2 تا خواهش از دوستان داشتم
اولا لطفا احساسی رای ندین
//ثانیا لطفا اونایی که رای میدن نظر هم بدن//
ممنون میشم![]()
اسپانیا
هلند
آلمان
ایتالیا
فرانسه
پرتغال
انگلیس
سایر تیم ها
2 تا خواهش از دوستان داشتم
اولا لطفا احساسی رای ندین
//ثانیا لطفا اونایی که رای میدن نظر هم بدن//
ممنون میشم![]()
این روزا آلمان داره بازی های بی نظیری رو نمایش میده من مطمئنم آلمان قهرمان میشه
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان من طرفدار تیم اسپانیا هستم ولی باید تعصب رو گذاشت کنار، سال 2008 اسپانیا در اوج قدرت بود و سال 2010 یه کوچولو از این اقتدار کم شد ولی حالا با گذشت 2 سال از جام جهانی و با پسرفت قابل توجه بازیکنانی مثل تورس، برد خیلی راحت نخواهد بود. مخصوصا وضعیت ویا هم اینجوری کار رو خراب میکنه. راستی هر چقدر هم چابی و اینیستا عالی باشن، بازم پیر شدن و پدرو هم مثل سال پیش و سال قبل از اون خوب نیست و حتی جاش رو توی تیم بارسا به طور کلی از دست داده!
از طرفی هلند با بازیکنای جوان و فوق العاده خود رقیبی باورنکردنی برای تیم هایی مثل اسپانیا و آلمان هست. این تیم با اینکه بازیکناش زیاد مطرح نیستن ولی از تاکتیک و تکنیک و چیدمان با کیفیتی برخودارند...
پس بعید میدونم امسال اسپانیا کاپ رو ببره و یه چیزی بهم میگه هلند با حرص و انتقام جویی باز میگرده و کاپ رو میبره!
آه ه ه ه ه ه ... کاش مسی اسپانیایی بود![]()
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
اســـپانیا ... البته هلند هم شانس زیادی واسه قهرمانی داره.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به تعظيم مردم اين زمانه اعتمادنكن...تعظيم آنان همانندخم شدن دوسركمان است كه هرچه بهم نزديكترشوند تيرش كشنده تراست.(خشايارشاه)
خوب معلومه ديگه اسپانيا قهرمانه مثل جام جهاني 2010![]()
زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد
ویرایش توسط yasin04 : 10-15-2011 در ساعت 19:30
من طرفدار پرتغال هستم و دوست دارم قهرمان شه ولي شانسش از اسپانيا و هلند و آلمان كمتره! ولي هيچ چيز معلوم نيست و شايد هم قهرمان شد
پرتغال الان بازيكوناي خوبي داره و بيشتر بازيكوناش تو تيم هاي معروف اروپا بازي ميكنن ولي سرمربي خوبي ندارهاگه يه سرمربي خوب بيارن حتما ميتونن يكي از مدعيان اصلي قهرماني باشن! ولي الان اسپانيا و هلند و آلمان بهترين هاي اروپا هستند
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
من طرفدار اسپانیام ولی آلمان و هلند خیلی قوی شدندددددددددددددد![]()
italy
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)