Design & Developed BY Patira

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 19 , از مجموع 19
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

Bia Inja @ سانحه رانندگی برای علی دایی @

سانحه رانندگی برای علی دایی

آقای گل جهان به بیمارستان منتقل شد

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال راه‌آهن پس از بازی مقابل سپاهان در مسیر تهران با خودروی خود چپ کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس تیم‌های فوتبال سپاهان و راه‌آهن در چارچوب هفته بیست و هشتم لیگ برتر امروز در اصفهان به مصاف یکدیگر رفتند.

علی دایی سرمربی تیم فوتبال راه‌آهن پس از شکست تیمش در اصفهان با یک دستگاه خودروی شخصی خود قصد بازگشت به تهران را داشت که متاسفانه خودروی وی دچار واژگونی شد.

حال آقای گل جهان پس از اینکه به بیمارستان منتقل شد خوب اعلام نشده است و مقدمات کارهای پزشکی بر روی وی در حال انجام است.

بر پایه این گزارش، به هنگام بروز حادثه،مربی تیم راه آهن و برادر علی دایی نیز جزو سرنشینان خودرو بوده‌اند.

درباره وضعیت این دو بعد از حادثه گزارشی مخابره نشده است.
    اخبار تکمیلی متعاقبا ارسال خواهد شد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

ویرایش توسط hamedss : 03-18-2012 در ساعت 12:31

2. 14 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

محمد دايي: علي را خدا دوباره به ما داد

محمد دایی پس از حضور در بیمارستان لاله در جمع خبرنگاران اظهار داشت: متاسفانه اتفاق بسیار تلخی برای ما افتاد پس از بازگشت از اصفهان به یکباره دیدم به سمت کنار خیابان که خاکی بود ماشین در حال منحرف شدن است و ناگهان حدود 30 متر ماشین بر روی زمین لیز خورد.

وی افزود: هر فردی که ماشین را نگاه می‌کرد فکر می‌کرد که اتفاق خاصی برای علی افتاده. من خدا را شکر می‌کنم و سپاسگزارم که خدا علی را دوباره به ما داد.

محمد دایی خاطرنشان کرد: خوشبختانه من هم دچار مشکل خاصی نشدم و تنها یک کوفتگی دارم .از تمام مردم سپاسگزارم که علی را دعا کردند او همیشه خود را متعلق به مردم می‌داند.

وی در پایان در پاسخ به سؤالی که آیا دایی خواب بود یا خیر گفت: اصلا چنین چیزی صحت ندارد ما درباره بازی راه آهن و سپاهان در حال صحبت کردن بودیم که ناگهان این اتفاق افتاد اما خدا را شکر که به خیر گذشت.

4. 5 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

SpainTractorRealMadrid

تشکر ها
    0
    تشکر شده 28 در 16 پست

همه ی ایرانیان دعایت میکنند ای اسطوره ی فوتبال کشورمان
    .
    .
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    .
    .

6. 4 کاربر از پست مفید rjk تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

نگراني باشگاه بايرن از خبر تصادف دايي

واژگوني خودروي علي دايي در جاده اصفهان – تهران که منجر به جراحت و اعزام او به بيمارستان شد علاوه بر ايجاد نگراني در ميان ايراني‌ها موجب نگراني باشگاه بايرن مونيخ هم شده است.

باشگاه بایرن با انتشار بیانیه‌ای در سایت رسمی خود موجبات نگرانی خود را از خبر تصادف شهریار فوتبال ایران اعلام کرد. علي دايي در دوران بازيگري خود مدتي در عضويت تيم بايرن بود و حالا اين باشگاه سرشناس آلماني نشان داده پيگير اخبار مربوط به ستاره سال‌هاي گذشته خود هست.

گفتني است در پایان این بیانیه، باشگاه بایرن برای این اسطوره فوتبال ايران آرزوی سلامتی کرده است.

8. 2 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

irann تدابیر ویژه فدراسیون فوتبال برای انتقال دایی به تهران

تدابیر ویژه فدراسیون فوتبال برای انتقال دایی به تهران

خبرگزاری فارس: فدراسیون فوتبال برای انتقال علی دایی به تهران یک دستگاه آمبولانس مجهز به کاشان فرستاد.

