بچه ها تو این قسمت بگین که بزگترین آرزوی فوتبالی شما چیه؟(مثل دیدار با بازیکن مورد علاقتون
فوتبالیست بشین
یا ...)فقط حواستون باشه که به تیم یا بازیکن یا کلا هیچ کس و چیز دیگه ای توهین نکنین
![]()
بچه ها تو این قسمت بگین که بزگترین آرزوی فوتبالی شما چیه؟(مثل دیدار با بازیکن مورد علاقتون
فوتبالیست بشین
یا ...)فقط حواستون باشه که به تیم یا بازیکن یا کلا هیچ کس و چیز دیگه ای توهین نکنین
![]()
از فصل بعد همیشه یووه فاتح چمپیونز لیگ(champions league) بشه
اگه نشه همین طوری سرمو میزنم به دیوار![]()
تنها آرزوم اینه که :
رئال و آرسنال و بایرن و پرسپولیس
همهشون تو یه سال قهرمان لیگ هاشون بشن
که فکر کنم باید این آرزوم رو با خودم به گور ببرم![]()
ویرایش توسط Mohammad : 12-11-2011 در ساعت 20:33
اینه که رائول یه بار دیگه به رئال برگرده یا حداقل در جشن قهرمانی دهمین کاپ(چمپیونز لیگ) که ایشالله امساله بیاد کنار بازیکنا باشه
و خودمم تو ورزشگاه باشم و حالی اساسی ببرم دیگه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تنها آرزوم اینه که امسال پرسپولیس و رئال قهرمان لیگ بشن تو بازیه برگشتم پرسپولیس7تا گل به استقلال بزنه رئالم 7-0بارسارئ ببره
ایشاال... که این اتفاق بیفتده خیلی حال میده![]()
به سرزمینی میروم که مردمانش اگر دوستت دارند با تمام وجود است
واگر رقیبشان شوی تشویقت میکنند
واگر از تو بدشان آید به راحتی در چشمانت نگا میکنن و این را بازگو میکنند
قهرمانی های متوالی برای پرسپولیس و آرسنال
مادر تاریخ نزاید همچون تویی . . .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برد برابر بارسا برا آرزو نیست ولی بدم نمیاد یه 5تایی بخوره از رئال تو نیوکمپ اونم با هتریک کریس.
آرزوم فوتبالیست شدنه خودمه.همین طور قهرمانی پرسپولیس-10 قهرمانی رئال در اروپا-برگشتن رائول به برنابئو-برگشتن کریس به یونایتد البته فرگسن هم باشه.
HALA MADRID
آرزوم این که هر افتخار ورزشی توی دنیا هست نصیب باشگاه پرسپولیس وبازیکنانش بشه ویه روز سرور فوتبال دنیا <علی کریمی> سرمربی رئال مادرید شه ودیگری خودم تو پرسپولیس بازی کنم یا خادم این تیم بشم ودوست دارم یه روز رفیق صمیمی جادوگر آسیابشماما حیف که همش رویا هست
خداوندا سلطان ما را همیشه در عزت وسربلندی قرارده وتا ابد اورا برای ماحفظ کنمحبوب ترین بازیکن دنیا سلطان علی کریمی[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]تاابد اسطوره ی ارتش سرخ اسیامی مونی8888/8888
1- از نزدیک اولی کان رو ببینم.
2- لباس قرمز و سفید بایرن رو بخرم.
من ارزوم فوتبالیست شدن خودمه تلاش خودم رو میکنم تا به تیم فجر سپاسی برم و از اونجا هم برم به تیم محبوبم پرسپولیس هر چند که امروزه فوتبال شده پارتی و پول اگه این دو تا رو نداشته باشی تو فوتبال به هیج جا نمیرسی
اینکه بارسا همچنان حاکم مطلق فوتبال جهان باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)