به نظر شما از بین بازیکنانی که تا به حال به لیگ برتر ایران آمده اند کدام بازیکن هم از نظر کیفی و هم فنی و هم اخلاقی از دیگران سر تر بوده است؟
ساموئل
کرارجاسم
عمادمحمد رضا
عیسی ترائوره
ابراهیم توره
سایرین
به نظر شما از بین بازیکنانی که تا به حال به لیگ برتر ایران آمده اند کدام بازیکن هم از نظر کیفی و هم فنی و هم اخلاقی از دیگران سر تر بوده است؟
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
ابراهیم توره هم خوب بوده هم تو ایران مسلمان شده از همه لحاظ بهتره
فقط فابیو جانواریو![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاش میشد دو تا رای داد....
من به ابراهیم توره رای دادم ....و گزینه ی بعدی من ادینیهو بود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
No CoMmEnT
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط بعضی ها نیستن ک اینکا را رو میکنن
I lOvE yOu MoRe ThAn EvEry OnE In My LiFe
ارفان اوله روم .![]()
This is chelsea .pride of london.
1-جانواریو
2-ابراهیم توره
3-عماد رضا
ابراهیم توره به نظرم یکی از با کلاس ترین بازیکنان خارجی لیگ ایران بود هر چند از نظر انضباطی خیلی بد بود ولی فنی عالی بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)