به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
نوروزي: شناخت خوبي از بازيکنان استقلال داريم
مهاجم تيم پرسپوليس گفت: اميدوارم طلسم گل نزدنم پس از مصدوميت بدي که گريبانگيرم شد را بشکنم.
هادی نوروزی درباره دیدار فردا با استقلال عنوان کرد: پس از بازی مقابل ذوبآهن که مستحق ۳ امتیاز بودیم با بچهها هم قسم شدیم در دربی پیروز شویم. دنبال این هستیم تا ۹۰ دقیقه فوتبال زیبا را به نمایش بگذاریم و ۴ باخت گذشته را با یک برد به فراموشی بسپاریم.
وی افزود: استقلال تیم خوب و پرمهرهای است. این تیم در فصل جاری خوب نتیجه گرفته و مثل ما بدشانس نبوده است. شناخت خوبی از بازیکنان استقلال و مخصوصا مدافعان این تیم داریم. سابقه من برای گلزنی به استقلال خوب است و امیدوارم بتوانم طلسم گل نزدنم پس از مصدومیت بدی که گریبانگیرم شد را بشکنم.
نوروزی خاطرنشان کرد: هواداران ما دوست دارند ۳ امتیاز را بدست آوریم. ما زیاد آنها را اذیت کردیم و حالا باید جبران کنیم. دربی شرایط خاص خودش را دارد و قطعا تیمی برنده میشود که در ۹۰ دقیقه از کمترین فرصتها بهترین استفاده را کند
مهرداد اولادی در بازی با ذوب آهن نتوانست گل بزند اما مصمم است تا در دربی 74 گلزنی کند و برای دومین بار پیروزی تیمش را رقم بزند.
* در این بازی نتوانستی گل بزنی.
متاسفانه نشد. من هم خیلی دوست دارم گل بزنم اما موقعیت هایم وارد دروازه حریف نمی شود.
* در این بازی بیشتر در کناره ها تو را دیدیم.
من بازیکنی هستم که می توانم هم در نوک حمله بازی کنم و هم در گوش راست و چپ ، اما در نهایت سرمربی تشخیص می دهد من در چه پستی بازی کنم.
* خودت دوست داری در کدام پست بازی کنی؟
برای من نظر سرمربی مهم است و کاری ندارم دیگران چه می گویند.
* در مورد بازی با ذوب آهن می گویی؟
ما 90 دقیقه تلاش کردیم اما متاسفانه نتوانستیم به گل برسیم.
* به نظرت دلیل توقف پرسپولیس چه بود؟
باید در زدن ضربات آخر بیشتر دقت می کردیم. به هر حال این بازی تمام شده و باید خودمان را برای بازی با استقلال آماده کنیم.
* بازی سختی پیش رو دارید.
استقلال امسال نتایج خوبی گرفته و نسبت به ما تیم بهتری بودند بازی سختی داریم و باید دربی های گذشته را جبران کنیم.
* خیلی ها معتقدند استقلال امسال شانس داشته ، تو هم اعتقاد داری؟
استقلال تیم خوبی است اما باید پذیرفت این تیم شانس هم داشته ولی ما کم شانس هستیم. همه دیدند استقلال در تبریز با دو پنالتی پیروز شد و این شانس استقلال بود.
* تا به حال به مهدی رحمتی گل زدی؟
بله یک بار با پیراهن پرسپولیس چند سال پیش آن چیپ معروف را زدم و یک بار هم به او در پیراهن سپاهان گل زدم که رحمتی دروازه بان این تیم بود. البته رحمتی از بهترین دروازه بان ها ایران است و گل زدن به رحمتی کار سختی است اما من تمام تلاشم را می کنم تا گل بزنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: تاکنون در دربیها بازنده نبودم و امیدوارم این موضوع همچنان پا برجا بماند.
مهدی مهدویکیا در مورد دیدار فردا برابر استقلال گفت: امیدوارم بازی خوبی انجام شود. تاکنون در دربیها بازنده نبودم و امیدوارم این مسئله پس از دربی ۷۴ نیز باقی بماند.
