Design & Developed BY Patira

صفحه 197 از 218 نخستنخست ... 97147187195196197198199207 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,961 تا 1,970 , از مجموع 2180
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 10 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    امیر قلعه نویی
    بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی - مسی
    اسم واقعی شما
    سیداحمدرضا

IranSS_TehranBarcelona

Farhad Majidi

تشکر ها
    33
    تشکر شده 106 در 63 پست

پیش فرض پاسخ : اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91

زمان دیدار فجر سپاسی و استقلال تغییر کرد
    سازمان لیگ برتر از تغییر زمان دیدار فجرسپاسی و استقلال خبر داد.

و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال،بنا به درخواست ریاست هیئت فوتبال استان فارس و نظر شواری تامین این استان مبنی بر تغییر زمان دیدار فجر سپاسی و استقلال، سازمان لیگ برتر زمان این دیدار ساعت 14:30 در روز بیست و هفتم بهمن ماه اعلام کرد.

پیش از این قرار بود تا این بازی ساعت 15در تاریخ 27/11/91 برگزار شود.

4. 2 کاربر از پست مفید علی2012 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

قلعه‌نويي: چرا ليگ را زير سوال مي‌بريد؟

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: رفتن به خانه کي‌روش روي فردوسي‌پور تاثير گذاشت.

امير قلعه‌نويي سرمربي تيم استقلال در نشست خبري پيش از ديدار با پيکان اظهار داشت: در ابتدا جا دارد ميلاد با سعادت حضرت رسول و امام جعفر صادق را تبريک بگويم.

به گزارش فارس، وي افزود: مي‌ترسم در خصوص تيم پيکان صحبت کنم و فردا دوباره عليه ما جبهه بگيرند. بازي‌هاي دور برگشت براي ما سخت است و تمامي مسابقات جنبه فينال را دارد. بازي اين تيم مقابل سپاهان را تجزيه و تحليل کرده‌ايم و با توجه به اينکه فيروز کريمي به جمع پيکاني‌ها اضافه شده مي‌دانم که او استاد ما است و آخرين قهرماني جام باشگاه‌ها در ليگ قهرمانان آسيا با او به دست آمده است. با افکار ايشان آشنا هستم و مي‌دانيم که فوتبال هجومي را دوست دارد و اميدواريم که يک بازي زيبا ببينيم.

وي در پاسخ به اين سؤال که آيا غايبي در اين مسابقه دارند يا خير گفت: خوشبختانه بر خلاف نيم‌فصل اول مصدوم زياد نداريم اما احتمال دارد فردا به دو سه بازيکن تيم استراحت بدهيم و مي‌خواهيم دستمان باز باشد.

وي در پاسخ به اين سؤال که شرايط ايمان موسوي چه مي‌شود گفت: منتظر جواب MRI او هستيم و اميدوارم مشکلي وجود نداشته باشد اما فکر مي‌کنم موسوي اين بازي را از دست بدهد.

سرمربي تيم استقلال در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبني بر صحبت‌هاي کارلوس کي‌روش در خصوص اينکه ليگ ايران باعث شده تا بتوانيم در حين تماشاي آن چاي و قهوه بخوريم گفت: نمي‌خواستم به اين مسائل ورود کنم اما بحث من چيز ديگري است. کيفيت زمين‌ها امسال خراب‌تر هم شده است. متأسفانه خيلي از کارشناسان که نمي‌شود اسم آنها را کارشناس گذاشت با قلعه‌نويي مشکل دارند و اينگونه به مسائل ورود مي‌کنند. تراکتوسازي، سپاهان، ذوب‌آهن و گهر بازي‌هاي خوبي را به نمايش مي‌گذارند اما عادل فردوسي‌پور بازي استقلال و پرسپوليس را طوري گزارش کرد که مشکلات تيم ملي را پوشش دهد. فکر مي‌کنم رفتن به خانه کي‌روش تأثير خودش را گذاشته است. هر دو تيم استقلال و پرسپوليس بازي هجومي به نمايش گذاشتند و هر دو تيم در گردش توپ موفق بودند اما در مجموع در حد نام استقلال ظاهر نشديم.

