Design & Developed BY Patira

صفحه 20 از 27 نخستنخست ... 101819202122 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 269
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    همه جا بازي مي كنم جز دروازه
    مربی مورد علاقه
    سر الكس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    علي دايي موقع اوجش
    تشکر ها
    123
    تشکر شده 740 در 154 پست

پیش فرض مربیگری آنلاین در سایت www.FcDerby.com

با سلام خدمت همه دوستان عزیز

این تاپیک برای اطلاع رسانی ها و همچنین مطرح کردن مسائل و مشکلات احتمالی و بحث های مشابه باز شده است
    بدیهی است که پس از اینکه من انتقادات , پیشنهادات و ایرادات احتمالی را مطالعه کردم آنها را یادداشت کرده و به برنامه نویسان سایت منتقل می کنم و مطالب ارسالی شما از این تاپیک حذف خواهد شد
    حذف شدن مطالب شما بدین معنی خواهد بود که موضوعی که مطرح کرده اید مورد توجه ما قرار گرفته و در حال برطرف کردن آن هستیم

در مورد 100000 سکه هم باید گفت که هنوز این مبلغ اضافه نشده و بزودی به همه تیم ها اضافه می شود

با تشکر

مدير كل سايت

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونجر
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی
    اسم واقعی شما
    جـــعفر

Iran

Ronaldo

تشکر ها
    1,434
    تشکر شده 18,131 در 2,635 پست

[quote=cristiano ronaldo 7;78297]
    نقل قول نوشته اصلی توسط derby نمایش پست ها
    داداش من بر اساس قوانین فوتبال سایت رو تنظیم کردم و نمی ام ببینم بقیه سایتها چی کار کردن که
    قرار نیست همه بازیکنان شما توی همه بازیها با امادگی 100% باشند که نیاز باشه شما بعد از هربازی کل تیم رو عوض کنید
    در خواست شما فوتبالی نیست و عملی نمیشه
    ممنون

آورین آورین
    داداش اگه شما سایت دارین من 4تا سایت موزیک دارم
    و..........
    کاری به این چیزا ندارم
    ولی اینکه گفتی همه بازیکنارو عوض کنی همینجوری با سیستم 4.3.3 میتونی کل تیمو عوض کنی
    ولی من برا ترکیبی میگم که بخوای 5.4.1 بازی کنی شاید طرف 10تا مدافع نداشته باشه
    درضمن من میدونم درخواستم فوتبالی نیست چون هرتیم در فوتبال 24 بازیکن داره
    اما تیم غیر فوتبالی استقلال
    26یا27 بازیکن داره و دنبال 6یا7 بازیکن دیگس
    بابا خب غیر فوتبالیه
    یا همون رئال مادرید که500تا بازیکن داره
    بابا اینا همه غیر فوتبالین
    طبق قوانین تمام تورنومنت ها و لیگ های معتبر تمامی تیم ها فقط و فقط 23 بازیکن می تونن توی لیست ارائه بدن و در فرصت های مختلفی که برای لیگ های طولانی در نظر گرفته شده ( مثل نیم فصل و یا تعطیلات و شروع فصل ) شما می تونین لیستتون رو تغییر بدین.
    هیچ تورنومنت و یا لیگی در دنیا برگزار نشده که تیمی بیش از 23 بازیکن به صورت همزمان ارائه داده باشه ضمن اینکه برخی از لیگها مانند لیگ ایران یک سری محدودیت ها و اجبارها هم قرار می دن ... برای مثال: هر تیم باید حداقل تعدادی مشخص بازیکن زیر 23 سال و .. داشته باشد)
    با این همه ما هیچ محدودیتی برای نقل و انتقالات قرار ندادیم و شما هر لحظه می تونین لیست خودتون رو تغییر بدین و بازیکنانی که دوست دارید رو بخرید و یا کسی رو بیرون بندازین
    دوستان وارد مسائل قوانین و .. نشن که اینجا محلی برای توضیح قوانین فوتبال نیست

-
    WelCome To Derby

3. کاربر روبرو از پست مفید Derby تشکر کرده است .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    goardi0la
    بازیکن محبوب
    farhad majidi
    اسم واقعی شما
    ابراهیم

IranBarcelonaSS_Tehran

تشکر ها
    4
    تشکر شده 35 در 14 پست

esteghlal عجب

اقا ما بعد یک سال و نیم مربیگری تو این سایت بالاخره تیممون رو تو صفحه اصلی سایت دیدیم که معرفیش کرده بود اما متاسفانه استان رو اشتباهی زده بود

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    goardi0la
    بازیکن محبوب
    farhad majidi
    اسم واقعی شما
    ابراهیم

IranBarcelonaSS_Tehran

تشکر ها
    4
    تشکر شده 35 در 14 پست

پیش فرض پیشنهاد

سلام بر جعفر خان خودمون
    یه پیشنهاد داشتم
    به نظر من اگه بتونی مثلا 10 تا از کاربرای با تجربه سایت و اونایی که بیشتر انلاین میشن و موفقیتهای زیادی هم کسب کردن رو به عنوان راهنما انتخاب کنی کار خودت راحت تر میشه
    کاربرا زودتر به جواب سوالاتشون میرسن

6. 2 کاربر از پست مفید ebiminabi2010 تشکر کرده اند .