وی در پاسخ این سؤال که گفته میشود وضعیت استقلال بهتر از پرسپولیس است، گفت: دربی همیشه شرایط خاص خودش را دارد و به این موضوع که استقلال صدر جدول است و ما در رده پائین ربطی ندارد. این بازی شرایط خاص خودش را دارد و هر تیمی زرنگ باشد و از موقعیتهایش خوب استفاده کند. برنده میشود. دربی با بازیهای دیگر هیچ فرقی ندارد و ۳ امتیاز دارد.
مهدویکیا درباره شرایط پرسپولیس تصریح کرد: شرایط خوبی داریم و بچهها مصمم هستند تا در دربی به نتیجه مطلوب برسند. استقلال تیم خوبی است و ما به آنها احترام میگذاریم. امیدوارم اگر به من اعتماد شد بتوانم به نحوه خوبی جواب اعتماد را بدهم. مشکل خاصی ندارم و فقط امیدوارم مصدومان ما به این بازی برسند.
کاپیتان پرسپولیس در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم هواداران در این بازی ما را حمایت کنند تا بتوانیم به هدفمان برسیم.
مدافع پرسپولیس تاکید کرد که این تیم در دیدار فردا برابر استقلال فقط به 3 امتیاز میاندیشد.
رضا نورمحمدی در خصوص دربی ۷۴ گفت: پس از یک نتیجه بد مقابل صنعت نفت با ارائه یک بازی روان مقابل ذوب آهن نشان دادیم اتفاقات آبادان یک اتفاق بود. خوشبختانه بچهها در شرایط بسیار خوب و آماده این بازی هستند.
وی افزود: شرایط این دربی با دربیهای دیگر فرق دارد و ما حتی به مساوی هم فکر نمیکنیم. بازیهای استقلال را به خوبی آنالیز کردیم و نقاط قوت آنها را خوب میشناسیم. حق اشتباه نداریم و باید فوتبال احساسی را کنار بگذاریم.
نورمحمدی در خصوص نبودن مجیدی گفت: دوست ندارم برای حریف کری بخوانم. درست است مجیدی از استقلال رفته اما این تیم پرمهره و بسیار خوب است و بازیکنان کارآمدی دارد. ما به این مسائل فکر نمیکنیم و سعی میکنیم به ۳ امتیاز برسیم چون هواداران باید راضی باشند. متأسفانه در فصل جاری چند اشتباه کردیم که منجر شد از بالای جدول دور شویم اما هنوز وقت داریم که به ردههای بالاتر صعود کنیم.
مهاجم تیم پرسپولیس گفت: امیدوارم طلسم گل نزدنم پس از مصدومیت بدی که گریبانگیرم شد را بشکنم.
هادی نوروزی درباره دیدار فردا با استقلال عنوان کرد: پس از بازی مقابل ذوبآهن که مستحق ۳ امتیاز بودیم با بچهها هم قسم شدیم در دربی پیروز شویم. دنبال این هستیم تا ۹۰ دقیقه فوتبال زیبا را به نمایش بگذاریم و ۴ باخت گذشته را با یک برد به فراموشی بسپاریم.
وی افزود: استقلال تیم خوب و پرمهرهای است. این تیم در فصل جاری خوب نتیجه گرفته و مثل ما بدشانس نبوده است. شناخت خوبی از بازیکنان استقلال و مخصوصا مدافعان این تیم داریم. سابقه من برای گلزنی به استقلال خوب است و امیدوارم بتوانم طلسم گل نزدنم پس از مصدومیت بدی که گریبانگیرم شد را بشکنم.
نوروزی خاطرنشان کرد: هواداران ما دوست دارند ۳ امتیاز را بدست آوریم. ما زیاد آنها را اذیت کردیم و حالا باید جبران کنیم. دربی شرایط خاص خودش را دارد و قطعا تیمی برنده میشود که در ۹۰ دقیقه از کمترین فرصتها بهترین استفاده را کند.