سرمربي استقلال تأکيد کرد: مگر پرسپوليس و ملوان بازي خوبي انجام ندادند و 6 گل نداشت، مگر استقلال و سايپا 5 گل نداشت، چرا اين بازي‌ها را زير سؤال مي‌بريد؟ اصلاً دربي 76 بدترين دربي تاريخ، چرا بايد کل ليگ را زير سؤال ببريد. اين بازي چه ربطي به ديگران دارد. مگر نفت تهران فوتبال به اين خوبي بازي نمي‌کند. شما اگر فيلم دربي را ببينيد متوجه مي‌شويد که ما در چندين نوبت بالاي 15 پاس به هم داده‌ايم ولي هر دو تيم در ايجاد موقعيت ضعيف بودند و من هم اين را قبول دارم. ناراحتي من از کارشناسي دربي 76 اين است که چرا ايراني را زير سؤال مي‌برند!

سرمربي استقلال با انتقاد از صحبت‌هاي کارشناسان گفت: در اين همه بازي، تيم ملي فقط دو گل زده ولي آقايان اينها را نمي‌بينند. آقايان آمدند در زمان سرمربي‌گري تيم ملي مرا محاکمه کردند و کاري کردند که فرار کنم. پاي فراکسيون ورزش و مجلس را به وسط کشيدند. اما چرا هيچ‌کس از اين خارجي‌ها سؤالي نمي‌پرسد؟ آقاي فردوسي‌پور بيا و جواب بده چرا ما را محاکمه کردي ولي حالا ديگران را محاکمه نمي‌کني؟

امير قلعه‌نويي در ادامه نشست خبري ادامه داد: علي دايي مگر مهره کوچکي در اين فوتبال است اما او را هم محکوم کردند. آقاي فردوسي‌پور چون مربي خارجي است براي آنها دادگاه نمي‌‌گذاري من هم مي‌گويم مربي خارجي بايد بيايد چون اصل، اصل ارتباطات است اما نگاه‌ها عدالت محور نيست. در بدترين باختها عادل فردوسي‌پور داستان را به نفع آقايان بر مي‌گرداند. مشکل ما کارشناسان هستند مگر راه‌آهن با علي دايي بد بازي مي‌کند؟ چرا به ليگ ايران توهين مي‌کنيد؟ اما هنوز هم مي‌گويم بعضي و باز هم تأکيد مي‌کنم بعضي قلم به دستان تحت تأثير عده‌اي اجنبي قرار دارند و اين فوتبال را به اين روز انداختند. شمايي که از استقلال و پرسپوليس بازيکن گرفتي و چند دو رگه هم به تيم ملي آوردي چرا در مسابقات اخير فقط 2 گل زده‌ايد، اين چه ربطي به داربي 76 دارد و اين چه ربطي به ليگ ايران دارد؟ چرا از جوانها استفاده نمي‌کنيد؟ مگر يعقوب کريمي بازيکن کوچکي است؟ اگر مي‌خواهي بستني بخوري و وسط مسابقات از قهوه استفاده کني به جايش برو از اين بازيکن‌ها استفاده کن. امثال ميلاد غريبي‌ها، اميد ابراهيمي‌ها و يعقوب کريمي‌ها کم در اين فوتبال نيستند اما متأسفم براي برخي کارشناسان و برخي قلم به دستان.

خبرنگاري پرسيد، آقاي قلعه‌نويي با همه اين صحبت‌ها قبول کنيد استقلال صدرنشين در مقابل پرسپوليس چنگي به دل نزد که قلعه‌نويي گفت:‌من هم مي‌گويم در حد استقلال نبوديم. اما از شما سؤال مي‌پرسم آقايان نوشته‌اند مربي بازنده هفته قلعه‌نويي، آيا اين عدالت است؟ بازنده‌اي که صدر جدول را پس گرفته بايد کوبيده شود. اگر اين يک امتياز را يک خارجي گرفته بود باز هم همين بلا را سرش مي‌آورديد، يا اگر ما 5 گل مي‌خورديم خوب بود؟ من همه ابزار هجومي‌ام را استفاده کردم و اين همه بازي خوب با تيمم به نمايش گذاشتم اعتقاد دارم اين بازي نسبت به ديدار رفت خيلي بهتر بود اما در اين وسط فردوسي‌پور با نحوه گزارشش به دنبال داستان ديگري بود.

