ديمتئو: بازي با تاتنهامسخت است اما بايدببريم
در خانه خودمان بايد خيلي خوب باشيم . ما در سال 2012 مسابقه اي را در خانه شکست نخورده ايم . ما مي خواهيم آن را ادامه دهيم.
روبرتو دی متئو سرمربی جوان چلسی در کنفرانس خبری پیش بازی تیمش با تاتنهام در استفوردبریج حاضر شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
سرمربی چلسی درباره مصدومان تیمش گفت :" وضعیت ایوانوویچ برای فردا مشکوک است ، اما جان تری در دسترس خواهد بود . تری خیلی بازیکن تاثیر گذاری برایمان است ، پس از حضور او خوشحالیم . اوریول رومئو نیز با ما تمرین کرده است و او نیز می تواند بازی کند."
دی متئو در خصوص شرایط تیمش برای قرار گرفتن در جمع چهار تیم برتر لیگ برتر گفت :" ما در این بازی های بزرگ بوده ایم ، فردا نیز یکی دیگر از این بازی هاست . تیم برای مکان چهارمی و رسیدن به لیگ قهرمانان فصل آینده خواهد جنگید و ما از این شرایط آگاهیم . این بازی را ما در خانه خواهیم داشت و می خواهیم از آن استفاده کنیم و هوادارانمان نیز همینطور می خواهند. یک پیروزی می تواند برایمان یک جهش بزرگ باشد . اگر ما مساوی کنیم هم در رقابت خواهیم ماند ، اما اگر بازنده شویم خیلی سخت خواهد شد."
وی ادامه داد :" من مطمئنم که در مقایسه با تیم های دیگر بازی های باقی مانده سخت تری داریم ، اما ما تیم خوبی هستیم و ترکیب خوبی داریم . اکثریت کاملا آماده هستند و با داشتن تمام منابع می توانیم به رقابت بپردازیم. ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد ، در خانه خودمان باید خیلی خوب باشیم . ما در سال 2012 مسابقه ای را در خانه شکست نخورده ایم . ما می خواهیم آن را ادامه دهیم . خیلی از بازیکنانمان هستند که بازی های زیادی با تاتنهام انجام داده اند . همیشه بازی با آنها سخت است و ما چندین دربی فوق العاده داشته ایم . اما ما اعتماد به نقس خوبی در اردو داریم."
دی متئو همچنین در خصوص شرایط برنامه ریزی و نداشتن وقت کافی برای بازیابی انرژی تیمش گفت :" ما نمی توانیم این کار را برای بازی آینده انجام دهیم چرا که وقت کافی نداریم. ما هر سه روز یک بار بازی می کنیم ، پس نیاز داریم که از همه بازیکنان استفاده کنیم و یک تیم سرحال انتخاب کنیم و می توانیم سطوح مورد نیاز ما را رفع کند."
سرمربی چلسی که آخرین بازی تیمش را برابر منچستر سیتی شکست خورده است گفت :" ما از نتیجه چهارشنبه مایوس شدیم اما فکر می کنم تلاش خوبی داشتیم و خیلی از مشکلات بازی با منچستر سیتی را حل کرده ایم . آنها خیلی در خانه خوب بودند و فردا با اعتماد به نفس و اعتقاد زیادی به میدان می رویم."
دی متئو که بعد از وست بروموویچ دومین تجربه سرمربیگری خود را روی نیمکت چلسی تجربه می کند ادامه داد :"مطمئنا هر مربی ای شیوه خودش را دارد و من فکر می کنم شیوه من با همه فرق می کند . من با همه بازیکنانم صحبت کرده ام و می دانم که خیلی از بازیکنان خوشحال نیستند و نیاز به توضیح بیشتری دارند ، اما آن بعد از بازی می تواند اتفاق بیافتد ، این مشکلی نیست."