Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: چه كسي سهم بيشتري در موفقيت‌هايه بارسلونا دارد؟

رأی دهندگان
135. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • ليونل مسي

76 56.30%
  • پپ گوارديولا

59 43.70%
صفحه 198 از 515 نخستنخست ... 98148188196197198199200208248298 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,971 تا 1,980 , از مجموع 5141
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیلا
    بازیکن محبوب
    مسی،داوید ویا

GermanyBarcelonaZobahan

تشکر ها
    4
    تشکر شده 259 در 58 پست

بارسلونا ₪₪₪ آبی و اناریها.حرفهای خودمونی هواداران بارسلونا ₪₪₪

سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
    تیم برتر تاریخ فوتبال :
    BARCELONA
    به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

در سه تا چیز شکی نیست:

1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود

2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود

3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن

مدیر هواداران بارسلونا

سوادکوه '|',,|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
    پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    تمام بازیکنای بارسا . رونالدینهو . بوفون . دل پیرو
    اسم واقعی شما
    سعید

ArgentinaBarcelonaJuventus

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653
    تشکر شده 4,292 در 1,193 پست

بارسلونا

نقل قول نوشته اصلی توسط spiderkiller نمایش پست ها
    دوستان به نظرتون بهترین ترکیب برای بازی بعد چیه؟
    من اینو پیشبینی میکنم
    والدز
    ابیدال........پیکه.......ماسکران ......ادریانو
    کیتا
    ژاوی....اینیستا
    سسک
    الکسیس......تللو
    من فکر میکنم پویول به جای ماسکرانو تو دفاع باشه و ماسکرانو جای کیتا هافبک دفاعی تیم باشه
    تو فیکس بودن تلو هم شک وجود داره و شاید به عنوان بازیکن جایگزین تو ترکیب قرار بگیره .

در مورد کیتا من هم فکر میکنم تو تابستان از بارسا بره چون یکم با پپ مشکل پیدا کرده و انتظار فیکس بودن رو داره . درست مثل یحیی توره

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

3. 4 کاربر از پست مفید Saeid~Barca تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saeid~barca نمایش پست ها
    من فکر میکنم پویول به جای ماسکرانو تو دفاع باشه و ماسکرانو جای کیتا هافبک دفاعی تیم باشه
    تو فیکس بودن تلو هم شک وجود داره و شاید به عنوان بازیکن جایگزین تو ترکیب قرار بگیره .

در مورد کیتا من هم فکر میکنم تو تابستان از بارسا بره چون یکم با پپ مشکل پیدا کرده و انتظار فیکس بودن رو داره . درست مثل یحیی توره
    پویول خیلی این فصل بازی کرده.یک جا خوندم از مسی هم بیشتر این فصل بازی کرده.یعنی هر بازی که مصدوم نبوده بیشتر از 80 دقیقه بازی کرده و اگه یک نگاه به سنش بندازید متوجه میشید واقعا داره زیاد از حد کار میکنه.بلاخره یک بازی باید استراحت کنه.پیکه هم رو فرم نیست برا همین اگه خودش نسبتا به تنهایی خط دفاع رو بگیره مجبور میشه خودشو بالا بکشه.کیتا هم به نظرم فیکس باشه بهتره چون پارسال پپ به اون هم به اندازه مسی بازی داد ولی با این حال همش ذخیره بود. اگه بازی نکنه و به جای اون ماسکرانو بازی کنه و پویول هم فیکس باشه واقعا میفهمیم وضع هافبک دفاعیمون بحرانی هست و اینطوری یا باید یک هافبک دفاعی یا یک مدافع رو تو تابستون بگیریم و کیتا رو بندازیم بیرون.کیتا افت شدیدی داشت نمیدونم چرا ولی این فصل کلا همه بد بازی میکنن غیر از تللو و تیاگو و الوز.انصافا مسی فصل پیش با اینکه کمتر گل زده بود ولی به نسبت بهتر بازی کرده بود.شاید شدید ترین افت این فصل مال اینیستا و پیکه بوده باشه که واقعا زمین تا اسمون نسبت به فصل قبل عوض شدن.علت امتیاز از دست دادنمون هم همین بود.ویا هم مصدوم شد.افلایی هم با اینکه فصل قبل خوب بود مصدوم شد.سانچز هنوز اونطور که باید یک وینگ با کلاس برای بارسا نشده.سسک هم مثل نیم فصل اول نیست.کلا جایگاهی رو که داریم به نظر من حقمونه اخه این فصل اصلا هیچکس در حد خودش نبود .با توجه به اینا این ترکیب رو گفتم.البته همونطور که میگید تو بودن تللو شک هست و احتمالا ایکوئنکا بازی میکنه.امیدوارم لااقل در اروپا موفق باشیم.

