Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظر سنجي:آيا بارسلونا تمام ميشود؟

رأی دهندگان
37. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

7 18.92%
  • خير

23 62.16%
  • گذر زمان همه چيز را معلوم ميكند.

7 18.92%
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 24
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک میانه
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    مسی-ژاوی-اینیستا
    اسم واقعی شما
    حميدرضا

ArgentinaBarcelonaPersepolis

تشکر ها
    1,438
    تشکر شده 2,492 در 631 پست

پیش فرض نظر سنجي:آيا بارسلونا ديگر به روزهاي اوج برنخواهد گشت؟

بعد از نتايجه ضعيفه بارسلونا در 3 ديدار گذشته به نظر شما آيا بارسلونا ديگه به روزهايه اوجش باز نميگرده؟لطفا براي جوابتان دليله منطقي بياوريد.
    راز باش
    ولي فاش نشدني!

ویرایش توسط messi1373 : 04-25-2012 در ساعت 21:17

2. 4 کاربر از پست مفید messi1373 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768
    تشکر شده 5,724 در 1,511 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط cristiano-farshad نمایش پست ها
    ببینید دوستانی که پستهای اینجوری میدید شاید بگید این رئالی ها همشون دوست دارن تموم بشه و همه میگن بارسا تموم شده !

بارسلونا تو این چند سال تیم اول جهان بوده و هست ! این رو باید از جایی فهمید که تیمهایی مثل چلسی و رئال وقتی بازی رو میبرن انگار انسان درست کردن !! انقدر خوشحال هستن ! بارسلونا هیچ وقت تموم نمیشه ! این بارسا تو 3 بازی درست نشده که تو 3 بازی تموم بشه ! این بارسا باعث و بانی اوج فوتبال و تیمهای اروپاییه ! اگه بارسلونا نباشه رئال مجبور نیست تو 38 بازی بخواد 32 تا رو ببره با 20 برد هم قهرمان میشه ! باید قدر بارسلون رو دانست ! من شخصا اصلا دوست ندارم این نسل فوتبال از بین بره !

تا حالا فکر کردین بازیکنان این نسل برن از فوتبال چی میمونه؟ جرارد - لمپارد - ژاوی . مسی . اندرس اینیستا . کاکا . رونالدو . و.......... اصلا تکرار نشدنی هستن مثل کرایف و زیدان و رونالدوی برزیلی و.........

امیدوارم بارسلونا و تمام تیمها هیچ وقت افت نکنن !

در پایان از هواداران تمام تیمها که با امضا یا حرفام ناراحت و عصبانیشون کردم عذر میخوام مخصوصا هواداران بارسلونا !

فقط یک نکته : دوستان تاکتیک دفاعی مانند تاکتیک هجومی یک سیستم پیچیده است ! بارسلونا 90 دقیقه حمله میکنه و چلسی 90 دقیقه دفاع ! نباید انتظار بره که همه تیمها هجومی باشن یا همه دفاعی ! الان بعضی از دوستان میگن فوتبال کثیف چلسی ! چرا کثیف ؟ اگه اینطور باشه باید به باشگاه بارسلونا هم بگن فوتبال کثیف چون همیشه حمله میکنه حالا فقط بارسا نه رئال - منچستر - و......... این تاکتیک یک تیمه باید بهش مثل هر سیستمی احترام گذاشت ! هر چند هیچ تاکتیکی به تا به حال به اندازه تیکی تاکا موفق و خوب نبوده ولی خب اگه تیمی مثل چلسی نباشه که دفاع کنه بارسا هم مجبور نیست حمله کنه ! اگه همه حمله کنن که دیگه ماجراجویی نمیمونه ! باید امیدوار بود تیمهایی مثل چلسی بازم تکرار بشن چون باعث جذابیت میشه . اگه قرار باشه بارسا تو همه دوره ها چهرمان بشه که دیگه هیجان نمیمونه !