سرمربي استقلال تأکيد کرد: براي من جاي تأسف است که با اين همه امکانات چرا تلويزيون آمار دربي را اعلام نکرده است براي ما جاي شک و شبهه وجود دارد که چرا در بين دو نيمه آمارها اعلام نشد. مگر نمي‌گوييد تيم ما بد بود چرا آمارها را نشان نداديد؟

خبرنگاري گفت شايد وقت ندارند که قلعه‌نويي پاسخ داد: وقت دارند تريبون را در اختيار کارشناسي قرار بدهند که هرچه دلش مي‌خواهد بگويد اما وقت کار مثبت ندارند اما برخي دوستان مأموريت داشتند که اگر بازي به اين شکل پيش رفت مشکلات را به اينگونه پوشش بدهند،‌آقاي کارشناس آقاي مسلمان؟ اينها چه ربطي به دربي دارد؟

يکي از خبرنگاران در ادامه نشست خبري از قلعه‌نويي سؤال کرد: کي‌روش آزادي بيان دارد و هيچکس توان مقابله با او را ندارد، نظر شما چيست که قلعه‌نويي گفت:‌شما نگران نباشيد، ما قلم به دستان مخلصي داريم که ايشان را ساپورت مي‌کنند. کارشناسي داريم که مخلص چشم‌آبي‌ها هستند.

سرمربي تيم استقلال در خصوص روند کلي ليگ گفت: من از شما سؤال مي‌پرسم مگر شما ژورناليست نيستيد؟ فکر کنيد پروژه‌اي داريد که هفته اول آن را انجام داديد، بعد به شما مي‌گويند 4 هفته ديگر تعطيل است آيا اين در کيفيت کار شما اثري ندارد؟ مگر ژاپن ليگ ندارد، فردوسي‌پوري که مي‌گويد اين بازي را با ال‌کلاسيکو قياس کنيم چرا اين خرده مسائل ما را نمي‌بيند؟ زماني که سرمربي تيم ملي بودم هر هفته دوشنبه‌ها با مسئولان سازمان ليگ جلسه داشتيم و احمد ابراهيمي نيز اينها را صورت جلسه مي‌کرد. حتي يک هفته هم ليگ را تعطيل نکرديم مگر کره جنوبي اين مشکلات را ندارد؟ اما متأسفانه اينجا کارشناسان مخلص تا مي‌بازيم من را محاکمه مي‌کنند اما اگر آقايان ببازند استوکهاي کفشها را بهانه مي‌کنند. بازيکنان اين همه ادا و اصول در مي‌آورند اما مي‌دانند که چه کفشي بپوشند. يعني اشکان دژاگه نمي‌داند چه کفشي بپوشد؟ قبول کنيم نگاه‌ها به خارجي‌ها متفاوت است. فقط اين را بگويم دهخدا به مصدق نامه نوشت و برويد و ببينيد در آن نامه چه نوشته شده است.

خبرنگاري پرسيد مشکل افرادي که شما مي‌گوييد فقط با شما است؟‌که قلعه‌نويي گفت اينها فقط با من مشکل دارند و مي‌خواهند به من ضربه بزنند. تيم ملي به لبان باخت همه انتقاد کردند ولي من حمايت کردند. حتي سيموئز به سر تمرينات ما آمد و از من تشکر کرد و گفت که حامل پيغام کي‌روش است حتي دايي و قطبي را هم حمايت کرديم اما تيمم بازي را مساوي کرده و به صدر جدول رفتيم. آقايان مي‌گويند بازنده هفته.