سلام
دوستان وبسایت جدید باشگاه پرسپولیس از روز شنبه شروع به کار خواهد کرد ضمن اینکه لوگوی باشگاه هم عوض شده! ضمنا محصولات پرسپولیس رو هم میتونید از فروشگاه اینترنتی باشگاه خریداری کنید.
پيرواني: دنيزلي برگ برنده پرسپوليس است
تجربه بالاي دنيزلي برگ برنده پرسپوليس در اين ديدار است چرا که او سابقه هدايت تيم هاي بزرگ ترکيه و انجام چنين بازي هاي دشواري را در کارنامه کاري خود دارد.
![]()
افشين پيرواني جزو آن دسته از بازیکنانی بود که سابقه زیادی در دربی های تهران داشت و حتی در فینال جام حذفی هم يک گل به ياد ماندي به استقلال زده است.
پیروانی در مورد دربی حرف هایش را اینگونه آغاز می کند:« شرايط دربي با تمام بازيهاي ليگ متفاوت است چرا که بازيکنان دو تيم از هفته ها قبل خود را آماده اين ديدار مي کنند و بهترين بازي خود را ارائه مي دهند.هرگز نمي توان تيمي را از قبل برنده دانست و هر تيمي که از معدود موقعيت هاي خود بهتر بهره بگيرد و مي تواند برنده باشد.
پیروانی ادامه می دهد:«تجربه بالاي دنيزلي برگ برنده پرسپوليس در اين ديدار است چرا که او سابقه هدايت تيم هاي بزرگ ترکيه و انجام چنين بازي هاي دشواري را در کارنامه کاري خود دارد و اگر بازيکنان بتوانند خواسته هاي او را به خوبي در زمين اجرا کنند سه امتياز براي سرخ پوشان دور از انتظار نخواهد بود.»
او در مورد ناامیدی برخی از هواداران پرسپولیس می گوید:«هواداران حق دارند به خاطر چهار شکست متوالي در دربي ناراحت باشند و اعتراض کنند ولي دليلي وجود ندارد که پرسپوليس در هر ديدار شکست بخورد و استقلال برنده شود. هر دربي شرايط خاص خودش را دارد و پرسپوليس از شانس کمي برخودار نيست. اگر هواداران مي خواهند نوار پيروزي هاي استقلال را پاره کنند بايد به آزادي بروند و 90 دقيقه تيم خود را تشويق کنند.»
او در مورد برخی انتقادها که از دنیزلی صورت گرفته می گوید:«پرسپوليس در نيم فصل دوم با دنيزلي 6 بازي انجام داده و از 18 امتياز توانسته 8 امتياز بگیرد.هر چند کمي ناموفق است ولي نمي توان او را مقصر ناکامي دانست چون او تيمي را تحويل گرفته که مربي ديگري آن را بسته و خيلي چيزها را رعايت نکرده است. دنيزلي به زمان و حمايت نياز دارد.»
نبايد ميثاق را له كرد!
حقيقي: پرسپوليس دربي را با دنيزلي ميبرد
ايران ورزشي- عليرضا حقيقي پس از حضور در تمرينهاي روبين كازان چند روزي است به تهران برگشته و استراحت را در دستور كار خود قرار داده. دروازهبان 23 ساله روبين كازان درباره حضور در تركيه صحبتهايي انجام داده است.
از نحوه برخورد مسوولان و عوامل روبين كازان با خودت بگو؟
پس از اينكه به تركيه رفتم تا در اردوي روبين كازان شركت كنم برخورد بسيار خوبي را در اولين قدم ديدم. شايد خيليها فكر نميكردند به تيمي بروم كه خيلي از افراد با مليت ايتاليايي، برزيلي، آرژانتيني و فنلاندي در آن باشند. اصلا فكرش را نميكردم اينطور در يك كشور غريبه، بازيكنان و مسوولان يك تيم با من برخورد كنند. واقعا مثل يك دوست خوب بودند و بسيار زود من را در بين خودشان قبول كردند. باور كنيد شوكه شدم و در دلم گفتم چطور وقتي من را نديدهاند اينطور راحت مرا پذيرفتهاند مخصوصا كادر فني و دروازهبانهاي تيم.