5. 6 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    CAM-RS,RF
    مربی مورد علاقه
    fergosen-fanbasten
    بازیکن محبوب
    ...-The great zidane-messi-kaka
    اسم واقعی شما
    آراز

SpainBarcelonaManUtd

تشکر ها
    2,358
    تشکر شده 2,279 در 448 پست

بارسلونا

كلا اين فصل از هر نظر افت كرديم....ولي به نظر من لئو فقط اين نيم فصلو(دوم) افت كرده!!!!!يعني تقريبا تا قبل از بازي با سويا واقعا عالي كار كرده و حتي از فصله پيش هم بهتر بوده ولي بعد از اون بازيه لعنتي،لئو اصلا خودش نبوده به جز چند تا بازي....واقعا مسي‌اي كه تو سوپر كاپ يا بازي رفت اتلتيكو بازي ميكرد،كلي فرق داشت با مسي الان!!!!
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

7. 6 کاربر از پست مفید raptor تشکر کرده اند .

مدیر هواداران بارسلونا

سوادکوه '|',,|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
    پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    تمام بازیکنای بارسا . رونالدینهو . بوفون . دل پیرو
    اسم واقعی شما
    سعید

ArgentinaBarcelonaJuventus

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653
    تشکر شده 4,292 در 1,193 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط spiderkiller نمایش پست ها
    پویول خیلی این فصل بازی کرده.یک جا خوندم از مسی هم بیشتر این فصل بازی کرده.یعنی هر بازی که مصدوم نبوده بیشتر از 80 دقیقه بازی کرده و اگه یک نگاه به سنش بندازید متوجه میشید واقعا داره زیاد از حد کار میکنه.بلاخره یک بازی باید استراحت کنه.پیکه هم رو فرم نیست برا همین اگه خودش نسبتا به تنهایی خط دفاع رو بگیره مجبور میشه خودشو بالا بکشه.کیتا هم به نظرم فیکس باشه بهتره چون پارسال پپ به اون هم به اندازه مسی بازی داد ولی با این حال همش ذخیره بود. اگه بازی نکنه و به جای اون ماسکرانو بازی کنه و پویول هم فیکس باشه واقعا میفهمیم وضع هافبک دفاعیمون بحرانی هست و اینطوری یا باید یک هافبک دفاعی یا یک مدافع رو تو تابستون بگیریم و کیتا رو بندازیم بیرون.کیتا افت شدیدی داشت نمیدونم چرا ولی این فصل کلا همه بد بازی میکنن غیر از تللو و تیاگو و الوز.انصافا مسی فصل پیش با اینکه کمتر گل زده بود ولی به نسبت بهتر بازی کرده بود.شاید شدید ترین افت این فصل مال اینیستا و پیکه بوده باشه که واقعا زمین تا اسمون نسبت به فصل قبل عوض شدن.علت امتیاز از دست دادنمون هم همین بود.ویا هم مصدوم شد.افلایی هم با اینکه فصل قبل خوب بود مصدوم شد.سانچز هنوز اونطور که باید یک وینگ با کلاس برای بارسا نشده.سسک هم مثل نیم فصل اول نیست.کلا جایگاهی رو که داریم به نظر من حقمونه اخه این فصل اصلا هیچکس در حد خودش نبود .با توجه به اینا این ترکیب رو گفتم.البته همونطور که میگید تو بودن تللو شک هست و احتمالا ایکوئنکا بازی میکنه.امیدوارم لااقل در اروپا موفق باشیم.
    درسته که پویول خسته شده چون تو 9 بازی گذشته بارسا تو ترکیب اولیه بوده ولی نظر شخصی من اینه که پپ به جرارد پیکه ناآماده اعتماد نمیکنه و به پویول استراحت نمیده البته پویول هم خیلی کم پیش اومده که 9 بازی رو تو بارسا پشت سر هم فیکس بازی کنه .
    فکر میکنم شاید تو این بازی هم پویول باشه و با پیکه بازی کنه تا جرارد هم با فیکس شدن تو این بازی و در کنار پویول بودن بتونه خودش رو بالا بکشه و به پویول تو بازی با لورکوزن استراحت بده
    در مورد افت بازیکنا هم کاملا باهات موافقم

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

9. 4 کاربر از پست مفید Saeid~Barca تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