مدير كل سايت

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونجر
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی
    اسم واقعی شما
    جـــعفر

Iran

Ronaldo

تشکر ها
    1,434

نقل قول نوشته اصلی توسط ebiminabi2010 نمایش پست ها
    اقا ما بعد یک سال و نیم مربیگری تو این سایت بالاخره تیممون رو تو صفحه اصلی سایت دیدیم که معرفیش کرده بود اما متاسفانه استان رو اشتباهی زده بود
    دوست عزیز احتمالآ خودتون استان رو اشتباهی وارد کردین
    توی صفحه شخصی برید و اطلاعاتتون رو ویرایش کنید

نقل قول نوشته اصلی توسط ebiminabi2010 نمایش پست ها
    سلام بر جعفر خان خودمون
    یه پیشنهاد داشتم
    به نظر من اگه بتونی مثلا 10 تا از کاربرای با تجربه سایت و اونایی که بیشتر انلاین میشن و موفقیتهای زیادی هم کسب کردن رو به عنوان راهنما انتخاب کنی کار خودت راحت تر میشه
    کاربرا زودتر به جواب سوالاتشون میرسن
    سلام عزیز ما خودمون هستیم خدمت بچه ها
    ممنون از لطفت
    WelCome To Derby

8. 3 کاربر از پست مفید Derby تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

اگه از این باگ ها بلدید به ما هم بگید.یک تیم توی لیگ من هست که با دروازه بانش ژولیوس سزار قهرمان شد.نمیدونم چه حکمی داره هر بازی دروازه بانش یک گل میزنه.جالبش اینجاست که دروازه بانش به من گل پیروزی رو زد و قهرمان لیگش کرد.یک رسیدگی بکنید یا لااقل به ماهم یاد بدید دروازه بانمون رو اقای گل کنیم.ایدیش اینه
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

10. کاربر روبرو از پست مفید spiderkiller تشکر کرده است .

عضو Derby

تشکر ها
    4
    تشکر شده 41 در 23 پست

یکم به تیم های لیگ برتر و افرادی که دارند توی سایت فعالیت میکنند بها بدید اینکه گفتید به لیگ ستاره ها بعد از یه مدت جایزه میدید خوبه ولی نه برای افراد فعال اکثرا ستاره ها رو دارند تیم های دسته پایین میبرند و امتیازی که برای لیگ داده میشه فرق زیادی نداره و تقریبا بی تاثیر هست لیگ باید به نظر من مثل یک ضریب باشه نه فقط یک امتیاز کوچیک

حالا نمیگیم هر هفته ولی حداقل برای هر ده قهرمانی لیگ برتر یک جایزه ای در نظر گرفته بشه که انگیزه رو زیاد کنه سایت شما که اول راه هست برای اینکه کاربرا تشویق به خرج کردن بشند باید انگیزه داشته باشند سایتی مثل مای اف سی روزای اول جایزه میداد به قهرمان قهرمانانش گرچه الان نمیده ولی این انگیزه داد به کاربرا و ارزشش رفت بالا
    حالا جایزه هم چیز زیادی نباید باشه الان بیش از یک سال از قدمت سایت میگذره بیش از 5 قهرمانی لیگ برتر فکر نکنم تیمی داشته باشه بعد از چند سال شاید یکی بتونه همچین مقامی برسه که یعنی همیشه توی کورس بوده خب این باید بهش جایزه ای داده بشه به خاطر حضور مداوم و فعالش

یا هر هفته جایزه نه حداقل یه قدر دانی یه تشکر خشک و خالی یه تبریکی از قهرمان لیگ برتر بشه

اینا پیشنهادای منه

12. 2 کاربر از پست مفید dj_sadegh70 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    FORWARD
    مربی مورد علاقه
    FERGUSEN
    بازیکن محبوب
    C.RONALDO
    اسم واقعی شما
    MEHDI

PortugalManUtdJuventus

تشکر ها
    14
    تشکر شده 51 در 18 پست

اگه چیزیم بگی حذف
    یا بلوک میشی

مدير كل سايت

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونجر
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی
    اسم واقعی شما
    جـــعفر