اما بعد از رفتن تو اعلام كردند به تيم ب روبين كازان رفتهاي؟
نميدانم ماجرا چيست اما باز هم از اين افراد تشكر ميكنم. فقط ميتوانم به اين حرفها بخندم. ميدانيد چرا اين حرفها را مينويسند؟ چون ميخواهند طرز فكر مردم و جايي كه من به آنجا رفتهام را عوض كنند اما مردم خودشان يك پا كارشناس هستند و نميشود با اين حرفها طرز فكر آنها را نسبت به حقيقي عوض كرد. من از شما ميپرسم؛ آيا يك نفر حاضر است كه از خانواده، مملكت و دوستان خوب خودش، بگذرد و به تيم ب روبين كازان برود؟ صد در صد خير.
ميتواني دروازهبان اول روبين كازان باشي؟
روبين كازان دروازه بانهاي خيلي خوبي دارد كه همه در يك سطح هستند اما شايد بعضي از آنها 5 درصد از ديگري بالاتر باشند. اختلاف كم است. شما اگر دقت كنيد دروازهبان اول روبين كازان دروازهبان تيم ملي لتوني است و دروازهبان روسي بعد از آن است و سپس من هستم. اينها دروازه بانهاي كوچكي نيستند و اگر تلاش نكنم نميتوانم به حقم برسم.
وقتي در تمرينها حاضر شدي دچار استرس نشدي؟
يكي از آرزوهاي من حضور در تيمهاي اروپايي بود. تا موقعي كه تمرين نكردم استرس داشتم الان هم دارم چون اين اتفاق كوچكي نيست. من به جايي رفتهام كه مهد دروازهبانان بزرگ بوده و يك بازيكن بايد آنقدر خوب باشد كه اين اتفاق برايش بيفتد.
حالا چرا به ايران برگشتي؟
پس از اردوي آنتالياي تركيه كليه بازيكنان از 26 ژانويه تا يك فوريه به مرخصي رفتند و قرار است همه در تاريخ معين شده در اسپانيا باشيم. من هم به ايران آمدم تا كارهاي اقامتم را انجام داده و يكسري از وسايل شخصيام را جمع كنم و در اسپانيا به تيم بپيوندم.
بعد از رفتن تو معمارزاده نفر اول پرسپوليس شد اما روزهاي بدي داشت، نظرت چيست؟
به هر حال دروازهبان هم يك انسان است و حق اشتباه دارد. متاسفانه مطبوعات ما به دنبال اين هستند تا بعضي از دروازهبانها اشتباه كرده و آنها را تيتر يك روزنامهها كنند اما از اشتباه برخي ديگر چشمپوشي ميكنند و چيزي نمينويسند. بالاخره دروازهبان هم اشتباه ميكند. نبايد ميثاق را له كرد چون خودش شرايط روحي خوبي ندارد. من از همه مسوولان، بازيكنان، هواداران و سرمربي تيم ميخواهم به ميثاق كمك كنند تا به روزهاي اوج خود برگردد و به پرسپوليس كمك كند. ميثاق اگر به روزهاي اوجش برگردد پرسپوليس موفق ميشود. نبايد او را اذيت كرد. اين كار درستي نيست.
در رختكن پرسپوليس هم كه حاضر شدي...
دلم تنگ شده بود به همين دليل كنار بچهها كه رفقايم هستند رفتم. آنها دوست داشتند از روسيه هم با آنها ارتباط داشته باشم كه قطعا اينطور خواهد شد. فعلا كه ماركوپولو شدهام. يك روز به تركيه ميروم و بعد بايد به اسپانيا بروم و سپس روسيه.
پس از حضورت در ايران با دنيزلي يا كروش صحبتي داشتي؟
با دنيزلي در رختكن حرف زدم و او از آخرين وضعيتم پرسيد اما هنوز با كروش حرفي نزدهام. انشاءا... در اردوي تيم ملي با او حرف ميزنم.