دوباره از هواداران باسا معذرت خواهی میکنم !
    سلام دادا شهریار امیدوارم امشب تیمتون نتیجه بگیره اینو از صمیم قلب میگم ومیخوام

ولی

من به شما پیشنهادی دارم یا اینوری باشین یا اونوری نمیدونم چند ساله هستی ولی کاراتون ماله یه بچه 7یا 8 سالس

شما هر موفع ما بازیو باختیم هر چی از دهنتوت در اومد به ما گفتی بعد که جو اروم شد اومدی گفتی ببخشی
    امیدوارم ادم جو گیری نباشی

اگه الان بارسا بهترین تیم دنیاس یعنی هر چه شما گفتی حرف ......
    یا نه که میگی.......... اینارو میگی که ما اروم بشیم نمیدونم
    در مورد چلسی هم نظرت قابل احترامه
    ولی در مورد اخرش که بازم معذرت خواهی کردی یه نکته به ذهنم رسید ایشاا.... که اشتباهه
    هر موقع شما بازی دارین یه عقب نشینی از شما میبینم خدا شاهده من دوس دارم امشب مادرید بره فینال ولی هر موقع که شما بازی دارین این اتفاق میفته شاید از ترس باخته

امیدوارم من اشتباه کرده باشم

چرا ادم کاری کنه که بعدا موجب شرمندگیش بشه ومعذرت خواهی کنه

Argentina te quiero para siempre

4. 3 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    مربی مورد علاقه
    فقط "پپ گواردیولا"
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی ، همه بازیکنان بارسلونا و الکس دل پیرو و توتی
    اسم واقعی شما
    Mojtaba

تشکر ها
    888
    تشکر شده 465 در 82 پست

بارسلونا

نقل قول نوشته اصلی توسط spbarcelona نمایش پست ها
    بابا جمع کن این تاپیک رو
    چی شده با همین دو باخت چطوری این سوال برا تو پیش اومده نمیدونم
    آخه ما بعد از اون سال اول با گواردیولا که 6 جام رو بردیم در سال بعدش در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل اینتر مورینیو شکست خوردیم و حدف شدیم اون موقع هم حرف از پایان بارسلونا می زدن ولی بارسلونا بهترین تیم دنیا شد و مسی هم توپ طلا رو برد و در سال بعدش یعنی سال گذشته بارسا تو فینال جام حذفی با تک گل رونالدو حذف شد و اون موقع هم حرف از سروری مادرید و رونالدو شد که باز مسی نسبت به رونالدو و بارسلونا نسبت به رئال آقایی کردند و بر بام فوتبال جهان ایستادند.
    خلاصه اینکه همیشه برد در کار نیست و یه تیم خوب هم باید شکست رو تجربه کنه تا به مقام بالایی برسه
    پس من موافق این تاپیک نیستم داداش
    آخ خدایا شکر یکی پیدا شد که بالاخره به حرف من رسید دمت گرم داداش واقعا مثل اون تاپیک حزب باد این تاپیکم مزخرفه

6. 2 کاربر از پست مفید LMB تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا - تیتو ویلانو
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    صادق

IranBarcelonaPersepolis

تشکر ها
    2,441
    تشکر شده 2,289 در 454 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط LMB نمایش پست ها
    آخ خدایا شکر یکی پیدا شد که بالاخره به حرف من رسید دمت گرم داداش واقعا مثل اون تاپیک حزب باد این تاپیکم مزخرفه
    من همیشه با این حرفم هستم داداش
    حالا بعضی تاپیک ها پست نمی دم میگم شاید دوستان ناراحت بشن ولی اینجا چون بچه های خودمون بودند گفتم تو دلم رو خالی کنم

8. 2 کاربر از پست مفید spbarcelona تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم-هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    انجلوتی- یواخیم لوو-کلوپ
    بازیکن محبوب
    ژابی آلونسو - رونالدو
    اسم واقعی شما
    فرشاد

GermanyRealMadridMilan

Xabi Alonso

تشکر ها
    239
    تشکر شده 996 در 256 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_8992 نمایش پست ها
    سلام دادا شهریار امیدوارم امشب تیمتون نتیجه بگیره اینو از صمیم قلب میگم ومیخوام

ولی

من به شما پیشنهادی دارم یا اینوری باشین یا اونوری نمیدونم چند ساله هستی ولی کاراتون ماله یه بچه 7یا 8 سالس

شما هر موفع ما بازیو باختیم هر چی از دهنتوت در اومد به ما گفتی بعد که جو اروم شد اومدی گفتی ببخشی
    امیدوارم ادم جو گیری نباشی

اگه الان بارسا بهترین تیم دنیاس یعنی هر چه شما گفتی حرف ......
    یا نه که میگی.......... اینارو میگی که ما اروم بشیم نمیدونم
    در مورد چلسی هم نظرت قابل احترامه
    ولی در مورد اخرش که بازم معذرت خواهی کردی یه نکته به ذهنم رسید ایشاا.... که اشتباهه
    هر موقع شما بازی دارین یه عقب نشینی از شما میبینم خدا شاهده من دوس دارم امشب مادرید بره فینال ولی هر موقع که شما بازی دارین این اتفاق میفته شاید از ترس باخته

