دلجسب ترین بازی فوتبال بازی استقلال بابرق شیراز در لیگ پنجم در اخرین بازی که باعث قهرمانی استقلال شد .بود.![]()
دلجسب ترین بازی فوتبال بازی استقلال بابرق شیراز در لیگ پنجم در اخرین بازی که باعث قهرمانی استقلال شد .بود.![]()
بازي باسلونا منچستر خيلي حال داد چون منچستر با اون همه ادعا جلو بارسا زانو زد حتي نتونستن يه فوتبال ساده بازي كنن
ولي بازي فرانسه ايتاليا 2006 با اينكه دلچسب نبود اما به ياد موندني بود :اخراج زيدان و پايان شكوه بازيگري زيدان
بهترین و به یادموندنی ترین بازی برای من فینال جام باشگاه های اروپا بود در ساله 2005 که لیورپول در نیمه ی اول بازی رو 3-0 به میلان باخته بود ولی در نیمه ی دوم تونست بازی رو به تساوی بکشونه و در ضربات پنالتی بازی رو ببره البته با درخشش دودک دروازبان اون موقع لیورپول
![]()
من هیچ وقت 2 تا بازی از یادم نمیره
یکی بازی انگلیس و آرژانتین جام جهانی 2002 که دیوید بکام پنالتی رو زد و بازی انگلیس یونان هم توی مقدماتی جام جهانی 2006 که دیوید اون ایستگاهی زیبا رو زد .
البته فینال 99 منچستر و بایرن هم جای خودش رو داره![]()
King Of Free KicksDavid Robert Joseph BECKHAM
میلان و لیورپول تو جام باشگا های اروپا سال 2006
منچستر و بایرن سال 1999
Zlatan is the best player of the world
پرسپولیس 2-1 سپاهان 1386-87
انگلیس-فرانسه euro2004
من بهترين بازي كه ديدم بازي منچستر با رم بود منچستر رم رو به رگبار بسته بودو هي گل مي زد
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلچسب ترین :
بارسا 6-2 رئال
دل چسب ترین بازی ها:
استقلال 3-2پرسپولیس
فینال 99 من یو با بایرن
منچستر که اول 2 تا گل از تاتنهام خورد بعد 3 تا گل زد.
چلسی = بارسلونا
نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا
بازی که چلسی با نامردی حذف شد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)