Iran

Ronaldo

تشکر ها
    1,434

نقل قول نوشته اصلی توسط spiderkiller نمایش پست ها
    اگه از این باگ ها بلدید به ما هم بگید.یک تیم توی لیگ من هست که با دروازه بانش ژولیوس سزار قهرمان شد.نمیدونم چه حکمی داره هر بازی دروازه بانش یک گل میزنه.جالبش اینجاست که دروازه بانش به من گل پیروزی رو زد و قهرمان لیگش کرد.یک رسیدگی بکنید یا لااقل به ماهم یاد بدید دروازه بانمون رو اقای گل کنیم.ایدیش اینه
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    سلام دوست عزیز
    1_ شما پنالتی رو بگذار روی دروازبان
    2_ شما از دروازبان توی خط دفاع , هافبک یا مهاجم استفاده کنید ( در این حالت چون پست تخصصی این بازیکن جلو نیست و قدرت گلزنیش پایینه امکان گل زدنش کمه اما صفر نیست )

اما من فکر می کنم همون موضوع اول بوده و پنالتی زن تیم روی دروازبان بوده

ایشالا قانع شده باشید
    موفق باشید

--
    WelCome To Derby

عضو Derby

تشکر ها
    4
    تشکر شده 41 در 23 پست

کلا بوفون رو بذارید توی بازی دروازبان گلزنی هست من نه پنالتی زن گذاشتم نه میذارش جلو ولی گلزن خوبیه خیلی هم برام گل زده

جعفر خان ما هم که ارزش جواب دادن نداشت

کوپالسکی : رفقا! رفقا! این قدر زود تسلیم نشین. ناسلامتی ما باید آبروی روسیه رو حفظ کنیم.
    بولیانف : خیلی خوب. پس ده دقیقه دیگه هم آبروی روسیه رو حفظ می کنیم.

مدير كل سايت

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونجر
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی
    اسم واقعی شما
    جـــعفر

Iran

Ronaldo

تشکر ها
    1,434

نقل قول نوشته اصلی توسط dj_sadegh70 نمایش پست ها
    یکم به تیم های لیگ برتر و افرادی که دارند توی سایت فعالیت میکنند بها بدید اینکه گفتید به لیگ ستاره ها بعد از یه مدت جایزه میدید خوبه ولی نه برای افراد فعال اکثرا ستاره ها رو دارند تیم های دسته پایین میبرند و امتیازی که برای لیگ داده میشه فرق زیادی نداره و تقریبا بی تاثیر هست لیگ باید به نظر من مثل یک ضریب باشه نه فقط یک امتیاز کوچیک

حالا نمیگیم هر هفته ولی حداقل برای هر ده قهرمانی لیگ برتر یک جایزه ای در نظر گرفته بشه که انگیزه رو زیاد کنه سایت شما که اول راه هست برای اینکه کاربرا تشویق به خرج کردن بشند باید انگیزه داشته باشند سایتی مثل مای اف سی روزای اول جایزه میداد به قهرمان قهرمانانش گرچه الان نمیده ولی این انگیزه داد به کاربرا و ارزشش رفت بالا
    حالا جایزه هم چیز زیادی نباید باشه الان بیش از یک سال از قدمت سایت میگذره بیش از 5 قهرمانی لیگ برتر فکر نکنم تیمی داشته باشه بعد از چند سال شاید یکی بتونه همچین مقامی برسه که یعنی همیشه توی کورس بوده خب این باید بهش جایزه ای داده بشه به خاطر حضور مداوم و فعالش

یا هر هفته جایزه نه حداقل یه قدر دانی یه تشکر خشک و خالی یه تبریکی از قهرمان لیگ برتر بشه

اینا پیشنهادای منه

سلام دوست عزیز
    من در مورد سایت های دیگه نمی دونم چطوره
    اما باور کنید هزینه های اینقدر بالاست که هزینه خود سایت هم در نمی اد !
    چه برسه به اینکه بخواهیم هر هفته جایزه بدیم !
    حالا ایشالا من تا بعد از عید اگه اسپانسر جور نشه خودم از هزینه شخصی به چند تیم برتر توی زمینه های مختلف از جمله : سابقه , لیگ برتر , لیگ ستاره ها و کاربر اخلاق جایزه می دم
    در مورد جایزه هفتگی هم که دیدین پیشنهاد دادیم توی سایت و یک نظرسنجی راه انداختیم تا ببینیم مردم راضی هستند پولی به عنوان ورودی بدن و ما هم به تیمای برتر جایزه بدیم که ظاهرآ موافقت نشد
    موفق باشید

-
    WelCome To Derby

صفحه 20 از 27 نخستنخست ... 101819202122 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)