در خدمت این تیم ومردم خوب بوشهر خواهیم بود. من وشکوری ومنیعی با هم آمده ایم و تصمیم مان مشترک است!
او در خصوص بازی با مس هم اظهار داشت: به گذشته توجه نداریم وباید برای این تک بازی حذفی با برنامه باشیم و حتی روی پنالتی ها هم برنامه ریزی کنیم. مس در لیگ هم اگر چه به ما باخت اما بازی پایاپایی برگزار کرد .
وی از تک بازی بودن فینال حذفی گلایه کرد وگفت : بازی حتی در زمین بیطرف هم به نفع تیمی مثل استقلال است. آنها همه جا طرفدار دارند. باید همان رفت وبرگشت باشد تا حق کسی ضایع نشود.
طالب لودر انتها از تنهایی افراشته می گوید. شاهین انگار از ابتدای حضورش در لیگ برتر باید یک فرد تنها برای حل مشکلاتش داشته باشد. روزگاری همه می گفتند کنگانی تنهاست وحالا نوبت افراشته رسیده« آقای افراشته همه تلاشش را برای حل مشکلات به کار گرفته اما او تنهاست وباید حمایت شود.»
مس را ببريم ، قهرمان مي شويم
کريمي: مشکلات مالي حل نشود در شاهين نميمانم
به گزارش خبرگزاری فارس، شاهین بوشهر یکی از 4 تیم صعود کرده به نیمه نهایی جام حذفی دچار مشکلات مالی و مدیریتی است.
فیروز کریمی سرمربی تیم شاهین بوشهر گفت و گویی با خبرگزاری فارس در مورد وضعیت این تیم انجام داده است.
فارس: ظاهرا قرار است 5 ، 6 بازیکن در فهرست فروش شاهین بوشهر قرار بگیرند. این خبر صحت دارد؟
من به طور کلی میگویم قرار است با بازیکنان مصدوم توافق و نام آنها را از فهرست تیم شاهین خارج کنیم اما نام بازیکنی را اعلام نمیکنم.
فارس: هادی شکوری و وحید طالبلو به دلیل مشکلات مالی خواهان جدایی از شاهین هستند. وضعیت آنها به چه صورت است؟
هادی شکوری از 2 باشگاه راهآهن و پرسپولیس پیشنهاد دارد و در خواست این باشگاهها به شاهین بوشهر ارسال شده است. ما هم از آنها خواستهایم نماینده خود را معرفی کنند. وحید طالبلو پیشنهاد کتبی از باشگاهی نداشته با این حال او به خاطر مشکلات مالی خواهان جدایی از شاهین است.
فارس: شما گفتید اگر مشکلات مالی حل نشود از شاهین جدا میشوید. آیا این مسئله به نتیجه بازی به مس کرمان در نیمه نهایی جام حذفی مربوط میشود؟
نتیجه در تصمیم من اهمیتی ندارد حتی اگر برابر مس کرمان نتیجه بگیریم و مشکلات مالی حل نشود من دیگر نمیتوانم در کنار بازیکنان شاهین بمانم و از این تیم جدا میشوم. اعمال مدیریت بدون سوپاپهای مالی سخت است.
فارس: مشکلات مالی شاهین حل میشود؟
تا این لحظه که با شما صحبت میکنم مشکلات مالی حل نشده است اما مسئولان در تلاش هستند ظرف روزهای آینده این مشکلات مرتفع شود.
فارس: شکوری و طالبلو در دیدار با مس کرمان حضور خواهند داشت؟
قرار است همه در کنار هم باشیم و پس از بازی با مس کرمان بازیکنانی که خواهان جدایی هستند میتوانند جدا شوند.
فارس: شاهین میتواند در جام حذفی موفق شود؟
جام حذفی حساب و کتاب ندارد همه تیمها برای پیروزی میآیند و امیدوارم تیم ما با بازی خوب بتواند مس کرمان را شکست دهد و فینالیست شود.
فارس: خیلیها میگویند استقلال قهرمان جام حذفی است؟
اگر شاهین بوشهر از نیمه نهایی صعود کند قهرمان میشود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)