من از خیلی وقت پیش طرفدار رئال بودم یعنی دوره زیدان و کارلوس و ...
ولی از وقتی کریس به رئال اومده خیلی بیشتر عاشقشم
من از خیلی وقت پیش طرفدار رئال بودم یعنی دوره زیدان و کارلوس و ...
ولی از وقتی کریس به رئال اومده خیلی بیشتر عاشقشم
خب مسلما اولین هدف برای طرفداری از رئال جذب ستاره ها و فوق ستاره هاست .
کهکشانی های 1 :
اولین گام برای جذب طرفداران جذب ستارگان بزرگی نظیر : زیدان - رونالدو ( برزیل )- بکهام - فیگو رائول و..... بودکه فلورینتو پرز مدیر عامل باشگاه با جذب این ستاره ها تونست بسیاری رو طرفدار این تیم کنه .
کهکشانی های 2 :
کهکشانی های2 بدون شک با ورود دوستاره : رونالدو و کاکا شروع به کار کرد چون بیشتر مردم طرفدار این دو ستاره بودن به همین دلیل رئال رو انتخاب کردن
حضور ژوزه مورینیو : از دیگر دلایل طرفداری از رئال حضور سرمربی موفق پرتغالی پس از ورود به رئال بود که بسیاری از دوستاران فوتبال به دلیل : سبک خاص و زیبای مورینیو طرفدار رئال شدن
ممنون
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط Zid@ne : 11-02-2011 در ساعت 17:41
چون بهترین پر افتخارترین پر ستاره ترین ، پر هوادارترین و ثروتمندترین باشگاه جهانهو اینکه از هیچ تیمی بدم نمیاد به جز دو تیم
1- بارسا=شانسا=شنسای ساوه= داورسا = یوفا سا=پلاتینی سا ....
2- اتلتیکو مادرید چون همیشه جلو بارسا سوسکه ولی جلوی رئال شیره از بس تیم .....
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من فقط و فقط به خاطرم عشق اول و آخرم ایکر کاسیاس رئالی شدم.تا پای جون باهاشم.![]()
به خاطر اینکه از بارسا بهتره
LEGENDARY
من از اون موقع که به دنیا اومدم خون REALIتو بدنم حرکت داشت داییه... فکر کردی چی چی ... ما اصل تعصبیم.... YES![]()
به علت تعصبشونو بازی نابی که انجام میدن
![]()
اینقد این تیم ماهه که همینطوری ادمو جذب میکنه
در ضمن بهترین تیم دنیاست و با ریشس مثل بارسا تازه به دوران رسیده نیست
من از همون دوران بچگیم عظمت رئال رو با بازی زیدان، فیگو، رائول، بکام، رونالدو و... درک کردم و طرفدارش شدم و الآن زندگیم شده دو تا تیم هام چلسی و رئال
In cosmos just soccerIn soccer just Premier LeagueIn premier league just Chelsea F.CIn chelsea F.C just SUPER FRANKIE
الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
توهم پری از این همه حفره های مادی
خیابونا پر از مشتی کاسب پست
پر از ادمای محتاج کاسه به دست
پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)