چه موقعي براي فوتبال به ايران برميگردي؟
هدفم ماندن در روسيه نيست. نميخواهم بگويم روبين كازان تيم خوبي نيست واقعا يكي از بهترينهاي اروپا است. آنها از لحاظ اقتصادي بسيار خوب هستند. اصلا فوتبال روسيه از لحاظ اقتصادي بسيار خوب است و سابقه حضور در جام يوفا و ليگ قهرمانان اروپا را دارد. روبين كازانيها خيلي از تيمهاي بزرگ اروپايي را در مراحل مختلف مسابقات اذيت كردهاند. روسيه هم ميزبان جام جهاني 2018 است و قطعا رو به بالا حركت ميكند. انشاءا... سعي خواهم كرد از اين تيم به تيمهاي بزرگ اروپا بروم. چند قدم رو به جلو حركت كردم و به هدفم نزديك شدم اما باز هم كار دارم. روزي به پرسپوليس برميگردم كه در بهترين شرايط باشم. خانه اول و آخر من پرسپوليس است. من با اين تيم استارت زدم و با اين تيم هم تمام ميكنم اما در شرايط عالي.
درباره دربي پرسپوليس و استقلال چه نظري داري؟
پرسپوليس اين بازي را با مصطفي دنيزلي ميبرد. شرايط اين ديدار با بازيهاي ديگر فرق دارد. خيلي دوست دارم پيروزي پرسپوليس را در اين ديدار ببينم و اميدوارم اينطور شود.
مدیرعامل باشگاه مس کرمان گفت: با وجود هماهنگیها و پیگیریهای صورت گرفته از سوی باشگاه پرسپولیس تهران، بعید میدانم این انتقال نهایی شده و پولادی به این تیم بپیوندد.
سیدنصرالله گنجعلیخانی امروز در کرمان با اعلام این خبر اظهار داشت: باشگاه مس کرمان به منظور کمک به نماینده ایران در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا قصد داشت تا با انتقال پولادی به تیم پرسپولیس موافقت کند و مراحل اداری این انتقال نیز در حال اجرایی شدن بود، اما مصاحبههای جنجالی وی علیه بلاژویچ سرمربی مس موجب شد تا چیرو از رفتار غیرحرفهای این بازیکن ناراحت شده و با این انتقال مخالفت کند.
وی افزود: با وجود هماهنگیهای و پیگیریهای صورت گرفته از سوی باشگاه پرسپولیس تهران، بعید میدانم این انتقال نهایی شده و پولادی به این تیم بپیوندد.
گنجعلیخانی پیرامون دیدار حساس تیمش در برابر سایپا ابراز داشت: سایپا یکی از تیمهای است که در دور برگشت مسابقات نتایج خوبی را به دست آورده، اما با توجه به شرایط حاکم در جدول بازیکنان باید با تلاش و کوشش خود حریف را شکست داده و با کسب سه امتیاز زمین مسابقه را ترک کنند.
مدیرعامل باشگاه مس کرمان خاطر نشان کرد: مس در این مسابقه محکوم به پیروزی است، زیرا با کسب این سه امتیاز میتوان تیم را از شرایط بحرانی خارج کرد.
گنجعلیخانی در مورد دیدار مقابل دامش گیلان عنوان کرد: این مسابقه با تمام اتفاقات خوب و بدش تمام شد، این دیدار غیر از بدشانسی حاصلی برای مس نداشت، بازیکنان تیم در این بازی نمایش بسیار خوبی از خود به نمایش گذاشتند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس امروز به عیادت پیشکسوت باشگاه پرسپولیس رفت.
به نقل از سایت رسمی باشگاه؛ محمد رویانیان امروز (چهارشنبه) از محمدرضا خلعتبری پیشکشوت دهه 50 پرسپولیس که در بیمارستان امام خمینی بستری است، عیادت رفت.
در این دیدار رویانیان ضمن پرس و جو از احوال و روند درمانی این پیشکسوت باشگاه پرسپولیس برای شفای او اظهار امیدواری کرد.
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)