منز رم را ترک نمیکند!
وکیل جرمی منز بازیکن فرانسوی تیم فوتبال آ اس رم ، اخبار مبنی بر پیوستن موکلش به تیم المپیک مارسی را بی ارزش خواند و از ادامه همکاری منز و رم صحبت کرد.
برنس در مصاحبه با Romagiallorossa.com گفت:"هیچ کدام از این اخبار صحت نداشته و گذشته از این تیم فوتبال مارسی به دنبال آمانتونیو مانسینی بازیکن اینترمیلان است نه جرمی منز!"
به نظر میرسد که منز و رانیری رابطه خوبی با همدیگر ندارند ، در ابتدای حضور رانیری بر روی نیمکت رم ، کلودیو رانیری در یک مصاحبه عجیب منز را اعصاب خورد کن خواند!
به نقل از Messaggero کلودیو رانیری در پایان بازی با کالیاری و در اتاق رختکن به منز گفت:"اگر قصد به ترک رم داری ، برای به انجام رساندن آن ، آزاد خواهی بود!"
برنس در پاسخ به این واقعه میگوید:"من واقعا نمیدانم که چه آینده ای در انتظار منز خواهد بود! جرمی میخواهد در رم بماند ، او تا کنون در 15 دیدار برای رم به میدان رفته پس هیچ بحثی در این مورد وجود ندارد ، من قصد دارم روز چهارشنبه با باشگاه رم در خصوص آینده منز به گفتگو بنشینم و باید منتظر بمانیم و ببینیم پس از این گفتگو چه اتفاقاتی خواهد افتاد."
باشگاه رم دو فصل قبل و پس از جدایی آمانتونیو مانسینی ، منز را از تیم موناکو به خدمت گرفت تا بتواند جای خالی مانسینی را پر کند.
منبع : Goal.com