سرمربي استقلال در پايان گفت: مشکلات جامعه و فوتبال ما بايد درست شود. فوتبالي‌ها بايد بياييند و سخت‌افزارهايمان را تقويت کنيم. به خدا در همين مطبوعات آدم هاي بسيار سالمي داريم و هستند خيلي‌ها که سالم کار مي‌کنند و ما به آنها خيلي ارادت داريم اما عده کمي قلم به دست هستند و خودشان هم مي‌دانند. ما داريم از مطبوعاتي‌ها حمايت مي‌کنيم و آن عده را زير سؤال مي‌بريم اما چرا برخي ها به خودشان مي‌گيرند، بچه‌هاي مطبوعات با اين فشار اقتصادي زحمت مي‌کشند اما متأسفانه عده‌اي کار آنها را هم زير سؤال مي‌برند. به طور مثال همين فرهاد اشراقي از روزنامه‌نگاران با سابقه مدام در ستون يکي از روزنامه‌ها از ما انتقاد مي‌کند و مي‌گويد قلعه‌نويي گفت بازي دو نيمه متفاوت داشت، او را مي‌شناسم و از دوستان صميمي‌ام محسوب مي‌شود اما مورينيو هم اين حرف را زد آن هم بعد از چند سال. من که روزنامه نمي‌خوانم اما مي‌خواهم بگويم چون مورينيو خارجي بود انتقاد از ما نشد. من مي‌گويم اين کنفرانس‌ها را برداريد به جايش زمين‌ها را درست کنيد. صبح در راديو ورزش شنيدم هنوز اينترنت فلان ورزشگاه مشکل دارد اما چرا کارشناسان کار بلد به اين چيزها اشاره نمي‌کنند. مشکل تيم ملي رحمتي است؟ اين بنده خدا از 7 امتيازي که گرفتيم 5 امتياز را مديونش هستيم اما در اين چند روز پدر او را در آوردند تا عدالت نباشد گفتن اين مسائل فرقي نمي‌کند.

يکي از خبرنگاران پرسيد فکر نمي‌کنيد تبعات اين اختلافات به ضرر ما تمام شود که قلعه‌نويي گفت اگر به جام جهاني نرويم آن را هم حتماً به گردن من مي‌اندازند. همان قلم به دست‌هايي که اشاره کردم دنبال سناريونويسي براي پوشش اشکالات هستند. آيا ليگ را ما تعطيل کرديم؟ باخت به لبنان و ازبکستان چه ربطي به ليگ ما دارد؟ باز هم مي‌گويم تا وقتي اين مسائل حل نشود همينگونه در جا مي‌زنيم.

6. 2 کاربر از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

به گزارش آبیته دات کام و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، اسامی داوران قضاوت کننده در لیگ برتر از هفته بیست و چهارم به شرح زیر است:
    سه‌شنبه ۱۰ بهمن‌ماه

ملوان ـ داماش، ساعت ۱۵:۳۰، ورزشگاه تختی انزلی
    احمد صالحی-رضا سخندان-حمیدرضا کنعانی-محمد حاج ملک-ناظر:حسین عسکری
    مس ـ آلومینیوم، ساعت ۱۵:۳۰، ورزشگاه امام علی (ع) کرمان
    قاسم واحدی-محسن فریمانی-علی دودانگه-موسی‌الرضا ارغوانی-ناظر:ایرج نظری
    راه‌آهن ـ سایپا، ساعت ۱۵:۳۰، ورزشگاه اکباتان تهران
    یدالله جهانبازی-محمدرضا منصوری-سعید آل وردی-سعید فتاحی-ناظر:سیدرضا غیاثی
    نفت آبادان ـ گهر، ساعت ۱۵:۳۰، ورزشگاه تختی آبادان
    سعید بخشی‌زاده-تورج عیوض محمدی-سعید قاسمی-رحیم مهرپیشه-ناظر:محمدعلی فروغی
    صبای قم ـ تراکتورسازی، ساعت ۱۵:۳۰، ورزشگاه یادگار امام (ره) قم
    محسن قهرمانی-محمدرضا امینی-بهرام نقوی-محمدرضا فغانی-ناظر:عبداله با عزم
    ذوب‌آهن ـ نفت تهران، ساعت ۱۵:۳۰، ورزشگاه فولادشهر اصفهان
    شاهین حاج‌بابایی-حمید غمزه-سخاوت سلیمانژاد-مهدی ملکی-ناظر:محمود رفیعی
    فجر شهید سپاسی ـ سپاهان، ساعت ۱۵:۰۰، ورزشگاه دستغیب شیراز
    علیرضا فغانی-مصطفی فراهانی-مهدی عالیقدر-جواد شرفی-ناظر:زاهد بحرینی
    پیکان ـ استقلال، ساعت ۱۶:۵۰، آزادی-تهران
    تورج حق‌وردی-محمدرضا ابوالفضلی-علیرضاایلدروم-فیروز سیف‌اله‌پور-ناظر:مسعود فلاح
    چهارشنبه ۱۱ بهمن
    پرسپولیس ـ فولاد خوزستان، ساعت ۱۶:۵۰، ورزشگاه آزادی تهران
    سعید مظفری‌زاده-علیرضا کهوری-ابراهیم میرزابیگی-حسن اکرمی-ناظر:فریدون اصفهانیان

8. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

به نقل از سایت فدراسیون فوتبال،بنا به درخواست ریاست هیئت فوتبال استان فارس و نظر شواری تامین این استان مبنی بر تغییر زمان دیدار فجر سپاسی و استقلال، سازمان لیگ برتر زمان این دیدار ساعت ۱۴:۳۰ در روز بیست و هفتم بهمن ماه اعلام کرد.

