بعد از نتايجه ضعيفه بارسلونا در 3 ديدار گذشته به نظر شما آيا بارسلونا ديگه به روزهايه اوجش باز نميگرده؟لطفا براي جوابتان دليله منطقي بياوريد.
بعد از نتايجه ضعيفه بارسلونا در 3 ديدار گذشته به نظر شما آيا بارسلونا ديگه به روزهايه اوجش باز نميگرده؟لطفا براي جوابتان دليله منطقي بياوريد.
راز باش
ولي فاش نشدني!
ویرایش توسط messi1373 : 04-25-2012 در ساعت 21:17
سلام دادا شهریار امیدوارم امشب تیمتون نتیجه بگیره اینو از صمیم قلب میگم ومیخوام
ولی
من به شما پیشنهادی دارم یا اینوری باشین یا اونوری نمیدونم چند ساله هستی ولی کاراتون ماله یه بچه 7یا 8 سالس
شما هر موفع ما بازیو باختیم هر چی از دهنتوت در اومد به ما گفتی بعد که جو اروم شد اومدی گفتی ببخشی
امیدوارم ادم جو گیری نباشی
اگه الان بارسا بهترین تیم دنیاس یعنی هر چه شما گفتی حرف ......
یا نه که میگی.......... اینارو میگی که ما اروم بشیم نمیدونم
در مورد چلسی هم نظرت قابل احترامه
ولی در مورد اخرش که بازم معذرت خواهی کردی یه نکته به ذهنم رسید ایشاا.... که اشتباهه
هر موقع شما بازی دارین یه عقب نشینی از شما میبینم خدا شاهده من دوس دارم امشب مادرید بره فینال ولی هر موقع که شما بازی دارین این اتفاق میفته شاید از ترس باخته
امیدوارم من اشتباه کرده باشم
چرا ادم کاری کنه که بعدا موجب شرمندگیش بشه ومعذرت خواهی کنه
Argentina te quiero para siempre
اره میدونم من اون حرفها رو گفتم چون بهم توهین کردن وگرنه اگه به اولین پستهام نگله کنی اومدم تو بخش شما و از بارسا تمجید کردم ! من برای بارسا احترام زیادی قائلم ولی خب ادم جو گیر میشه و بهش توهین میکنن ! الانم تو تاپیک خودتون معذرت خواهی میکنم! کارم اشتباه بود ! راستی 17 سالمه از 8 سالگی فوتبال نگاه میکنم و طرفدار چلسی و رئالم و فوتبال زیبا رو هم دوست دارم ولی بعضی وقتها جوگیر میشم چیزی میگم که اشتباه!! اها اسمم هم فرشاد نه شهریار عزیز
دادا فرشادعزیز
چون من تقریبا 2 برابر تو سن دارم خیلی راحت ترم ومیتونم بقیه بچه ها رو بشناسم به عنوان یه برادر بهت پیشنهاد میکنم جو گیر نباشچون باعث دلخوری میشه وتو زندگیتم به مشکل بر میخوری اینجا که هیچ
من به شخصه ادمی نیستم با سلام با طرف دوست بشم و با یه معذرت خواهی همه چی فراموش بشه این انجمن هم ادمهای زیادی میان هر کس یه چی میگه شما باید هر کی بهت توهین کرد خصوصی ج.ابشو بدی نه امضا و هر چی میتونی بگی نه به کل بارسای ها
این باعث میشه که دلخوری بوجود هر موقع هم همه از یه تیم بهت توهین کردن حق داری جواب همشونو تو تایپیک بگی
که این امکان ندار ه از یه تیم
احترام به بارسا هم دیدیم اگه احترام نداشتی به بارسا چیکار میکردی![]()
Argentina te quiero para siempre
داش سعید یسوال شما دقیقا چند سال داری؟!! البته خدای نکرده قصد جسارت ندارما میپرسم چون اگه سن طرف مقابلمو بدونم اینطوری لحن صحبتم روونتر میشه و من به شخصه راحتتر میتونم با کسایی که سنشونو میدونم ارتباط برقرار کنم. صرفا جهت اطلاع میپرسم من خودم 20سالمه و دانشجوی ترم دو مهندسی عمرانم![]()
همیشه در قلبم خواهی بود پپ عزیز
من برای شما 2 تا مثال میارم که بهتره جوابو خودتون پیدا کنید:
1. یوونتوس رو یادتونه؟ رفت دسته 2؟ یعنی نه تنها از اوجش دور شد، بلکه کلا پراکنده شد ولی با تلاش دلپیرو و بوفون الان اولین مدعی قهرمانی فصله!!!
2. همین رئال! سال پیش غیر از جام حذفی چیکار کرد؟ هیچی... ولی امسال باز پیشرفت کرد، هرچند بزرگترین رقیبه و ازش خوشم نمیاد ولی واقعیت تلخه...
خب الان باید بگیم دیگه بارسا پر؟ کار اشتباهی هست این تفکر... وقتی سال بعد همه سوراخ شدن، اونوقت این تاپیک به تاریخ میپیونده.
زنده باد لامایسا!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
PEP's BARCA
بارسا هیشوقت تموم نمیشه... چنتا نتیجه ی بد که یه تیمو تموم نمی کنه...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)