موافقم مسی تا حدودی داشت افت میکرد قبل از بازی با سویا و اون پنالتی لعنتی هم کار خودش رو کرد.ولی یک نکته که الان با دیدن بازی های مسی زد به سرم این بود.مسی از بازی های الکلاسیکو پارسال که په په به خط میانه اومد تا مسی رو مارک کنه مسی رفت و تو مرکز کنار ژاوی بازی کرد و به شدت بین جلو و عقب زمین سووچ میکرد تو اون بازی ها.وقتی دید تو ومبلی هم نمیتونه با سبک قدیم خودش بازیکنه در اصل پپ تصمیم گرفت مسی دوباره بیاد عقب و مسی مثل دو بازی با رئال بازی کنه.اون بازی جواب داد یعنی بازی مسی یک تک به تک به ویا داد و باعث خلق موقیت های بسیاری شد که یکی از اونها گل مسی بود.مسی از ومبلی به اینطرف همین طوری بازی میکنه.یعنی خیلی بیشتر از فصل قبل میاد عقب.قبلا هم میومد ولی نه اینقدر.این فصل تقریبا در نقش یک هافبک دفاعی هم بازی میکرد.اما یک نکته این که این طور بازی کردن به شدت بازیکن رو خسته میکنه.به حدی که مسی تا 3 ماه اول عالی بود ولی بعدش شروع به افت کرد.افتش فقط به خاطر خستگی و از دست دادن تمرکز بود.الان توی دو بازی اخیر یعنی با والنسیا و اتلتیکو که خوب داره بازی میکنه به خاطر اینه که کاملا رفته جلو.سانچز از اول فصل نقش هانری رو داشت یعنی نفوذ و فرار از تله افساید.الان کاملا سبک بازیمون توی دو بازی اخیر عوض شده.یک نکته که پپ دقت نکرد این بود که وقتی تیمی داره با 11 بازیکن دفاع میکنه نباید مهاجم خلاقی مثل مسی رو عقب بازی بدی بلکه باید بیاد رو خط افساید.الکسیس نتونست اونطور که باید رو خط افساید جواب بده برای همین کاملا تو دوبازی اخیر وینگ شد و همونطور که دیدیم تقریبا از بازی محو شد ولی مسی دوباره گل کرد چون دوباره اومد جلو و کمتر از قبل میره عقب بازی میکنه.برا همین کمتر خسته میشه و بیشتر متمرکز هست.این دقیقا تو بازی با والنسیا مشخص بود.مسی اصلا از رو خط افساید بیرون نمی اومد.پپ فهمید اگه پارسال تو لالیگا موفق بودیم به خاطر نفوذ های اینیستا مسی و ویا بود.این فصل ما تنها نفوذ کننده ای که داشتیم الکسیس بود.مطمئن باشید اگه پپ بخواد از مسی به عنوان نفوذی یا همون مهاجم هدف استفاده کنه حتما برد هامون دوباره شروع میشه و گل زدن مسی هم دوباره شروع میشه.امیدوارم پپ ایندفعه دیگه اینقدر مسی رو عقب نیاره.به نظر اگه از ترکیب سسک و دانی پشت مسی استفاده کنه خیلی بهتر میشه از مسی جلوی دروازه حریف استفاده کرد.مسی تو این فصل بازیساز خودش شده بود.همه کاره تیم بود ولی الان باید وضعیت عوض شه.نقطه ضعف دیگه ما که به نظرم اصلی ترین نکته هست بازی بدون توپ بازیکناست.شاید فقط دنی داره بدون توپ بازی میکنه.پارسال یادش بخیر.یک بازی مسی از وسط زمین تو بازی با سویا شروع کرد به دویدن.همزمان ویا اینیستا و بویان نفوذ کردن.سویا 4 مدافع داشت و 4 بازیکن داشتن میومدن به سمتشون که 3 تاشون داشتن نفوذ میکردن.نتیجه چی شد؟ اونا به هم ریختن نمیدونستن برن تو پایه مسی یا مهاجمای دیگه رو بگیرن.به همین راحتی مسی فضاش رو باز دید و شوت کرد و گل زیبایی زد.این فصل اصلا بازی بدون توپ نداشتیم.علت اصلیش هم شاید نبود ویا و اینیستا بوده.بهترین بازیکن های بدون توپ ما ویا و الوز هستن.ویا هم که مصدومه.اگه یک نگاه بندازید متوجه میشید ما واقعا به خاطر نبود بازیکن ها داریم ضربه میخوریم چون واقعا هرکس حتی پینتو هم یک سبک خاص خودش رو تو بارسا پیدا کرده که جانشینی براش نیست.اخه چرا نمیتونیم بازی ها رو ببینیم یکم انالیز کنیم بازی ها رو؟

