بريد كنار قهرمان ميخواد اولويت هاشو بگه...
اولويت1:Chelsea
اولويت2:B V B
اولويت3:tattenham
بريد كنار قهرمان ميخواد اولويت هاشو بگه...
اولويت1:Chelsea
اولويت2:B V B
اولويت3:tattenham
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط mohammadsalarfar : 03-01-2014 در ساعت 18:28
1-بايرن مونيخ
2-ميلان
3-اتلتيكومادريد
کاربران تازه وارد هم میتونن شرکت کنن ؟؟؟
×××
1-دورتموند
2-اتلتیکو مادرید
3-آرسنال
ویرایش توسط Ghermetezeh : 03-01-2014 در ساعت 15:50
1-بایرن
2-دورتموند
3-تاتنهام
ویرایش توسط mahancasi : 03-01-2014 در ساعت 22:17
اولویت اول : پی اس جی
اولویت دوم:دورتموند
اولویت سوم:ناپولی
ویرایش توسط mohsen abadani : 03-01-2014 در ساعت 19:33
1-ارسنال
2-رعال
3-بایرن
we are the gunners عشق است توپچی های لندنی
به علت اینکه برخی از تیم هایی که ثبت نام کرده اند شرایط حضور در مسابقه رو نداشتن فقط 12 تیم از اعضایی که ثبت نا کرده اند مورد موافقت قرار گرفته شد و از این رو با 12 تیم مسابقات انجام می شود
خود من از بین تیم هایی که انتخاب نشده بودند انتخاب کردم و دورتموند رو برداشتم
همه دوستان اولویت اولشون براشون در نظر گرفته شد فقط 2 نفر از دوستان توی اولویت اول بارسلونا رو خواسته بودند که به قید قرعه مربی بارسلونا مشخص شد و مربی دیگر تیمی که در اولویت دوم را داشت یعنی میلان برای او در نظر گرفته شد
بازیها در 3 گروه 4 تیمه برگزار می شود و از هر گروه 2 تیم اول صعود می کند و از بین 3 تیم دوم گروه ها 2 تیم به عنوان بهترین سوم ها برگزیده می شوند تا مرحله یک هشتم نهایی انجام شود
قرعه کشی گروه بندی مسابقات و ... در تاپیک دیگر قرار داده می شود و دوستان می تونن برنامه بازیها و نتایج رو از اون تاپیک پیگیری کنند. این تاپیک تنها برای نقل و انتقالات و دیگر بحث های جاری مسابقات می باشد.
موفق باشید
تیم مربی تیم مربی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و
mahancasi[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
WelCome To Derby
دوستان توجه داشته باشید بعد اینکه با طرف مقابل به توافق رسیدین
هردو طرف به من [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پیام میدین تا قرارداد بازیکن ها رو تو این
جدول ثبت کنم
*مهلت نقل و انتقالات تا ساعت 24:00، 92/12/12 هست
خواهشا از دادن پست های بیجا خودداری کنید
نام بازیکن
انتقال از
انتقال به
کارلوس پویول
بارسلونا
آرسنال
آرون رمزی
آرسنال
بارسلونا
توماس روسیچکی
آرسنال
میلان
زلاتان ابراهیموویچ پی اس جی بایرن مونیخ تونی کروس بایرن مونیخ پی اس جی شکیری بایرن مونیخ پی اس جی لوکاس پودولسکی آرسنال چلسی فرمایلن آرسنال چلسی ساموئل اتوئو چلسی آرسنال جان تری چلسی من سیتی فرناندو تورس چلسی من سیتی آلوارو نگردو من سیتی چلسی فن بویتن
بایرن مونیخ
رئال مادرید
فرانک لمپارد
چلسی
آرسنال
ویرایش توسط mahancasi : 03-03-2014 در ساعت 21:02
آقا بودجه مشخص نمیکین؟
نقل و انتقالات فقط یک روز؟معمولا 1 هفته میشد
گاهی وقتا توی رویام میامو بازم کنارت میشینم♥
کمی آروم میگیرم سروسامون میگیرم♥
اما این همش یه رویاس بی تو دارم میمیرم♥
--------------------
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)