پیش از این قرار بود تا این بازی ساعت ۱۵در تاریخ ۲۷/۱۱/۹۱ برگزار شود.

10. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

دو روز قبل از دربی، شیث رضایی در مصاحبه‌ای به بازیکنان پرسپولیس توصیه کرد اگر روی امیرحسین صادقی کار کنند می‌توانند باعث اخراج او از بازی بشوند! اما صادقی ۹۰ دقیقه در دربی بازی کرد و دروازه تیمش هم بسته ماند. امیرحسین درباره اتفاقات دربی ۷۶، اعتراض پرسپولیسی‌ها به داوری و برخی مسائل دیگر صحبت‌های جالبی انجام داده است.

قبول داری مقابل پرسپولیس بازی کسل‌کننده‌ای انجام دادید!
    قبول دارم. این بازی اصلا بار فنی نداشت و هواداران اصلا رضایت نداشتند. شرمنده ۱۰۰ هزار نفری شدیم که برای تماشای بازی به ورزشگاه آمدند و تیمشان را تشویق کردند.
    پرسپولیسی‌ها معتقدند حقشان برد بوده است.
    من نمی‌دانم آنها کدام موقعیت گلشان را می‌گویند. یک بار ضربه درون چارچوب نزدند، آن وقت چطور می‌گویند حقشان برد بوده است؟ فکر می‌کنم بازیکنان پرسپولیس را جو گرفته است.
    آنها اعتقاد دارند داور دو پنالتی تیمشان را ندید!
    قهرمانی یکی از بهترین داوران ایران است و من در هر دو صحنه حضور داشتم. کدام پنالتی؟ اصلا خطایی صورت نگرفت. بازیکنان پرسپولیس مگر کارشناس داوری‌اند؟ روی چه حسابی می‌گویند داور برای‌مان پنالتی نگرفته است؟
    پس نظرت این است که اعتراض پرسپولیسی‌ها به حق نیست؟
    اصلا، آنها رتبه خوبی در جدول ندارند و می‌خواستند هر طور شده دربی را ببرند تا جبران مافات کنند اما حالا که نتوانستند می‌خواهند جو را به نفع خودشان تغییر دهند.
    پرسپولیسی‌ها گفته‌اند در دربی احتمالی جام حذفی جبران می‌کنند.
    آنها اول دو بازی خود در جام حذفی را ببرند؛ ما هم بی‌صبرانه منتظر ملاقات با پرسپولیسی‌ها هستیم. اگر به فینال حذفی رسیدند در آن بازی جواب تمام تهمت‌ها و بی‌احترامی‌ها را می‌دهیم.
    شیث رضایی قبل از بازی گفته بود، پرسپولیسی‌ها اگر روی صادقی کار کنند اخراج می‌شود!
    شیث بچه شوخ‌طبعی است و من حرف‌هایش را به مزاح می‌گیرم. راستی شیث الان کجا بازی می‌کند؟!
    شهرداری تبریز.
    اگر دوباره توانست در دربی بازی کند، روی من کار کند تا اخراج شوم! من در کل بازی تنها یک خطا کردم.
    در نیمه اول اشتباهی انجام دادی که غلامرضا رضایی صاحب موقعیت گل شد. عادل فردوسی‌پور هم از تو انتقاد کرد.
    من فردوسی‌پور را دوست دارم. عادل انتقادهای سازنده‌ای می‌کند که می‌تواند به پیشرفت فوتبالیست‌ها کمک کند اما اگر فرصتی نصیبم شود تا با او فوتبال بازی کنم همه اینها را در زمین جبران می‌کنم. یک لایی برای جبران این انتقادها برایش کنار گذاشته‌ام!
    بازی با پیکان را در پیش دارید، درباره این بازی صحبت می‌کنی؟
    من نمی‌دانم چرا هر تیمی جلوی ما بازی می‌کند بحران‌زده است! بازی سخت و سنگینی داریم چرا که آنها شکست‌های متوالی را تجربه کرده‌اند و مقابل استقلال انگیزه زیادی دارند. با این حال باید ۳ امتیاز این دیدار را بگیریم و در صدر جدول باقی بمانیم.

12. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان- اعضای تیم استقلال پس از دربی ۷۶ و نتیجه به دست آمده باید برای بازی با پیکان آماده شوند، اما در این مورد با مشکلاتی روبرو هستند که نمی خواهند در تاریخ اعلام شده به میدان بروند.
    به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، اعضای تیم استقلال برای مقابله با تیم پیکان با شرایط خاصی روبرو شدند که اعلام کردند براساس آن پیش نمی روند زیرا برنامه ریزی فدراسیون در این خصوص متفاوت از تیم پرسپولیس است و استقلالی ها قصد ندارند این تبعیض را نادیده بگیرند و تمایل دارند که در این خصوص اقدامات لازم را انجام دهند و براساس شرایط بوجود آمده پیش نمی رود زیرا اعتراض رسمی خود را به مسئولین در فدراسیون ارائه کردند و مدعی شدند که این بازی نباید عصر سه شنبه انجام شود و آبی ها نیز پس از دیدار دربی ریکاوری کرده و آماده بازی بعدی شوند، اما با برنامه ریزی که لیگ انجام داده است شرایط به ضرر استقلالی هاست و این تیم ۲۴ ساعت زودتر باید به مصاف حریف خود برود اما این اتفاق مورد پذیرش اعضای این تیم نیست و آبی ها معتقدند که در این خصوص دچار مشکلاتی شدند و نمی توانند با اعلام مسئولین برگزار کننده بازی ها موافقت کنند.
    این در حالی است که آبی ها درخواست، خود را به مسئولین سازمان لیگ ارائه کردند و اعلام داشتند در این خصوص تبعیضی قائل شدند و آنها نمی توانند با این موضوع موافقت کنند، به همین دلیل شرایط برای استقلال متفاوت است زیرا درخواست تعویق ۲۴ ساعته بازی در حال بررسی است اما هنوز بصورت قطعی اعلام نشده است، زیرا اعضای تیم استقلال در حالی برای این بازی آماده می شوند که در روز جمعه با قرمزها بازی کردند و این موضوع عاملی است که هر دو تیم در یک روز و همزمان مقابل حریفان خود به میدان بروند و نباید اتفاق دیگری جز این رخ دهد زیرا تیم ها باید طبق زمانیکه در بازی قبلی مقابل یکدیگر به میدان رفتند حال باید بازی بعدی خود را هم در یک زمان برگزار کنند و این موضوع کاملا طبیعی است، اما این اتفاق مخالف نظر آبی ها رخ داده است و این تیم عصر سه شنبه به مصاف پیکان می رود و قرمزها عصر چهارشنبه به مصاف فولاد می روند و این موضوع از سوی آبی ها با اعتراض روبرو شده است که قرار شده به صورت جدی پیگیری شود تا به سرانجام برسد.

14. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

نکونام، غایب فهرست 18 نفره استقلال برابر پیکان

جواد نکونام در لیست 18 نفره استقلال برای دیدار با پیکان حضور ندارد.
    فهرست 18 نفره استقلال برای دیدار با پیکان عصر دوشنبه اعلام شد که جواد نکونام در این فهرست حضور ندارد.

نکونام در همین زمینه گفت: از ناحیه مچ پایم کمی احساس درد دارم و به همین خاطر از قلعه‌نویی خواستم که در بازی فردا حضور نداشته باشم.
    تیم فوتبال استقلال در هفته بیست و چهارم لیگ برتر فردا (سه شنبه) در ورزشگاه آزادی به مصاف پیکان می‌رود.

16. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal پاسخ : اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91

استقلال سفیدپوش با پیراهن‌های تابستانی

غیبت نکونام در فهرست ۱۸ نفره

خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال در دیدار با پیکان با پیراهن سفید به میدان آمد در حالی که برخی بازیکنان این تیم لباس آستین کوتاه پوشیده‌اند.