11. 7 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    CAM-RS,RF
    مربی مورد علاقه
    fergosen-fanbasten
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    آراز

SpainBarcelonaManUtd

تشکر ها
    2,358

بارسلونا

داداش با حرفات در باره مسي موافقم.اينو هم اضافه كنم كه به نظر من بهتر تو بازي‌هايي كه تيمه حريف پرسينگ شديد داره و 11نفره دفاع ميكنه،لئو برگرده به پست قبليش،يعني همون باله راست!
    اگه اين اتفاق بيفته،دفاع حريف تمركزشو از دست ميده!چون وقتي لئو وسط هست به نوعي محاصره ميشه! و امكان حركت واسش خيلي سخت ميشه ولي اگه سمت راست(يا حتي چپ)بازيكنه حلقه اين محاصره! پاره ميشه و تمركز حريف از مسي برداشته ميشه....در غير اينصورت هم(يعني اگه بازم تيمه حريف رويه مسي كليد كنه)چون لئو سمت راسته،فضايه زيادي در اختياره بازيكنايه ديگمون قرار ميگيره و ....

13. 5 کاربر از پست مفید raptor تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola
    بازیکن محبوب
    Messi - Xavi - Van Persie
    اسم واقعی شما
    Pouria

NetherlandsBarcelonaArsenal

تشکر ها
    184
    تشکر شده 891 در 207 پست

بارسلونا

چه نقدی! وقتی فکر میکنم به این نتیجه میرسم که واقعا راست میگید، بارسا اول فصل خیلی خوب بود و لالیگا رو برده بود ولی از یه طرف نبود ویا و از یه طرف دیگه تو فرم نبودن مسی و اینیستا... همه با هم دست به دست دادن و این 10 امتیاز لعنتی رو به وجود آوردن! راستی از این همه گلی که رونالدو این فصل زده برای اولین بار خوشم اومد از گلی که زد به وایکانو، آخه من پشت پا خیلی دوست دارم ولی گل مسی بهتر بود

VIVA La Maisa

:
    PEP GUARDIOLA, You are Always here

PEP's BARCA

15. 5 کاربر از پست مفید Pouriaf تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola
    بازیکن محبوب
    Messi - Xavi - Van Persie
    اسم واقعی شما
    Pouria

NetherlandsBarcelonaArsenal

تشکر ها
    184
    تشکر شده 891 در 207 پست

Danger

نقل قول نوشته اصلی توسط raptor نمایش پست ها
    داداش با حرفات در باره مسي موافقم.اينو هم اضافه كنم كه به نظر من بهتر تو بازي‌هايي كه تيمه حريف پرسينگ شديد داره و 11نفره دفاع ميكنه،لئو برگرده به پست قبليش،يعني همون باله راست!
    اگه اين اتفاق بيفته،دفاع حريف تمركزشو از دست ميده!چون وقتي لئو وسط هست به نوعي محاصره ميشه! و امكان حركت واسش خيلي سخت ميشه ولي اگه سمت راست(يا حتي چپ)بازيكنه حلقه اين محاصره! پاره ميشه و تمركز حريف از مسي برداشته ميشه....در غير اينصورت هم(يعني اگه بازم تيمه حريف رويه مسي كليد كنه)چون لئو سمت راسته،فضايه زيادي در اختياره بازيكنايه ديگمون قرار ميگيره و ....
    ببین این ترکیبی که میگی که ترکیب قدیمی هم هست، مال زمان اتوو بود! اتوو یه بازیکن کامل بود، یه بازی ساز، یه مهاجم، یه شوتزن ماهر که مکمل مسی بود. وقتی مسی میانداخت اتوو میزد، وقتی اتوو میانداخت مسی میزد و فقط یک و دو میکردن... یادش بخیر اون فصل طلایی! خلاصه میخواستم بگم که الان اگه مسی راست وایسته میخواد با الکسیس خان پاسکاری کنه؟ فکر نکنم! سانچز بیشتر یه مهاجم وابسته هست، یعنی باید یه نفر پاس بده این آقا بزنه، که این برخلاف فلسفه ماست. پس بهتر اینه که همین ترکیب بمونه و مسی جلو بازی کنه. یه چیزی هم که من پیشنهاد میکنم اینه که پدرو رو بازی بدن. پدرو تو خیلی از بازی های حساس گلزنی کرده پس توی این موقعیت حساس توی جدول هم میتونه کمک کنه.

