سلام به خدمت دوستان عزیز . لطفا نظرتون رو در مورد بهترین هافبک فصل 2011 _ 2012 بگید . (( با دلیل ))
Xavi
Ozil
Iniesta
Di Maria
Lampard
Pirlo
سلام به خدمت دوستان عزیز . لطفا نظرتون رو در مورد بهترین هافبک فصل 2011 _ 2012 بگید . (( با دلیل ))
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من که مسعود اوزیل عالی بود
Just Real Madrid & Man Utdl
از چیزی که متنفرم پست اسپمه.
به نظر من تا اینجای فصل ژاوی بوده.
دلیلشم که واضحه چون وظیفه رسوندن و تغذیه مهاجمان رو دوش اونه.
ببینید مشخصه بزرگ یک هافبک خوب گرفتن توپ از خط دفاع و ایجاد فضای گلزنی برای مهاجمان و همچنین در صورت مناسب بودن فضا موقعیت سازی برای خود است که ژاوی نمونه بارز این هافبکه.
جدا ژاوی نمونس و اگه روزی خداحافظی کنه جاش تا سالیان سال تو بارسا خالی میمونه.
این بود نظر من که فقط طرفدار یوونتوس هستم.
بهترين هافبك ساز جابي است
اصلا پست هافبک با نام ژاوی یکی شده.مگه میشه حرف از هافبک باشه سلطان اولش نباشه؟
فصل قبل که اوزیل فوق الاده بوده وشکی درش نیست.
این نیم فصل هم دی ماریا بهترین هافبک بوده.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
هیچ کس در پاس های قشنگ وبازیسازی به پای جابی نمیرسه![]()
اقا چ ربطی داره؟؟؟؟مال سایت گل باشه
خودتون ک میدونین اصلا معتبر نیستن اینا....سایت گل معتبر تره یا لیستی ک فیفا داد؟؟
چون الونسو نیست به ژاوی رای میدم تنها کسی ک باعث قهرمانی های بارسا و گل زدن های بازیکنان بارسا میشه فقط ژاوی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
No CoMmEnT
فقط بعضی ها نیستن ک اینکا را رو میکنن
I lOvE yOu MoRe ThAn EvEry OnE In My LiFe
اقا تو نظر سنجی سایت گل بواتنگ موفق ترین هافبک سال شد چرا نزاشتین اسمشو
تبعیض نداشته باشین دیگه![]()
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)