به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، تیم استقلال که امروز مهمان پیکان است با پیراهن یک‌دست سفید وارد میدان شد آن هم در حالی که برخی بازیکنان این تیم در هوای زمستانی و سرد پیراهن آستین کوتاه پوشیده‌اند.
    *جواد نکونام در فهرست 18 نفره استقلال حضور نداشت که دلیل این امر پیچیدگی مچ پای کاپیتان تیم ملی عنوان شده است.
    *استقلال چند تغییر در ترکیب خود دارد و علی حمودی، پژمان منتظری، آرش برهانی و فرهاد مجیدی نیمکت‌نشین هستند و سیاوش اکبرپور، کاماچو و هاشم بیگ‌زاده در ترکیب اصلی استقلال قرار گرفتند.
    *هواداران استقلال فیروز کریمی را به شدت تشویق کردند. کریمی در گذشته سرمربی استقلال بوده است و اکنون هدایت تیم پیکان را بر عهده دارد.
    *حسین آشنا درواز‌ه‌بان پیکان با پیراهن قرمز به میدان آمده که همین مسئله باعث اعتراض تماشاگران استقلال به این بازیکن شد.
    *ایمان مبعلی به سمت نیمکت استقلال رفت و با امیر قلعه‌نویی و نیمکت‌نشینان این تیم احوال‌پرسی کرد.
    *امیر قلعه‌نویی به سمت فیروز کریمی رفت و با وی خوش ‌و بش کرد.
    *مجتبی جباری به سمت فیروز کریمی رفت و با او خوش و بش کرد.
    *داوود حقی نیز از تیم پیکان به سمت امیر قلعه‌نویی آمد.
    *حمید بابازاده از سوی هواداران استقلال تشویق شد.
    *حدود 8 تا 10 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی حضور دارند که بیشتر در زیر سقف‌ها پناه گرفته‌اند تا خیس نشوند.
    *در جایگاه ویژه علی نظری جویباری، مهدی فنونی‌زاده، امین نوروزی، سید مهدی علوی، هادی طباطبایی، امیر عرب، ستار همدانی و ایمان عالمی نشسته‌اند که به دلیل خیس بودن صندلی‌های جایگاه همگی آنها ایستاده بازی را تماشا می‌کنند.
    *کارلوس کی‌روش نیز در ورزشگاه آزادی حضور دارد.

*دیدار دو تیم تا دقیقه 20 با نتیجه یک بر صفر به سود استقلال جریان است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیروزی استقلال برابر پیکان در نیمه اول

تغییر چهره آبی‌ها

خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال در نیمه اول پیکان را شکست داد.

به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، دیدار دو تیم استقلال و پیکان از ساعت 16:50 در ورزشگاه آزادی و در حضور حدود 8 هزار تماشاگر آغاز شد که در نیمه اول استقلال یک بر صفر حریف خود را شکست داد.
    کاماچو آرزه در دقیقه 20 برای استقلال گلزنی کرد.
    از نکات قابل توجه نیمکت‌نشینی برخی بازیکنان استقلال در این بازی است. بازیکنانی که مقابل پرسپولیس هفته گذشته بازی کردند مثل آرش برهانی، پژمان منتظری و علی حمودی در دیدار امروز نیمکت‌نشین هستند. استقلال در این دیدار تغییر چهره داده است.
    تورج حق‌وردی داور مسابقه است.
    استقلال هم‌اکنون با 43 امتیاز در رده دوم است و پیکان 20 امتیازی در رده پانزدهم جدول است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

شعار هواداران استقلال علیه کی‌روش

آبی‌ها خواستار بازگشت رحمتی شدند

خبرگزاری فارس: هواداران تیم فوتبال استقلال علیه سرمربی تیم ملی فوتبال ایران شعار دادند و خواستار بازگشت رحمتی به تیم ملی شدند.

به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هواداران استقلال در نیمه اول دیدار برابر پکان علیه کارلوس کی‌روش شعار سر دادند و خواستار بازگشت مهدی رحمتی به تیم ملی شدند.

* کی‌روش در ورزشگاه حضور دارد و تماشاگر مسابقه است.
    * بازیکنان بین دو نیمه به دلیل بارش باران گرم نکردند.
    * حسن اشجاری، جواد نکونام و ایمان موسوی در فهرست 18 نفره استقلال حضور ندارند.
    * سقف جایگاه خبرنگاران همچنان چکه می‌کند.
    نیمه اول مسابقه با نتیجه 1 بر صفر به سود استقلال به پایان رسید.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 197 از 218 نخستنخست ... 97147187195196197198199207 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)