امیدوارم من اشتباه کرده باشم

چرا ادم کاری کنه که بعدا موجب شرمندگیش بشه ومعذرت خواهی کنه
    اره میدونم من اون حرفها رو گفتم چون بهم توهین کردن وگرنه اگه به اولین پستهام نگله کنی اومدم تو بخش شما و از بارسا تمجید کردم ! من برای بارسا احترام زیادی قائلم ولی خب ادم جو گیر میشه و بهش توهین میکنن ! الانم تو تاپیک خودتون معذرت خواهی میکنم! کارم اشتباه بود ! راستی 17 سالمه از 8 سالگی فوتبال نگاه میکنم و طرفدار چلسی و رئالم و فوتبال زیبا رو هم دوست دارم ولی بعضی وقتها جوگیر میشم چیزی میگم که اشتباه!! اها اسمم هم فرشاد نه شهریار عزیز

10. 2 کاربر از پست مفید CRISTIANO-FARSHAD تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک میانه
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    مسی-ژاوی-اینیستا
    اسم واقعی شما
    حميدرضا

تشکر ها
    1,438
    تشکر شده 2,492 در 631 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط spbarcelona نمایش پست ها
    بابا جمع کن این تاپیک رو
    چی شده با همین دو باخت چطوری این سوال برا تو پیش اومده نمیدونم
    آخه ما بعد از اون سال اول با گواردیولا که 6 جام رو بردیم در سال بعدش در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل اینتر مورینیو شکست خوردیم و حدف شدیم اون موقع هم حرف از پایان بارسلونا می زدن ولی بارسلونا بهترین تیم دنیا شد و مسی هم توپ طلا رو برد و در سال بعدش یعنی سال گذشته بارسا تو فینال جام حذفی با تک گل رونالدو حذف شد و اون موقع هم حرف از سروری مادرید و رونالدو شد که باز مسی نسبت به رونالدو و بارسلونا نسبت به رئال آقایی کردند و بر بام فوتبال جهان ایستادند.
    خلاصه اینکه همیشه برد در کار نیست و یه تیم خوب هم باید شکست رو تجربه کنه تا به مقام بالایی برسه
    پس من موافق این تاپیک نیستم داداش
    اين فقط يه نظر سنجيه.من خودم همه ي اين حرفارو قبول دارم.فقط ميخوام مادريدي ها بدونن كه ما هنوز بارسلونائيم.البته دونستن و ندونستن اونا فرقي نميكنه.اما ميخوام يه وقت حول ورشون نداره كه چه خبره.
    راز باش
    ولي فاش نشدني!

12. 2 کاربر از پست مفید messi1373 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768
    تشکر شده 5,724 در 1,511 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط CRISTIANO-FARSHAD نمایش پست ها
    اره میدونم من اون حرفها رو گفتم چون بهم توهین کردن وگرنه اگه به اولین پستهام نگله کنی اومدم تو بخش شما و از بارسا تمجید کردم ! من برای بارسا احترام زیادی قائلم ولی خب ادم جو گیر میشه و بهش توهین میکنن ! الانم تو تاپیک خودتون معذرت خواهی میکنم! کارم اشتباه بود ! راستی 17 سالمه از 8 سالگی فوتبال نگاه میکنم و طرفدار چلسی و رئالم و فوتبال زیبا رو هم دوست دارم ولی بعضی وقتها جوگیر میشم چیزی میگم که اشتباه!! اها اسمم هم فرشاد نه شهریار عزیز
    دادا فرشادعزیز

چون من تقریبا 2 برابر تو سن دارم خیلی راحت ترم ومیتونم بقیه بچه ها رو بشناسم به عنوان یه برادر بهت پیشنهاد میکنم جو گیر نباش چون باعث دلخوری میشه وتو زندگیتم به مشکل بر میخوری اینجا که هیچ
    من به شخصه ادمی نیستم با سلام با طرف دوست بشم و با یه معذرت خواهی همه چی فراموش بشه این انجمن هم ادمهای زیادی میان هر کس یه چی میگه شما باید هر کی بهت توهین کرد خصوصی ج.ابشو بدی نه امضا و هر چی میتونی بگی نه به کل بارسای ها
    این باعث میشه که دلخوری بوجود هر موقع هم همه از یه تیم بهت توهین کردن حق داری جواب همشونو تو تایپیک بگی
    که این امکان ندار ه از یه تیم
    احترام به بارسا هم دیدیم اگه احترام نداشتی به بارسا چیکار میکردی

