مدتی از محرومیت ناگهانی چند عضو گذشته است
اصلآ بنا نداریم که موارد اخلاقی رو نادیده بگیریم و همین طور که در سابقه ما می بینید همواره با این موارد برخورد جدی کرده ایم.
در حال حاضر از هر چیز انجمن دربی ایراد گرفته بشه کسی نمی تونه از جو صمیمی و سالم این انجمن که به لطف ادب و شخصیت تک تک کاربران عزیز است ایرادی بگیره
مدتی قبل یه سری اقدامات رو برخی از کاربران انجام دادند که باعث ایجاد مشکل برای برخی از مدیران شده بود
بنا بر محرومیت این دوستان داشتیم اما همان موقع هم درخواست های متعددی برای بخشش این دوستان از خود اونها و با واسطه و .. به ما رسید. اما به هر حال علاقه ای نداشتیم که بین کاربران تفاوتی بگذاریم و کساینی که از طریق واسطه و .. می اومدن پیغام می دادن رو متفاوت از بقیه دوستان داشته باشیم
تعداد زیادی از این عزیزن اظهار ندامت و پشیمانی کردند و گفتن که متوجه اشتباهشون شده اند. از آنجایی که طرف حساب این عزیزان مدیران سایت و فعالیت هایی بوده که باعث مزاحمت برای بقیه کاربران نشده تصمیم گرفتیم که به این عزیزن فرصت دوباره ای بدیم تا در بین بچه های دربی باشند
اما این کار رو فقط برای این انجام می دیم که فعالیت این دوستان غیر اخلاقی و توهین و ... نبوده و یک کار اشتباه و ایجاد بی نظمی بوده
هر چند که نظم سایت هم برای ما خیلی خیلی مهمه اما با توضیحات مکرری که دوستان عزیز در این مورد دادن بر آن شدیم که مهلت دوباره ای به این دوستان بدیم
در همین تاپیک عزیزانی که در این جریان (فقط در این جریان) دچار محرومیت شدن در صورتی که مایل هستند دوباره به فعالیت ادامه بدن اما اشتباهات گذشته رو تکرار نکنند اعلام آمادگی کنند تا نام کاربری قبلی این عزیزان که بسته شده است رو باز کنیم
پی نوشت: هر کاربری مسلمآ در سطح اینترنت هر جایی که علاقه داره می تونه فعالیت کنه و در این موارد هیچ حق دخالتی برای ما و .. نیست . اما تبلیغات و ایجاد اغتشاش و .. منتصب به سایت های دیگه باعث بسته شدن نام کاربری خاطی خواهد شد
با تشکر
موفق باشید
WelCome To Derby
ممنونم ...
من میخوام بگم که واقعا اشتباه میکردم که حرف بعضی ها رو ترجیه دادم ،
که منجر به بدترین اتفاقات توی سال پیش من بشوند
ولی انشالله اگر منو ببخشید میخواهم که با برگشت بهترین فعالیتمو نشون بدم
و قول میدم دیگه تکرار نشه
نام کاربری اصلی قبلی:
armanevil77
ولی درخواست داده بودم که بشه :
Arman.Leo
ممنون از زحمات بی وقفه تون
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ای سربازان در خون غلتیده ی کاتالان
اکنون میتوانید با آرامشی وصف ناپذیر به خواب ابدی بروید
زیرا که فرزندانتان خون شما را احیا کردند
آنان انتقام شما را به گونه ای دیگر گرفتند ... سوده بخوابید
خوب منم اصهار پشیمونی می کنم و خوشحال می شم که به جمع دوستای رءالیم برگردم و. هاز. همه هم عذر می خوام بابت اون تصمیم اشتباهی که همه با هم گرفتیم منم با این نام کاربری که مطعلق به یکی از دوستامه اومدم که اضهار پیشمونی کنم
نام کاربری اصلیم هم:girl soccer
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)