نوروزی خواستار تجدیدنظر در رای کمیته انضباطی شد.
مهاجم گلزن فولاد خوزستان ، خواستار تجدیدنظر در رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شد.
رضا نوروزی درباره یک جلسه محرومیت و 2 میلیون تومان جریمه نقدی که از طرف کمیته انضباطی برایش در نظر گرفته شده است گفت: نسبت به این آرا اعتراض دارم.
وی افزود: به تهران آمدهام تا به کمیته انضباطی بروم و اعتراضم را اعلام کنم.
نوروزی با بیان اینکه در بازی با پرسپولیس کاری نکرده که مستحق محرومیت و جریمه نقدی باشد تصریح کرد: من در همان بازی نیز از طرف داور جریمه شدم و کارت زرد گرفتم.
وی درباره برنامه فصل آینده خود نیز گفت: دوست دارم شرایط در تیم فولاد فراهم باشد تا در خوزستان بمانم. بازی کردن در تیم های بزرگ مشکلات خودش را دارد. فولاد تیمی بیحاشیه است و مشکل مالی هم ندارم و امیدوارم تیم خوب و قدرتمندی را برای لیگ یازدهم آماده کنند.
رضا نوروزی درباره نظرسنجی برنامه 90 نیز گفت: مشخص بود که یکی از بازیکنان سرخابی در این نظرسنجی بیشترین رأی را میآورد چرا که هواداران این دو تیم در سطح کشور زیادند اما 9 درصد هم برای من خیلی خوب است و از این بابت خوشحالم.
نوروزی در پایان خاطرنشان کرد: متأسفانه فوتبالم را دیر شروع کردم و در 24 سالگی به فوتبال روی آوردم. اگر از سنین پایینتر بازی میکردم ، اکنون بالای 100 بازی ملی داشتم و خیلی وقت ها افسوس این موضوع را میخورم اما نمیشود کاری کرد. برای همین ، تلاش میکنم از فرصت هایی که به دست میآورم به نحو شایسته استفاده کنم.