Argentina te quiero para siempre

14. 4 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    مربی مورد علاقه
    فقط "پپ گواردیولا"
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی ، همه بازیکنان بارسلونا و الکس دل پیرو و توتی
    اسم واقعی شما
    Mojtaba

تشکر ها
    888
    تشکر شده 465 در 82 پست

بارسلونا

نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_8992 نمایش پست ها
    دادا فرشادعزیز

چون من تقریبا 2 برابر تو سن دارم خیلی راحت ترم ومیتونم بقیه بچه ها رو بشناسم به عنوان یه برادر بهت پیشنهاد میکنم جو گیر نباش چون باعث دلخوری میشه وتو زندگیتم به مشکل بر میخوری اینجا که هیچ
    من به شخصه ادمی نیستم با سلام با طرف دوست بشم و با یه معذرت خواهی همه چی فراموش بشه این انجمن هم ادمهای زیادی میان هر کس یه چی میگه شما باید هر کی بهت توهین کرد خصوصی ج.ابشو بدی نه امضا و هر چی میتونی بگی نه به کل بارسای ها
    این باعث میشه که دلخوری بوجود هر موقع هم همه از یه تیم بهت توهین کردن حق داری جواب همشونو تو تایپیک بگی
    که این امکان ندار ه از یه تیم
    احترام به بارسا هم دیدیم اگه احترام نداشتی به بارسا چیکار میکردی

داش سعید یسوال شما دقیقا چند سال داری؟!! البته خدای نکرده قصد جسارت ندارما میپرسم چون اگه سن طرف مقابلمو بدونم اینطوری لحن صحبتم روونتر میشه و من به شخصه راحتتر میتونم با کسایی که سنشونو میدونم ارتباط برقرار کنم. صرفا جهت اطلاع میپرسم من خودم 20سالمه و دانشجوی ترم دو مهندسی عمرانم
    همیشه در قلبم خواهی بود پپ عزیز

16. 3 کاربر از پست مفید LMB تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا - تیتو ویلانو
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    صادق

IranBarcelonaPersepolis

تشکر ها
    2,441
    تشکر شده 2,289 در 454 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط LMB نمایش پست ها
    داش سعید یسوال شما دقیقا چند سال داری؟!! البته خدای نکرده قصد جسارت ندارما میپرسم چون اگه سن طرف مقابلمو بدونم اینطوری لحن صحبتم روونتر میشه و من به شخصه راحتتر میتونم با کسایی که سنشونو میدونم ارتباط برقرار کنم. صرفا جهت اطلاع میپرسم من خودم 20سالمه و دانشجوی ترم دو مهندسی عمرانم
    داداش منم رشته ی عمران هستم.

18. 2 کاربر از پست مفید spbarcelona تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola
    بازیکن محبوب
    Messi - Xavi - Van Persie
    اسم واقعی شما
    Pouria

NetherlandsBarcelonaArsenal

تشکر ها
    184
    تشکر شده 891 در 207 پست

من برای شما 2 تا مثال میارم که بهتره جوابو خودتون پیدا کنید:

1. یوونتوس رو یادتونه؟ رفت دسته 2؟ یعنی نه تنها از اوجش دور شد، بلکه کلا پراکنده شد ولی با تلاش دلپیرو و بوفون الان اولین مدعی قهرمانی فصله!!!

2. همین رئال! سال پیش غیر از جام حذفی چیکار کرد؟ هیچی... ولی امسال باز پیشرفت کرد، هرچند بزرگترین رقیبه و ازش خوشم نمیاد ولی واقعیت تلخه...

خب الان باید بگیم دیگه بارسا پر؟ کار اشتباهی هست این تفکر... وقتی سال بعد همه سوراخ شدن، اونوقت این تاپیک به تاریخ میپیونده.

زنده باد لامایسا!

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

VIVA La Maisa

:
    PEP GUARDIOLA, You are Always here

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

PEP's BARCA

20. کاربر روبرو از پست مفید Pouriaf تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    کارلو آنچلوتی، کاپلو، لیپی، گواردیولا
    بازیکن محبوب
    کاکا
    اسم واقعی شما
    شیما

ItaliaMilanBarcelona

تشکر ها
    127
    تشکر شده 152 در 44 پست

بارسا هیشوقت تموم نمیشه... چنتا نتیجه ی بد که یه تیمو تموم نمی کنه...

22. 3 کاربر از پست مفید شیما کاکا 22 تشکر کرده اند .

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)