امیر حسینی، مدیرروابط عمومی فدراسیون فوتبال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، در خصوص مصدومیت علی دایی عنوان کرد: مسئولان فدراسیون فوتبال از صبح امروز پیگیر وضعیت علی دایی بودند و تماس‌هایی با هلال احمر و بیمارستان نیز گرفته شد.
    وی با اشاره به انتقال دایی با بالگرد به تهران گفت: هماهنگی‌های لازم را با دکتر فقیه، رئیس جمعیت هلال احمر تهران انجام دادیم تا دایی را با بالگرد به تهران بیاوریم، اما پزشک معالج وی به علت فراز و فرود بالگرد این انتقال را صلاح ندانست.
    حسینی افزود: پس از این تصمیم گرفتیم یک آمبولانس مجهز به کلیه امکانات از جمله ICU به کاشان بفرستیم تا دایی را به تهران منتقل کند و ادامه مداوای آقای گل جهان در پایتخت انجام شود. هم‌اکنون این آمبولانس را فرستادیم تا هر زمانی که پزشکان صلاح دانستند دایی را به تهران منتقل کند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

irann دایی با مراقبت‌های ویژه به تهران منتقل شد

دایی با مراقبت‌های ویژه به تهران منتقل شد

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال راه‌آهن عصر امروز با یک دستگاه آمبولانس و تحت مراقبت‌های ویژه به تهران منتقل شد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

-------------------------------
    به گزارش خبرگزاری فارس، علی دایی شب گذشته بر اثر واژگونی خودروی شخصی‌اش دچار سانحه شده و در بیمارستان شهید بهشتی سمنان بستری شد و سپس تحت عمل جراحی قرار گرفت.
    وی عصر امروز با یک دستگاه آمبولانس و تحت مراقبت‌های ویژه به تهران منتقل شد تا 48 ساعت دیگر تحت نظر پزشکان باشد.
    علی دایی در هنگام ترک بیمارستان شهید بهشتی از مردم کاشان به خاطر همدردی هایشان تشکر ویژه‌ای کرد و گفت: هر چه دارم از مردم است و خدا را شکر می‌کنم که همیشه این مردم هستند که من را مورد لطف خود قرار می‌دهند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

irann بزرگان فوتبال بر بالین آقای گل جهان

دایی در بیمارستان لاله تهران بستری شد

بزرگان فوتبال بر بالین آقای گل جهان

خبرگزاری فارس: علی دایی پس از ترک بیمارستان شهید بهشتی کاشان، به تهران منتقل و در بیمارستان لاله بستری شد.

به گزارش خبرنگار فارس، پس از اقدامات اولیه بر روی علی دایی و یک عمل جراحی بر روی صورت وی، دایی با تصمیم بستگانش به تهران منتقل و در ساعت 19 امروز در بیمارستان لاله بستری شد.
    پس از حضور دایی در بیمارستان لاله، ازدحام هواداران، خبرنگاران و عکاسان خبری باعث اعتراض شدید محمد دایی برادر علی دایی شد.
    این در شرایطی است که علی دایی نمی توانست به دلیل ازدحام جمعیت، از آمبولانس خارج شود.
    پس از حضور دایی در بیمارستان لاله، محمد حسن انصاری فرد مدیر عامل باشگاه راه آهن، کریم باقری، حسن اشجاری، حسین کاظمی و برخی بازیکنان راه آهن و پرسپولیس به بیمارستان آمده و از سرمربی راه آهن عیادت کردند.
    بنا بر این گزارش، علی دایی سرمربی تیم فوتبال راه آهن شهر ری، شب گذشته بر اثر سانحه رانندگی خودوری شخصی وی واژگون شد و سپس به بیمارسنان بهشتی کاشان انتقال یافت.
    حال او در حال حاضر مطلوب بوده و در بخش عادی بیمارستان لاله تهران بستری است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

irann باز هم دعایم کنید

علی دایی: شرمنده همه مردم هستم

باز هم دعایم کنید

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال راه آهن پس از حضور در بیمارستان لاله تهران گفت: از تمام مردم ایران مخصوصا مردم کاشان که من را دعا کردند صمیمانه سپاسگزارم.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی دایی پس از حضور در بیمارستان لاله در گفت و گویی کوتاه اظهار داشت: باور کنید دوست ندارم درباره اتقاق پیش آمده صحبت کنم. اما خدا به من رحم کرد و دعای خیر تک تک مردم ایران پشت سر من بود.
    وی افزود: از تمام مردم ایران مخصوصا مردم خونگرم کاشان سپاسگزارم و من خودم را همیشه مدیون این عزیزان می‌دانم همیشه گفته‌ام و باز هم اعلام می‌کنم هر چه دارم از این مردم است و همیشه افتخار می‌کنم که برای آنها افتخار کسب کردم.
    دایی در پایان خاطرنشان کرد: خوشبختانه خدا به من رحم کرد و من از مردم باز هم درخواست می‌کنم که مرا به عنوان فرزند خود باز هم دعا کنند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. 3 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

irann گزارش تصویری اختصاصی فارس از انتقال علی دایی به تهران

گزارش تصویری اختصاصی فارس از انتقال علی دایی به تهران
    .
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. 3 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

irann پرادوی خونین و واژگون شده دایی (عکس)

پرادوی خونین و واژگون شده دایی (عکس)
    .

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

20. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)