با این وضع بهتره بارسا یواش یواش به مهاجم مثل اتوو بخره چون واقعا وضع بحرانی هست و با یک اشتباه همه چیز از دستمون میره

VIVA La Maisa

:
    PEP GUARDIOLA, You are Always here

PEP's BARCA

17. 5 کاربر از پست مفید Pouriaf تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    CAM-RS,RF
    مربی مورد علاقه
    fergosen-fanbasten
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    آراز

SpainBarcelonaManUtd

تشکر ها
    2,358

Ohum

البته يك مطلبي هم هست كه بايد به اون توجه بشه تا بعضي‌ها بد برداشت نكنن!!!!!!ا
    اونم قانون نسبيته عام انيشتينه!!!!!!يعني ايني كه ميگيم مسي افت كرده به اين معنيه كه نسبت به معيار‌هايه خودش افتيده! و نسبت به بعضي ‌بازيكنايه ديگه،هنوزم تاثير گذارتره؛
    ویرایش توسط raptor : 02-27-2012 در ساعت 23:06

19. 4 کاربر از پست مفید raptor تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    CAM-RS,RF
    مربی مورد علاقه
    fergosen-fanbasten
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    آراز

SpainBarcelonaManUtd

تشکر ها
    2,358

بارسلونا

نقل قول نوشته اصلی توسط Pouriaf نمایش پست ها
    ببین این ترکیبی که میگی که ترکیب قدیمی هم هست، مال زمان اتوو بود! اتوو یه بازیکن کامل بود، یه بازی ساز، یه مهاجم، یه شوتزن ماهر که مکمل مسی بود. وقتی مسی میانداخت اتوو میزد، وقتی اتوو میانداخت مسی میزد و فقط یک و دو میکردن... یادش بخیر اون فصل طلایی! خلاصه میخواستم بگم که الان اگه مسی راست وایسته میخواد با الکسیس خان پاسکاری کنه؟ فکر نکنم! سانچز بیشتر یه مهاجم وابسته هست، یعنی باید یه نفر پاس بده این آقا بزنه، که این برخلاف فلسفه ماست. پس بهتر اینه که همین ترکیب بمونه و مسی جلو بازی کنه. یه چیزی هم که من پیشنهاد میکنم اینه که پدرو رو بازی بدن. پدرو تو خیلی از بازی های حساس گلزنی کرده پس توی این موقعیت حساس توی جدول هم میتونه کمک کنه.

با این وضع بهتره بارسا یواش یواش به مهاجم مثل اتوو بخره چون واقعا وضع بحرانی هست و با یک اشتباه همه چیز از دستمون میره
    داداش حرفت درسته و اتفاقا خودمم ميخواستم تو پستم بهش اشاره كنم كه نفهميدم چي شد،يادم رفت!!!!ولي فعلا(تا وقتي كه ويا خوب شه يا يكي مثله اتوو بخريم/بسازيم) ميشه سسك رو گذاشت وسط!!!!!!!!ميدونم يكم ناجوره ولي به نظرم سسك بتونه از پسش بر بياد.
    تازه به فرض كه سانچز بره وسط،بازم اين تركيب،تزكيبه خوبي از آب در مياد!البته درسته الكسيس هنوز سطح مطلوبي نداره(نسبيت فراموش نشه)ولي اگه اون وسط باشه و يك بازيكنه سرعتي مثله تيو يا كوئنكا سمت چپ باشن،باز هم وضعيتمون(البته تو اون مدل بازي‌ها كه گفتم)بهتر ميشه!؛الكسيس با جنگندگيش تو قلب دفاع حريف،كوئنكا/تيو با فرارهايه سريع وتكنيكشون از سمت چپ،و از همه مهمتر كينگ لئو با خلاقيت،هوش،بازي‌سازي،تكن ك، سرعت و....،ميتونن هر دفاع و پرسينگ شديدي رو به شدت بكوبن تازه لئو ميتونه هم واسه سانچز و تيو/كوئنكا موقعيت سازي كنه هم اينكه ازشون به عنوانه طعمه! استفاده كنه و با فضا سازي‌اونا و همچنين با فضايي كه از انتقالش به سمت راست به وجود مياد،خودش كار تيمه مقابلو تموم كنه!
    در ضمن من كه نگفتم كه همه بازي‌ها اينكارو بكنيم!!!
    ویرایش توسط raptor : 02-27-2012 در ساعت 23:15

21. 4 کاربر از پست مفید raptor تشکر کرده اند .

صفحه 198 از 515 نخستنخست ... 98148188196197198199200208248298 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع