چند نفر بودن که همش می گفتن عکس بگذار ما هم گذاشتیم . این عکس 10 سالگی هست اما خیلی خوش تیپ بودم .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چند نفر بودن که همش می گفتن عکس بگذار ما هم گذاشتیم . این عکس 10 سالگی هست اما خیلی خوش تیپ بودم .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم دوران کودکی من
فکر کنم اینجا تازه راه افتاده بودماز کفشام معلومه
از ایناس که بوغ می زنه
WelCome To Derby
Abdollah 202,AL1reZA,ale10forever,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,AmirUtd,ashly,DanielBahrami,David7,drogba-maldini,레자,Fc Bayern München,FC.Roma,fcb10,feri71,flavia,GOLL,Great Milan,ibrahim,juninho_P,ManUtd,mehdi30100,Mehrd@d,Mohammad,MohaZalla,mortezarm,nima_76,nobody11,pedro_17,pooyan_wenger,sina acm,spbarcelona,Zid@ne,ستاره 7
اینم عکس مناز همون بچگیم ورزشکار بودم
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
اینم یه عکس دیگه از دوران کودکی بنده که فکر کنم مال 4 سالگیم باشه
دوستان سعی کنید عکس های کودکیتونم بزارید _ مرسی
ویرایش توسط Mohammad : 07-08-2012 در ساعت 12:06
منم عکس میزارم و منور میکنم اینجارو
بزنید به تخته
![]()
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
این من بودم
اینم منم
![]()
خوب حالا مقایسه کنید.چه بودیم چه شدیم!!!!!!!!!!!!!!!
هی روزگار..........
فقط چشم نزنیدا!!!!!!!!!!!نخند...عجب آدم چیزی هستیا میگم نخخخخخخخخخخخخند.
EZIO AUDITORE DAFIRENZE
Nothing is TRUE,Everything is PERMITED
The Most Successful Club
*Just Rossoneri*Just AC Milan*
اين عكس 5 سالكيمه كوجيك تر از اين ندارم
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
ویرایش توسط RezaVilla7 : 08-26-2012 در ساعت 21:39
اینم منم.... چقد baby بودما.![]()
Don’t count the years, count the memories
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)